duminică, 29 martie 2015

Tradarea episodul 101 - Rezumat

Tradarea episodul 101 ~ Partea 1 

Tradarea episodul 101 - Rezumat
Arif fuge după Tugrul, dar acesta scapă şi Cemile plânge lângă fata moartă fiind îngrozită de cele întâmplate în faţa ochilor ei. Poliţia vine la locul crimei şi Arif cu Cemile sunt duşi la secţia de poliţie pentru a li se lua declaraţii.
Ekrem îşi iubeşte fiul şi nu-i vină să creadă ceea ce Carolin i-a spus. El o întreabă de ce nu i-a spus până acum şi ea reuşeşte din nou sa-l convingă cu minciunile ei, continund sa-l manevreze împotriva lui Hakan.
Hakan îşi sună tatăl să-i spună că totul este în regulă cu Zehra şi se simte bine sa nu îşi facă griji.
Arif şi Cemile au declarat ceea ce Tugrul a făcut, apoi au semnat declaraţiile şi sunt lăsaţi să plece acasă.
La Londra Zehra şi Bahar se simt mai bine decât se aşteptau şi Bahar vine în salon la Zehra, apoi medicul vine în vizită. Ziya traduce ceea ce Berrin şi Bahar îl întreabă pe medic. Berrin întreabă medicul dacă Zehra poate să se întoarcă acasă şi află că pe fetiţa trebuie să o mai ţină puţin în spital.
Bahar îi spune doctorului că ea se simte bine şi vrea să se întoarcă înapoi la Istanbul, dar doctorul îi spune că trebuie să mai rămână în spital o zi sau două. Ea insistă că este bine şi vrea să plece la Istanbul şi doctorul le spune că o să ţină legătura cu doctorii din Istanbul şi în următoarea zi vor vedea.
Cemile se întoarce acasă şi nu le spune nimic lui Mete şi bunicii Hasefe. Hasefe îi spune că a sunat Berrin şi totul este bine acolo.

Soner o sună pe Cemile şi vorbesc despre Osman urmând ca Soner să-l ducă la un loc sigur.
Filiz vine din nou acasă la Soner să discute despre proiect şi profită că Bahar nu este încercând să se apropie şi mai mult de el, dar micuţa Deniz face totul pentru a o îndepărta şi îşi cheamă tatăl să meargă cu ea în cameră.

Ziya ii aduce externarea lui Bahar, ea îi mulţumeşte şi îi explică că îi este foarte dor de Deniz, deşi el nu înţelege asta ia receptorul telefonului şi sună la Soner acasă.
Filiz cotrobăia prin casă la Soner uitându-se la pozele lui cu Aylin şi când a sunat telefonul a răspuns ea. Servitoarea a venit în grabă, dar ea i-a zis că este pentru ea şi poate să plece. Ziya îi spune despre Bahar că se va întoarce la Istanbul şi îi este dor de Deniz, Filiz îi zice că îi va transmite lui Soner şi închide. Ziya i-a spus lui Bahar că a răspuns o femeie şi ea a crezut că este servitoarea.
Soner revine în sufragerie şi îi cere scuze lui Filiz pentru că a lipsit şi ea nu-i spune că a sunat Ziya. Apoi ca nu cumva Soner să o întâmpine pe Bahar când ajunge acasă îi zice să-i facă o surpriză lui Deniz ducând-o la teatru ca să-i mai astâmpere dorul de Bahar. Soner acceptă nestiind că a sunat Ziya. Filiz încearcă să-l sărute pe buze, dar el îi întoarce obrazul.
Tradarea episodul 101
Bahar este în maşină cu Ziya şi se întorc la Istanbul, iar el îi spune cât de frumoasă este fiindu-i foarte dragă.
Arif şi Cemile văd în ziar despre acea crimă şi că Tugrul a declarat că trebuie să prindă criminalul fiicei lui Seher şi rămân şocaţi să vadă că acesta şi-a ucis propria fiica. Cei doi merg la poliţie şi Arif le cere socoteală pentru că nu l-au arestat pe Tugrul arătându-le ziarul. Tugrul apare acolo şi îi spune lui Arif că fiica pe care el a crescut-o i-a fost ucisă şi că el i-a omorât fratele şi ce mai vrea acum.
Cemile şi Arif rămân încremeniţi să audă minciunile lui Tugrul şi că poliţia nu-i face acestuia nimic. Poliţistul le spune că s-a găsit criminalul fetei lui Tugrul şi îi duce la celulă acelui bărbat. Arif le spune că nu acel bărbat a omorât-o pe Seher şi că Tugrul a tras în ea, dar bărbatul din celulă susţine că el a omorât fata. Arif şi Cemile se uită unul la altul şi neagă cele susţinute de bărbatul de după gratii, apoi pleacă vazand că Tugrul are oamenii lui şi la poliţie.

