About actors & actress Açelya Topaloğlu Alayça Öztürk Anastasia Tsilimpiou Android animatori petreceri copii Ankit Tiwari Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Așk ve Mavi Ayça Ayşin Turan Bahar viață furată Balanță Bana Sevmeyi Anlat Begüm Kütük Yaşaroğlu Berbec Beren Saat Bergüzar Korel Bestemsu Özdemir Bir nefes yeter Bir Zamanlar Çukurova Birgül Ulusoy Birkan Sokullu Black Pearl Blănoșii Blogger Boran Kuzum Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burak Serdar Şanal Burcu Kara Burcu Kiratli Cadouri Camera 309 Canan Tugunar Cansu Dere Capricorn Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cem Șenel Ceren Tașçı Cingöz Recai Çoban Yıldızı Cofetaria Tic Tac Conspiratii Cosmetice Costume curatarea jaluzelelor De la A la Z Decizii de viata Demet Özdemir Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim DIP Doi mincinosi Dolunay Soysert Dragoste infinita Dragoste și secrete Dragoste și ură Duo Flame Eda Ece Emrah Erdoğan EN Endless Love Engin Akyurek Engin Hepileri English Info English News Erkan Petekkaya Erkenci Kus Ezgi Asaroglu Facebook Birthday Video Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Fecioară Festivalul de Film de la Cannes Filme Filme hindi Final Frumusetiile naturii Furkan Andıç Furkan Palali Furtuna pe Bosfor Gecenin Kraliçesi Gemeni Gizem Karaca Göksel Demirpençe Gülderen Güler Haine bebeluși Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hilal Altinbilek Horoscop Actori Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Inima orașului ~ Bu Şehir Arkandan Gelecek Interviu İrem Derici İrem Helvacıoğlu Istanbullu Gelin İstanbullu Gelin Işıl Yücesoy Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu kara para Kara Para Aşk ~ Dragoste de contrabandă Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Keremcem Kimse Bilmez Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Leu Lifestyle Love and Hate Lyrics Ma numesc Zuleyha Mehmet Akif Alakurt Melisa Aslı Pamuk Meryem Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Music Mutluluk Zamanı Muzica Nazan Kesal Nefis Tarifler Neslihan Atagül NO: 309 NO: 309 ~ Camera 309 Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim O singură privire Oala sub presiune Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Onur Tuna Osman Karakoç Oua vopsite Özcan Deniz Özgü Kaya Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Paranormal Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Pelin Uluksar Perla Neagră Pești Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Pretul fericirii Prezentare seriale Puterea destinului Rac Regina nopții Retete Review Ritualuri magice pentru dragoste RO Rüya Saadet Işıl Aksoy Săgetător Scorpion Secretul vindecarii spontane Selin Dumlugöl Selin Şekerci Semnificația viselor Sen Çal Kapımı Senan Kara Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sevda Erginci Sevtap Özaltun Sevval Sam Sezen Aksu Sezonul 3 Sfaturi utile Shopping Sibel Kirer sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor Steaua sufletului stil de viață Stiri Stiri mondene Suleyman Magnificul Sut ve Kurabiye Şükrü Özyıldız Tarkan Tevetoğlu Taur Taylor Swift Test Test de personalitate Totul despre actorii din seriale Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Trailer Tuba Buyukustun Tuba Büyüküstün Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Tutorials Two liars Vărsător Vedete de la Hollywood Versuri Vis Vis de iubire Wedding Yasak Elma Yeni Hayat Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zehra Yılmaz Zeynep Elcin Zezonul 3 Zodiac Zodii
Spor la citit !:)
☰deschide

BIOGRAFIE: Meryem Uzerli - Hurrem

Timp estimat de citire: | Vă mulțumim pentru că sunteți un cititor valoros al site-ului nostru.

