Treceți la conținutul principal

Tradarea episodul 100 - Rezumat

Tradarea episodul 100 ~ Partea 1 


Tugrul face în aşa fel încât să o facă pe Cemile gânditoare în privinţa lui Arif. În timp ce Tugrul şi Cemile aveau o conversaţie cu privire la Arif, acesta vine şi îl alungă pe Tugrul de acolo. Tugrul pleacă, dar le pregăteşte o surpriză şocantă lui Cemile şi Arif. Cemile supărată îi spune că au de vorbit despre lucruri care el nu i le-a spus şi Arif mirat o întreabă că despre ce vorbeşte. Cei doi sunt întrerupţi de femeile de la atelier şi Arif pleacă.

La Londra toată familia aşteaptă ca Bahar şi Zehra să iasă din operaţii. Soner trăieşte nişte amintiri din trecut în acel spital şi este vizibil afectat, iar Berrin şi Hakan îl încurajează spunându-i că Bahar va fi bine.

Familiei li se mai alătura şi Ziya fostul logodnic al lui Bahar care este şi el foarte îngrijorat pentru aceasta. El ştiind prin câte operaţii a trecut Bahar în urma accidentului de maşină şi că viaţa ei a fost în pericol.

La prăvălia lui Arif ajunge Cemile şi îl ia la rost pentru lucrurile nespuse, dar sunt întrerupţi de nişte copii şi ea pleacă.

Berrin o sună pe mama ei şi Hakan îl sună pe tatăl lui şi le spune vestea bună că operaţia Zehrei a decurs bine şi fetiţa este în afara oricărui pericol.

Soner şi Ziya aşteaptă ca medicul să vină să le spună despre operaţia lui Bahar şi apare o asistentă care le spune că Bahar are nevoie de sânge, grupa RH negativ şi doar Ziya a avut acea grupă de sânge.

Ziya a donat sânge pentru Bahar şi medicul vine să le spună că operaţia a fost grea, dar totul a decurs bine până acum şi Bahar va trebui să doarmă pentru o vreme fiind dusa la terapie intensiva. Soner întreabă când se va trezi şi doctorul îi răspunde că vor vedea.

Doctorul vine şi îl caută pe Soner căruia îi spune că domnul Suleyman din Istanbul îl caută la telefon.
Soner merge în biroul doctorului şi când vorbeşte cu Suleyman la telefon îi spune că Bahar încă nu s-a trezit din operaţie, dar Suleyman îi spune despre Deniz că a avut un mic accident la domiciliu. El merge şi îi anunţa pe Berrin şi Ahmet şi le spune că trebuie să plece la Istanbul, iar aceştia îi promit că au grijă ei de Bahar şi sa nu îşi facă griji. Soner ar fi vrut să rămână alături de Bahar, dar fetiţa este pe primul loc cum este şi normal.
Ziya se bucură că Soner pleacă şi îl opreşte să-l întrebe dacă chiar pleacă văzând că Bahar nu s-a trezit încă şi ce o să spună că a plecat aşa fără să aştepte ca ea să îşi revină. Dar Soner îi spune că Bahar iubeşte fetiţa şi este sigur că şi ea ar face la fel şi dacă era trează îi spunea că el să meargă la Deniz.
Tradarea episodul 100 - Rezumat
Ayca vine cu o plasă cu mâncare gătită de mama lui Osman şi se pun amândoi la masă, dar sunt întrerupţi de Betul care intră în casă şi se miră să vadă atâtea bunătăţii pe masă. Aceasta se pofteşte singură la masă, iar Osman stă ascuns sub pat. Betul vrea să rămână la Ayca peste noapte pentru că bănuieşte ceva.
Cemile cu Mete sunt la Deniz şi intrusa de Filiz este şi ea acolo, deoarece nu putea lipsi ştiind că Soner se întoarce acasă.
Soner ajunge acasă îngrijorat şi îşi ia fetiţa în braţe, apoi o sărută şi ea îi povesteşte cum s-a lovit. El îl întreabă pe Suleyman ce s-a întâmplat şi acesta îl asigură că totul va fi bine. Deniz are un cucui la frunte astupat cu un plasture şi este bandajată la mânuţa dreaptă.
Seda foarte supărată de cele întâmplate îi cere scuze lui Soner, dar toată familia o înţelege, mai puţin Filiz care nu ezită să-i reproşeze pentru neatenţia ei.
Cemile şi Mete se pregătesc să plece şi Filiz îi linişteşte că ea se va ocupa de fetiţă, dar Deniz îi spune că nu o vrea şi ea o vrea pe Bahar acasă. Filiz îi face semen fetiţei să înceteze cu mofturile şi micuţa Deniz îi face mutrişoare nervoase.
Soner îi conduce afară şi Mete îl întreabă de Bahar şi el le spune tot, apoi îi întreabă de Osman şi Cemile îi spune că trebuie să vorbească cu el despre Osman.
Soner vorbeşte cu Berrin la telefon şi îi spune că Deniz este bine sa nu îşi facă griji, apoi o întreabă despre Bahar şi Zehra. Soner este supărat că Bahar nu s-a trezit încă şi o expediază pe Filiz pe motiv că este târziu, dar ea vrea să rămână şi el îi spune că este oboist.
Seda vrea să plece din casă şi Soner o întreabă că unde pleacă deoarece Bahar nu a venit încă acasă. Soner îl întreabă pe Suleyman ce părere are de plecarea ei şi fetiţa merge la Seda să o îmbrăţişeze. În cele din urmă intervine Suleyman să o ajute la valize dar el urcă la etaj cu ele făcându-i pe Soner şi Deniz să râdă.
Cemile se întoarce acasă şi Hasefe îi dă un plic mare în care erau mai multe plicuri cu scrisori scrise de Arif pentru sotia lui şi un bileţel de la Tugrul cu numărul de telefon.
Ea curioasa merge în cameră gândindu-se dacă să citească s-au nu acele scrisori, după un timp curiozitatea o face să citească.
Soner stă trist acasă şi în mintea lui se derulează cele mai frumoase momente din viaţa lui, alături şi de momente grele în care le vede pe Bahar şi pe Aylin.

