Puterea Destinului ~ Rezumat Ep. 35

Puterea Destinului ~ Rezumat Ep. 35
Cihan nu vrea să renunţe la schimburile de focuri de armă, dar la un moment dat fratele lui îşi revine şi îi rosteşte numele, atunci amândoi aleargă la el. Cihan îi zice lui Boran că va răzbuna sângele fratelui său.
Boran vrea să-l ducă la spital, dar Cihan îi spune sa nu se amestece, îi spune fratele lui sa se ridice ajutându-l şi pleacă, iar Boran se duce la spital unde doctorul îi îngrijeşte rănile.
Siba omul de încredere a lui Boran îi aduce haine pentru a nu merge cu hainele pătate de sânge acasă să-l vadă Sila aşa şi îngrijorat îl întreabă dacă se simte bine, iar Boran răspunde că este bine şi îl opreşte să mai vorbească ceva în prezenţa doctorului şi spune că a fost un accident.
Firuz întreabă servitoarea dacă Boran a ajuns acasă şi aceasta îi spune că nu l-a văzut deloc şi atunci el întreabă de Sila, dar ea este acasă la părinţii ei şi îl sună pe Boran, dar are telefonul închis.
Cihan este la secţia de poliţie, unde i se  pun întrebări despre ce să întâmplat şi el a spus că fratele lui a fost rănit şi când a apărut Boran în secţia de poliţie, poliţistul i-a urât însănătoşire şi că trebuie să dea declaraţii, dar Boran spune că a fost un accident, întrebându-l pe Cihan dacă este  aşa şi el a confirmat că este adevărat, apoi confirmă şi Boran cele spuse.
Alt poliţist insistă că trebuie să i-a declaraţie lui Cihan, acesta refuză, poliţistul îl roagă şi Boran îi spune să plece să clarifice totul.
Sila este acasă la părinţii ei şi vorbeşte cu tatăl ei, care o întreabă de Narin ce a zis doctorul şi dacă o să-şi revină dar nu ştie, apoi vorbesc despre moartea lui Azad si Sila spune că cel care a făcut asta nu va rămâne nepedepsit şi va merge la închisoare.
 Sila îşi sună soţul şi întreabă unde este şi spune că Cihan i-a ucis fratele şi Boran ca să nu o agite răspunde că nu ştie atunci ea zice că îi ascunde şi închide telefonul, el o sună şi ea îi respinge apelul.
Boran ajunge acasă la socrul lui şi îi spune soţiei, trebuie să vorbim, ea zice că nu avem despre ce să vorbim atunci el o roagă şi pleacă în casă să vorbească. Sila este foarte agitată, supărată şi nemulţumită că Boran îi tot spune să nu se agite şi îi ascunde sau nu face nimic nimic, cum rămâne cu durerea lor, Narin, mama ei, tatăl ei şi cine este amestecat trebuie să plătească.
Boran face totul să afle cine la ucis pe Azad, numai că vrea mereu să o protejeze pe Sila şi îi spune că se va afla adevărul si o întreabă dacă înţelege acum, dar ea tot repetă nu mai înţeleg nimic.
Tatăl lui Cihan este informat că acesta este la poliţie şi de conflictul avut Boran, dar şi că îl suspectă de moartea lui Azad, acesta întreabă unde sunt şi îi spune că imediat o să ajungă acolo.
Acasă la părinţii lui Sila se face ceremonia după înmormântare conform tradiţiei la turci. Celil ii primeste si le spune bun venit, iar Sila merge la Narin si ii zice sa li se alature.
Firuz îi spune lui Ayse să o sune pe Sila să vadă dacă ea şi Narin sunt bine, aceasta foarte bucuroasă o sună şi află că Narin nu este bine deloc şi îi transmite lui Firuz că nu vorbeşte şi nu reacţionează deloc Narin.
Boran vorbeşte cu tatăl lui despre tot ce sa întâmplat, spunându-i că nu a văzut-o pe Narin, deoarece a fost la spital şi la poliţie Cihan a fost reţinut pentru declaraţii.
Cihan este reţinut la poliţie, deoarece aceştia aşteaptă rezultatele unor rapoarte, între timp Boran mai face şi el nişte investigaţii. 
La hotel Esma plange si spune ca ea si copilul nu vor fi abandonati si ca nu renunta asa usor. 
Boran găseşte un om care ar fi fost cu Cihan în seara crimei, dar acesta nu vrea să vorbească, atunci îl duce la poliţie, unde şi Cihan este reţinut pentru declaraţii si amprente.
Zinar furios îl vizitează pe Firuz şi au o discuţie cu multe reproşuri, dar sunt întrerupţi de Boran. Zinar apărându-şi fiul îl întreabă pe Boran de ce îl acuză pe Cihan şi atunci el îi povesteşte că oamenii lui i-au spus.
