Tradarea episodul 80 - Rezumat

Tradarea episodul 80 - Rezumat
Episodul 80 al SEZONULUI 3, începe cu Osman povestind despre anii care au trecut.
Timpul a trecut, anii s-au scurs încet, cu bucurii, zâmbete şi clipe de fericire, dar şi necazuri care au provocat suferinţe mari celor din familia Akarsu şi totuşi Cemile a îndurat şi-a luptat pentru familia ei, ceea ce este de apreciat. Deşi Cemile a primit o lovitură dublă în ziua când trebuia să se nască micuţa Deniz, fiica lui Aylin, aceasta a mai găsit puterea să meargă înainte. 
Acea zi a anilor 70 trebuia să le aducă o bucurie imensă în suflete, ziua a început normal ca şi o altă zi cu un răsărit de soare ce licărea pe valurile mării şi reflexia cerului de un albastru sidefat pe apa cristalină a mării în care soţul ei Ali Akarsu s-a sinucis în valurile mării, iar doar la câteva minute fiica ei Aylin a murit când a venit pe lume micuţa Deniz.
Două suflete pierdute şi un sufleţel a luat viaţa în acea zi în care suferinţă s-a combinat cu puţine clipe de fericire şi primirea în familie a micuţei Deniz care avea aşa mare nevoie de afecţiune şi să stea la pieptul unei mame.
Osman ~ Zâmbetul familiei, a crescut şi acum este un elev de liceu şi mama lui, Cemile si bunica Hasefe încă au inimile rănite şi suferă după cei dragi pe care i-au pierdut.
Soner trece printr-o depresie greu de suportat și decide să plece din Turcia, el locuieşte la Londra acum şi nu şi-a mai văzut fetiţa.
Cemile tot are atelierul de croitorie care îi poartă numele.
 Mete Akarsu rămâne capul familiei şi începe să aibă mai multe responsabilități. 
Străzile şi şcolile au ajuns să nu mai fie sigure din cauza conflictului politic, iar noaptea străzile sunt pline cu teroristi si membrii ai grupului socialist, care scriu pe pereţii clădirilor.
Poliţia îi urmăreşte să-i aresteze şi au loc schimburi de arme de foc, iar Hasefe era în trecere pe acolo şi foarte speriată se lipeşte de un perete şi stă nemişcată.
Osman se duce să cumpere brioşe pentru micuţa Deniz (fiica lui Aylin) şi merge să îşi ia bunica care obişnuia să meargă la malul mării pentru ca durerea din inima ei să-i fie absorbită.
 Cemile pregăteşte micul dejun şi se aseaza la masă împreună cu Mete şi micuţa Deniz, care întreabă de Osman şi refuză să mănânce, deoarece aşteaptă brioşele. Aude ceva la uşă şi fuge în grabă, dar Osman o păcăleşte că nu a cumpărat şi ea face-o faţă tristă, apoi primeşte pachetul şi începe să zâmbească 
Micuţa Deniz a fost crescută cu multă iubire de bunica ei Cemile şi membrii familiei Akarsu, dar şi Suleyman obişnuieşte să o viziteze fiindu-i foarte dragă.
La masă Hasefe le povesteşte despre cele întâmplate în plină stradă şi Osman îngrijorat întreabă mai în detaliu şi atunci Mete îl atenţionează să aibă grijă să nu se amestece.
Deniz fetita lui Aylin
Suleyman vine în vizită la Cemile pentru că ii era dor de fetiţa şi îi aduce un coş plin cu fructe pe care Aylin obişnuia să le mănânce când era însărcinată.
Fetiţa se bucură foarte mult că unchiul Suleyman a venit la ea şi îi spune ce dor i-a fost de el, apoi se aşează la masă şi Deniz le spune că mama ei obişnuia să mănânce fructele din coş. Toţi cei din familie se întristează amintindu-şi de Aylin şi atunci fetiţa le spune că unchiul Suleyman i-a spus şi îi face pe toţi să zâmbească.
Berrin s-a căsătorit cu Ahmet, care este acum președintele federației sindicatelor. Și situația lor financiară este stabilă. Cei doi soţi trăiesc împreună cu fiica lui Berrin, Zehra care nu știe că Ahmet nu este tatăl ei biologic. Zehra a început, deasemenea, școala primară, având 6 ani. Cei trei iau micul dejun şi Berrin aşteaptă să meargă împreună la închisoare la tatăl Zehrei.
Berrin și Ahmet merg să-l întâmpine pe Hakan la ieșirea din închisoare, deşi acesta nu-i aşteapta şi se bucură să-i vadă, aceştia se îmbrăţişează şi îl duc la el acasă, apoi Berrin ii lasa cheile casei si el intreaba de fata lui.
