Tradarea episodul 78 - Rezumat

Tradarea episodul 78 

casatoria dintre Berrin si Ahmet
Tatăl lui Hakan când vede că fiul lui a fost împuşcat, se dă jos din maşină şi fuge la el strigându-i numele. Berrin văzând că Hakan nu îşi mai revine leşină şi are un vis în care ea cu Hakan erau miri, îmbrăcaţi în alb şi în jurul lor un decor paradisiac. El era cu spatele şi ea se apropie de el spunând Hakan şi amândoi zâmbesc după care ea îl împuşca cu pistolul. 
Berrin se trezeşte din vis pe un pat de spital şi plângând îşi întreabă mama şi pe soţ: Unde este Hakan, este bine,  a murit, la care ei o liniştesc şi îi spun că este bine.
Berrin iese pe holul spitalului si pe geam priveşte în salonul lui Hakan, care era înconjurat de asistente şi doctoral îl verifică dacă este conştient. 
Resul supărat priveşte de afară pe geam să vadă dacă prietenul lui îşi revine, iar Ahmet îl vede
Între timp apare şi tatăl lui cu lacrimi în ochi fiind însoţit de poliţie, iar Berrin strigă:  Tu ai făcut-o! Să putrezeşti în închisoare. Familia ei nu o lăsa să se apropie de tatăl lui Hakan şi apar conflicte între ei. Doctorul iese şi le spune că este inconştient şi starea lui este critică şi că trebuie să aştepte să vadă cum reacţionează la tratament.
Berrin este foarte afectată de situaţia în care este Hakan şi nu vrea să meargă acasă, dar familia o convinge că nu are ce să mai facă la spital şi atunci pleacă.
La birou, Carolin încearcă să-l liniştească p canon deoarece mama lui a dispărut şi nimeni nu ştie unde se află Nermin. De nervi şi supărare începe să-l lovească pe omul lui de încredere. Ea reuşeşte să-l oprească strigând mereu opreşte-te.
Mama lui Kenan este la căsuţa pescărească de la malul mării, unde Ali merge zilnic fără ca cei din familia lui să ştie.
Nermin se simţea foarte singură de când a venit la Istanbul si  îi lipseau prietenele de la azil, aşa că orice mică atenţie o face fericită. Ea isi petrece timpul cu Ali, jucând tablete şi povestind despre trecut.
Mete află din ziar că Nihal - Hayal, a câştigat la concursul de muzică şi a primit o sumă mare de bani.
Aylin este în cameră fetiţe pe care au decorat o împreună şi Soner vine la ea ca să o ducă în pat, deoarece în ultimul timp Aylin a început să se simtă obosită. Soţul ei început să se îngrijorează tot mai mult pentru că naşterea fetiţei se apropie şi lui îi este frică să nu o piardă pe femeia vieţii lui. Ajunşi în dormitor, Aylin îl face să-I spună o poveste pentru copii şi el îi spune, zâmbind împreună în timp ce ea adoarme în braţele lui.
Ali merge la o cabină telefonică împreună cu mama lui Kenan şi sună la holdingul Karci spunându-i secretarei că vrea să vorbească cu Kenan, aceasta îi face legătură în birou şi răspunde Carolin. Ea surprinsă îi spune lui Kenan că Ali vrea să-I vorbească.
Kenan îl întreabă ce doreşte, iar Ali îi spune că îi dă pe cineva la telefon. Era mama lui. Kenan bucuros că îi aude vocea mamei lui pe care o iubeste enorm, o întreabă dacă este bine şi unde se află, dar atunci Ali îi ia receptorul şi îi spune că îi va spune el lui Kenan. 
Ali îl şantajează pe Kenan să-i cedeze înapoi acţiunile lui Cemile , dacă vrea să îşi mai vadă mama şi îl ameninţă să nu anunţe poliţia, apoi închide telefonul
Kenan iese nervos din birou şi o vede pe Selma şi îi spune că mama lui a fost răpită de Ali, dar ea zice că nu ştie nimic fiind surprinsă de cele auzite.
