Treceți la conținutul principal

Tradarea episodul 92 - Rezumat

Tradarea episodul 92 - Rezumat
Moartea lui Aydin l-a afectat foarte mult pe Osman şi acum știind cine l-a împușcat pe prietenul lui de suflet, ia pistolul de la tatăl lui Aydin, iar la plecare îi dă şi gloanţele.
Hasefe merge în cartier să facă nişte cumpărături pentru Zehra şi Arif o ajută pe Hasefe să ducă cumpărăturile. 
Cemile îi vede pe geam şi le iese înainte. Hasefe observă că cei doi se cunosc şi o întreabă pe Cemile dacă îl cunoaşte şi ea îi spune că Arif stă în casa lui Ali. 
Arif pleacă şi Hasefe uitându-se după el o mai întreabă una alta despre el fiindu-i simpatic bunicuţei şi atunci Cemile se ruşinează.
Mete merge acasă la prietenul lui şi îi cere voie mamei lui Aydin să între în camera acestuia.
Caută haina lui Aydin sub plapumă şi începe să plângă, dar mama prietenului lui vine şi îl îmbrăţişează.
Cemile îl vede pe Osman cu haina lui Aydin pe el şi îl întreabă de unde o are şi Osman îi spune, iar mama lui observă comportamentul ciudat al fiului ei îngrijorându-se pentru el.
Osman pleacă pe un câmp unde învăţa sa tragă cu arma şi la un moment dat vede că nu este în stare şi îşi repetă în gând că nu poate să facă asta, ca şi cum ar vorbi cu Aydin.
Tradarea episodul 92
Acasă la Soner toată familia este fericită şi iau micul dejun impreuna, apoi când Soner vrea să plece la servici, micuţa Deniz îl întreabă dacă Zehra este bolnavă şi el o întreabă de unde ştie şi află că unchiul Suleyman i-a spus. 
Deniz vrea să meargă la spital la verişoara ei să-i ureze însănătoşire şi îi cere voie tatălui, apoi merg cu toţii împreună acolo. Deniz bucuroasă că o vede pe Zehra îi spune că i-a adus ciorbă şi îi urează însănătoşire, iar Bahar o încurajează deoarece Zehra îi spune că îi este frică şi Soner rămâne surprins de cum Bahar poate să liniştească un copil. La plecare Cemile o întreabă pe Bahar cum se înţelege cu fetiţa şi ea o asigură că totul este bine acum. 
Ekrem este şi el la spital fiind îngrijorat de starea fetiţei şi între el şi Cemile au loc schimburi de priviri acide, deoarece cei doi nu se plac.
Tradarea episodul 92 - Rezumat
Mete era la o frizerie, unde s-a tuns şi îl zăreşte pe Osman mergând pe stradă confuz. El îl urmăreşte să vadă unde merge şi îl ajunge în faţa casei lui Mihtat. 
Ayca îi vede pe geam şi lasă perdeaua când apare fratele ei. Mihtat îi vede şi el şi observă haina lui Aydin pe Osman şi atunci începe să-i fie frică, iar Ayca devine suspicioasa.
Din cauza morţii lui Aydin, Arif a început să trăiască unele amintiri neplăcute din trecutul lui şi se îmbată, iar când ajunge acasă cu taxiul cade jos şi Cemile îl vede îngrijorându-se pentru el. Cei doi fraţi pleacă acasă cu maşina lui Mete certându-se, apoi ajunsi acasă încep să se bată şi Cemile cu Hasefe îi desparte.
 episodul 92
Soner merge să îşi sărute fiica înainte de culcare şi micuţa îi cere tatălui ei să doarmă în camera mamei ei Aylin, dar el pleacă şi nu-i răspunde.
Deniz fiind din ce în ce mai apropiată de Bahar, merge la ea în cameră şi o întreabă dacă poate să doarmă cu ea, iar Bahar accepta şi când fetiţa adoarme ea merge în bucătărie să vorbească cu Soner.
Soner o serveşte pe Bahar cu un ceai şi stau împreună la masă, iar ea îi spune că Deniz a mers să doarmă cu ea deoarece îi era frică.
Tatăl lui Aydin îl urmăreşte noaptea pe Samil şi îl împuşca, apoi merge la mormântul fiului lui.
Bahar îl întreabă dacă poate să o asculte ce are de spus şi el acceptă, dar când ea începe să-i vorbească despre Aylin, el vrea să încheie discuţia şi ea îl roagă să o asculte. În cele din urmă Soner înţelege şi Bahar o duce pe Deniz adormită în braţe, în cameră lui Aylin şi cei doi tată şi fiică dorm împreună. Dimineaţa când micuţa Deniz se trezeşte, vede că este în cameră mamei ei şi foarte fericită sare în braţele tatălui ei. Soner s-a apropiat foarte mult de fiica lor şi între cei doi se clădeşte încet o relaţie frumoasă, tată şi fiică.
92 - Rezumat Tradarea
La micul dejun micuţa Deniz îi spune lui Bahar şi unchiului Suleyman că ea a dormit cu tatăl ei în camera mamei ei şi îi întreabă dacă au ştiut, fiind foarte fericită.
La liceu Ayca stă şi îl aşteaptă pe Osman, deşi era o zi ploioasă şic când îl vede, îi iese în cale şi îl ia la rost de ce a venit la ea acasă. Apoi îl întreabă dacă Mete l-a trimis, dar acesta evită să-i răspundă şi pleacă la mormântul lui Aydin unde îl găseşte şi pe tatăl acestuia şi pleacă de acolo împreună vorbind despre Aydin.
