joi, 12 martie 2015

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10


Cei mai frumosi actori turci
Serialele turceşti au ajuns să cucerească inimile românilor şi televiziunile care le difuzează au un rating foarte bun.
 În acest articol vreau să vorbesc despre frumusețea și farmecul actorilor turci.
Şi o să fac o clasificare despre actori turci privind ani trecuţi şi până în momentul actual, mulţi dintre ei au lucrat ca şi model și au câștigat un concurs de modeling foarte prestigios care mai târziu i-a ajutat să apară în lumea cinematografiei.
Cele mai populare și cele mai vizionate seriale turceşti până în acest moment la noi în ţară sunt "Suleyman Magnificul", "Puterea destinului", "Tradarea", "Yaman", "O mie și una de nopți", "Ezel", "Dragoste la prima vedere", "Feriha", "Dragoste si pedeapsa", "Înainte de sfârşit", "Poveste de familie", "Fatmagul", "Gumuş".
În acest top cotez pe aspectul, fotogenic, fără a ține seama de premiile pe care actorii le-au primit.
Pe site există un sondaj in bara din partea dreapta cu voturi pentru cel mai frumos actor turc, unde fiecare cititor al acestui site poate să voteze o singură dată actorul preferat. Voturile se vor încheia la data de 21.03.2015, ora 10:00 dimineaţa. După încheierea voturilor fiecare dintre cei 10 actori vor primi câte un număr de la 1 la 10 şi actorul care va avea mai multe voturi va fi ales pe locul 1, dar fiecare dintre cei 10 va primii un număr de clasificare în clasament.
[ads-post]
“Top 10 ~ Cei mai frumoşi actori turci”, au fost desemnaţi de cititorii acestui site. La finalul articolului sunt afisate rezultatele.

 Cagatay Ulusoy ~ Bărbatul de vis

Cagatay Ulusoy
Cagatay Ulusoy actor şi model, cunoscut publicului român din serialul “Feriha”, în 2011, difuzat la noi de Kanal D şi a jucat alături de frumoasa actriţă Hazal Kaya
Cagatay a reuşit să cucerească inimile româncelor prin frumuseţea şi şarmul lui de bărbat romantic, care este "Bărbatul de vis" şi visul multor fane ale acestuia.
În 2010, a câștigat concursul de Cel mai bun model din Turcia.
 După ce a studiat lecțiile necesare pentru actorie, şi-a încercat norocul în cimatografie şi a jucat în filme turcești și seriale, iar în 2011 a fost premiera la "Anatoliene Eagles”, având un mare succes.

"Cagatay Ulusoy” este un actor turc, născut la 18 iunie 1974, în satul Uchem, Ankara, Turcia.Mehmet Akif Alakurt ~ Bărbatul perfectMult îndrăgitul actor Born Genco, "Bărbatul perfect" din serialul turcesc “SILA”care a avut audienţe record în mai multe ţări, ca şi în România de altfel. 
Mehmet Akif Alakurt s-a născut la 23 iulie 1979 în Istanbul, Turcia şi este un actor turc și model, care a cucerit inimile femeilor din întreaga lume şi-a ajuns să intre şi în inimile româncelor, având foarte multe admiratoare care şi-ar dori să-l întâlnească în realitate.
În 1998 a fost nominalizat la titlurile "Cel mai promiţător" și “Prințul Turciei", apoi la doar 3 ani, în 2001 a câştigat titlul de cel mai bun model din Turcia. Și în același an, a câștigat cel mai valoros premiul din cariera lui ca și model şi anume: "Cel mai bun model din lume". Din 2002 şi până în prezent a început să joace ca şi actor în mai multe seriale de televiziune, printre care şi serialul turcesc SILA, la care au început filmările în anul 2006 şi are 79 de episoade.

 Kivanc Tatlitug ~ Bărbatul fatal


Kivanc Tatlitug s-a născut la 27 octombrie 1983, Adana, Turcia - Actor și model, a avut titlul de "Brad Pitt al Turciei".
 În 2002 a câștigat titlul de "Cel mai bun model din lume", după care a plecat în Franța. Dar la propunerea primită de la producătorii Turci pentru a juca în seriale tv, el nu a ezitat oferta şi s-a întors în ţara natală.
Chipeşul actor şi "Bărbatul fatal" căruia cu greu o femeie i-ar putea rezista, a debutat în lumea cinematografiei prin rolul interpretat ca şi Mehmet în seria "Gyumyush", care a adus o popularitate enormă, nu numai în Turcia, ci şi în alte ţări.
Kivanc s-a făcut cunoscut in România din serialul "Gumuş",unde a interpretat rolul lui Mehmet.
Alte seriale la care el a participat: "Silver", "Menekshe and Khalil," "Forbidden Love", "Ezel", "Kuzey Güney”.


 Berk Oktay ~ Bărbatul puternic şi de neânlocuitBerk Oktay
Berk Oktay s-a născut la 28 octombrie 1982, în Ankara, Turcia - actor turc și model. 
A luat titlul de  BEST MODEL OF TURKEY in 2003.
Aproximativ 6 ani a lucrat cu afaceri de modeling. 
El a luat parte la mai mult de 100 de prezentări de modă. 
În 2004 şi-a continuat cariera de modeling în străinătate. 
Si in 2007, s-a întors în Turcia să-și continue studiile și a primit o ofertă pentru a juca într-un film. Seriale la care a participat: "Dangerous streets", "Download".
Berk Oktay s-a facut cunoscut publicului român prin serialul turcesc "Dragoste la prima vedere", unde a interpretat rolul lui Hakan, Bărbatul puternic şi de neânlocuit".

