duminică, 17 martie 2013

Subconstientul tau...

The Power of Your Subconscious Mind
Puterea extraordinara a subconstientului tau este, o carte extraordinară. 
Printr-o exprimare simplă, autorul reuşeşte să ilustreze mecanisme fundamentale, pe care fiecare om ar trebui sa le cunoasca...
In Puterea extraordinara a subconstientului tau "Joseph Murphy", ne invata tehnici practice de accesare a subconstientului, a carui forta colosala nu este folosita decat in proportie de 10%. 
In aceasta carte este explicat cu usurinta. felul in care trebuie un om sa gandeasca pentru a-si schimba destinul si viata.
Ne deschide o altă perspectivă, o altă percepţie asupra noastră, asupra vietii si a puterii pe care  noi o deţinem şi de care nu ne folosim.
Această carte îşi propune să explice modul în care omul trebuie să gândească, precum şi imaginile benefice care trebuie ca noi sa ni le imaginam in mintea noastra,  pentru a crea şi transforma propriul nostru destin. Putem picta in subconstientul nostru, cu culori cat mai vi si calde, tot ceea ce noi ne dorim, printr-o simpla imaginatie a ceea ce noi simtim si ne dorim de la viata. Puterea subconstientului, invinge orice obstacol, care ne sta in cale, trebuie doar sa ne dorim cu adevarat, doar asa putem atinge aceea frecventa a vibratiei personale.
Cartea lui Murphy te poate ajuta să-ţi dezvolţi acea putere mare din tine care atrage miracolele în viaţa ta. El o numeşte puterea subconştientului, întrucât ea face parte din legile universale care preced orice religie.
Este o carte care te ajută să îţi găseşti în interior puterea de a depăşi orice. obstacol,puterea de a vedea lumea cu alti ochi....

Merita citita de toata lumea!
In The Power of Your Subconscious Mind, Dr. Joseph Murphy gives you the tools you will need to unlock the awesome powers of your subconscious mind.Sursa: www.youtube.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje

PA