Afară în grădină cu flori Cemile şi Suleyman vorbesc despre Aylin şi Soner, în timp ce Hasefe se joacă cu micuţa Deniz şi o leagănă pe hinta. Cemile este supărată că fetiţa nu a avut parte de părinţii ei şi va împlinii 5 anişori şi atunci Suleyman îi explică cât de mult a iubito Soner pe fata ei şi din cauză că ea a murit la naşterea fetiţei lor el nu mai poate să vadă fetiţa. Suleyman a avut grijă ca fetiţei să nu-I lipsească afecţiunea unui tată şi o iubeşte că şi cum ar fi fiica lui.
Omul lui Kenan lucrează acum pentru Ekrem şi îl informează că la poarta închisorii l-au întâmpinat Berrin şi Hakan şi el se enervează.
Conflictul politic a făcut ca sărăcia să apară în Turcia pentru locuitorii de rând şi neajunsurile erau mari pentru locuitorii cartierului, deoarece lipsa de zahăr și ulei făceau viaţa grea oamenilor şi când se terminau, aceştia făceau scandal că nu au cu ce să mănânce copiii lor.
Tradarea episodul 80
Dimineaţa locuitorii din cartier trebuie să zugrăvească pereţii clădirilor, deoarece noaptea acestea sunt scrise de către grupurile liberale, până şi Cemile se enervează când vede. Osman are un coleg de liceu care le spune că a scris pe pereţii clădirilor şi din cauza lor o să intre într-un anturaj nepotrivit.
Mete are un magazin de muzică şi vinde plăci muzicale (discuri vinil) pentru pick-up.
Suleyman duce fetiţa în casa părinţilor şi se joacă cu ea în gradina în care stătea Aylin cu Soner în leagăn, apoi fetiţa îl întreabă despre tatăl ei când va venii acasă.
Acasă la Cemile ajunge Suleyman cu fetiţa şi ea foarte bucuroasă aleargă şi îşi îmbrăţişează bunica şi îi povesteşte cum s-a jucat acasă la părinţii ei şi ce a mâncat, apoi o întreabă dacă tatăl ei va venii acasă şi Cemile zice că nu ştie atunci fetiţa se supăra şi pleacă. Cemile îi spune lui Suleyman că aşa nu se mai poate şi atunci el îi spune că are un plan să-l facă pe Soner să se întoarcă înapoi în Turcia.
Bahar participă la ziua de naştere a unui copil bogat şi este zâna cea bună, dar când iese din tort copiii râd de ea şi ea se supăra. Ea are mai multe joburi printre care este şi profesoara de balet a lui Zehra şi merge în grabă la sala de dans fiind în întârziere.
Deniz o aşteaptă nerăbdătoarea pe verişoara ei Zehra care vine cu părinţii ei în vizită acasă la Cemile. Berrin o cheamă pe mama ei în casă şi îi spune despre eliberarea lui Hakan şi că îşi face griji să nu afle Zehra, atunci Cemile o întreabă dacă îi va spune adevărul şi Berrin îi spune că tatăl ei va rămâne Ahmet.
Deniz, Zehra, Bahar
Acasă la Cemile toţi sunt îngrijoraţi de ce Osman nu a ajuns acasă fiind noapte şi deodată el apare cu un coleg. Lui Mete nu-i place ca Osman să umble împreună cu acel coleg şi dupa ce aceştia intră în casă, el îi spune lui Cemile şi atunci Hasefe le spune ce a văzut în noaptea aceea când poliţia a venit şi au fost focuri de armă în stradă şi le este frică ca nu cumva şi Osman să se implice.
Hakan se plimbă prin cartier şi vede schimbările apărute şi pereţii scrişi cu mesaje de grevă, apoi o întâlneşte pe Cemile în faţă atelierului de croitorie o îmbrăţişează şi îi spune mamă, ea îl invită la cină şi apoi el pleacă. În timp ce stătea la o masă si bea un ceai apare omului tatălui lui şi îi spune că vrea să-l vadă, atunci Hakan îi spune că el nu vrea să-l vadă, dar acceptă şi pleacă acasă la Ekrem.
Carolin, Mustafa, Hakan, Ekrem, Soner

Tatăl lui se bucură foarte mult să-l vadă, pare schimbat şi cu sentimente faţă de fiul lui. Cei doi au o discuţie normala, apoi Hakan îl întreabă de ce l-a chemat şi atunci servitoarea îi spune că au ajuns cei aşteptaţi. Hakan întreabă cine şi atunci apare Carolin şi Mustafa, iar Ekrem o prezinta pe Carolin ca si soţie şi atunci Hakan pleacă spunând că nu vrea să-i mai vadă niciodată.
Bahar pleacă cu iubitul care îi face o surpriză şi o duce la viitoarea lor casă, apoi o cere în căsătorie şi ea acceptă.
