Treceți la conținutul principal

Tradarea episodul 120 - Rezumat ~ Tradarea ultimul episod din sezonul 3

Tradarea episodul 120 - Rezumat
Episodul 120 al serialului turcesc, Trădarea ~ Öyle Bir Geçer Zaman Ki, este ultimul episod din sezonul 3 şi începe cu Mete care îl ţine prizonier pe Tugrul la o casa părăsită, iar casa este înconjurată de poliţişti. Înăuntru casei, Mete îl ameninţă pe Tugrul cu pistolul şi acesta îi spune să nu facă asta pentru că nu vrea să moară.
Mete s-a schimbat mult din cauza trăirilor avute în urma răpirii lui şi clipele de coşmar şi tortura prin care a trecut din cauza lui Tugrul.
Poliţia a încercuit casa şi îi cere să se predea, dar el nu vrea şi atunci Arif cu Cemile îi roagă pe poliţişti să-i lase înăuntru pentru al convinge pe Mete. Aceştia intră înăuntrul casei, iar afară Soner cu Suleyman stau speriaţi ca nu cumva Mete să fie omorât în urma altercaţiei cu poliţia.
În cele din urmă Cemile cu Arif reuşesc să-l convingă pe Mete să se predea şi Tugrul este eliberat, iar Cemile merge şi îşi îmbrăţişează fiul care plânge.
Toţi cei aflaţi în casa părăsită ies afară, Soner îl îmbrăţişează pe Mete şi Tugrul fericit că a scăpat începe să-i ameninţe familia lui Mete în prezenţa poliţiei.
Mete vrea să-l potolească, dar este oprit şi deodată se aude un foc de armă, iar Tugrul cade jos şi poliţia constată că a decedat. Din îndepărtare se răsună vocea unei femei care cântă un cântec şi atunci Mete îşi dă seamă că Gozde l-a împuşcat pe Turgul.
Tradarea episodul 120 - Rezumat ~ Tradarea ultimul episod din sezonul 3
Mete împreună cu mama lui şi Arif merg cu maşina în parcul de lângă malul mării şi acolo o găsesc pe Gozde stând cu pistolul lăsat pe bancă. Mete merge la ea şi o întreabă că ce va face, ea aruncă pistolul în apă şi îi povesteşte despre mama ei, Aydin şi alte persoane spunându-i că s-a răzbunat.
Apare şi Ayca cu Osman, aduşi de Suleyman şi ea fuge să-l vadă pe Mete şi îi surprinde pe cei doi imbratisandu-se şi vrea să plece, dar Cemile o opreşte si ii spune să nu plece.
Mete când o vede aleargă la ea şi o îmbrăţişează, iar Osman se bucură când îi vede fericiţi împreună.
 Tradarea ultimul episod din sezonul 3
Acasă la Cemile toată familia îi aşteaptă şi fetiţele când îi văd aleargă la Mete şi îl îmbrăţişează, apoi urmează schimburi de îmbrăţişări între membrii familiei. Deodată îşi face apariţia un bărbat, acesta fiind bunicuţul care îi face curte lui Hasefe. Bunicul se apropie de ei cântând la cimpoi şi bunicuţa Hasefe se ruşinează puţin din cauză emoţiilor iubirii. Toată familia este fericită şi aceştia zâmbesc când îi văd pe cei doi bunici schimbând priviri ca şi îndrăgostiţii.
Soner este şi el prezent fiind împreună cu Bahar şi cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă.
Ayca, Berrin şi Zehra rămân peste noapte la Cemile şi împreună cu Osman se joacă auzindu-se în casă numai râsete de fericire. Arif şi Cemile îşi spun cât de mult se iubesc şi se sărută.
 Rezumat ~ Tradarea ultimul episod din sezonul 3
Berrin şi Hakan profesează amândoi aceeaşi profesie ca şi avocaţi şi după moartea lui Ahmet s-au împăcat şi de data asta trăiesc o frumoasă poveste de iubire şi amândoi împărtăşesc aceleaşi sentimente de iubire, dragostea lor fiind reciprocă.
Carolin este în maşină cu Mustafa şi el o întreabă unde merg, iar ea îi spune că în Elveţia. Copilul nu vrea să plece din Istanbul şi îi spune că Deniz, Zehra şi mama Cemile sunt aici. Carolin se coboară din taxi şi când ea plăteşte şi îşi ia valizele, Mustafa fuge la Cemile.

