joi, 12 februarie 2015

Tradarea episodul 76 - Rezumat

Tradarea episodul 76 - Öyle Bir Geçer Zaman Ki

flory4all
Cemile şi Ali sunt în maşină, acesta nu îşi mai revine, ea încearcă într-o disperare să-l trezească, după care se urcă la volan desi nu ştie să conducă porneşte maşină cu greu şi foarte speriată conduce maşina numai din hopuri. Într-un final ajunge la o staţie peco şi cu greu reuşeşte să oprească maşină exact când a lovit staţia de alimentare. Ea coboara din maşină de abia se mai ţine pe picioare şi cere ajutorul oamenilor de acolo. 
Soner, Suleyman şi Selma vin într-un suflet acasă la Cemile, unde toată familia este îngrijorată. Intră înăuntru Selma le spune că a anunţat poliţa şi l-a reclamat pe Kenan. Între timp sună telefonul răspunde Mete la celălalt capăt al firului era mama lui, iar el îngrijorat o întreabă unde este, ea îi spune că la spital să nu-şi facă griji, dar tatăl lor este rănit şi nu ştie dacă îşi revine trebuie să aştepte să vadă ce spune medicul. 
Toată familia merge în grabă la spital însoţiţi de Soner şi Suleyman, iar Selma ramane cu Omer.
Noaptea târziu Kenan este trezit din pat de poliţişti, aceştia îi spun că trebuie să meargă cu ei la secţia de poliţie, dar el întreabă de ce şi atunci îi spune că este o plângere pe numele lui făcută de Selma, iar Kenan începe începe să râdă şi le spune poliţiştilor că Selma nu este în toate minţile.
 Poliţiştii îi spun că Cemile şi Ali Akarsu sunt în spital şi că ştiu toate cele întâmplate, după care îl aşteaptă afară să se îmbrace pentru al duce la secţia de poliţie.
Kenan foarte nervos tot repetă la naiba, iar Carolin nu spune nimic este speriată.
Ajung cu toţii la spital, copiii îşi îmbrăţişează mama o întreabă dacă este bine şi cum se simte tatăl lor. Hasefe întreabă şi ea fiind îngrijorată şi Cemile îi explică detaliat că să o linisteascaca este bine să nu-şi facă griji, doar atunci când au ajuns la spital Ali era într-o situaţie gravă, dar cu ajutorul lui Tariq totul este bine acum. Cemile văzând că Omer nu este întreabă unde este copilul şi Berrin îi spune să nu îşi facă griji pentru că este cu Selma.
La poliţie Kenan declară că nu ştie nimic, apoi citeşte declaraţia şi semnează, iar poliţiştii îi spun că poate să plece. Afară este aşteptat de omul lui care îi spune că s-a ocupat de tot înainte de a ajunge poliţia acolo.
Ali tot timpul repetă numele lui Cemile şi spune să nu plece, iar mamei lui îi spune să aibă grijă de Mustafa şi copiii lui îi urează însănătoşire grabnică, după care pleacă pentru al lăsa să se odihnească aşa cum medicul a spus.
 Cemile îi rămâne alături şi între timp apare şi un poliţist care intră în şalon şi rămâne acolo pentru ai lua declaraţie.
Tradarea episodul 76
Când se întorc de la spital Soner îi spune lui Aylin că vrea să cumpere un teren unde vor face casa şi vor trai fericiti alaturi de copilul lor , ea este foarte fericită şi se îmbrăţişează.
 La spital Cemile îl întreabă pe Ali cine i-a spus unde o ţine Kenan sechestrată şi el îi spune că de la Carolin a ştiut. Atunci Cemile spune că niciodată nu i-ar face un bine şi întreabă pe Ali că ce a vrut în schimb şi el îi spune că i-a cedat custodia lui Mustafa, iar ea începe să plângă.
Acasă copiii lui Cemile iau micul dejun împreună Osman întreabă despre părinţii lui, dar aceştia îi ascund adevărul. Berrin se pregăteşte să plece la servici şi lăsa fetiţa cu Aylin, dar apare Hakan îngrijorat despre cele întâmplate şi Berrin îi spune să nu vorbească dintre Osman şi-l invită în casă, unde îşi îmbrăţişează fetiţa şi se joacă cu ea.
Selma şi avocatul Nedim vin în vizită la Ali şi le spune că are înfăţişarea cu Kenan la tribunal şi Cemile trebuie să meargă cu Selma. Atunci Ali vrea să îi însoţească, dar Cemile nu-l lăsa.
 Berrin şi Ahmet petrec tot mai mult timp împreună la servici, unde apare şi Ayten pentru ai cere iertare lui Berrin şi iar îi surprinde într-o ipostază mai intimă, dar ele se împacă.
Mete merge la spital să-şi viziteze tatăl, dar salonul era gol, atunci întreabă o asistenta şi îi spune că Ali Akarsu a plecat.
La proces Selma are câştig de cauză şi foarte fericită o îmbrăţişează pe Cemile şi îi spune că compania Karci este şi a ei. La ieşire din sala de judecată ele sunt întâmpinate de Ali care are un conflict cu Kenan fiind foarte nervos. 
Mete vine şi îşi ia familia de la tribunal şi îşi conduce tatăl acasă.
Aylin şi Soner petrec clipe minunate împreuna, afară la iarbă verde unde vine şi Suleyman care le face o surpriză cu un picnic şi le cântă melodii pentru îndrăgostiţi.
flory4all
