sâmbătă, 14 februarie 2015

Tradarea episodul 77 - Rezumat

Tradarea episodul 77 

http://www.flory4all.com
O linişte deplină se aşterne în sală şi toţi invitaţii au rămas în aşteptarea unui răspuns, dar Suleyman se ţine de glume şi reuşeşte să facă o atmosferă de petrecere. 
După câteva secunde de aşteptare el spune "sunteţi fraţi" şi atunci toţi invitaţii încep să râdă în hohote, excepţie făcând Mesude şi Neriman care îi atrage atenţia lui Kenan printr-un râs fals, de ce acesta a râs.
După care Suleyman spune vă rog să-l mai întrebaţi odată şi Soner spune şi el un “Da” hotărât, atunci Aylin îl calca pe picior, la semnul făcut de mama ei şi zâmbeşte fericită.
Ofiţerul stării civile îi declară căsătoriţi şi aceştia semnează certificatul de căsătorie şi deodată muzica se aude în sală.
Dansul mirilor începe sub privirea tuturor invitaţiilor, după care mirii îşi îmbrăţişează părinţii, rudele şi prietenii apropiaţi. Între Ali şi Cemile au loc nişte schimburi de priviri, amândoi simţind acelaşi sentiment de părinţi fericiţi care îşi văd fata mireasă. Toţi invitaţii se alătură mirilor la dans şi Osman îşi invită mama să danseze stârnind zâmbete printre invitaţi. La următorul dans Ali o invită pe Cemile la dans şi dansează împreună făcându-şi copii fericiţi şi aţintind privirile cunoscuţilor asupra lor.
Este adus şi tortul mirilor, uimindu-l pe Omer la cât era de imens şi frumos, aceştia îl taie şi este împărţit invitaţiilor. După ce toţi invitaţii au plecat, petrecerea a luat sfârşit şi Soner şi-a luat soţia pe care a dus-o într-un hotel rezervat special pentru ei. Miri au fost aşteptaţi de către lucrătorii hotelului cu muzică şi au aruncat petale de trandafiri când au intrat înăuntru. Soner şi-a luat mireasa în braţe şi a trecut-o pragul uşii cum spune tradiţia. Dormitorul era plin de candele şi presărat cu petale roşii de trandafiri, fiind luminat de la flacăra candelelor. Cei doi proaspăt căsătoriţi şi-au petrecut primă noapte din lună de miere împreună într-un decor de poveste şi mult romantism.
Serialul continuă după un timp şi Osman povesteşte despre cei din familie.
Aylin şi Soner s-au mutat la noua lor casă, casa mult visată de Aylin care îşi făcea planuri cu Soner, unde va fi construită pe acel teren plin cu verdeaţă şi gol. Ei locuiesc împreună cu Suleyman şi cei doi soţi trăiesc o poveste de dragoste plină de fericire, iar naşterea bebeluşului urmând să apară la sfârşitul episodului 79.
Mete încă mai suferă pentru că nu a reuşit să o întâlnească pe Nihal.
Cemile se ocupă tot de atelierul de croitorie, afacerea a început să crească.
Ali locuieşte împreună cu mama lui şi obişnuieşte să plece dimineaţa devreme, iar Hasefe îl urmăreşte unde pleacă, dar el se ascunde mereu ca ea să nu ştie unde merge.
Aşa şi acum povestea decurge normal. Hasefe merge la atelierul lui Cemile şi îi spune că se apropie divorţul lui Carolin de Ali şi este îngrijorată de comportamentul fiului ei.
Kenan intră în birou la Carolin şi foarte fericiţi vorbesc despre divorţul ei de căpitanul Ali.
Mete primeşte un telefon de la o agenţie de muzică să facă parte din juriu la acel concurs mare de muzică (la care s-a înscris Nihal, văzând acel anunţ într-un ziar) şi el acceptă.
La salonul de înfrumuseţare Nihal primeşte un plic în care este înştiinţată că a fost selectată pentru finala acelui concurs de muzică, ea se bucură foarte mult şi este felicitată de colegele ei.
Nedim avocatul îi spune lui Cemile că la holdingul Karci, Kenan îi face probleme Selmei. Ali şi Hasefe erau şi ei în stradă şi el iar se enervează repede.