 Onur Tuna ~ Bărbatul idealOnur Tuna s-a născut la 16 iulie 1988 în Çanakkale. El şi-a făcut debutul în modeling, dar în cele din urmă cântând
a reuşit să îşi creeze o imagine de star,
continuându-şi studiile la același timp la Universitatea Eylul.
Onur a mai studiat muzică la Universitatea Ege, Conservatorul de Muzică Clasică
pentru formare de voce dezvoltându-şi şi
 talentul de compunere.
Există două cântece cunoscute:  Acın Verdi 
Frumosul star tv a mai studiat si actoria la Müjdat Gezen Sanat Merkezi.
Onur Tuna, "Bărbatul idealare 1,95 inaltime si 85 de kilograme. 
În anii de liceu a jucat volei şi baschet fiind licenţiat. Murat Yildirim ~  Bărbatul inimii


Murat Yıldırım s-a născut în Konya, Turcia, dar părinţii lui provin din Mardin. A absolvit “Inginerie Mecanică” la Universitatea Tehnică Yildiz din Istanbul.Interesul său pentru muzică și teatru a început de la o vârsta fragedă. 
A studiat de asemenea la Universitatea de teatru și a participat la lecții de actorie.
Murat Yıldırım, cunoscut publicului român din serialul “Aşk ve Ceza `~ Dragoste si pedeapsa”, în 2011, difuzat la noi de Kanal D şi a jucat rolul lui Savaş Baldar alături de frumoasa actriţă Nurgül Yesilçy ~ Yasemin.

 Tolgahan Sayıșman ~  Bărbatul fenomenal
Tolgahan Sayıșman
Tolgahan Sayıșman s-a născut la 17 decembrie 1981 în Istanbul, Turcia este un actor, model și star la televiziunile turcesti. El este câștigătorul de Manhunt International din anul 2005, care a avut loc la Busan, Coreea. El este un absolvent de management de business si acum este un actor și un model profesionist.
Sayıșman s-a născut într-o familie de musulmani din Istanbul, Turcia. A absolvit Kadıköy INTAS Liceul și Departamentul de Administrație al Universității Doğuș.
Tolgahan a avut roluri în serialele de televiziune Esir Kalpler, Macolar și Dicle. 
În prezent, Sayisman joacă în serialul de televiziune Elveda Rumelia, fiind cea mai populară şi vizionată serie de televiziune din Turcia, care a câştigat o mulțime de premii, cum ar fi İsmail Dümbüllü en iyi TV dizisi ödülü 2008. De asemenea, el a mai jucat şi în filmul de cinema Așk Tutulması cu Fahriye Evcen. 
 Burak Hakki   Bărbatul șarmant


Burak Hakki
Burak Hakki s-a născut la 23 mai 1972  în Istanbul, Turcia actor și model.
Atrăgătorul actor a făcut modeling aproximativ 10 ani și a fost implicat în mai mult de 1000 de prezentări de modă. 
 El a jucat în mai multe seriale și a reprezentat Turcia la multe concursuri de modeling.

Între anii 1995-2003 şi-a continuat evoluţia carierei sale, în ţări precum Italia, Germania, Austria, Franța, și a lucrat cu diverse agenții și designeri, în special Elveția.


 Burak Özçivit ~ Bali Bey  Bărbatul pasional

 Burak Özçivit ~ Bali Bey
Burak Özçivit ~Bali Bey, actorul si-a facut loc si in inimile romancelor, binenteles ca nu putea trece neremarcat cu rolul pe care l-a jucat in Suleyman Magnificul, desi era imbracat cu acele tinute istorice...
S-a nascut la Istanbul, Turcia la data de 24.12.1984, a studiat facultatea de arte plastice, iar in 2003 si 2005 a fost desemnat cel mai bun model din Turcia. Dupa aceea el a lucrat la o agentie de modele din Istanbul. 
Din anul 2006 a inceput sa joace pe scene de teatru si in filme.


 Engin Akyurek ~ Bărbatul romantic

Engin Akyurek
Engin Akyurek este un celebru actor turc celebru din seriale tv și televiziune, fiind actorul favorit pentru femeile din întreaga lume.
Engin Akyurek s-a născut la 12 octombrie 1981 în capitala Turciei - Ankara.
În anul 2002, Engin Akyurek a absolvit Universitatea Metropolitan cu specializarea "Lingvistică și Istorie ", și la doi ani după absolvire, el a decis să îşi testeze talentul într-un show TV pentru tinere talente" Stars of Turkey ". Ca urmare a concursului, el devine cel mai bun și necondiționat şi câștigă premiul pentru "Cel mai bun actor".
Engin Akyurek, cunoscut publicului român din serialul “Fatmagul”, în 2013, difuzat la noi de Kanal D şi a jucat alături de talentata actriţă  Beren Saat.


Cei mai frumoși actori turci ~ Top 20 ~ Anul 2015

[youtube src="ei6Rb1T7iW8"][/youtube]
  În imaginea de mai jos este rezultatul final al sondajului pentru “Cel mai frumos actor turc”.

Care sunt cei mai frumoși și talentați actori turci din 2016?

Sursa info: http://tr.wikipedia.org, https://www.youtube.com

2 comentarii:

 1. nu vad Ozcan Deniz....e renumit si la nivel international, talentat,bun ca actor si regizor.si arata exceptional!

  RăspundețiȘtergere
 2. Çağatay Ulusoy
  Fotomodel
  Născut: 23 septembrie 1990 (vârsta 26), Istanbul, Turcia
  Înălțime: 1,88 m
  Studii: Istanbul University

  RăspundețiȘtergere

Mesaje

PA