duminică, 28 aprilie 2013

Suleyman Magnificul, descrierea episodului 61

suleyman episodul 61

Hurrem este surprinsa de aparitia lui Gulsah, dar in acelasi timp si curioasa de ceea ce s-a intamplat si putin afectata de felul cum arata acum Gulsah. Dupa ce Gulsah ii explica ca a fost prinsa si injunghiata, atunci cand urma sa se intalneasca cu ea. 

Hurrem intreaba ca cine a facut asta, iar ea ii raspunde ca Ibrahim, deoarece stie un secret despre el. 

Gulsah ii cere ajutorul lui Hurrem, de a o proteja si ii povesteste tot despre aventura dintre Ibrahim Pasa si Nigar. 

Aceasta poveste o socheaza pe Hurrem, spunand ca este imposibil ca sa fie adevarat si o crede mincinoasa pe Gulsah, dar aceasta ii povesteste in detaliu toata discutia dintre Ibrahim si Nigar, despre sarcina. La cele auzite, Hurrem intelege de ce Nigar a fost trimisa de la palat si ii promite lui Gulsah ca o va proteja, dar inca nu o poate duce la palat. Ea da ordine unui soldat sa o duca intr-un loc sigur si sa astepte acolo vestile de la Hurrem.Suleyman ii arata lui Ibrahim o bijuterie pe care el o face pentru Valide.

Cand se introarce Hurrem la palat o intalneste pe Hatice in gradina si ii spune ca ea nu a vrut sa raneasca pe Valide, dar tot ce a facut, a fost pentru binele haremului...

SilverZone.ro - campanie 15% 

Pe holul palatului Hurrem se intalneste cu Mahidevran si o intreaba de ce nu pleaca cu Mustafa. Mahidevran, spune ca ea trebuie sa accepte că sultanul a ales-o să conducă haremul si Hurrem spune ca nu conteaza, pentru ca ea face regulile in camera sultanului. 

Mahidevran devine furioasa si ii da ordin lui Fatma sa pregateasca o concubina pentru sultan. 

Sultanul o intreaba pe Hurrem unde a fost si ea raspunde ca a fost în gradina cu Hatice. In timp ce vorbesc ea vede inelul de pe mana lui, iar el ii spune ca acesta este un dar de la Mahidevran. Hurrem se intreaba, care va fi rasplata pentru Mahidevran si Suleyman ii spune: 

"Iubita mea frumosa, lasa pe altii sa creada tot ce vor. Eu pot fi Sultanul tuturor, dar tu esti singura mea Sultana!"

Hatice ii spune mamei ei, cat de mult ea o iubeste 

 Hatice ii spune mamei ei, cat de mult ea o iubeste, cata nevoie are de ea si ii cere sa fie puternica si sa nu-i paraseasca. In timp ce Hatice isi arata afectiunea si iubirea ei, fata de Valide, aceasta o strange de mana. 

Hatice devine surprinsa si bucuroasa le striga pe Glufen si Daye, sa le arate si sa impartaseasca cu ele, bucuria ei ca Valide a prins putere.

Ibrahim o viziteaza pe Nigar

Ibrahim o viziteaza pe Nigar sa o anunte ca o va trimite la fratele sau, iar Nigar se ingrijoreaza de cum ea va trai intr-o tara straina. 

Sumbul ii spune lui Hurrem ca Nigar cumpara lucruri pentru o femeie insarcinata, iar Hurrem spune ca ea este trista, deoarece i-a pierdut pe Nigar si Gul, ei au iubit-o si acum ea nu mai are pe nimeni de incredere la palat. Apoi, ea ii cere lui Sumbul sa aleaga daca el va fi de partea ei sau a lui Mahidevran. 

Pentru ai dovedii lui Hurrem ca el este o persoana de incredere, Sumbul ii spune ca concubina este trimisa la sultanul de Mahidevran si sa nu-i fie frica de o posibila persecutie a lui Gul Aga.