Tradarea ultimul episod
Ibrahim (Ibo) este urmărit de poliţie, stă pe la colţurile cladirilor şi o priveşte pe Mesude căruia un bărbat îi face curte şi deodată o zăreşte pe Carolin într-un taxi şi o urmăreşte.
Carolin ajunge acasă la Cemile să-l ia pe Mustafa, dar Hasefe nu o lasă şi Cemile intervine spunându-i că este mama copilului. 
Deniz îl învaţă pe Mustafa să se urce în copac pentru a i se îndeplini dorinţa.
Ajunge acolo şi Ibo căruia Carolin i-a luat banii şi aceasta fuge lăsându-şi copilul şi el după ea strigând-o, sub privirile şi amuzamentul familiei Akarsu. 
Carolin ajunge la aeroport şi avionul decolează, iar Ibo disperat strigă că el este Ibrahim şi îi va venii de hac intr-o zi. Poliţia ajunge la el şi îl aude că a zis Ibrahim întrebându-l dacă el este cu adevărat Ibrahim, apoi îl arestează pentru că s-a lăsat folosit de Carolin va face inchisoare.
Mesude îl vizitează la închisoare pe Ibo şi îl ia la rost spunându-i că nu-l mai caută şi el şmecher îi zice că are bani într-un cont la bancă. Mesude când aude îşi schimbă atitudinea faţă de Ibo şi îi spune că îl iubeşte, dar el pleacă şi ea disperată strigă după el iubirea mea.
Tradarea ultimul episod
Hakan a pregătit o surpriză pentru familia lui şi o ia pe Berrin de la mama ei şi plecă împreună cu micuţul Ahmet (copilul lui Berrin cu Ahmet) şi fiica lor Zehra. Aceştia merg la picnic împreună şi stau la marginea pădurii la iarbă verde.
Bunicuţa Hasefe a fost cerută în căsătorie de bunicul simpatic şi se bucură împreună alături de familia Akarsu.
Tradarea episodul 120 - Rezumat ~ Tradarea ultimul episod din sezonul 3
În timp ce Ibo îşi îneacă amărăciunea ascultând muzică de jale în închisoare, Carolin este în Elveţia şi îşi petrece timpul alături de patru bărbaţi sexoşi la piscină. Unul dintre el o întreabă cât timp o sa stea acolo şi ea îi răspunde că până îşi va termina toţi banii din buzunar şi după aceea se va întoarce înapoi în Turcia.
Soner cu Bahar merg în vizită la Cemile şi aceştia iau cina în familie. Bahar le spune că au decis să se căsătorească. Cemile îi felicită şi îi convinge să facă nunta în familie în grădina casei lor. Deşi Bahar s-a gândit că fiind mama lui Aylin nu-i va cădea bine, dar Cemile este corecta si se gandeste si la fericirea celor din jurul ei,
Ibo este eliberat din închisoare şi Mesude cu părinţii ei îl întâmpină cu braţele deschise spunându-i cum s-a gândit să cheltuie banii şi cand Ibo îi spune că nu are bani aceasta îl ia la bătaie.
Nunta lui Bahar cu Soner
Afară în grădină casei lui Soner, invitaţii au sosit la nunta şi Mesude cu mama ei sunt nemulţumite ca de obicei şi găsesc motive să comenteze. 
Bunicuţa Hasefe îl aşteaptă pe bunic şi îi spune lui Cemile că acesta nu a ajuns fiind supărată. Deniz are un partener la nuntă şi toţi din familie zâmbesc când îi văd împreună.
Soner şi Bahar sunt foarte îndrăgostiţi şi Soner cu greu îşi poate lua ochii de la mireasa lui, cei doi asteapta venirea pe lume a bebelusului.
Berrin şi Hakan fac un cuplu minunat împreună şi fiica lor Zehra se bucură că în sfârşit părinţii ei sunt fericiţi împreună.
Nunta lui Bahar cu Soner
Cemile şi Arif îşi trăiesc povestea de iubire şi se bucură că în familia lor este pace şi linişte acum, iar membrii familiei lor îşi trăiesc propria lor poveste de dragoste.
Mete şi Ayca au rămas împreună fiind foarte fericiţii împreună.
Gozde, Betul, prietenii lui Osman şi prietena lui Bahar participă şi ei la nuntă. 
Osman văzând-o singură pe Betul o invită la dans.
Mesude este invitata la dans de "mancarime" si acesta se scarpina, iar colegii lui se amuza pe seama lui.
Mustafa ramane cu bunica Hasefe.
Mete îl revede pe Necatti, prietenul lui din liceu şi cântă împreună cu el, iar Suleyman cânta o frumoasă melodie de dragoste şi toţi invitaţii dansează pe ritmurile melodiei.
Spre finalul nunţii apare şi bunicul cântând la cimpoi şi Hasefe se bucură, apoi se face o petrecere mare în stil turcesc ca şi în timpurile străvechi.
Tradarea ultimul episod din sezonul 3
La sfârşitul episodului apar toţi actorii din serial, împreună cu micul Osman şi Aylin deasemenea şi cei din spatele cadrelor, cu toţii sunt fericiţi îmbrăţişându-se reciproc.
 Aylin o sărută pe Cemile şi pe micuţa Deniz.

