marți, 24 februarie 2015

Puterea Destinului ~ Rezumat Ep. 38

Puterea Destinului ~ Rezumat Ep. 38
Boran şi Sila află că doar iubitul lui Mesude a fost omorât şi Mesude este dispărută.
 Boran este îngrijorat ca nu cumva să i se facă rău soţie lui apropiindu-se de ea, numai că Sila îl respinge şi atunci ea foarte afectata îi povesteşte ca ea i-a ajutat să fugă şi el se supăra ca nu l-a lasat pe el sa rezolve tot.
 Sila leşină in bratele soţului ei si Boran foarte îngrijorat pentru ea şi copilul lor cheamă doctorul.
 Oamenii lui Cihan o duc pe Mesude acasă la părinţii ei, care este devastata de suparare şi tatăl lui Cihan îngrijorat întreabă dacă el a ordonat să-i atace pe cei doi.
 Doctorul le recomandă ca Sila să nu se streseze şi îi dă ceva vitamine. Dupa ce pleaca doctorul, Boran se aşează pe scaun lângă patul soţiei, dar ea se întoarce cu spatele şi el îi explică că îi vrea binele şi o veghează până a doua zi dimineaţa.
Narin supărată vine acasă şi le povesteşte socrilor cele întâmplate şi că toţi vorbesc despre Mesude.
Boran pleacă la firmă şi o lasă pe soţia lui în grija lui Ayşe spunându-i să nu o lase să plece de acasă, dar ea nu o ascultă îngrijorând-o pe Ayse că ce va spune Boran.
 Sila se trezeşte şi pleacă acasă la părinţii fetei să-i spună lui Mesude că îi pare rău pentru  că lucrurile au decurs aşa, numai că părinţii fetei nu o lasă să intre.
S-a dus vestea că Sila i-a ajutat Mesuţe şi iubitul ei să fugă şi un alt aga al clanului a auzit şi când Boran s-a dus la întâlnirea cu cei din clan să le spună că Mahmut a renunţat la căsătoria cu Mesude, atunci I se spune că soţia lui i-a ajutat pe cei doi să fugă.
 Acum el trebuie să găsească o soluţie că nu cumva clanul să fie întors împotriva lui şi Sila sa fie pedepsită în vreun fel.
Părinţii lui Boran discută despre cele întâmplate şi mama lui nu ezită, ca de fiecare dată să o învinuiască pe Sila de toate problemele clanului.
Boran se gândeşte la un plan pentru a-şi proteja soţia şi bebeluşul ce v-a urma să se nască şi vorbeşte cu un om de încredere făcând un plan să plece pentru o vreme din Turcia împreună cu Sila, până situaţia se calmează.
 Sila merge la birou la soţului ei îngrijorată pentru Mesude, după care aceştia pleacă împreună la familia fetei şi de data asta părinţii lui Mesude îi primesc şi îi invită afară pe terasă.
 În timp ce Boran explică părinţilor ei că căsătoria nu mai va avea loc, Mesude fiind în stare de şoc şi îndurerată vazandu-si sangele iubitului pe haine se spânzura, iar când aceştia merg la ea să-i spună rămân şocaţi de ceea ce văd.
 Boran îşi face griji din nou pentru mult iubita lui soţie şi o duce acasă la părinţii ei, apoi el pleacă să se întâlnească cu Sivan pentru a vorbi în detaliu despre planul lui.
Cihan este vizitat de Selami, unul dintre membri importanti ai clanului care a fost şi el prezent la întâlnirea clanului şi care i-a spus lui Boran că soţia lui este implicată în fuga celor doi muncitori de la fabrică şi cum el şi-a apărat soţia au ajuns la nişte certuri şi acum vrea să se alieze cu Cihan pentru ca Sila sa fie judecată de clan pentru fapta ei.
Părinţii lui Sila sunt şi ei îngrijoraţii pentru ea şi vorbesc despre pericolul la care s-a expus şi atunci şi ea îşi dă seamă că ar fi mai bine să plece numai ca nu este sigură dacă şi soţul ei va pleca cu ea şi îşi doreşte să-i i-a pe cei din familia ei cu ea. 
Boran îşi ia soţia acasă împreună, unde cei doi soţi i-au o cină romantică afară pe terasă la lumina lumânărilor, ascultând melodia "Ayrılık Belki Ölümden Beter" (melodia din serialul Tradarea, de la cererea in casatorie a lui Aylin), despre care Sila l-a întrebat pe soţul ei şi el îi spune că este o melodie în ritm de tango, reuşind să o facă pe Sila să mai uite puţin de probleme. Sila pleacă la culcare şi Boran mai rămâne pe terasă gândindu-se la frumoasa lui soţie reamintindu-şi clipe speciale petrecute împreună şi dorinţa lor de a avea un copil. Acasă la părinţii ei se fac planuri ca Bedar să plece cu Sila şi Celil să rămână cu Narin, deoarece ea nu vrea să plece de acolo, vrând să-şi crească copilul unde şi-a trăit povestea de iubire cu Azad.
Cei din familia Silei, Celil şi Narin sunt la fabrică şi vorbesc despre planul de plecare, la care asistă şi copilul Emir, apoi apare Kenan şi le spune că Emre se recuperează treptat, având cei mai buni medici care îl îngrijesc şi asistă când face fizioterapie.