În timp ce Osman se plimbă pe stradă cu tatăl lui Aydin îl întâlneşte pe Arif şi il prezintă spunandu-i că Aydin îl placea pe Arif, apoi la plecare se gândeşte ca nu cumva să spună cuiva despre armă şi îl atenţionează să nu afle mama lui.
Arif îşi dă seama de comportamentul schimbător a lui Osman şi îl invită la ceainărie, deşi acesta a spus că pleacă, iar acolo începe să-i pună întrebări, apoi îl sfătuieşte să nu se amestece în moartea lui Aydin.
Soner merge la Bahar şi îi mulţumeşte pentru tot ce a făcut pentru Deniz, reuşind să o surprindă într-un mod plăcut şi dupa ce el pleacă, Bahar fericită îi zâmbeşte lui Suleyman.
La spital toată familia aşteaptă doctorul să iasă din salonul Zehrei şi acesta le spune că fetiţa este mai bine, dar starea ei de sănătate este delicata şi îi sfătuieşte să o ducă în America pentru dializă şi mai multe investigaţii spunându-le că este costisitor tratamentul. Atunci Ekrem intervine şi le spune tuturor că ia fetiţa la el acasa. Berrin supărată şi speriată îi zice lui Ahmet să anunţe poliţia, iar Cemile îi spune lui Berrin că Soner a zis când a fost la spital că îi ajută dacă au nevoie de ceva.
Ekrem se enervează când aude, spunând că cine se crede Soner, el este bunicul fetiţei şi pleacă cu Zehra şi Carolin care îl aştepta, dar Hakan se hotărăşte să plece şi el cu Zehra calmând-o pe Berrin să nu îşi facă griji.
Ajunşi acasă la Ekrem, Zehra vrea să rămână acolo şi îi cere tatălui ei să se mute şi el la bunicul ei, deşi el nu este încântat de jocul tatălui lui acceptă de dragul fetiţei, iar Carolin se bucură că va putea filtra cu Hakan.
Ayca vine la magazinul de muzică a lui Mete şi îl ia la rost şip e el că ce a căutat în faţa casei ei şi el îi spune că a mers după Osman, apoi ea întreabă că ce a căutat fratele lui acolo. Mete pleacă şi ea se roagă de el să îi vorbească.
Mesude şi mama ei se gătesc pentru nuntă şi Neriman sună acasă la Cemile să le amintească că azi este nunta.
O scenă demnă de tot râsul
Tradarea episodul 92 - Rezumat
Mesude împreună cu mama ei se gătesc pentru nuntă şi in timp ce sunt la coafor ajunge Kemal acolo şi le spune că a fost sunat pentru că nu s-a plătit sala unde va avea loc nunta şi toţi trei îl iau la rost pe Ibo şi află că acesta ar fi cheltuit bani la jocurile de noroc şi iese ceartă.
În timp ce Mesude îmbrăca rochia de mireasă, apare mirele să îşi vadă mireasa fiind foarte încântat de ceea ce vede şi mama ei pomeneşte de sarcină, iar când el aude că Mesude este însărcinată, intreaba a cui e copilul si o ia la fugă. Ea fuge după el şi strigă să se oprească, dar el fuge şi mai tare şi doi bărbati îl prind. Ajunge Mesude la el şi îi spune că şi-a minţit părinţii că este însărcinată pentru a accepta căsătoria.
La nuntă se prezintă şi cei din familia Akarsu, Cemile, Mete şi Hasefe, deoarece Osman a refuzat să participe. Spre finalul nunţii apare şi Carolin cu Ekrem şi acesta aruncă cu bani pe jos producându-se o mare agitaţie şi Mesude cu familia se certă cu invitaţii de la nuntă să nu mai adune banii lor d pe jos. La un moment dat se apleacă şi Carolin şi ia  o bancnotă, uitându-se în jurul ei să nu o vadă nimeni. Se pare că materialistă Carolin este la fel ca şi în tinereţe când adună banii din faţă casei lui Ali.
92 - Rezumat Tradarea
Aydin i se arată lui Osman în vis şi el îi spune cine l-a omorât, dar Aydin îl avertizează pe Osman şi atunci se trezeşte. Osman ia pistolul şi când să plece din casă apare Mete. Cei doi fraţi se iau la bătaie din nou, iar Mete vrea să-l oprească sa nu mai meargă la Ayca şi atunci îi cade pistolul lui Osman. Mete rămâne şocat să vadă că fratele lui umblă cu pistol, iar strigătele lui Cemile să deschidă usa îl derutează şi atunci Osman îl ameninţă cu armă spunându-i că Mihtat l-a omorât pe Aydin. Deodată uşa se deschide şi Cemile cu Hasefe când văd primesc un şoc la inimă.
Osman reuşeşte să fugă cu maşina lui Mete şi Cemile află de la Mete tot şi merg cu un taxi acasă la Ayca, iar Osman fuge de la uşă când îi vede. Aceştia intră în casă, apare şi Betul şi Mete îl întreabă dacă el l-a omorât pe Aydin. Ayca rămâne şocată când aude, dar el nu recunoaşte, apoi Cemile pleacă să-l caute pe Osman şi Mete rămâne acolo. Mihtat vrea să-l bată, dar este reţinut de logodnica şi sora acestuia.
Cemile îl caută la liceu şi întreabă prietenii de Osman, apoi la mama lui Aydin şi la Arif, care îi spune că poate este la mormântul lui Aydin. Cemile ajunge acolo, dar Osman fuge când o vede, apoi îi iese Arif în cale şi îl întreabă dacă ştie cine l-a omorât pe Aydin şi el îi arată pandantivul de la brăţara şi îi spune, după care fuge.