Ayca este nevoită să doarmă în camera ei cu Osman deoarece Betul nu a vrut să mai plece.
Seara într-o vreme Berrin îl sună pe Soner şi îi spune că Bahar s-a trezit şi este bine. El de bucurie că Bahar este în afara oricărui pericol postoperator îl îmbrăţişează pe Suleyman.

Bahar se trezeşte şi se uită să-l vadă pe Soner, dar îi vede doar pe Hakan, Berrin, Ahmet şi Ziya şi atunci se supără.
Dimineaţa devreme Cemile sună acasă la Soner şi îi răspunde Suleyman. Cemile îl întreabă de Bahar şi îi spune că şi-a revenit, apoi îl întreabă de Soner spunându-i că vrea să vorbească cu el, dar nu era acasă. Ea îi spune despre Osman că nu mai este la Arif şi trebuie ascuns altundeva şi Suleyman îi spune că o să vorbească cu Soner.
Betul pleacă şi Ayca răsuflă uşurată apoi când vede că Osman s-a ascuns într-un cufăr încep să râdă amândoi. El încă o mai iubeşte şi o priveşte fix în ochi, ea observă şi pleacă să facă ceai.
Cemile merge la prăvălia lui Arif şi îi dă scrisorile. Arif vede bileţelul lui Tugrul şi îl sună la telefon.
Carolin merge la spital şi îi cere doctorului analizele ei de compatibilitate cu Zehra şi vrea să se asigure că doar ea le are, dar doctorul îi spune că la Hakan sunt copiile analizelor.

La Londra Zehra îşi întreabă familia de Bahar şi le spune că aşteaptă să danseze. Atunci Hakan cu Ahmet încep să danseze în salon şi toată familia a început să râdă numai că îi întrerupe o asistenta care le spune un shittttt lung.
Carolin merge în camera lui Hakan şi caută copiile actelor pe care ea le-a semnat ca şi acceptare pentru transplant. Le găseşte în sertarul de la noptieră şi acolo vede şi o poză cu Berrin, apoi merge în cameră la ea şi compară acele acte cu originalul şi văzând că sunt identice le rupe în bucăţi pentru a nu fi o dovadă împotriva ei.

