Treceți la conținutul principal

Dragoste de contrabandă - Kara Para Aşk - Episodul 2 rezumat

Dragoste de contrabandă - Kara Para Aşk - Episodul 2 rezumat
Elif insistă ca Omer să meargă cu ea până la holding, trăgându-l de mână, apoi îi spune că poate pleca, dar el insistă să vorbească și o întreabă de ce este speriată, dar ea schimbă subiectul. El vrea o explicație, dar ea schimbă mereu subiectul spunând că nu este obligată să răspundă la întrebări lui.
Elif îl mai întreabă dacă acasă la Sibel sunt mai multe diamante și îl atenționează să nu vorbească în clădire și îl lăsa să o aștepte în birou.
Elif merge la baie pentru a se spăla pe faţă şi primește un telefon de la răpitor care o întreabă dacă prietenul ei este cu ea, pentru a se asigura că nu aude nimeni ce vorbesc şi îi spune să găsească diamantele. Omer se uită prin birou şi vede cartea de vizită a lui Elif cu adresa magazinului ei şi văzând că ea nu mai apare, iese din birou şi o întâlnește pa Bahar care îi spune că Elif a plecat.
La secţia de poliţie comisarul le spune că nimic nu a fost găsit în cadrul anchetei şi că poliția ar trebui să caute dușmani lui Ahmet, pentru că Sibel nu a avut duşmani.
Arda este sunat de Omer şi îi spune că vrea să se întâlnească cu el.
Cei care o ţin prizonieră pe sora mai mică a lui Elif se ceartă între ei pentru că sună telefonul lui Nuliffer în poşeta. Era mama ei care a vrut să vadă dacă avionul a aterizat şi a ajuns cu bine şi atunci unul dintre ei îi calcă în picioare telefonul, iar ea foarte speriată plânge.
Zerrin văzând că fata ei nu răspunde o sună pe fiica ei Elif şi o întreabă de ce celularul lui Nuliffer este încă conectat la semnal și ea nu-i răspunde. Elif speriată ca nu cumva mama ei să îsi dea seama că ceva nu este în regulă îi spune că Nuliffer şi-a pierdut telefonul la aeroport.
Elif merge spre magazinul ei la Istanbul pentru a căuta diamantele şi caută prin cutiile din magazine, dar în zadar.
Prietenii lui Omer au venit la el şi s-au întâlnit în apropierea magazinului lui Elif, aşa cum el i-a rugat. Arda și Pelin lucrează la poliţie şi intră împreună cu Omer în magazinul ei, uşa fiind deschisă. Omer şi prietenii se oferă să o ajute pe Elif spunându-i că şi-a dat seama că fuge de cineva şi îi prezintă prietenii lui, apoi îi spune că cei doi lucrează la poliţie.
Elif îşi aminteşte cum au ameninţat-o răpitorii să nu vorbească cu nimeni şi dacă merge la poliţie îi va face sora bucăţi şi atunci de frică ezită din nou să le spună adevărul şi prin ce coşmar trece.
 Omer îi spune lui Elif că el este confuz pentru gestul ei de a-l săruta subit pe stradă.
Ea îl minte spunându-i că sărutul a fost mic doar pentru al păcăli pe fostul iubit și că el trebuia să uite de acel sărut fiind surprinsă că Omer a fost afectat de acel sărut.
Atunci Pelin îi spune să plece, deoarece se pare că totul este în regulă şi cei trei ies din magazin şi stau la o ceainărie în apropierea magazinului.
Arda îl întreabă pe Omer despre sărut fiind suspicios în privința acelui sărut, iar Omer că să înţeleagă de ce o femeie ar face asta o întreabă Pelin dacă ea ar săruta pe cineva pentru ca fostul prieten să o vadă şi atunci Pelin îi spune că ea nu ar face aşa.
[ads-post]

Va urma...Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!
Sursa info/foto: www.youtube.com

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

İrem Helvacıoğlu (Pelinsu) ~ Biografie Nume complet: İrem Helvacıoğlu 
Data nașterii: 2 februarie 1990, (vârsta 02/02/1990) Locul nașterii: Germania Studii: Conservatorul la Teatrul Mujdat Gezen Art Center Ocupație: actriță Naționalitate: turcă Zodie: Vărsător Înălțime: 1,70 m Culoare ochilor: Verzi
Relațiile de iubire:F... (2017 pr.) Căsătorită: Nu Copii: Nu Website: ...

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Furkan Palali aka Onur  ~ Biografie Nume complet: Furkan Palali
Nume alternativ: Furkan Palali
Data nașterii: 27 octombrie 1986, (vârsta 10/27/1986) Locul nașterii: Konya, Turcia
Studii: UniversitateaHacettepe din Ankara
Ocupație: model și actor
Naționalitate: turcă
Religie: Musulman
Zodie: Scorpion
Înălțime: 1,91 m
Culoare ochilor: Verzi
Relațiile de iubire: Demet Özdemir (2017 pr.)
Căsătorit: Nu
Copii: Nu
Părinți: Azmi Palalı
Frati/Surori: un frate, Abdülkadir Palalı
Website: www.furkanpalali.com

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10

Serialele turceşti au ajuns să cucerească inimile românilor şi televiziunile care le difuzează au un rating foarte bun.  În acest articol vreau să vorbesc despre frumusețea și farmecul actorilor turci. Şi o să fac o clasificare despre actori turci privind ani trecuţi şi până în momentul actual, mulţi dintre ei au lucrat ca şi model și au câștigat un concurs de modeling foarte prestigios care mai târziu i-a ajutat să apară în lumea cinematografiei. Cele mai populare și cele mai vizionate seriale turceşti până în acest moment la noi în ţară sunt "Suleyman Magnificul", "Puterea destinului", "Tradarea", "Yaman", "O mie și una de nopți", "Ezel", "Dragoste la prima vedere", "Feriha", "Dragoste si pedeapsa", "Înainte de sfârşit", "Poveste de familie", "Fatmagul", "Gumuş". În acest top cotez pe aspectul, fotogenic, fără a ține seama de premiile pe care actorii le-au pr…