Treceți la conținutul principal

Tradarea episodul 81 - Rezumat

~
Tradarea episodul 81 - Rezumat
Soner fuge când fiica lui ajunge lângă el şi-i spune "tată", dar Suleyman merge cu maşina după el şi îl ajunge. El se urcă în maşină şi plânge, atunci Suleyman încearcă să-l facă să înţeleagă că este fiica lui şi oricât l-ar durea trebuie să facă faţă situaţiei si nu-l va lasa sa mai paraseasca fetita,  apoi Suleyman îl loveşte şi îl duce acasă pe pat şi îl trezeşte cu apă, apoi din cauză că încă mai suferă deoarece Aylin nu mai este şi se apucă de băut.
   Fetiţa supărată se uită la cadoul căzut pe jos şi îşi întreabă bunica de ce tatăl ei a plecat, iar Cemile încearcă să-i aline durerea fetiţei şi-i spune să deschidă cadoul, dar ea refuză.
Deniz: Tatăl meu de ce a plecat? Este supărat pe mine?
Cemile: Cum sa spui asta, fata mea?
Deniz fetita: Dar a plecat...
Cemile: Este un pic speriat.
 Deniz: Dar unui tată nu-i este frică. De ce ii este frică tatălui meu?
Cemile: Uneori ii este foarte frică...
Deniz: Ce vrei să spui? Si atunci Cemile i-a zis sa desfaca cadoul.
Carolin merge acasă la Cemile şi-l ia pe Mustafa de la aniversarea lui Deniz, deşi Hasefe îi spune să lase copilul. Mustafa era supărat şi mama lui îl duce în cartier să-i arate casa lui Ali, tatăl lui Mustafa, povestindu-i despre el si ca si Mete, Berrin si Osman au locuit aici.
  La magazin Kemal o vede pe Carolin în maşină şi o strigă pe soţie să iasă afară. Toţi cei din cartier rămân uimiţi când o văd aşa de elegantă şi ea îi ignoră.
  Mesude cu mama ei merg la ea că şi cum s-ar bucura să o vadă, dar Carolin îi respinge îmbrăţişarea lui Neriman. 
Bahar merge la întâlnirea cu iubitul ei, stabilită cu o seară înainte şi intră supărată şi cu lacrimi în ochi în restaurant, unde începe să-i reproşeze că este căsătorit şi nu i-a spus. El o iubeşte şi nu vrea să recunoască ca să nu o piardă şi atunci ea îi spune că a vizitat-o soţia lui şi i-a arătat dovada că sunt căsătoriţi, atunci el recunoaşte şi îi spune că este soţia lui. Ea supărată strigă şi răstoarnă de pe masă, toţi cei prezenţi acolo se uită. El încercă să o oprească, dar ea pleacă acasă cu taxiul şi  când el ajunge la ea nu vrea să-i mai vorbească. Prietena ei merge la uşă şi îi spune că Bahar nu vrea să-l mai vadă niciodată şi el insistă, apoi pleacă disperat.
Seara când familia a terminat de mâncat, Cemile a mers să-i citească o poveste la fetiţa şi între timp Aydın prietenul lui Osman îl caută acasă la telefon şi răspunde Mete şi după ce Osman vorbeşte la telefon pleacă de acasă fără voia lui Mete.
Osman merge şi se întâlneşte cu prietenul lui şi îl ajută să urce sus la etaj în cameră lui un coş plin cu ziare pentru ca părinţii lui să nu vadă, apoi intră pe uşa în casă şi merge în cameră acestuia. Tatăl prietenului lui merge în cameră să le ducă ceva să mănânce şi zăreşte colţurile de la ziare sub pat. Intră în cameră şi citeşte ce scrie, apoi îşi ia la întrebări fiul şi atunci Osman ia toată vină pe el că să nu-l bată şi este dat afară din casă împreună cu ziare cu tot.
 Merge acasă şi ascunde ziarele unde îl ţinea ascuns Berrin pe Ahmet şi acuma este un atelier cu piese, apoi intră în casă ca nimeni să nu ştie că el a fost plecat.
 Dimineaţa când Mete vrea să plece la magazine vede că are pană la roata maşinii şi merge în atelier să ia de acolo pompa de umflat roţi şi uşa de la dulap se deschide şi ziarele cad jos. El citeşte şi merge nervos în casă şi îl ia la întrebări pe fratele lui, iar Cemile este foarte speriată şi întreabă dacă şi el este implicat, deoarece era un protest împotriva legii marţiale şi protestau pentru schimbări democratice, atunci el nu vrea să vorbească despre asta şi pleacă cu ziarele.