Tariq şi Gulay sunt în cabinet la spital şi el o sună pe Aylin să-I spună să se prezinte la control, deoarece în ultimul timp nu s-a mai prezentat şi ea spune că se simte bine. Tariq îi mai spune că naşterea se apropie şi Soner trebuie să afle, apoi ea nu-i promite că se vă prezenta la control.
http://www.flory4all.com/
Aylin cu Soner merg cu maşină la şcoală după Osman şi el vine împreună cu fata pe care el o place şi se urcă. Ajunşi în faţă casei ei, Osman se coboară ca un adevărat cavaler şi conduce fata până în faţă casei şi ea îl sărută pe obraz, iar Aylin şi Soner zâmbesc când îi văd aşa.
Hakan iese la cumpărături şi Neriman cu Mesude îl văd apoi încep să bârfească, între timp apare Ahmet şi Berrin cu maşina care trec pe lângă el, iar el foarte supărat se uită după ei. Toţi oamenii din cartier au observat tristeţea lui şi unii dintre ei par să-l înţeleagă.
Are loc o întâlnire de familie în grădina casei lui Cemile, Ahmet o cere de soție de la părintii ei. Ali și Cemile sunt de acord să îi dea fata şi aceştia deapănă amintiri până seara se lasă.
Cemile merge să ia ceva din casă şi sună telefonul, era Tariq care i-a spus despre Aylin că nu a mai mers la controalele periodice pe care trebuia să le facă. Ea merge supărată afară şi îi reproşează lui Aylin că nu a mai mers la control. Soner aude şi întreabă despre ce control este vorba şi mama ei atunci zice că nu i-ai şpus, nu-I aşa şi Aylin se ridică şi pleacă. Abia acum şi cei din familie au aflat că ea i-a ascuns lui Soner şi încep să îşi facă griji pentru Aylin.
Aylin foarte agitată ajunge acasă cu Soner şi el o întreabă despre ce a vorbit mama, ea susţine că se simte bine şi copilul este bine, dar el insistă şi o roagă să-I spună. Aylin cu lacrimi în ochi îi povesteşte tot şi Soner şocat şi speriat întreabă dacă şi Tariq a ştiut. Foarte supărat şi panicat îl strigă în grabă pe Suleyman şi o întreabă pe Aylin la ce doctor a fost şi urgent îl trimite pe Suleyman să aducă doctoral acasă la ei. Ajunge doctorul acasă la ei, o consultă pe Aylin şi le spune că sarcina decurge normal, dar există riscul ca în timpul naşterii inima lui Aylin să nu reziste şi de aceea ea trebuie sa meargă periodic la control. Atunci Soner se mai linişteşte puţin, doctoral pleacă şi ea ai spune ai văzut că sunt bine eu şi copilul, apoi se îmbrăţişează. Suleyman o suna pe Cemile şi îi spune că Soner a aflat şi a chemat doctoral acasă, iar sarcină lui Aylin decurge normal.
Hakan fiindu-i foarte dor de fetiţa şi de Berrin merge acasă la Cemile să le vadă şi îi cere fetiţa să o ia cu el la plimbare. Cemile merge să îmbrace pe Zehra, iar Berrin îi spune că se va căsătorii cu Ahmet şi Hakan foarte afectat ia fetiţa şi pleacă.
La tribunal instant pronunţă divorţul dintre Carolin şi Ali, iar ea dorește oficial custodia lui Mustafa. După pronunțarea divorțului, cei doi par cam îngânduraţi, apoi Carolin iese afară și urcă în mașină alături de Kenan. Ali îi priveşte cum pleacă şi se gândeşte la Mustafa.
Cemile şi Hasefe află de la Ali că s-a pronunţat oficial divorţul şi mama lui se bucură, dar el este supărat pentru că şi divorţat nu poate să mai fie cu Cemile şi pleacă fără să le spună unde.
Concursul de muzică început, Mete este în juriu, iar finalişti selectaţi cântă pe rând şi la un moment dat apare Nihal având o mască pe faţă şi numele de scenă Hayal. În sală lumina era doar de la reflectoare şi greu puteai să recunoşti de la distant o persoana care avea mască pe faţă.
www.flory4all.com