Acasă la Ali apare Carolin să-l ia pe Mustafa, dar Hasefe nu vrea să o lase să intre în casă şi olandeza face un scandal la uşa de tot cartierul se adună acolo. Între timp apare Mete cu maşină şi toţi văd discuţiile interminabile dintre Carolin şi Hasefe. Ali îi spune mamei lui să-l aducă pe Mustafa pentru că i-a cedat custodia lui Carolin, iar Neriman se apropie de ei că să audă şi fuga  împrăştie vestea la cei adunaţi, ea şi Mesude încep să bârfească.
Mama lui Ali este şocată îl întreabă ce ai făcut Ali, de ce ai făcut asta, ea nu vrea să renunţe la Mustafa, dar Ali îi spune să-l aducă afară. Hasefe foarte supărată îl aduce pe Mustafa şi Ali îşi îmbrăţişează fiul. Carolin mulţumită îşi ia copilul şi pleacă cu taxiul lăsând toată familia îndurerata.
Ali nu se simte bine şi se întinde, iar Cemile îi explică lui Hsefe de ce Ali l-a dat pe Mustafa apoi pleacă acasă si Mete la Nihal.
Nihal lucrează la un salon de înfrumuseţare unde face manichiură, numai că o clientă când i-a văzut faţă să speriat şi a plecat, iar ea s-a simţit foarte supărată. Ea vede un ziar pe masă unde era un anunţ cu un concurs mare de muzică care vă deschide calea spre faimă câştigătorului şi decupează partea accea din ziar.
Carolin se joacă cu copilul în cameră de hotel şi apare Kenan nervos care o întreabă cum de este iar la ea Mustafa şi ea încearcă să-i ascundă. Kenan începe să o suspecteze, dar trece cu vederea deocamdată.
Dimineaţa devreme când toată familia lua micul dejun, Aylin stătea nerăbdătoare să apară Soner până şi Omer a observat şi a început să zâmbească. Când deodată ea se ridică brusc şi strigă a venit şi toată familia începe să râdă, cei doi pleacă împreună pentru a face pregătirile de nuntă, iar El ii face o surpriză cu rochia de mireasă.
Cemile merge acasă la Ali şi nimeni nu răspunde, atunci ea îngrijorată intră pe uşa din spatele casei şi o strigă pe Hasefe. Nimeni nu i-a răspuns, urcă îngrijorată și o găsește pe Hasefe pe pat, adormită. Într-o disperare reuşeşte să o trezească şi Hasefe îi spune că nu s-a simţit bine din cauză tensiunii. Cemile îi spune că s-a speriat foarte rău şi vrea să o ducă la doctor, dar ea nu vrea. Ali doarme profund în dormitor, iar Cemile intră și îl trezește, spunându-i că mama lui nu se simte bine, după care îi ia pe amândoi acasă la ea pentru ai îngrijii.
Selma ajunge la Holdingul Karci, îi spune unui avocat să-i transfere acţiunile ei pe numele lui Cemile, aceasta doreşte să o înlăture pe Carolin de la conducerea firmei. Numai că planurile nu-i ies aşa cum vrea ea, deoarece Carolin o reprezintă în firmă pe mama lui Kenan. 
Acasă la Cemile ea găteşte şi Mete îi cântă tatălui lui, şi deodată sună telefonul, răspunde Cemile, era Selma care îi povesteşte despre cele întâmplate, iar ea îi spune să se calmeze. 
Soner şi Aylin merg la magazinul lui Neriman şi Aylin merge personal şi le inmaneaze invitaţia pentru nuntă, ele curioase întreabă ce este acolo, dar Aylin le spune că vor vedea când vor deschide plicul şi pleacă. Mesude de invidie face o criză de nervi când mamă ei deschide plicul şi vede invitaţia.
www.flory4all.com
În sfârşit a venit şi ziuă cea mult aşteptată pentru cei doi miri. Dis-de-dimineaţă toată familia se găteşte pentru nuntă, iar Aylin şi Soner merg în vizită la mormântul lui Murat şi-i duc flori.
La restaurantul unde are loc ceremonia, Suleyman a avut grijă ca totul să iasă perfect. Decoraţiunile restaurantului pur şi simplu te fac să trăieşti emoţiile mirilor, este un decor paradisiatic cu aranjamente florale deosebite, nu lipsesc din decor decoraţiunile făcute cu binecunoscutele “stele de mare”, pe care Soner i le trimitea lui Aylin, fiind principalele decoraţiuni folosite. Deasemenea şi în părul miresei sunt două stele de mare aurii, iar colierul de perle de la gâtul lui Aylin este şi el accesorizat cu aceleaşi stele de mare. Mireasă radiază de fericire, iar Soner o soarbe din priviri pe frumoasă lui soţie.
Cântăreții de la nuntă sunt Mete și formația lui, împreună cu Suleyman. Suleyman atenţionează invitaţii că apar mirii şi toate privirile se aţintesc asupra mirilor. 
Miri se așează la masa special amenajată pentru ei, faţă de masă albă de satin decorata cu stele de mare albastre şi un imens buchet de flori. Vine ofițerul stării civile și ca de obicei, prima care spune un "Da" hotărât este Aylin şi toţi invitaţii încep să aplaude. Soner vrea să răspundă şi el la întrebare, numai că este întrerupt de Suleyman care strigă în gură mare "Opriţi-vă!". Toţi invitaţii rămân şocaţi si aşteaptă un răspuns.

Tradarea episodul 77 - Rezumat
Sursa foto-video: http://www.netd.com
www.youtube.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje

PA