Se întâlneşte cu prietenul, îi dă ziarele şi îl loveşte, apoi pleacă nervos. Hakan nu mai reuşeşte să-şi scoată din minte cuvintele pe care micuţa Deniz le-a spus când i-a arătat pozele celor din familie şi spunea că Ahmet este tatăl lui Zehra şi merge în grabă acasă la Berrin unde stă ascuns după un copac în timp ce îşi priveşte fiica cum merge la şcoală.
Tradarea episodul 81
Suleyman o suna pe Cemile să vină la hotel să vorbească cu Soner, numai că el nu mai era în cameră şi aceştia au crezut că a plecat înapoi la Londra, dar Suleyman merge la recepţie şi cere mai multe informaţii şi atunci îi spune că a comandat flori şi a plecat lângă lac.
  Ei şi-au dat seama că Soner este la mormântul lui Aylin şi merg la el, ajunşi acolo îl văd cum vorbea cu Aylin ca şi cum ar fi vie şi spunea că nu se poate apropia de fetiţa lor, cerându-şi iertare plângând.
 Cemile vorbeşte cu el şi îi spune că ştie că îl doare dar nu este singurul care a pierdut pe cineva drag, Aylin fiind fiica ei şi ea şi-a pierdut fiica şi îi creşte fetiţa care şi-a văzut părinţii doar în poze in toti acesti ani şi ştie că mama ei nu mai este, dar întreabă mereu ce s-a întâmplă cu tatăl ei şi de a părăsite si fetita nu trebuie privata de afectiunea tatalui, apoi pleacă.
La liceu prietenului lui Osman începe să protesteze cu ziarele în mână că este împotriva legii marţiale şi vrea democraţie, atunci fratele lui Ayça şi cu prieteni lui vin şi-l bat, deoarece face parte din celalat partid. Osman văzând că Ayça este îngrijorată pentru fratele ei şi intră în grupul cu bătaia apoi cade jos, merge şi o ridică îndepărtând-o de acolo.
 Între timp ajunge şi poliţia, Osman merge să vadă dacă prietenul lui este bine şi apoi pleacă acasă. La ieşirea de la liceu, fratele lui Ayça era aşteptat de un bărbat căruia i-a povestit cele întâmplate şi pleacă împreună cu el.
Tradarea episodul 81 - Rezumat
Berrin merge să îşi ia fiica de la orele de balet, ca de obicei şi când iese de acolo împreună cu Zehra îl vede pe Hakan care aştepta fetiţa, iar în spatele lui apare Ahmet. 
Zehra când îl vede pe Ahmet aleargă la el strigându-l tată şi Hakan crede că pe el îl strigă fetiţa, dar Zehra trece pe lângă el şi sare în braţele lui Ahmet. Atunci Hakan foarte afectat pleacă de acolo, Berrin văzându-l că se simte rănit este foarte afectată de toată situaţia asta.
Cemile sună acasă şi întreabă pe Hasefe dacă Osman a ajuns acasă şi îi spune da şi că totul este în regulă să nu şi facă griji.
Ayça pleacă împreună cu o fată la cumpărături şi se uită la nişte rochiţe având o discuţie că între fete, întrebându-se una pe alta dacă au cunosc vreun băiat care să le fure inima şi Ayça îi spune că încă nu a cunoscut pe nimeni.
 După ce au terminat cumpărăturile cealaltă fata căruia Ayça îi spune soră o întreabă dacă l-a văzut vreodată pe Mete cântăreţul de muzică spunându-i că are un magazin în cartier şi vinde casete cu muzică, apoi merg împreună acolo şi Ayça nu-şi mai poate lua privirea de la Mete. El observă şi zâmbeşte, fetele pleacă foarte plăcut impresionate de Mete, dar revin înapoi să comânde nişte casete pentru a avea motiv să mai treacă pe la el.
Cemile pleacă de la atelier şi face cumpărături şi vânzătorul îi atrage atenţia că au pe cineva nou în cartier la magazinul de lângă el. Cemile îl întreabă cine este şi el îi spune câte ceva despre Arif, apoi ea pleacă acasă şi ia cina cu familia. În timp ca mâncau micuţa Deniz o întreabă pe Cemile dacă este bună fasolea şi îi spune că a ajutat-o pe bunica Hasefe la curăţat fasole şi ea îi spune că este foarte gustoasă mâncarea. Şi Deniz îi face să râdă, dar Osman era supărat şi Mete îl întreabă dacă ştie că îl iubeşte, apoi iese o mare joacă în familie şi cu toţii aruncă boabe de struguri între ei. 
Tradarea