Tradarea episodul 100 ~ Partea 2

Tradarea episodul 100 - Rezumat
Ziya veghează la căpătâiul lui Bahar ţinând-o de mână şi aceasta se trezeşte şi îşi trage mâna, apoi îl întreabă de Zehra şi el îi spune că fetiţa este foarte bine. Bahar îl întreabă pe Ziya unde este Soner şi el îi spune că a plecat înapoi la Istanbul. Berrin, Hakan şi Ahmet vin în salon la Bahar şi îi urează însănătoşire iar ea îi întreabă de Zehra.

Arif şi Cemile merg acasă la Tugrul să-I întrebe despre acele scrisori.

Filiz merge acasă la Soner cu cadouri pentru Deniz pentru a se face plăcută lui Soner şi îi găseşte pe aceştia dormind pe canapea. Ea se cuibăreşte lângă Soner şi pune capul pe el iar când se trezeşte aceştia nu mai erau. Suleyman îi spune că Soner şi fetiţa au plecat la doctor pentru un control de rutină. Ea s e enervează când aude şi pleacă. Micuţa Deniz iese de unde era ascunsă şi dansează cu Suleyman de bucurie că au scăpat de Filiz. 
Tradarea episodul 100 - Rezumat
Soner vine în sufragerie şi îi întreabă unde este Filiz şi află că a plecat deoarece s-a plictisit.

O asistentă vine la Bahar şi îi dă o pastilă să doarmă, ea îi mulţumeşte lui Ziya că a stat lângă ea şi el îi spune că o iubeşte. Soner sună să vadă ce face Bahar, dar Ziya nu-i spune acesteia când ea întreabă cine a sunat.
Mete şi Ayca se întâlnesc din nou la malul mării şi el îi arătă verighetele pe care amândoi să le poarte fiind semnul dragostei lor. Ayca a rămas plăcut surprinsă şi cei doi îşi pun verighetele pe degete apoi merg acasă la Cemile şi bucuroşi le arată mâinile cu verighetele.
Mete îi arătă camera lui logodnicei şi ea vede pe dulap trofeele câştigate de acesta la concursurile de muzică şi o poză cu Osman mic şi Mete. Ea îi povesteşte despre vizita lui Betul la ea.
Soner şi-a dat seama că atâta timp cât Ziya este lângă Bahar el nu o să poată vorbi cu ea şi îşi sună un prieten din Londra pentru al ajuta. Acel bărbat merge la spital şi vorbeşte cu asistenta care se ocupă de Bahar şi aceasta îl scoate afară pe Ziya motivând că trebuie să-I schimbe hainele.
Tradarea episodul 100 - Rezumat
Bahar o priveşte pe asistentă întrebându-se de ce nu-i schimbă hainele şi atunci sună telefonul iar asistenta îi dă receptorul lui Bahar să vorbească cu Soner. Dar ei reusesc doar să întrebe ce fac şi de Deniz pentru că apare Filiz care îşi face intrarea strigând de la uşă, ca de obicei. Bahar aude şi cu lacrimi în ochi închide telefonul.
Bărbatul trimis de Soner îi dă asistentei pentru favorul ei o filă de cec cu o sumă mare de bani. Soner o iubeşte pe Bahar dar nu a lăsat ca sentimentele lui să fie descoperite de aceasta. Carolin a găsit un nou mod de a se răzbuna pe Hakan şi noaptea merge în birou şi ia din seif testamentul şi îl pune în camera lui Hakan în sertarul noptierei. Apoi se întoarce înapoi în cameră şi începe să plângă. Ekrem o aude plângând şi îngrijorat o întreabă ce se întâmplă iar ea atunci îi spune că a aflat că el este foarte bolnav şi îi este frică să nu-l piardă deoarece il iubeste foarte mult. El o întreabă că de unde ştie şi ea îi spune că Hakan i-a spus.
Şi că el îl iubeşte pe Hakan foarte mult dar Hakan pe el nu-l iubeşte şi că vrea averea lui, apoi îi spune să nu-i spună lui Hakan că ea ia spus.
Cemile îi dă o plasă cu mâncare Aycăi să-i ducă lui Osman şi ea cu Mete pleacă acasă.
Tugrul o sună pe Cemile şi ea îi închide telefonul în nas, dar el sună din nou şi îi spune că vrea să vorbească cu ea şi prin telefon nu se poate.
Ekrem nu mai poate să doarmă din cauza vorbelor spuse de Carolin şi se duce în camera lui Hakan şi acolo găseşte actele din seif cu testamentul şi analizele lui de la spital cu electrocardiograma. Carolin se preface că doarme şi s e bucură că i-a ieşit planul de răzbunare pe Hakan.