Bahar ajunge acasă şi este întâmpinată doar de servitoare şi cei doi portari. Ea întreabă unde este Deniz şi servitoarea îi spune că Soner cu fetiţa au plecat la teatru împreună cu Filiz. Bahar se supără să audă că cei doi nu au aşteptat-o acasă deşi ea l-a pus pe Ziya să-i sune, apoi întreabă de Seda şi de Suleyman, dar nici unul nu era acasă.
Ziya o duce în camera ei şi o ajută să se urce în pat fiind foarte atent şi grijuliu cu ea.

Acasă la Ayca era cineva la uşă şi Osman fuge să se ascundă iar când ea deschide vede doi instalatori de telefoane şi le spune că ea nu a cerut să-i fie instalat un telefon.

Mete îi spune că este el şi cei doi intră în casă apoi el întreabă de Osman că unde este şi Ayca îi face semn că mai este un bărbat cu ei în casă, dar Mete îi spune să nu-i fie frică că este cu el. Osman vine şi râde cand ii vede aşa îmbrăcaţi şi Mete îi spune că Suleyman instalează un telefon deoarece el şi Soner o să-l ducă în alt loc. Osman se întristează deoarece a început să-i placă să stea la Ayca.
La prăvălia lui Arif, el şi Cemile vorbeau despre ce o să facă având în vedere situaţia cu Tugrul şi ei primesc un telefon de la acesta care încearcă din nou să-i facă viaţa un calvar lui Arif.
Tradarea episodul 101 - Rezumat

Soner se întoarce acasă cu fetiţa şi Filiz care face iar gălăgie când intră în casă şi Bahar o aude şi se supără, iar Ziya observă că o afectează prezenţa lui Filiz în casa lui Soner.
Servitoarea îi spune lui Soner că s-a întors Bahar şi este în camera ei cu Ziya. Deniz se bucură şi fuge la ea, iar Soner cu Filiz merg şi ei la Bahar.
Soner şi Filiz le spun bun venit celor doi şi însănătoşire grabnică lui Bahar. Deniz o întreabă de Zehra şi ea îi spune că este bine şi o să vină acasă în curând, apoi fetiţa vrea să se pună în pat lângă Bahar şi o loveşte puţin. Soner foarte atent o atenţionează pe fetiţa să aibă grijă cu Bahar deoarece încă nu se simte bine.
Deniz pleacă şi Soner o întreabă pe Bahar de ce nu l-a anunţat că vă venii acasă şi Ziya îi spune că a sunat acasă la el. Soner o cheamă pe servitoare şi o întreabă dacă a sunat cineva să anunţe întoarcerea lui Bahar şi ea îi spune că nu. Soner şi Bahar se uită la Ziya crezând că nu a sunat acasă la Soner, dar el îi spune lui Bahar că doar l-a auzit. Filiz doar tace şi se bucură de situaţie. Ziya nu face scandal pentru a nu o supăra pe Bahar şi mai mult. El îi spune lui Soner că trebuie adus medicul acasă pentru a vedea cum se simte Bahar, apoi pleacă.
Filiz îl ia de mâna pe Soner şi îi spune să meargă că au treabă dar el îi spune să plece si să-l aştepte.