Te rog doar atât, distribuie la cât mai mulți prieteni și în acest fel, ai mai făcut o faptă bună. Îți mulțumesc!
Română
English

Meryem Uzerli (Hurrem) ~ Biografie

Nume complet: Meryem Sarah Uzerli
Data nașterii: 12 august 1983, (vârsta 08/12/1983)
Locul nașterii: Kassel, Germania
Studii: Schauspiel Studio Frese - Universitatea Freie Waldorf
Ocupație: actriță și model
Naționalitate: turcă-germană
Religie: Musulmană
Zodie: Leu
Înălțime: 1,73 m
Culoare ochilor: Albaștri
Relațiile de iubire: Can Ates (2012 - 2013), Alp Ozcan (2016), Bassel Alzaro (2017) și Caglar Ertugrul (2020 pr.)
Căsătorită: Nu
Copii: Lara Uzerli
Părinți: Ursula Uzerli și Hüseyin Uzerli
Frați/surori: Danny (frate vitreg), Christopher (frate vitreg), Canan Uzerli (sora)
Website: www.meryem.me

Meryem Uzerli

ANI ZODIAC Relații de iubire
Ani
 08/12/1983 Vârsta
Zodie
Leu
Relații
4 Total
❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁


 Îndrăgita și frumoasa actriță din serialul istoric "Suleyman Magnificul" este de origine turcă-germană, s-a născut în Kassel, Germania la data de 12 august 1983, iar tatăl ei este turc și mamă nemțoaică (actriță și ea). Ea mai are o soră și doi frați mai mari.

Meryem Uzerli a studiat actoria!

 Din anul 2000 și până în 2003, a studiat actoria la studioul Freșe din Hamburg și a luat parte la părți minore în mai multe producții germane. 

Limba maternă și alte limbi vorbite:

 Limbă ei maternă este germană, dar vorbește bine engleză și a învățat și limbă turcă pentru a juca în seriale turcești. 

Meryem Uzerli s-a mutat definitiv în Turcia!

Anul 2011: Frumoasa și talentata actriță s-a mutat la Istanbul și a început filmările pentru serialul "Muhteşem Yüzyıl" (2011–2013). 


CITEȘTE ȘI:  Interviu cu frumoasa actriță Meryem Uzerli! Proiecte noi! - O noua versiune a filmului Cingöz Recai

Serialul care i-a adus succesul și-a făcut-o celebră în toate colțurile lumii!

Meryem Uzeli s-a făcut cunoscută în întreaga lume prin rolul din serialul "Muhteşem Yüzyıl  ~ Suleyman Magnificul", unde o interpretează pe Sultana Hurrem, o dramă istorică cu care a câștigat "Premiul Golden Butterfly"(Fluturele de Aur) pentru cea mai bună actriță din film. 
[ads-post]

Impresii și păreri personale despre și ce m-a impresionat la serialul istoric "Suleyman Magnificul"!

 Personajul Hurrem pe care ea îl interpretează în acest film o prezintă ca pe o femeie ambițioasă cu un caracter puternic, capabilă să domine tot imperiul și să folosească orice mijloace pentru a-și atinge scopul... Ceea ce m-a impresionat și pe mine este iubirea ei sinceră care i-o poartă sultanului Suleyman, și faptul că doar iubirea pentru el poate să o doboare în această fascinantă dramă istorică.

 Viața pe care o duc personajele din palat este tot timpul ca și-o frunză purtată de vânt și mereu trebuie să stai în direcția vântului și să pășești spre el, să nu te lași împins/ă.. De aici au pornit și toate intrigile între sultane și lupta pentru putere și toate aceste lucruri doar pentru a te proteja pe tine însuti și familia. Iar pe Sultana Hurrem aș putea să o caracterizez ca pe o femeie cu un caracter puternic și o voință de fier, inteligență, capabilă, luptătoare și devotată sultanului Suleyman. 

Impresii și păreri personale despre actrița Meryem Uzerli!