Sfârşit

Comentarii

 1. A fost un serial minunat ! a avut de toate intriga ,pasiune ,lectii de viata ,momente care te-au tinut cu sufletul la gura ....etc. Felicitari actorilor ! -au reusit sa starneasca momente amuzante ,dar si sa stoarca lacrimi ! ....imi pare rau ca se termina ...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da ai dreptate, Alina. Tradarea este un serial reusit din toate punctele de vedere si nu degeaba a fost difuzat in peste 20 de tarii, printre care si Romania. Serialul a primit numeroase premii si audienta a depasit cu mult mai mult asteptarile producatorilor. Ma bucur ca ai impartasit cu mine ceea ce crezi despre serial. Multumesc pentru comentariu si te mai astept, Alina!

   Ștergere
  2. Da, draga Flory , cu siguranta o sa mai vin pe paginile tale !-mai ales daca o sa continui cu rezumat si pentru urmatorul serial "Dila"! Din reclamele vazute , mi se pare un serial la fel de captivant si, cu momente sincere de pasiune ....noi femeile vrem sa traim inca momente de pasiune si tandrete , indiferent de varsta si, cred ca tocmai de aceea ne indragostim pur si simplu de seriale sau filme de dragoste !La Tradarea , am apreciat foarte mult si fondul muzical de exceptie ! Multumesc pentru ca mi-ai raspuns ! faci o treaba frumoasa cu pagina ta ! Multa sanatate iti doresc ! :*

   Ștergere
  3. Bine ai revenit, Alina! Sunt sigura ca si serialul Dila o sa cucereasca inimile romanilor. Noi femeile o sa traim alaturi de actorii serialului acele momente sincere si pasionale din scenele pe care acestia le vor interpreta. In serial tanara Dila o sa traiasca doua sentimente puternice dintre iubire si ura in acelasi timp si noi vom avea ocazia sa vedem daca ea isi va asculta inima sau va lasa dorinta razbunarii sa invinga iubirea. Multumesc si multa sanatate iti doresc si tie!

   Ștergere
  4. foarte frumos nu mai am cuvinte

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

İrem Helvacıoğlu (Pelinsu) ~ Biografie Nume complet: İrem Helvacıoğlu 
Data nașterii: 2 februarie 1990, (vârsta 02/02/1990) Locul nașterii: Germania Studii: Conservatorul la Teatrul Mujdat Gezen Art Center Ocupație: actriță Naționalitate: turcă Zodie: Vărsător Înălțime: 1,70 m Culoare ochilor: Verzi
Relațiile de iubire:F... (2017 pr.) Căsătorită: Nu Copii: Nu Website: ...

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Furkan Palali aka Onur  ~ Biografie Nume complet: Furkan Palali
Nume alternativ: Furkan Palali
Data nașterii: 27 octombrie 1986, (vârsta 10/27/1986) Locul nașterii: Konya, Turcia
Studii: UniversitateaHacettepe din Ankara
Ocupație: model și actor
Naționalitate: turcă
Religie: Musulman
Zodie: Scorpion
Înălțime: 1,91 m
Culoare ochilor: Verzi
Relațiile de iubire: Demet Özdemir (2017 pr.)
Căsătorit: Nu
Copii: Nu
Părinți: Azmi Palalı
Frati/Surori: un frate, Abdülkadir Palalı
Website: www.furkanpalali.com

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10

Serialele turceşti au ajuns să cucerească inimile românilor şi televiziunile care le difuzează au un rating foarte bun.  În acest articol vreau să vorbesc despre frumusețea și farmecul actorilor turci. Şi o să fac o clasificare despre actori turci privind ani trecuţi şi până în momentul actual, mulţi dintre ei au lucrat ca şi model și au câștigat un concurs de modeling foarte prestigios care mai târziu i-a ajutat să apară în lumea cinematografiei. Cele mai populare și cele mai vizionate seriale turceşti până în acest moment la noi în ţară sunt "Suleyman Magnificul", "Puterea destinului", "Tradarea", "Yaman", "O mie și una de nopți", "Ezel", "Dragoste la prima vedere", "Feriha", "Dragoste si pedeapsa", "Înainte de sfârşit", "Poveste de familie", "Fatmagul", "Gumuş". În acest top cotez pe aspectul, fotogenic, fără a ține seama de premiile pe care actorii le-au pr…