Tugrul o urmăreşte pe Cemile în timp ce mergea acasă şi reuşeşte să o sperie şi ea fuge. Apoi el număra până la zece ca ea să se întorca înapoi la el şi îi dă nişte scrisori să i le ducă lui Arif. Ea merge prin ploaie în fugă la acesta şi i le dă. Arif începe să plângă când le citeşte şi ea îl îmbrăţişează. Împreună merg la morgă să vadă dacă Seher este fata lui Arif deoarece Tugrul l-a facut sa fie si mai confuz in privinta acelei fete. El şi-a amintit că fata lui avea nişte alunite pe un umăr si vrea sa se convinga daca Seher este intradevar fiica lui.

Arif descoperă fata decedată şi se uită dacă are aluniţele pe umăr şi nu le vede. Acesta merge afară şi îi spune lui Cemile că nu este fata lui şi amândoi se bucură. Dar vine bărbatul de la morgă şi îi spune lui Arif că din greşeală i-a arătat alt cadavru şi el merge din nou să verifice. Bărbatul de la morgă îi explică   primul cadavru a fost al lui Melek Yildiz şi cel de al doilea pe care îl arată este de fapt Seher Yildiz.
Arif verifică şi al doilea cadavru şi vede aluniţele pe umărul fetei decedate. Fiind şi mai confuz îl întreabă pe acel bărbat cum cele două fete gemene au murit prin aceeaşi metodă. Bărbatul îi spune că atunci când Melek a aflat că sora ei Seher a murit, aceasta de supărare s-a sinucis prin aceeaşi metodă.
Arif merge din nou la Cemile şi crezând ce acel bărbat i-a spus îi dezvălui lui Cemile că de fapt el nu a avut doar o fată, ci a avut gemene. Cemile văzându-l devastat de durere îi spune că poate este o greşeală şi cu acea fată, dar el îi spune că numele soţiei lui a fost Seher Melek. 
Tugrul îi urmărește peste tot si se bucură să-l vadă pe Arif devastat de durere.
Cei doi merg acasă şi Arif începe să se simtă foarte rău şi să aibă frisoane, iar ea neştiind cum să-l mai încălzească se pune pe canapea lângă el şi îl îmbrăţişează pe la spate.
Tradarea episodul 101 - Rezumat

Tradarea episodul 101 ~ Partea 2

Soner aduce un doctor să o consulte pe Bahar şi doctorul le spune că totul este în regulă şi cei doi se bucură. El îi spune că este foarte bucuros că ea este bine şi o prinde de mână uitându-se în ochii ei.
Filiz a văzut că doctorul a plecat şi se prezintă la Bahar în cameră şi îi vede ţinându-se de mână. Ea îi spune lui Soner să meargă odată motivând de proiect, apoi pleacă să-l aştepte în sufragerie. Soner închide uşa pentru a nu mai fi întrerupţi din nou şi se aşează mai aproape de Bahar întrebând-o dacă se simte bine. Bahar este geloasă şi îi spune lui Soner să nu o lase pe Filiz să aştepte.

O scenă foarte emotivă între cei doi îndrăgostiţi ~ Primul sărut dintre Soner şi Bahar

Soner vrea să o înveselească pe Bahar şi începe să-i cânte o melodie de dragoste şi se apropie de ea din ce în ce mai mult, dar ea îi reproşează de Filiz. El văzând cât este de geloasă nu mai rezistă să îşi ascundă sentimentele lui pentru ea şi o sărută, apoi se privesc în ochi. El încearcă să o mai sărute din nou, dar Bahar se abţine simţindu-se oarecum ruşinată şi amândoi de emoţii încep să se bâlbâie şi îşi iau la revedere cu zâmbetul pe buze.

Filiz ştiind cât de mult a suferit Soner din cauza morţii lui Aylin se foloseşte de poza acesteia pentru al face să se simtă vinovat şi să nu se mai apropie de Bahar. El coboară în sufragerie şi o găseşte pe Filiz cu poza lui Aylin în mâini şi ea pe un ton care îţi provoacă milă îi spune lui Soner că Aylin arată ca un înger şi viaţa a fost nedreaptă.

Suleyman a terminat de instalat telefonul şi Osman sună la Arif şi vorbeşte cu Cemile spunându-i că unchiul a instalat un telefon acasă la Ayca şi că este bine apoi îşi spun reciproc că se iubesc.