Cei doi soţi, au fiecare câte un plan de plecare, fără ca niciunul să ştie despre planul fiecăruia crezând că poate nu o să fie de acord cu deciziile luate.

Bedar merge la cimitir şi îi vorbeşte lui Azad ca şi cum ar fi în viaţa spunându-i că va pleca din Midyat şi că Narin va rămâne să-I fie aproape.
Sila face toate demersurile pentru a o împuternici pe Narin să se ocupe de afacere, dup ace ea va pleca să nască bebeluşul şi îi dă să semneze actele.

Sila se simte rău şi tatăl ei, Celil o duce la casa părintească fiind foarte îngrijoraţi pentru ea şi Celil sună şi dă ordin ca avionul să fie pregătit până ce ei vor ajunge acolo. Aceştia pleacă la spital cu Sila, unde o consultă medicul şi le spune că dacă se va mai simţi rău va trebui să nască prin cezariană.Boran observă că soţia lui nu mai este la masă şi îşi întreabă mama, iar ea îi spune că a plecat cu Celil şi el merge acasă la socrii şi află de la o vecina că s-a dus la spital împreună cu părinţii ei.
În timp ce Boran era în drum spre spital îşi sună omul lui de încredere şi îi spune că totul să fie pregătit pentru plecarea lui şi a soţiei. Între timp Cihan este informat că Sila este la spital şi că avionul este în aşteptarea ei, acesta nervos dă ordine să fie anunţat de fiecare pas pe care Sila îl face.
Sila împreună cu părinţii ei şi copilul Emir pleacă la aeroport luându-şi în gândul ei rămas bun de la soţ cu speranţa că o va înţelege şi că a făcut asta pentru a nu-şi pierde fiul.
Narin rămâne la spital şi îl reţine pe Boran pentru ca să nu vadă că Sila nu mai este la spital spunându-i că doarme, dar el observă că soţia lui nu mai este acolo şi Narin nu vrea să-I spună unde a plecat Sila.
 Sivan îl vede pe Cihan afară şi ascultă cum omul lui Cihan îi informează despre Sila şi că pleacă la aeroport. Atunci Sivan fuge şi îi dă vestea lui Boran, aude şi Narin care se în îngrijorează nu cumva să ajungă Cihan la aeroport înainte de a decola avionul. El în grabă se urcă în maşină şi îl ajunge pe vărul lui, dar acesta îl vede că îl urmăreşte şi nu vrea să oprească.
Boran o ia pe scurtătură în timp ce Sila împreună cu mama ei şi copilul se urcă în avion, şi reuşeşte să ajungă în drumul principal şi se întoarce spre maşina lui Cihan, făcându-i semn cu farurile ca să oprească şi îi blochează drumul. Boran şi Cihan coboară din maşini şi între cei doi verişori are loc o ameninţare cu armele, îndreptându-şi pistoletele unul spre altul, iar Cihan îl ameninţă pe Boran că nu-I va reuşi planul de a scăpa şi el îi va opri.
Deoarece puterea este la el şi Boran vede dorinţa arzătoare a vărului său de a conduce clanul şiţ rage în el de trei ori pentru răul făcut lui Mesude şi intenţia lui de ai face rău copilului şi soţiei sale, iar acesta cade jos. Fratele lui îngrijorat pentru viaţa lui Cihan încerca să-l ţină conştient şi între timp apare şi poliţia care au sesizat că au două maşini care mergeau peste limita de viteză admisă de lege. Boran priveşte spre cer şi vede norul alb lăsat în urmă de avion şi Sila priveşte în jos cu gândul că soţul o va ierta, iar în timp ce politia îl pune cătuşele lui Boran, el se întreabă daca o va putea ierta vreodată.


Puterea Destinului ~ Rezumat Ep. 39
Sursa foto: http://www.atv.com.tr
Sursa video: www.youtube.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje

PA