miercuri, 17 aprilie 2013

Suleyman Magnificul episodul 60 online

Ibrahim Pasa devine surprins de sarcina lui Nigar , acesta devine furios si incepe sa strige la Nigar. 

Suleyman si Hurrem la palat

Ibrahim Pasa o intreaba: Cum ai indraznit sa pastrezi acest copil, fara ca eu sa stiu?

 Nigar suparata incearca sa-i explice ca acest copil se va naste, deoarece este rezultatul iubirii lor... 

Ibrahim Pasa striga la ea si spune: Ce iubire? 

In timp ce ei vorbeau apare Gulsah pe holul palatului, iar ei aud zgomote pe hol si si-au dat seama ca cineva i-a ascultat. 

Gulsah ramane socata de ceea ce a auzit si decide sa-i spuna lui Hurrem, deoarece aceasta veste este in avantajul ei, numai ca atunci cand fuge speriata la Hurrem, nu o gaseste si vorbeste cu Mihrimah.

Mihrimah o intreaba ca ce doreste si vorbeste in numele mamei ei, ii spune lui Gulsah sa plece.Mustafa va pleca la Manisa, numai ca mama lui Mahidevran nu va pleca cu el, iar acesta o intreaba daca hotararea ei are legatura cu planul ei de razbunare impotriva lui Hurrem si o sfatuieste sa aiba grija ca nu cumva sa faca ceva care sa-l supere pe tatal lui. 

Mahidevran vorbeste cu Ibrahim  si ii spune acestuia ca el ii poate cere orice, deoarece ea va ramane la palat din obligatie pentru afectiunea ei pe care o simte pentru sultan. 

Ibrahim ii cere lui Mahidevran sa o alunge  pe Nigar, deoarece ii este foarte apropiata lui Hurrem.

Gul Aga o atentioneaza pe Mahidevran despre Gulsah, ca vrea sa se apropie de Hurrem si acest lucru nu va fi in favoarea ei, deoarece aceasta stie multe despre ea. 

Hurrem vrea sa o vada pe Gulsah si afla ca aceasta a plecat la vechiul palat la ordinul lui Mahidevran.

 Nigar cu ochii inlacrimati ii povesteste lui Daye despre cum a tratato Ibrahim, atunci cand ea i-a spus despre sarcina si ca cineva a auzit discutia lor fiind posibil ca Gulsah sa-i fi auzit. 

Gulsah trimite medicul sa o instinteze pe Hurrem ca vrea sa-i spuna ceva foarte important depre Ibrahim Pasa. 

Nigar vede medicul si intraba daca Hurrem este bolnava, iar Gul Aga ii spune ca      este bine si medicul a venit trimis de Gulsah, care doreste sa-i spuna lui Hurrem ceva despre Ibrahim.

 Nigar isi da seama ca Gulsah a fost pe holul palatului atunci cand ea a vorbit despre sarcina ei si ii trimite un mesaj lui Ibrahim. 

Iskeder este impotriva unor decizii luate de Ibrahim si ei se cearta, dupa care Ibrahim il ameninta cu un cutit si ii spune ca ii este usor sa-l trimita in iad.

In timp ce Hurrem astepta nerabdatoare sa apara Gulsah, aceasta nu mai apare deoarece este injunghiata si abandonata in padure la ordinul dat de Ibrahim. Ibrahim ii spune lui Nigar ca Gulsah nu le mai poate face nici un rau si acesta pleaca. 

Ibrahim vorbeste iar cu Mahidervan despre Nigar si ii cere acesteia sa scape de ea, sa o alunge de la palat... 

In timp ce Hatice ii spunea mamei ei cat de fericita este ea cu Ibrahim si ca toate suspiciunile ei au fost nedrepte, isi face aparitia Mahidervan si le anunta ca o va alunga pe Nigar, deoarece aceasta nu a reusit sa administreze bine financiar haremul.

 Gulfen si Hatice raman surprinse... 

In harem se fac pregatiri pentru a duce o concubina printului Mustafa, Fatma devine furioasa si o calca pe concubina pe rochie, iar aceasta cade pe scari.

Suleyman il cheama pe Ibrahim si ii spune ca nu este de acord cu demisia lui Tselepis Iskeder, deoarece el nu a permis nimanui sa i-a astfel de decizii in numele lui. Ibrahim ramane uimit si rupe hartia in bucati.

Hurrem planuieste o inscenare a mortii lui Valide, pentru a o incrimina pe Mahidervan...

Daye este anuntata ca o cheama Hurrem, dupa ce da ordin ca Valide sa fie supravegheata, Daye pleaca la Hurrem. 

In timp ce Hurrem si Hatice vorbeau, intra Daye si o intreaba pe Hurrem daca a chemat-o, iar aceasta ii spune ca nu a trimis pe nimeni sa o cheme. Hurrem spune ca este planul lui Mahidervan de a o ucide pe sultana mama si toate trei fug in graba la Valide si o gasesc pe Fiden cum incearca sa i-a sfoara de la gatul lui Valide, numai ca acestea cred ca Fiden (slujnica lui Mahidervan) a incercat sa o omoare pe sultana mama. 

Hatice merge nervoasa in camera lui Mahidervan si o acuza ca a vrut sa-i ucida mama, iar ea spune ca nu este adevarat. 

Hatice pleaca sa-l anunte pe sultan, dar Hurrem o opreste si ii spune ca daca sultanul ar afla, atunci ar ucideo pe Mahidervan si ca cel mai bine ar fi ca el sa nu afle si ca ar fi mai bine ca Mahidervan sa plece din serai cand pleaca printul Mustafa, asa se va rezolva problema. In timp ce Hurrem si Suleyman vorbeau, apare Hatice impreuna cu Mahidervan, Hurrem este multumita cand le vede, crezand ca s-a salvat pentru totdeauna de planurile lui Mahidervan de a o indeparta, numai ca ramane surprinsa cand Mahidervan spune ca a decis ca Nigar sa paraseasca seraiul. 

Ibrahim afla de la Nigar despre capcana pe care Gul Aga i-a intinso lui Mahidervan la ordinul lui Hurrem si il da afara de la palat.

Suleyman este surprins si spune ca Nigar este o cadana priceputa si competenta, iar ea ii raspude ca si Ibrahim stie despre Nigar ca a abuzat de functia ei, iar sultanul spune ca decizia ii apartine. Ibrahim si Hatice vorbesc cu Hurrem si ii spun ca stiu despre planurile ei murdare.

Hurrem vine in camera lui Nigar si o intreaba de ce a tradat-o, aceasta ii raspunde ca a fost obligata.

Hurrem merge la o intalnire cu un necunoscut si atunci cand acea cadana se intoarce, ea o vede in fata ochilor pe Gulsah!

Suleyman Magnificul episodul 60 online


Am primit ajutor pentru a traduce in detaliu fiecare episod din Suleyman Magnificul.
Sursa: Halit Ergenc fans PASSIONATED
Many thanks!

Nimeni nu are dreptul, ca fara acordul meu sa distribuie!

Daca traducerea nu este intocmai ca si traducerea oficiala a serialului, eu nu imi asum raspunderea. 
Deoarece eu am facut-o publica pe blogul meu personal si este omeneste sa mai gresim sau sa nu intelegem corect ceea ce actorii vorbesc in limba turca.

Pentru o traducere mai buna, recomand tutoror vizionarea filmului Suleyman Magnificul la postul TV de la KanalD!

4 comentarii:

Mesaje