Soner stă cu Bahar la poveşti şi Suleyman îi aduce acesteia o tavă cu ciorbă apoi îi urează însănătoşire. Ea vrea să mănânce dar are dureri la spate şi Soner îi dă ciorba cu lingura. Micuţa Deniz vine în cameră şi când îi vede întreabă dacă Bahar este bebeluş şi atunci Soner îi dă ciorbă cu lingura şi fetiţei.
Tradarea episodul 101 - Rezumat

Mete cu bunica Hasefe vin la Arif şi îi aduc ciorbă fiind îngrijoraţi să-l vadă bolnav şi o întreabă pe Cemile că ce l-a adus în starea asta, atunci ea le povesteşte despre fata a lui Arif că a murit. Mete se miră şi îi spune mamei lui că faţa lui Arif era moartă şi Cemile le spune că Arif a avut gemene şi nu a ştiut până acum.
Cemile le spune că ea rămâne la Arif şi Mete cu Hasefe pleacă acasă. Dimineaţa devreme când Cemile se trezeşte el nu mai era acasă şi Cemile se duce şi la prăvălie să-l caute dar nu era nimeni. 
Neriman cu Kemal şi Mesude au văzut-o pe Cemile când a ieşit din casă şi o altă bârfitoare îi spune câteva lui Cemile râzând. Ea se duce la atelier şi priveşte pe geam dacă Arif se întoarce acasă fiind foarte îngrijorată pentru acesta.

Bahar vrea să meargă să ia micul dejun cu familia dar când servitoarea vrea să o ajute, ea începe să aibă dureri şi rămâne în pat.
Soner vrea să-i facă o surpriză şi vin toţi trei în camera ei pentru a lua micul dejun în pat cu ea. Bahar începe să râdă când îi vede pe toţi trei cu şerveţele puse la gât şi în mâini cu furculiţele. Soner strigă la servitoare să se grăbească cu mâncarea că dacă nu vine o vor mânca pe Bahar. Foarte amuzantă această scenă, merită văzută.

Soner merge să se urce în maşină şi apare Filiz care îi spune că vrea să meargă împreună la mormântul lui Aylin, făcând intenţionat ca să îi provoace supărare lui Soner. Cei doi merg împreună la mormântul lui Aylin cu un buchet de flori şi ea îi ţine un discurs lacrimogen.

Mete vine la atelierul lui Cemile şi o întreabă de Arif iar ea îi spune că a plecat de dimineaţă fără să-i spună şi este îngrijorată.

În timp ce Bahar se juca cu Deniz este anunţată că Ziya a venit să o vadă şi ea coboară în salon. El o întâmpină cu un buchet mare de trandafiri roşii şi îi pune perne la spate când aceasta se aşează pe fotoliu. Bahar începe să-i spună că îi mulţumeşte pentru tot ce a făcut pentru ea, dar el o întrerupe ştiind că vrea să-i zică să nu o mai viziteze deoarece nu mai poate fi nimic între ei. El încercă să-i explice că Soner are o fetiţă şi că acea femeie îi face curte, dar ea nu-i mai răspunde, apoi el pleacă exact când Soner revine acasă.
Soner o întreabă pe Bahar că de ce a venit şi ce a vrut Ziya, apare fetiţa şi când o vede supărată îi spune tatălui că acel domn a supărat-o pe Bahar. Atunci ea îi spune că este bine şi că a vorbit cu Ziya să nu mai o viziteze.

Cemile a văzut că s-a făcut noapte şi nu l-a văzut pe Arif venind acasă şi atunci merge şi bate din nou la uşa lui, dar el nu era acasă. Femeile care o bârfeau iar o văd în faţa casei şi încep din nou să vorbească urât despre ea.
Cemile ajunge acasă şi bunica Hasefe îi spune că a sunat Soner şi i-a spus că Bahar s-a întors acasă şi se simte bine. Mete o întreabă dacă Arif a venit acasă şi află că nu a venit şi sunt mai îngrijoraţi pentru acesta.