 Meryem Uzerli interpretează foarte bine personajul lui Hurrem, dar și alte roluri,  ea este o actriță demnă roluri principale. În viață reală Meryem Uzerli este o femeie deosebită care te fascinează prin șarmul și frumusețea ei. O frumusețe naturală putem să vedem pe chipul ei, care radiază de fericire și ne uimește de fiecare data prin inteligența ei. 

 Meryem Uzerli este mereu cu zâmbetul pe buze, acel zâmbet angelic care fură inimile bărbaților, dar nu are noroc în dragoste. Frumoasă actriță are o mulțime de fani și admiratori, dar inima ei încă mai cauta iubirea sinceră și pură.
 Meryem Uzerli s-a lansat în lumea afacerilor cu o gama de produse cosmetice care îi poartă numele și în toți acești ani și-a continuat și cariera actoricească. Anul acesta, mai exact în luna aprilie, frumoasa actriță a plecat în vacantă în Dubai, unde și-a lansat și gama de produse de machiaj.

Meryem Uzerli a deschis o cafenea !

Iulie 2020: Meryem Uzerli a deschis o cafenea la Berlin. Detalii aici !

VIATA PERSONALĂ:

Meryem Uzerli are o scumpete de fetiță și s-a dedicat trup și suflet creșterii fetitei ei Lara.
Frumoasa actriță a fost părăsită de Can Ates, tatăl Larei și a trecut printr-o depresie cumplită în urma cu 4 ani, iar după un timp a avut mai multe relații pasagere, ultima fiind cu afaceristul Alp Ozcan.

Copii

Nume
Sexul
Născut/ă
Ani
Tatăl 
Femeie
10 februarie 2014
 02/10/2014
Can Ates

Statisticile relațiilor de iubire

TipulTotalDurataMedieCea mai scurta
Dating28 luni, 5 zile7 luni, 4 zile6 luni, 4 zile
Total28 luni, 5 zile7 luni, 4 zile6 luni, 4 zile

  • 2010: 47th International Antalya Golden Orange Film Festival ~ Premiul special al juriului Journey of No Return
  • 2011: 24th Tüketici Academy Award ~ Cea mai bună actriță în rol principal Suleyman Magnificul
  • 2011: Silver Horse Award ~ Cea mai bună actriță ~ Suleyman Magnificul
  • 2011: TV Stars Award ~ Cea mai bună actriță ~ Suleyman Magnificul
  • 2011: 38th Golden Butterfly Award ~ Premiul special ~ Suleyman Magnificul
  • 2011: Marmara University ~ Cea mai bună actriță ~ Suleyman Magnificul
  • 2011: TV Oscars ~ Cea mai bună actriță ~ Suleyman Magnificul
  • 2011: 2nd AyakliGazete.com Awards ~ Cea mai bună actriță ~ Suleyman Magnificul
  • 2011: Turkish Antalya Television Award Cea mai bună actriță într-un serial de dramă Suleyman Magnificul Nominalizare
  • 2012: Turkey GQ Awards ~ Femeia anului
  • 2012: 39th Golden Butterfly Award Cea mai bună actriță Suleyman Magnificul Câștigat
  • 2012: Galatasaray University Cea mai bună actriță de film și seriale Suleyman Magnificul
  • 2012: Istanbul Kültür University Cea mai bună actriță într-un serial de dramă Suleyman Magnificul
  • 2012: Golden MDG Award Cea mai bună actriță în rol principal într-un serial de dramă Suleyman Magnificul
  • 2012: Magazinci.com Honorary Awards Cea mai bună actriță Suleyman Magnificul Câștigat
  • 2012: Magazine Journalists Association Cea mai bună actriță a anului Suleyman Magnificul
  • 2012: Yıldız Technical University Cea mai populară actriță într-un serial Suleyman Magnificul
  • 2012: 3rd AyakliGazete.com Awards Cea mai bună actriță Suleyman Magnificul Nominalizare
  • 2012: Turkish Antalya Television Award Cea mai bună actriță într-un serial de dramă Suleyman Magnificul Nominalizare
  • 2012: Aydın University Istanbul ~Cea mai populară actriță într-un serial~Suleyman Magnificul
  • 2012: Radikal Awards ~ Cea mai bună actriță ~ Suleyman Magnificul
  • 2012: Andy-Ar Awards ~ Cea mai bună actriță a anului ~ Suleyman Magnificul
  • 2012: Esenler 2012 Most Successful People Names ~ Cea mai bună actriță a anului ~ Suleyman Magnificul
  • 2013: 11th Stars Award Ceremony ~ Cea mai admirată actriță de televiziune din 2012 ~ Suleyman Magnificul
  • 2013: 20th İtü Emös Achievement Awards ~ Cea mai bună actriță ~ Suleyman Magnificul
  • 2013: Turkish Antalya Television Award ~ Cea mai bună actriță într-un serial de dramă ~ Suleyman Magnificul
  • 2013: 4th AyakliGazete.com Awards ~ Cea mai bună actriță ~ Suleyman Magnificul
  • 2016: 7th Beirut International Awards Festival ~ Cea mai bună actriță Internațională 
  • 2020: Festivalul Internațional de Film din India ~ Cea mai bună actriță ~ Kovan