SilverZone.ro - campanie 15%  

Hurrem suparata, o intalneste pe Mahidevran si o intreaba ce vrea sa reuaseasca cu aceasta. Mahidevran spune ca este obligatia ei de al face pe Sultan fericit... 

Sultanul Suleyman aude conversatia lor si acesta ii atribuie lui Gulfen gestiunea financiară a haremului. Gulfem constată nereguli si o atentioneaza pe Mahidevran. 

Suleyman imbracat ca un om de rand, in zdrente, se intalneste cu un prieten clarvazator in piata si ii cere acestuia sa-i explice visul pe care el la avut.


Hurrem o viziteaza pe Nigar

Hurrem o viziteaza pe Nigar...


doi indragostiti

 Mahidevran pregateste o concubina pentru Mustafa, iar Fatma spera ca concubina sa cada pe scari, la fel cum s-a intamplat cu ultima... Mustafa, respinge concubina si ii cere lui Fatma sa ramana cu el.


Nigar pleaca de la palat, dar este rapita si dusa la o casa parasita

 Nigar pleaca de la palat, dar este rapita si dusa la o casa parasita, iar cand ajunge acolo ea o intalneste pe Gulsah si este uimita, deoarece o credea moarta. 
Hurrem este informata ca totul a fost facut asa cum ea a ordonat. 
Mahidevran ii cere bani lui Tselepis Iskeder, pentru cheltuielile de transfer a lui Mustafa la Manisa. Iskender ii spune ca el nu poate ajuta si el ii recomanda, ca ea sa se imprumute de la evrei. 

Hurrem ii spune lui Valide ca ea a admirat-o

Hurrem ii spune lui Valide ca ea a admirat-o in tot ceea ce ea a facut si ea a fost geloasă pentru inteligența ei, puterea, frumusețea și integritatea ei ... ca ea a vrut să devina o familie mare ai fericita, dar ea nu a respectat dragostea ei pentru fiul ei, ea a luptat, desi stia ca, acesta a fost singurul ei motiv de a trăi. 

Hurrem ii reproseaza ca ea l-a iubit pe Ibrahim si acum el a tradato pe Hatice si el asteaptă un copil cu o altă femeie ... dar in curand Hatice va invata totul si adevărata fata a lui Ibrahim va fi dezvaluita in curand. 

Valide incearca sa-i spuna lui Hurrem sa nu-i spuna lui Hatice despre Ibrahim, dar Hurrem pleaca din camera.


Suleyman mergea spre camera lui Valide

In timp ce Suleyman mergea spre camera lui Valide, pentru ai darui colierul, aceasta isi dadea duhul...


Suleyman Magnificul, episodul 61 online


Sursa foto: capturi de ecran de pe site-ul: www.turkweb.tv

Am primit ajutor pentru a traduce in detaliu fiecare episod din Suleyman Magnificul.
Sursa: Halit Ergenc fans PASSIONATED
Many thanks!

Nimeni nu are dreptul, ca fara acordul meu sa distribuie!

Daca traducerea nu este intocmai ca si traducerea oficiala a serialului, eu nu imi asum raspunderea. 
Deoarece eu am facut-o publica pe blogul meu personal si este omeneste sa mai gresim sau sa nu intelegem corect ceea ce actorii vorbesc in limba turca.

Pentru o traducere mai buna, recomand tutoror vizionarea filmului Suleyman Magnificul la postul TV de la KanalD!

3 comentarii:

  1. Daca va placut descrierea episodului 61, va rog sa lasati fiecare comentarii.M-am straduit sa fie cat mai detaliata, desi mi-a luat cateva ore sa scriu si sa editez pozele. :h

    RăspundețiȘtergere
  2. Super, eu nu am timp să văd serialul și mi-a fost de ajutor să citesc descrierea ta.

    RăspundețiȘtergere

Mesaje

PA