Kenan foarte agitat îl sună pe Ekrem, îi povesteşte despre mama lui şi îi cere ajutorul, iar acesta îi spune să se liniştească şi să nu facă nimic că se ocupă el. La atelierul de croitorie Selma intră în fugă şi le povesteşte lui Cemile şi Hasefe, despre Ali că a răpit-o pe Nermin.
Soner merge cu Aylin la spital pentru control amândoi fiind foarte neliniştiţi, numai că el nu se arată şi o încurajează. Ajunşi acolo ea este speriată şi Soner îi trage cu ochiul să o înveselească. Doctorul îi spune lui Aylin că trebuie să nască prin cezariană, atunci ea îi spune doctorului că ea vrea să nască normal şi acesta îi spune că în cazul ei nu se poate. Ea se uită la Soner şi răspunde că este de acord şi atunci o ia asistentă pentru analize. Soner rămâne singur cu doctorul şi îl întreabă dacă este vreun risc şi îi spune că da exista, inima lui Aylin poate să înceteze să mai bată. Lui Soner fiindu-i frică să nu îşi piardă soţia nu se mai controlează şi îl ia de gât pe doctor. Soner îi spune: Dacă aveți de gând să salvaţi doar copilul, nu sunt de acord. Aylin trebuie să trăiască!!! Soner îi spune doctorului că trebuie să facă în aşa fel încât lui Aylin şi copilului să nu li se întâmple nimic. La un moment dat Soner realizează că este lipsă de respect ce a făcut el şi îşi cere scuze de la doctor. Soner este distrus de gândul că Aylin poate să moară în timpul naşterii fetiţei lor.
Pe holul spitalului Suleyman aştepta şi Soner îi spune că Aylin poate să moară când va naşte fetiţa. Tariq şi Gulay, se apropie de ei, aceştia se salută şi Tariq îl vede supărat şi îl întreabă dacă se simte bine, atunci el începe să le povestească şi doctorii îl încurajează. Între timp Aylin se apropia de ei şi Suleyman le spune că Aylin vine. Aylin îl îmbrăţişează pe Soner şi îi spune că doctorul Osman este un specialist bun şi totul va fi bine, apoi pleacă acasă. De acasă Aylin fericită că totul va fi bine îşi sună mama şi o întreabă despre Hakan, apoi îi povesteşte că a fost la doctor şi va naşte prin cezariană. Cemile când aude se îngrijorează, iar ea îi spune că nu are de ce să îşi facă griji. Soner cu lacrimi în ochi o priveşte pe Aylin în timp ce vorbeşte la telefon şi după ce termină iese cu ea în grădină, dar ea îl vede îngândurat şi când aude o melodie la radio începe să danseze ca să-l facă să zâmbească.
tradarea, episodul 78, Berrin, Aylin, Nyhal, Mete
Cei care au organizat concursul de muzică îi înmânează lui Nihal trofeul câştigat, în prezenţa ziariştilor care fac poze şi încearcă să-I ia interviuri, dar ea nu acceptă. Organizatorii concursului îi oferă şansa să semneze un contract de colaborare, numai că ea spune că nu este hotărâtă şi se va mai gândii, le mulţumeşte şi pleacă. Aceştia rămân surprinşi că ea a putut să refuze aşa o ofertă.
La ieşire ea vede maşina lui Mete şi se uită în jurul ei, după care o ia la fugă, dar când ea credea că a scăpat, Mete îi tăie calea şi o opreşte.
Nihal vrea iar să fugă, dar Mete îi spune că niciodată nu o va mai lăsa, îi spune că o iubeşte şi apoi îi aruncă pălăria din cap.
Ea îl întreabă că ce face şi el spune să deschidă ochii sa-l privească şi niciodată să nu-şi mai ascundă faţă, apoi o sărută.
La spital Berrin şi Ahmet stau de dimineaţa devreme ca să-i fie alături lui Hakan pe când îşi va revenii. Cemile şi Hasefe au venit şi ele acolo şi între timp Ali sună la spital şi cere să vorbească cu Berrin, dar atunci merge Cemile să raspundă şi îl întreabă că ce vrea să facă, apoi îl ceartă puţin, iar el îi spune să nu se îngrijoreze şi să-i transmită asta şi mamei lui.