Filmografie

Filmele și serialele TV în care actrița a jucat:
FilmAnul CaracterTip
Kovan2019AyșeFilm
Öteki Taraf2017SarahFilm
Cingöz Recai2017GözeFilm
My Mother's Wound2016MarijaFilm
Gecenin Kraliçesi2016SelinSerial
Eskiya Dünyaya Hükümdar Olmaz2015SuzanSerial
Das ist ja das Leben selbst!2011Vorsprecherin (as Meriem Sahra Userli)Film
Magnificent Century2011Hurrem SultanSerial
Jetzt aber Ballett2011Sasha Kitano (as Meriem Sahra Userli)Film
Journey of No Return2010Stewardess 2 (as Meriem Sahra Userli)Film
Lover's Guide2010Mara (as Meriem Sahra Userli)Film
WALF: We All Love Football2010Lena (as Meriem Sahra Userli)Serial
Sterne über dem Eis2009Studentin (as Meriem Userli)Serial
The Line2009Anna (as Meriem Sahra Userli)Film
Das total verrückte Wochenende2009Serial
Notruf Hafenkante2007Serial
Der Staatsanwalt2005Serial
Inga Lindström2004BrittaSerial
Ein Fall für zwei1981Serial

    12 August 2020
    Actualizat la ora 10:05

    Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!


    Sursa foto/info: https://ro.pinterest.com | https://en.wikipedia.org/wiki/Meryem_Uzerli |https://nz.pinterest.com, www.instagram.com
    BIOGRAFIE: Meryem Uzerli - Hurrem


     Interviu cu frumoasa actriță Meryem Uzerli!

     Interviu cu frumoasa actriță Meryem Uzerli!
    Celebra și faimoasa actriță Meryem Uzerli
    Frumoasa actriță Meryem Uzerli
    Meryem Uzerli

    Trimiteți un comentariu

    *


    Am o veste bună pentru iubitorii serialului "Mă numesc Zuleyha" ! Cititori fideli ai site-ului Flory4all vor fi răsplătiți pe măsură cu rezumate din sezonul 3 al serialului fenomen. Dar și cititori noi sunt bineveniți și sper să se alăture comunități noastre.
    PS: Serialul fenomen "Mă numesc Zuleyha" va fi difuzat pe postul de televiziune turcesc ATV, joi 17 septembrie de la ora 20.00. Data și ora o știți, așa că, ne vedem online să vă povestim rezumatul... Să auzim numai de bine!
    [blogger][facebook]

    Author Name

    {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCIwjxBsqzIXX_xRf2GK5uLw}

    Formular de contact

    Nume

    E-mail *

    Mesaj *

    Un produs Blogger.

    s