 Situaţia pare a scăpa de sub control şi clanul ar putea să fie întărtat împotriva lui Boran şi pentru a nu mai fi vărsare de sânge parintii lui Boran îl roagă să retragă plângerea de la poliţie, numai că el nu vrea, spunându-le că se pare că ei au uitat cât suferă Narin.
Sila îşi sună soţul şi îi povesteşte că Zinar a fost acasă la tatăl ei şi l-a ameninţat, între timp Boran ajunge la ea acasă şi îi spune că adevărul se vă afla la proces, care va fi mâine.
Esma de supărare merge se îmbată, află despre Cihan că este la poliţie şi merge să-l vadă, unde se întâlneşte cu Zinar care încearcă să-şi scoată fiul din închisoare, numai că totul este în zădar, deocamdată.
Sila îngrijorată pentru Narin încearcă să-I fie mereu alături şi îi vorbeşte despre fiul ei cu multă dragoste, apare şi soţul ei şi încep să îşi amintească începutul iubirii lor.
Kevser continuă să nu o placă pe Sila şi încearcă să-I facă vrăji împreună cu Durye, dar sunt văzute de Ayse care adună ce era pus în pat, numai ca apare Boran în cameră şi o vede. Ayse este nevoită să-I spună adevărul lui Boran şi acesta îi reproşează mamei şi servitoarei, fiind auzit de Firuz care se supăra pe soţie.
Umu pleacă de la spital acasă şi află despre soţul ei că este reţinut de poliţie. Cihan este eliberat, deoarece tatăl lui plăteşte un băiat care depune o mărturie mincinoasă la poliţie. Vestea eliberării lui se răspândeşte repede, află şi Boran şi ceilalţi. Esma pleacă la aeroport, deoarece Cihan i-a promis că nu o vă părăsi, numai că acum e mai bine a plece.
Sila vrea să se întoarcă acasă şi atunci Boran îi spune despre eliberarea lui Cihan şi ei îşi dau seamă că a plătit pentru a avea libertate. Cihan se întoarce la soţie şi copii.
Are loc o întrunire a clanului, unde Boran şi Cihan le vorbeşte oamenilor, iar la final clanul pare să aibă păreri diferite şi ameninţările lui Cihan la adresă familiei lui Boran pare să nu mai ia sfârşit.
Atunci Boran realizează că soţia lui ar putea fi în pericol şi o sună, iar această întreabă de decizia clanului, dar Boran îi spune că vor vorbii mâine. Dis-de-dimineaţă Boran pleacă la Sila şi la ieşire mama lui îi reproşează că îi vizitează prea des pe părinţii soţiei. Cihan ia micul dejun cu soţia şi copiii comportându-se frumos cu soţia lui acum. În maşină Boran nu-I spune soţiei unde merg şi la un moment dat ea întreabă, atunci el opreşte maşină şi spune uite Sila şi îi cere acesteia să plece la Istanbul până situaţia vă fi sub control, ea refuză pe moment, dar în cele din urmă acceptă să plece pentru că soţul ei să fie liniştit în privinţa asta. Sila este îngrijorată pe soţul ei şi el îi spune să nu îşi facă griji că totul va fi bine şi o duce la aeroport după care el pleacă. Un băiat îi vede pe Sila şi Boran acolo şi îl sună pe Firuz, iar acesta îi mulţumeşte. Părinţii lui Boran merg la Celil să o ia pe Narin înapoi acasă, dar soacră ei nu vrea să o dea înapoi şi are loc o ceartă. Firuz se simte rău şi mama ei o ia cu forţa de acolo şi pleacă, lăsând-o pe Bedar plângând în urmă lor. Sila primeşte un telefon de la mama ei care plânge şi îi spune cele întâmplate şi atunci ea pleacă de la aeroport. Boran de la birou sună la aeroport să se intereseze dacă a aterizat avionul, apoi o sună pe Sila şi ea are telefonul închis.
Ajunge acasă unde era o linişte deplină şi o întreabă pe Ayse unde este familia, dar ea nu ştie şi îngândurat merge în cameră şi când aprinde lumină rămâne uimit când îşi vede soţia pe pat.

Puterea Destinului ~ Rezumat Ep. 36

Sursa foto: http://www.atv.com.tr

Comentarii

  1. Multumesc pentru explicatii si mai ales pentru rezumatele (in avans) care ne mai scutesc de emotiile asteptarii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere! Si eu am emotii de fiecare data cand vizionez episoadele in avans si scriu rezumatele, deoarece de fiecare data episoadele se termina cu actiuni care ne lasa in suspans.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10