duminică, 1 martie 2015

Tradarea episodul 85 - Rezumat

Tradarea episodul 85 - Rezumat
Mete şi Ayca au plecat în oraş şi iau masa împreună, iar Osman a plecat de la școală la magazinul lui Mete şi când deschide uşa este surprins să vadă un băiat dansând cu o mătură. Îl întreabă de fratele lui şi el îi spune că a plecat în oraş şi a zis să stea la magazin până ajunge Osman, apoi îl întreabă dacă el este Osman şi pleacă lăsându-i în grijă magazinul. Fratele lui Ayca, Mithat vine şi el acolo cu prietenii lui şi ea se ascunde sub masă. Mete vede că îi este frică şi pleacă de acolo spunanndu-i că intr-o zi să-l prezinte fratelui ei şi ea speriată zice că nu se poate.
Bahar a început lucrul la atelierul de croitorie a lui Cemile şi fetele de acolo o învăţa cum să lucreze.
Ahmet şi Berrin au o şedinţă cu membrii federaţiei şi el este anunţat că Hakan îl caută şi atunci el le spune celor din sala de şedinţă că Hakan va fi avocatul federaţie deoarece au nevoie de un avocat. Berrin este surprinsă că Hakan a acceptat şi se bucură, dar unii membri sunt neliniştiţi
pentru că el este fiul Ekrem Tatlıoğlu.
Tradarea episodul 85
Deniz  nu se poate obişnui cu profesoară de muzică, se plictiseşte să ia lecţii la pian şi încetează să-i mai răspundă, apoi o încuie pe profesoară într-o cameră şi ia cheia din uşa, deşi ea insistă să o deschidă spunându-i servitoarei că suferă de claustrofobie. Deniz fuge şi se urcă în copac şi nu mai vrea să coboare jos până nu vine tatăl ei, care era intr-o şedinţă la companie şi când este anunţat îl lasă pe Suleyman să încheie şedinţa şi merge în grabă la maşină.
Între timp apare Cemile în vizită la fetiţa şi rămâne uimită când vede pe Soner cu Suleyman venind în grabă şi îi spune ce a făcut fetiţa. Când o văd se îngrijorează şi ea le-a pus o condiție ca să coboare jos făcându-i să-i promită că nu va mai veni profesoara să-i dea lecţii la pian. Soner se urcă pe scară şi o ia în braţe, apoi o dă jos şi ea îi dă cheia de la uşa tatălui ei.
În timp ce Ahmet era la birou împreună cu Berrin şi Hakan primeşte o scrisoare de ameninţare cu miting de protest şi un glonţ care cade jos când o deschide. El le spune să nu vorbească la nimeni despre asta şi că nu vor anunţa nici poliţia. Hakan pleacă şi Berrin îl îmbrăţişează spunându-i că îi este foarte frică şi că îl iubeşte mult.
Mete o lasă pe Ayca în drum spre casă şi se întoarce fericit la magazine unde Osman îl aşteptă şi acesta pleacă, iar în drum spre casă rămâne la poveşti cu Arif în faţa prăvăliei. Arif îi dă câteva sfaturi, că şi un tată, iar acesta îl ascultă şi deodată apare Cemile care s bucură să-I vadă împreună pe cei doi.
Micuţa Deniz împreună cu tatăl ei şi Suleyman merg acasă la Cemile cu maşina şi bine-nţeles nelipsitul coşuleţ cu prune pe care fetiţa le savurează ca şi mama ei Aylin făcându-l pe Soner să o vadă pe Aylin în fiecare gest făcut de ea.
Ajunşi acolo, Cemile îl invită şi pe el în casă, dar el trist pleacă la mormântul lui Aylin spunându-i fetiţei că se va întoarce după ea. Ahmet cu Berrin şi Zehra sunt şi ei acolo şi fetiţele se joacă împreună.
Soner cu lacrimi în ochi îi povesteşte soţiei despre fetiţa lor, cât de mult îi seamănă şi că prin Deniz o vede pe ea, dar în zadar încearcă inima lui îndurerată să îşi simtă soţia alături, fiind imposibil ca dorinţa lui să mai poată devenii reală.
Carolin joacă teatru şi îl tot respinge pe Ekrem pe motiv că este supărată pe el. Ekrem se enervează pe ea şi o dă afară spunându-i de aici te duci, uşa casei e acolo...