Ayca vrea să pună mâncarea pe masă şi Osman îi vede verigheta. Ea îi spune că s-a logodit cu Mete şi el se simte foarte rănit apoi nu mai mănâncă. El se gândeşte că în aceste moment doar Aydin ar fi putut să-l înţeleagă.
Cemile merge la întâlnirea cu Tugrul, stabilită la telefon şi când ea trece prin faţa casei lui Arif se gândeşte să-i spună dar apoi se răzgândeşte ca să nu mai provoace ceartă între ei. Arif o vede de la fereastră şi o urmăreşte până la restaurantul la care ea merge pentru întâlnire.
Ajunsă acolo Tugrul încearcă să-i arate prin fapte cât de dur poate să fie şi Cemile se sperie chiar dacă el doar mânca cu poftă. El îi spune că este o femeie frumoasă şi Arif ştie deoarece ei doi au mai vorbit despre ea. Cemile se enervează şi vrea să plece dar el o opreşte şi mai pe ocolite, nu în mod direct el o face să înţeleagă că vrea răzbunare şi toţi cei din jurul lui Arif vor avea de suferit.
Cemile iese din restaurant şi se întâlneşte cu Arif apoi merg împreună la prăvălia lui şi el îl sună pe Tugrul şi stabilesc o întâlnire. Ea îl prinde de mână ca şi semn că îi este alături.
Cemile se duce şi ea la întâlnire şi Arif o întreabă că ce caută ea acolo, dar a fost invitată de Tugrul care a sunat-o pentru a le face o surpriză şocantă.
Tugrul le arată o fată pe nume Seher pe care o împuşca mortal în tâmplă şi îi dezvăluie lui Arif că acea fată este fiica lui de care el nu ştia.


Sursa foto-video: www.kanald.com.tr
www.youtube.com

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

İrem Helvacıoğlu (Pelinsu) ~ Biografie Nume complet: İrem Helvacıoğlu 
Data nașterii: 2 februarie 1990, (vârsta 02/02/1990) Locul nașterii: Germania Studii: Conservatorul la Teatrul Mujdat Gezen Art Center Ocupație: actriță Naționalitate: turcă Zodie: Vărsător Înălțime: 1,70 m Culoare ochilor: Verzi
Relațiile de iubire:F... (2017 pr.) Căsătorită: Nu Copii: Nu Website: ...

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Furkan Palali aka Onur  ~ Biografie Nume complet: Furkan Palali
Nume alternativ: Furkan Palali
Data nașterii: 27 octombrie 1986, (vârsta 10/27/1986) Locul nașterii: Konya, Turcia
Studii: UniversitateaHacettepe din Ankara
Ocupație: model și actor
Naționalitate: turcă
Religie: Musulman
Zodie: Scorpion
Înălțime: 1,91 m
Culoare ochilor: Verzi
Relațiile de iubire: Demet Özdemir (2017 pr.)
Căsătorit: Nu
Copii: Nu
Părinți: Azmi Palalı
Frati/Surori: un frate, Abdülkadir Palalı
Website: www.furkanpalali.com

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10

Serialele turceşti au ajuns să cucerească inimile românilor şi televiziunile care le difuzează au un rating foarte bun.  În acest articol vreau să vorbesc despre frumusețea și farmecul actorilor turci. Şi o să fac o clasificare despre actori turci privind ani trecuţi şi până în momentul actual, mulţi dintre ei au lucrat ca şi model și au câștigat un concurs de modeling foarte prestigios care mai târziu i-a ajutat să apară în lumea cinematografiei. Cele mai populare și cele mai vizionate seriale turceşti până în acest moment la noi în ţară sunt "Suleyman Magnificul", "Puterea destinului", "Tradarea", "Yaman", "O mie și una de nopți", "Ezel", "Dragoste la prima vedere", "Feriha", "Dragoste si pedeapsa", "Înainte de sfârşit", "Poveste de familie", "Fatmagul", "Gumuş". În acest top cotez pe aspectul, fotogenic, fără a ține seama de premiile pe care actorii le-au pr…