Puterea Destinului ~ Rezumat Ep. 34

Puterea Destinului ~ Rezumat Ep. 34
Azad vorbeşte cu Cihan, înconjurat de oamenii acestuia şi din cauză că Cihan îşi doreşte putere ajung la conflicte şi ameninţări, dar Azad arată că nu-i este frică şi spune că sunt terminaţi şi în acel moment Cihan spune că nici lui nu-i este frică de el pentru că îl omoară, atunci îl loveşte şi cade în prăpastie.
Narin este ingrijorata si isi asteapta sotul afara plangand, fara sa stie ca Azad a fost ucis.
Zinar este informat de cele întâmplate şi îi spune lui Cihan că Boran va afla şi atunci el îl asingură că a făcut ca totul să pară un accident şi nu-i este frică.
Noaptea târziu Boran este anunţat la telefon ca Azid este mort, acesta este profund afectat. Intre timp Sila are un vis şi se trezeşte vazând ca sotul ei nu este în pat merge sa-l caute şi atunci intreaba ce sa intamplat dar el ezita sa-i spuna. El pleaca grabit de acasa impreuna cu toti oamenii lui, carora le da ordine stricte sa supravegheze casa lui Celil.
Tatăl lui Umu, soţia lui Cihan, ajunge acasă şi vede pe fata lui leşinată jos pe covor cu multe pastile lângă ea şi tot întreabă ce ai făcut faţă şi copii într-o disperare strigă trzestete mamă.
Acesta ajunge cu fica lui la spital şi le spune ca a luat multe pastile, doctorita vrea să ştie ce pastile şi el trimite copilul acasă să ducă la flaconul.
Narin o sună pe Sila întreabă dacă ştie ceva despre Azid, aceasta spune că Boran a plecat în grabă la firmă şi să nu îşi facă griji, între timp ea verifică şi vede că arma nu este la locul ei şi atunci se îngrijorează.
 Soţul lui Umu este informat de cele întâmplate şi merge la spital, dar socrul lui nu-i permite să o vadă, apare doctorita si le spune ca i-a facut spalaturi si asteapta sa isi revina. 
 Boran ajunge la locul crimei şi îl vede pe Azid mort, iar lângă el telefonul sună încontinuu este Narin, dar el nu răspunde fiind foarte afectat.
Sila ajunge acasă la tatăl iei şi întreabă unde este Azid, Narin îngrijorată spune că nu ştie atunci Sila le spune că  Boran a luat arma de acasă  şi a plecat, Cemil iese şi vede oameni care îi păzesc casa, el ii ameninta si aceştia îi spun că Boran i-a trimis si el este la politie.
Cemil ajunge la poliţie şi întreabă unde este fiul lui si daca este bine, Boran ii spune ca a avut un accident in trafic si il consoleaza, apoi zice condoleante tata.
Mama lui Sila se trezeşte din somn cu un presentiment ciudat si merge in camera la Narin, acolo o vede şi pe Sila, venirea ei o bucura si intreaba ce sa intamplat, atunci afla ca Azad nu a venit acasă şi spune că o să vină să nu-şi facă griji. Atunci ea merge in curte sa vada daca nu cumva a ajuns si atunci il vede pe Azad cum deschide usa si fuge la el, se imbratiseaza si el merge la geam si se uita la Sila si mama lui, apoi el se indreapta spre usa sa plece si ea spune: Azad unde pleci, el zambeste si dispare. 
Boran si Cemil merg la morga sa recunoasca cadavrul, iar Boran ii explica ca politia investigheaza cazul si il roaga sa mearga cu el acasa. 
Puterea Destinului ~ Rezumat Ep. 34
Ajunsi acasa la Cemil, sotia ii deschide usa si cand isi vede sotul plangand isi da seama, indurerata abia se mai tine pe picioare. 
Toata familia este indurerata la asa o veste trista, Sila se invinovateste ca daca inchidea fabrica Azad era in viata.
Politia investigheaza cazul si acestia au suspiciuni in privinta mortii lui Azad.
In semn de recunostinta toti muncitorii de la fabrica au venit acasa la Celil şi aştepta afară la poartă sa-i spuna condoleanţe, familia iese afara plangand. Narin a plecat in camera ei fara sa fie observata, aceasta vorbeste singura si este la un pas sa-si piarda mintiile.
Boran merge acasa la unchiul sau si ii spune ca daca Cihan a avut vreun amestec in moartea lui Azad, atunci va urma confruntarea intre ei. Tatal lui Cihan il sustine nevinovat, dar fratele lui era la un pas de a se da de gol in fata lui Boran.
Acasa la Firuz, Boran ii spune ca daca Cihan a facut ceva atunci va incepe conflictul intre el si Cihan.
Sotia lui Cihan este transferata la alt spital el ii este alaturi si ii promite ca nu o va mai lasa singura, intre timp il suna Esma si ii spune ca el va fi alaturi de familia lui de acum incolo, iar ea plangand ii spune ca nu va renunta la el.
Are loc si inmormantarea lui Azad, acolo sunt clipe de cosmar.
Episodul 34 se termina cu confruntarea dintre Boran si Cihan, acolo au loc schimburi de focuri de arma si fratele lui Cihan este ranit.

Puterea Destinului ~ Rezumat Ep. 35
Sursa foto: http://www.atv.com.tr

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10