Suleyman a plecat la Londra pentru al convinge pe Soner să vină la ziua fetiţei lui care va împlini 5 anişori. Suleyman îi spune că Aylin a murit şi că fetiţa nu are nici o vină, el strigă să tacă, apoi se ridică să plece, dar Suleyman îl roagă să-l asculte. Atunci Suleyman scoate un borcan cu un scorpion şi îl striveşte cu încheietura mâini că să-l muşte. Soner se sperie şi vrea să-i dea pastila la care era in alt borcan pe masa, dar acesta refuză şi îi spune să răspundă la telefon şi sa vorbească cu Cemile, în timp ce Suleymn dădea semene că se sufocă, dar el tot nu vrea să răspundă la telefon şi încearcă să-l facă pe Suleyman să înghită antidotul forţat şi nu reuşeşte. În grabă ridică receptorul şi vorbeşte cu Cemile, apoi îi promite lui Suleyman că merge cu el înapoi în Istanbul şi deodată Suleyman îşi revine şi îi spune că i-a promis, apoi îi arată biletele de avion.
Soner la cât de rău la speriat acum crede că la păcălit şi îl loveşte, apoi Suleyman se ridică şi ia pastilă să vadă că nu a glumit şi pleacă amândoi la aeroport.
Tradarea
Hakan merge acasă la Cemile, unde este bine primit şi o cunoaşte pe Deniz o scumpete de fetiţa care îi povesteşte despre părinţii ei, spunându-i că mama ei a murit şi tatăl ei este supărat şi nu vrea sa o vadă, apoi merge şi îi arată în fotografii pe fiecare dintre membrii familiei şi când ajunge la Zehra şi spune Berrin este mama şi Ahmet tatăl lui Zehra, atunci Hakan simte o durere mare în suflet.
Între timp apare Mete cu Osman şi îl îmbrăţişează pe Hakan, care rămâne uimit când îl vede bărbat în toată firea pe Osman şi apoi se aşează cu toţii la masă ca în vremurile trecute şi Hakan le spune că l-a văzut pe Mustafa şi aceştia se bucură că este bine, deoarece nu l-au mai văzut.
Iubitul lui Bahar o aduce acasă noaptea şi când acesta pleacă cu maşina, apare o femeie care îi spune că este soţia lui, apoi îi arată certificatul de căsătorie şi îi spune să-l lase în pace. Bahar plângând intră în casă şi se încuie în cameră, iar prietena ei o întreabă ce s-a întâmplat şi ea nu deschide.
Dimineaţa Mustafa o suna pe Cemile şi îi spune mamă mi-e dor de tine, dar îl aude Carolin şi îi închide telefonul.
La mormantul lui Aylin
Toată familia merge în vizită la mormântul lui Aylin, deoarece se împlinesc cinci ani de la moartea ei. Deniz fetiţa ei vorbeşte cu mama ei ca şi cum ar fi în viaţă, spunându-i că tu ai plecat mamă când eu am venit pe lume şi îi mulţumeşte pentru că i-a dat viaţă, apoi îi spune că are o fetiţă foarte frumoasă.
Cei din familie plâng şi Cemile spune să plece de acolo, nemaiputând să suporte durerea.
La întoarcere acasă totul era pregătit pentru ziua fetiţei, au venit şi prietenii ei şi ea a suflat în cele 5 lumânări de pe tort. Mustafa a luat un taxi şi a venit la ziua lui Deniz fără ca mama lui să ştie şi toţi sau bucurat când l-au văzut. Cemile îi spune lui Berrin că Suleyman nu a venit şi deodată apare maşina şi coboară şi Soner cu un cadou în mâini cu toţi au rămaşi surprinşi.
Cemile merge lângă fetiţă să nu fie un şoc pentru ea, iar Deniz minunăţia de fetiţa spune mama, domnul acela seamăna cu tatăl meu şi Cemile îi spune el este tatăl tău. 
Fetiţa radiază de fericire şi păşeşte spre el, atunci Soner o vede pe Aylin în fiecare gest şi mişcare făcută de ea, atât de mult seamănă Deniz cu mama ei. Fetiţa aleargă spre el şi Soner scapa cadoul jos şi o ia la fugă, iar Deniz îl strigă supărată ‘’TATA”!
Soner cu fiica lui Deniz
Acest episod te emoţionează pur şi simplu, episodul 79 m-a emoţionat deasemenea, dar în acest episod au fost câteva scene cu fetiţa lui Aylin care m-au emoţionat până la lacrimi, prin modul în care au ales producătorii şi scenarişti să decurgă povestea serialului, reuşind ca Deniz să mă facă până şi pe mine să o văd pe Aylin prin ea. Recomand vizionarea episodului 80 pentru a putea simţii cu adevărat farmecul lui.
Vă rog din suflet pe voi cei care îmi sunteţi oaspeţi ai blogului meu să lasă-ţi un comentariu în care să scrieţi doar ce simţiţi după ce citiţi rezumatul acestui episod.
 Vă mulţumesc anticipat.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10