Atunci ea începe să plângă şi îl imploră să nu o dea afară, apoi îl îmbrăţişează zâmbind sarcastic pe la spatele lui.
În timp ce părinţii lui Mesude se uită la un film, aceasta nervoasă pe ei încearcă să le distragă atenţia cumva asupra ei şi începe să mănânce struguri cu poftă umplându-şi gura la maxim şi motivând că nu ştie de ce are pofte şi apoi pleacă. Cei doi soţi se îngrijorează că fiica lor ar putea fi însărcinată.
Colegii lui Osman se pregătesc pentru miting şi Mihtat îi vede, apoi pleacă de la şcoală împreună cu prietena lui şi îşi pierde o bucată de brăţara cu care se tot juca în mâna. La un moment dat observă şi se întoarce înapoi să o caute şi o vede pe Ayca cum fuge de la şcoală. Ea foarte speriată nici nu mai reuşeşte să mintă şi el o ia la rost, apoi o duce forţat acasă şi-o pedepseşte spunandu-i mamei lor să nu o lase să mai iasă din casă.
Ahmet fiind preşedintele confederaţiei este prezent la miting împreună cu Berrin şi la un moment dat li se alătură şi Hakan.
Ahmet este invitat să ţină un discurs. Osman şi prietenii lui se bucură când îl aud ce spun şi Berrin nu îşi mai ia ochi de pe soţul ei fiindu-i frică să nu i se întâmple ceva.
La un moment dat Ahmet este împuşcat în zona inimii şi cade jos, iar cei aflaţi acolo îşi fac griji pentru el şi Berrin cu Hakan speriaţii aleargă la el şi poliţia le spune că glonţul este din plastic şi atunci Berrin reuşeşte să iasă din starea aceea de şoc. 
Ahmet, Berrin şi Hakan şi-au dat seama că acum a fost doar o avertizare de asasinare.
Bahar s-a obişnuit la noul loc de muncă, colegele o plac şi ea le arată mici trucuri de magician.
Cemile merge în casă lui Ali şi stând în grădină se cufundă în amintirile frumoase pe care le-a avut alături de copii ei. 
Arif fiind tot mai îndrăgostit de ea stă şi o aşteaptă în faţa atelierului, dar o femeie îl vede pe geam şi îi spune că Cemile este în casa lui Ali. Arif merge acolo şi ea îi arată casa explicându-i unde au fost camerele copiilor ei şi el se oferă să o ajute cu renovatul.
Ayca plânge în cameră ei deoarece nu a mai ajuns la întâlnirea stabilită cu Mete şi fratele ei merge să vadă ce face, iar la insistenţele ei el acceptă sa-l cunoască pe Mete.
Ea foarte bucuroasă merge în oraş si-l sună spunandu-i despre întâlnire şi el acceptă.
Cemile vede la televizor ce sa întâmplat la miting şi îngrijorată pentru viaţa lui Ahmet o suna pe Berrin şi aceasta o linişteşte asigurând-o că soţul ei este bine.
A doua zi dimineaţa după micul dejun, Mete iese afară după Osman şi îi povesteşte despre întâlnirea cu fratele iubitei lui şi îl roagă să meargă cu el deoarece are emoţii.
La liceu Osman se întâlneşte cu Ayca şi îi dă agrafa pe care ea a pierdut-o atunci când el a ajutat-o să fugă de la şcoală, fiind foarte fericit în prezenţa ei.
Mete şi Osman ajung primii la întâlnire şi Osman pleacă pentru câteva minute de la masă şi între timp apar acolo Ayca cu fratele ei şi prietena lui.
Cei trei fac cunoştinţă şi Mete le spune că el este cu fratele lui aici şi trebuie să apară, iar când Osman ajunge acolo toti rămân uimiţi când se văd. Fiind o mare surpriză pentru cele două părţii şi Ayca află că Mete şi Osman sunt fraţi. Cel mai mare şoc este pentru cei doi fraţii, deoarece s-au îndrăgostit de aceeaşi fată neştiind, iar acum sunt puşi în faţa faptului împlinit...


Tradarea episodul 86 - Rezumat
Sursa foto-video: http://www.netd.com
www.youtube.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje

PA