Suleyman sună la uşă şi Cemile deschide, iar el râde când o vede cu struguri pe cap, apoi îi spune că cineva a venit să vorbească cu ea şi când iese afară îl vede pe Soner. Cei doi vorbesc despre Deniz şi fetiţa îi vede pe geam, ia cadoul primit de la Soner şi fuge afară şi îl dă în mâini sa-l ţină pentru al deschide în prezenţa lui. Cu greu el rezistă să stea în prezenţa fetiţei şi când ea deschide cadoul găseşte o papuaşă, se bucură şi spune că este foarte frumoasă şi îi pune numele Deniz., apoi Soner pleaca.
Nerim o sună pe Cemile să meargă până la ea la magazine să-i spună ceva cu motivul că la telefon nu se poate. Cemile ajunge acolo şi o vede pe Carolin şi atunci îi spune lui Neriman:
Am venit Neriman, spune-mi ce s-a întâmplat.
Carolin a venit aici, Cemile.
Am văzut! De aceea nu se putea vorbi la telefon...
Carolin o întreabă ce o să facă cu casa lui Ali şi Cemile îi spune că nu s-a gândit pentru că este casa copiilor şi atunci Carolin îi spune că ea vrea casa întrebând-o câţi bani vrea pe casă. Cemile îi mai repetă că este casa copiilor şi nu este de vanzare şi Carolin zice că tu vrei mai mulţi bani, atunci Cemile îi spune clar că nu o vinde şi Carolin o ameninţă că va avea casa...
Cemile pleacă la atelier şi o sună pe fiica ei să meargă acasă la ea că au de vorbit. Berrin îl sună pe Hakan şi stabilesc o întâlnire pentru a vorbi despre Zehra şi ea îi spune că Zehra ştie că tatăl ei este Ahmet şi că vrea să rămână aşa, fiica lor nu trebuie să ştie că el e tatăl biologic...
În timp ce Berrin era la mama ei şi îi povestea despre ce vrea carolin, Osman este bătut la liceu de fratele lui Ayca şi când ajunge acasă spune familiei că din cauza unei fete, iar Mete face glume pe seama lui.
Arif cântă o melodie despre mamă şi spunea ohh mamă şi Cemile era în trece pe acolo, deoarece este aproape de atelier magazinul unde lucrează Arif, iar ea îl ascultă cântând şi se aşează jos cu lacrimi pe faţă pentru că se regăseşte în versurile melodiei... El termină de cântat şi ea îi spune că este o melodie frumoasă, apoi fac cunoştinţă şi Cemile îşi aminteşte că sau mai întâlnit atunci când ea a primit un camion cu marfă şi el l-a descărcat, îi spune lui şi el îi spune că îşi aminteşte. Arif este un personaj nou apărut în sezonul trei şi este un bărbat bun, care munceşte din greu pentru o viaţa mai bună.
Mesude a tot filtrat cu omul lui Ekrem şi au plecat împreună într-o zonă mi retrasă unde au avut nişte relaţii mai intime în maşină acestuia, apoi a plecat în grabă la magazine şi mama ei a luat-o la întrebări că unde a fost deoarece tatăl ei a întrebat de ea.
Soner se întoarce în casă care a făcut-o pentru el şi Aylin şi când se dă jos din maşină îşi aminteşte de prima zi în care el a dus-o acolo pe Aylin şi i-a arătat terenul pe care se va construi casa lor şi cum îi spunea ea unde va fi casa şi unde va fi grădina în care se vor juca copiii lor. Cei care lucrează pentru el sau bucurat sa-l vadă din nou acasă, după cinci ani şi când să intre în casă se întoarce, vrand să fugă, dar îl opreşte Suleyman. Intră în casă şi aude peste tot vocea lui Aylin, apoi vede poza lor de la nunta cu ea însărcinată şi aproape că mai rezistă să stea în casă, până şi servitoarea îi simte durerea şi începe să plângă văzându-l aşa neputincios. Suleyman îl supraveghează tot timpul, apoi Soner merge în dormitor se aşează pe pat şi atinge cu mâna patul unde dormea soţia lui şi ia perna în braţe, o strânge tare apoi plânge cu voce tare.
Mete foarte îndrăgostit şi fericit că a văzut iar pe Ayca la magazine merge acasă şi îi spune mamei lui sultană, apoi le valsează pe ea şi pe Hasefe, uimindu-le că îl vede aşa fericit, până şi micuţa Deniz a început să râdă. Mete merge în camera la Osman şi îl întreabă despre fata pentru care a luat bătaie. Cei doi încep să se joace, aude Deniz şi I se alătură şi ea, apoi Mete îi spune lui Osman că a cunoscut o fată.
  