Mete şi Nihal sunt din nou împreună stau în parc şi povestesc, deodată ajunge o minge de fotbal la ei, iar ea vrea să-i dea unui copil, dar acesta când îi vede faţă se sperie şi fuge. Atunci Nihal supărată se ridică şi-o ia şi ea la fugă, dar Mete o ajunge şi o îmbrăţişează, apoi pleacă cu maşina şi-o lăsa la servici, urmând ca la următoarea întâlnire să-i facă o surpriză.
La spital aceeaşi situaţie, o nouă zi a luat sfârşit şi Hakan nu şi-a revenit, dup ace Berrin şi familia ei au plecat, Ekrem şi-a vizitat fiul.
Ali îl sună pe Kenan şi aceştia stabilesc o întâlnire, urmând ca Kenan să-i transfere acţiunile lui Cemile.
Carolin îl sună pe Ekrem şi îl anunţă că Kenan merge la întâlnire vada cu Ali şi după aceea merge în birou la Kenan să-l oprească.
Ajung să se certe din cauză că ea nu-l lăsa să iasă din birou şi vrea să-i ia dosarul cu actele, el îi dă o palmă şi ea îl loveşte şi mai tare şi deodată intră în birou Ekrem şi el vrând să-i ia dosarul ca să nu ajungă pe mâna poliţiei şi sa se afle şi de afacerile lor murdare. Cei doi ajung să se bată şi Carolin scoate din dosar actele care erau mai importante. Kenan reuşeşte să ia dosarul şi pleacă, iar Carolin îi arată lui Ekrem că sunt la ea dovezile şi nu le mai poate face nimic, apoi îl sărută şi încearcă să-l seducă. El îi răspunde la avansuri, pare ai fi pe plac Carolin, deoarece ştie sa facă afaceri.
Din nou Berrin şi soţul ei merg la spital să vadă ce mai este cu Hakan şi când se uită salonul de la terapie intensiva, era gol.
Foarte speriată ea întreabă o asistentă unde l-au dus şi aceasta nu ştie, dar o alta asistentă îi conduce în salonul în care l-au mutat.
Hakan şi-a revenit şi primul lucru care a întrebat a fost ce face fetiţa lor, iar ei i-au spus însănătoşire grabnică şi Ahmet i-a mulţumit.
Au venit în vizită şi Cemile cu Mete, dar asistenta i-a rugat pe toţi să iasă, numai că Hakan l-a oprit pe Ahmet să-l roage să aibă grijă de Berrin. La ieşire din spital Berrin a întrebat de Aylin şi Cemile i-a spus despre cezariană.
Aylin cu Soner
Aylin împreună cu angajatele pregătesc afară în grădină o masă festivă, deoarece aşteaptă ca familia ei să vină în vizită la ei.
Soner o priveşte prin geam foarte întristat, gândindu-se că s-ar putea ca ea să moară şi atunci Suleyman îl încurajează şi spune uite cât de bine se simte, o să fie bine.
Între timp ajunge toată familia se îmbrăţişează şi le spun că Hakan este bine şi după ce se aşază la masă Aylin întreabă despre tatăl ei şi atunci Cemile le povesteşte la toţi că Ali a răpito pe mama lui Kenan.
Mete şi Nihal au o întâlnire pe o terasă la malul mării şi la un moment dat nişte admiratoare îl văd şi merg să facă poze cu el şi una dintre ele când se apropie îi vede faţă lui Nihal şi comentează, atunci Mete le alungă de acolo. Nihal fuge, după care pleacă împreună într-o casă, unde o cere în căsătorie şi ea acceptă şi rămân acolo toată noaptea.
Ajunge Cemile acasă şi îl găseşte pe Ali cu mama lui Kenan la ea în casă şi ea îngrijorată îl întreabă că ce vrea să facă. În timp ce ei povesteau, deodată cineva bâte la uşa, era omul lui Kenan cu dosarul respectiv. Ali ia dosarul se uită în el şi îi dă lui Cemile ce îi aparţinea de drept şi el păstrează celelalte acte din dosar, iar mama lui Kenan pleacă acasă la ea.
Kenan se bucură ca un copil când îşi vede mama acasă din nou, iar Ali duce dosarul roz la poliţie.
Ahmet şi Berrin vin din nou la Hakan împreună cu Zehra, el rămâne afară să parcheze maşină şi ea merge la Hakan. 
Între timp ajunge şi tatăl lui Hakan acolo, iar când intră în şalon le strică toată bucuria. Hakan şi Berrin îi spun să plece de acolo şi el nu vrea aşa ajung să se certe spunând că Berrin este vinovată de toate cele intamplate şi scoate pistolul să o împuşte în cap, atunci Hakan se ridică şi are loc o luptă de câteva secunde între cei doi. Deodată se aude un foc de armă şi tatăl lui Hakan cade pe pat plin de sânge fiind împuşcat în abdomen din greşeală. 
Hakan şi Berrin rămân şocaţi, doctorul şi asistentele vin în fugă şi îi acordă primul ajutor, după care apare şi Ahmet.

Tradarea episodul 79 - Rezumat
Sursa foto-video: http://www.netd.com
www.youtube.com

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10