Mete însă îi recunoaște vocea și când se termină melodia, Nihal fuge de pe scenă, iar Mete pleacă din juriu chiar dacă cei de acolo l-au oprit. Ea îşi ia hainele şi fuge, iar Mete aleargă după ea pe o stradă și o ajunge din urmă. Nihal nu vrea ca el să-I vadă faţă şi la insistenţele lui, ea i se arată desfigurată pe jumătate din față. Mete o mângâie pe obraz şi îi spune că o iubeşte. Nihal nu poate să creadă că îi spune adevărul, ea crede că spune aşa că să nu o supere și îl alungă amenințându-l cu un gât de sticlă spartă, dar el nu vrea să mai plece de lângă ea fiind foarte fericit că în sfârşit a găsit-o. Nihal îşi pune gâtul de sticlă la gâtul ei şi îi spune să plece, atunci Mete se întoarce cu spatele și se preface că pleacă şi ea dispare. În sală juriul a ales câştigătoarea concursului şi au anunţat=o câştigătoare pe Hayal.
Ali ajunge la căsuță pescărească de pe malul mării, unde obişnuia să vină în ultimul timp se pare că se simte vinovat de deciziile luate în trecut. Ali se refugiază singur ca și Hikmet pescarul.
Selma nu a reuşit să-I cedeze lui Cemile acțiunile firmei și i-a cerut secretarei să-I aducă dosarul cu acţionarii companiei şi găseşte acolo un document al mamei lui Kenan cu poza acesteia și datele personale.
Selma recunoaşte acea femeie din poză şi îşi aminteşte unde a văzut-o și atunci merge în grabă acasă la Cemile.
Soner are mare grijă de soţia lui şi o ajută mereu, ei stau pe pat şi deodată Aylin simte copilul cu mişcă în burtică, iar Soner o atinge şi el să simtă bebeluşul şi îi spune cât de mult o iubeşte.
Hakan îşi petrece timpul în parc cu fiica lui, după care o duce înapoi la mama ei.
Ali deschide un sertar şi vede pistolul acolo, dar imediat pune ceva pste pistol, ca nu cumva într-un moment de singurătate să se sinucidă (oricum în acelaşi loc se va sinucide în mare şi va fi în episodul 79).
Hasefe vine îngrijorată la atelierul lui Cemile şi îi spune că Ali nu a ajuns încă acasă, iar ea îi spune că va veni mamă nu te îngrijora. La iesire din atelierul de croitorie ajunge Selma si apare si Ali. 
Bat la uşa şi le deschide una dintre femeile care are grijă de mama lui Kenan şi le spune că nu este acasă, dar o găseşte în parc.
Ei  ajung acolo, Nermin îi vede şi trimite femeia care o supraveghea în parc să-i cumpere ceva, după care le face semn cu mâna să meargă la ea.
Aceştia se apropie de ea și ascultă ce le povesteşte, femeia se întoarce şi Nermin îi spune să plece.
Cei trei rămân uimiți când află că ea este mama lui Kenan și că el e fratele nelegitim al lui Hikmet pescarul. Kenan află ce s-a petrecut, face o adevărată criză de nervi și plânge, iar Carolin îl aude cum spune că tocmai mama lui le-a spus.
Mete îi povesteşte mamei lui că a văzut-o pe Nihal şi ea a plecat fiind foarte supărat.
Toată familia este pregătită pentru nuntă lui Berrin cu Ahmet şi merg împreună unde are loc căsătoria.
Hakan stă şi priveşte poza lui Berrin foarte supărat şi deodată primeşte un telefon de la prietenului lui, Resul. El îi spune că tatăl lui Hakan a ordonat ca Ahmet să fie împuşcat în ziua nunţii cu Berrin şi el fuge în grabă acolo. La ieşire din sală toţii cei prezenţi auzeau vocea disperată a lui Hakan cum o strigă pe Berrin, ajuns acolo el a sărit în faţă mirilor fiind împuşcat. Toţi au rămas şocaţi de cele întâmplate el a căzut jos a privit-o pe Berrin şi a leşinat în braţele ei şi a lui Ahmet.

Tradarea episodul 78 - Rezumat 
Sursa foto-video: http://www.netd.com
www.youtube.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje

PA