Tradarea episodul 82 - Rezumat
Sursa foto-video: http://www.netd.com
www.youtube.com

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

İrem Helvacıoğlu (Pelinsu) ~ Biografie Nume complet: İrem Helvacıoğlu 
Data nașterii: 2 februarie 1990, (vârsta 02/02/1990) Locul nașterii: Germania Studii: Conservatorul la Teatrul Mujdat Gezen Art Center Ocupație: actriță Naționalitate: turcă Zodie: Vărsător Înălțime: 1,70 m Culoare ochilor: Verzi
Relațiile de iubire:F... (2017 pr.) Căsătorită: Nu Copii: Nu Website: ...

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Furkan Palali aka Onur  ~ Biografie Nume complet: Furkan Palali
Nume alternativ: Furkan Palali
Data nașterii: 27 octombrie 1986, (vârsta 10/27/1986) Locul nașterii: Konya, Turcia
Studii: UniversitateaHacettepe din Ankara
Ocupație: model și actor
Naționalitate: turcă
Religie: Musulman
Zodie: Scorpion
Înălțime: 1,91 m
Culoare ochilor: Verzi
Relațiile de iubire: Demet Özdemir (2017 pr.)
Căsătorit: Nu
Copii: Nu
Părinți: Azmi Palalı
Frati/Surori: un frate, Abdülkadir Palalı
Website: www.furkanpalali.com

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10

Serialele turceşti au ajuns să cucerească inimile românilor şi televiziunile care le difuzează au un rating foarte bun.  În acest articol vreau să vorbesc despre frumusețea și farmecul actorilor turci. Şi o să fac o clasificare despre actori turci privind ani trecuţi şi până în momentul actual, mulţi dintre ei au lucrat ca şi model și au câștigat un concurs de modeling foarte prestigios care mai târziu i-a ajutat să apară în lumea cinematografiei. Cele mai populare și cele mai vizionate seriale turceşti până în acest moment la noi în ţară sunt "Suleyman Magnificul", "Puterea destinului", "Tradarea", "Yaman", "O mie și una de nopți", "Ezel", "Dragoste la prima vedere", "Feriha", "Dragoste si pedeapsa", "Înainte de sfârşit", "Poveste de familie", "Fatmagul", "Gumuş". În acest top cotez pe aspectul, fotogenic, fără a ține seama de premiile pe care actorii le-au pr…