Dimineaţa devreme Cemile pleacă la atelier şi văzând că fufele se uită după ea nu mai trece pe la Arif. Neriman cu familia ei o urmăreau prin geamul magazinului şi iar au început să o bârfească, dar de data asta toţi trei.

Berrin îşi sună mama şi îi spune că Zehra este bine şi se întorc acasă acasă. Cemile le spune angajatelor vestea cea bună şi se bucura împreună.

Hakan îşi sună tatăl şi îi spune că se întorc acasă. Ekrem îi spune lui Carolin şi ea îl roagă să nu-i spună lui Hakan că îi este frică de el şi începe să facă pe victima.


O alată scenă frumoasă şi emoţionantă dintre Soner şi Bahar

Tradarea episodul 101 - Rezumat
Soner merge în cameră la ea şi îi spune că Nazli a gătit paste şi dacă vrea să vină în salon. El o ajută să se ridice şi când îşi simt reciproc respiraţia se apropie si mai mult pentru a se săruta pasional, dar sunt întrerupţi de micuţa Deniz care le spune că Zehra se întoarce acasă. Bahar rămâne acasă şi cei doi pleacă să o întâlnească pe Zehra căruia Suleyman i-a pregătit o surpriză.

În cartier, Deniz vede maşina lui Ahmet şi strigă în gura mare că au venit. Berrin şi Ahmet se uită în jur şi li se pare ciudat că nimeni nu este afară fiind o linişte deplină în cartier, ceea ce de obicei nu era. Deodată se aude muzica şi bătut de tobe care se răsună în tot cartierul. Cunoscuţii şi vecinii fluturau o pancartă pe care scria “Bun venit Zehra”, clovnii dansau şi atmosfera de petrecere a şi început. Toată familia îmbrăţişează pe Zehra şi o sărută pe obrăjori. După petrecere Zehra este dusă acasă la bunicul ei Ekrem care se bucură să o vadă.
Soner cu fetiţa se întorc acasă şi o găsesc pe Bahar dormind în salon pe canapea.

Angajatele pleacă de la atelier şi Cemile vede pe geam când Arif aprinde lumina în cameră şi aceasta fuge în grabă acolo. El îi deschide uşa şi ea îl îmbrăţişează strâns, apoi Arif plânge şi îi povesteşte despre crimă săvârşită în trecut spunându-I că îi este frică când este singur. El i-a mai spus asta lui Cemile în episoadele ce au trecut şi că doar gândul la ea îl face să uite şiş a nu-I fie frică. Cemile îi spune să nu-I fie frică şi îi pune mâna lui pe faţa ei.

Primul sărut dintre Cemile şi Arif ~ Cei doi îşi declară reciproc dragostea

Tradarea episodul 101 - Rezumat
Cei doi îndrăgostiţi se privesc în ochii şi Arif îi spune lui Cemile că o iubeşte şi ea de data asta îi răspunde înapoi că şi ea îl iubeşte, apoi se sărută.

Deniz merge în cameră la Bahar şi îi dă un cadou cumpărat de Soner. Era o rochie de culoare fucsia pe care ea o îmbrăca la rugămintea fetiţei. Fetiţa îi spune tatălui ei că nu mai are răbdare să o vadă pe Bahar îmbrăcată cu rochia şi Soner îi spune că şi el dar să aştepte. Apare Bahar îmbrăcată cu rochia şi cei doi rămân plăcut surprinşi când o văd ce bine îi stă şi cât de frumoasă este. Soner îi spune să meargă cu ei şi când Bahar întreabă unde, Deniz îi spune că este o surpriză. Soner vrea ca Bahar să între prima în casă, dar ea vede că nu este lumină şi nu vrea, dar este convinsă de cei trei. Aceasta deschide uşa şi deodată surpriză a fost descoperită. Toată familia o aştepta pe Bahar să-i mulţumească pentru binele făcut Zehrei şi aceştia au organizat o petrecere pentru ea ca şi semn de mulţumire.

Arif zice că are de anunţat ceva şi le spune că el o vrea pe Cemile în viaţa lui până la adânci bătrâneţi şi toată familia se bucură pentru ei şi continuă petrecerea.


Sursa foto-video: www.kanald.com.tr
www.youtube.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje

PA