Tradarea episodul 93 - Rezumat
Tradarea episodul 120 - Rezumat ~ Tradarea ultimul episod din sezonul 3
Sursa foto-video: www.kanald.com.tr
www.youtube.com

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

İrem Helvacıoğlu (Pelinsu) ~ Biografie Nume complet: İrem Helvacıoğlu 
Data nașterii: 2 februarie 1990, (vârsta 02/02/1990) Locul nașterii: Germania Studii: Conservatorul la Teatrul Mujdat Gezen Art Center Ocupație: actriță Naționalitate: turcă Zodie: Vărsător Înălțime: 1,70 m Culoare ochilor: Verzi
Relațiile de iubire:F... (2017 pr.) Căsătorită: Nu Copii: Nu Website: ...

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Furkan Palali aka Onur  ~ Biografie Nume complet: Furkan Palali
Nume alternativ: Furkan Palali
Data nașterii: 27 octombrie 1986, (vârsta 10/27/1986) Locul nașterii: Konya, Turcia
Studii: UniversitateaHacettepe din Ankara
Ocupație: model și actor
Naționalitate: turcă
Religie: Musulman
Zodie: Scorpion
Înălțime: 1,91 m
Culoare ochilor: Verzi
Relațiile de iubire: Demet Özdemir (2017 pr.)
Căsătorit: Nu
Copii: Nu
Părinți: Azmi Palalı
Frati/Surori: un frate, Abdülkadir Palalı
Website: www.furkanpalali.com

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10

Serialele turceşti au ajuns să cucerească inimile românilor şi televiziunile care le difuzează au un rating foarte bun.  În acest articol vreau să vorbesc despre frumusețea și farmecul actorilor turci. Şi o să fac o clasificare despre actori turci privind ani trecuţi şi până în momentul actual, mulţi dintre ei au lucrat ca şi model și au câștigat un concurs de modeling foarte prestigios care mai târziu i-a ajutat să apară în lumea cinematografiei. Cele mai populare și cele mai vizionate seriale turceşti până în acest moment la noi în ţară sunt "Suleyman Magnificul", "Puterea destinului", "Tradarea", "Yaman", "O mie și una de nopți", "Ezel", "Dragoste la prima vedere", "Feriha", "Dragoste si pedeapsa", "Înainte de sfârşit", "Poveste de familie", "Fatmagul", "Gumuş". În acest top cotez pe aspectul, fotogenic, fără a ține seama de premiile pe care actorii le-au pr…