About actors & actress Acıyor - Mă doare Anastasia Tsilimpiou animatori petreceri copii Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Bahar Viata furata Bahar viață furată Bana Sevmeyi Anlat Bani murdari Dragoste barbati Begüm Kütük Yaşaroğlu Bere Ciucaș Beren Saat Bergüzar Korel Bir nefes yeter Blogger Boran Kuzum Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burcu Kara Cadouri Cansu Dere Carbon Cleaner Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cingöz Recai Cofetaria Tic Tac Compari Imobiliare Conspiratii Cosmetice costume Costume Ricardo Montesi curatarea jaluzelelor Dalai Lama Decizii de viata Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim Doi mincinosi Dragoste infinita Duo Flame Elimina depunerile de carbon EN Endless Love Engin Akyurek English Info English News Erkan Petekkaya Ezgi Asaroglu Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Festivalul de Film de la Cannes Film Selfie Filme Final Final serial Frumusetiile naturii Furtuna pe Bosfor Gelato Siviero Maria Gizem Karaca Göksel Demirpençe Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Iluzii optice Interviu Istanbull Gelin İstanbullu Gelin Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Lifestyle Mehmet Akif Alakurt Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia 2017 Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim ochelari de soare dama ochelari de soare Pedro Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Oua vopsite Özcan Deniz Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Perla Neagră Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Prezentare seriale PROMO Puterea destinului Retete RO role roti Rüya Saadet Işıl Aksoy Secretul vindecarii spontane Senan Kara Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sezen Aksu Sezonul 1 Sezonul 2 Sfaturi utile Shopping sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor stil de viață Stiri Suleyman Magnificul Tarkan Tevetoğlu Test Test de personalitate Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Tuba Buyukustun Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Two liars Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zodiac

Patria mea ești tu, ep. 20 | Promo | Rezumat în română

Patria mea ești tu ~ Vatanım Sensin,  rezumat episodul 20 în română 

Hilal regretă și este dispusă să facă totul pentru ca Leon să o ierte. Răspunsul: Scuza ta a fost acceptată, doamnă!

 Patria mea ești tu, ep. 20 | Promo | Rezumat în română

 Hilal a ales între dragoste, fratele ei și patria-mamă, când l-a împușcat pe Leon!

A avut loc o răsturnare de situație culminantă și plină de emoție la sfârșitul episodului 19 din serialul Patria mea ești tu.
Hilal a fost nevoită să-și salveze fratele, pe Ali Kemal din mâna lui Leon, fără să se gândească la consecințe, îl împușcă pe bărbatul de care s-a îndrăgostit.

Cevdet se confruntă cu două situații diferite: Spionul englez Charles și încercarea de a-și salva cei doi copii, pe Hilal și Ali Kemal

 Cevdet devine confuz la aflarea vesti despre conflictul din comandament și crede că acest incident le va aduce sfârșitul lui Hilal și Ali Kemal, atunci când Leon va mărturisi cine l-a împuscat. Ali Kemal și Hilal au fost salvați din mâinile grecilor datorită lui Yakup și Cevdet, care fără ca cei din armata greceasca să-l audă, își sfătuiește copiii să fugă de acolo. Iar Leon, care a fost rănit grav este dus la spital și operat. 

Yıldız devine egoistă cu Hilal din cauza lui Leon și apar dispute între cele două surori!

Yıldız, care este în convalescentă o vede pe Hilal plângând și află că aceasta a împuscat pe cineva. Iar când Azize este anunțată că Cevdet vrea să meargă la spital pentru că Leon a fost împuscat, realizează că persoana împuscată de sora ei este de fapt Leon...

Yıldız: Nici măcar nu te-ai gândit la mine, când l-ai împușcat pe bărbatul pe care-l iubesc.

Ali Kemal încearcă să o oprească pe Hilal să-l viziteze pe Leon!

Noaptea, Hilal se îndreaptă spre spital, însă Ali Kemal, știind că dacă Leon scapă cu viată, îi va aduce sfârșitul surorii sale. 
Citește aici toată conversația!

Azize ajunge la spital și este devastată de durere când aude de la Cevdet că Hilal l-a împuscat pe Leon pentru a-l salva pe Ali Kemal. Vasili este informat și merge imediat la spital, dar încă nu are informații cu privire la fiul său, deoarece acesta este în operație. Cevdet o informează pe Veronika și devastata de durere merge imediat la spital să-și vadă fiul.
Hilal speriată și foarte tristă se duce la spital, unde Azize o ia la rost cum de a putut să facă una ca asta, apoi o consolează îmbrățișând-o strâns. 
Click aici pentru detalii!

 Ali Kemal și Mehmet, care sunt conștienți de pericolul ce îi așteaptă și fac un plan pentru ca Leon să moară înainte să se trezească.

Ali Kemal se duce la spital hotărât să-l omoare pe Leon
Ali Kemal se duce la spital hotărât să-l omoare pe Leon (fratele său), dar când îi pune cuțitul la gât, acesta se trezește brusc și văzând că începe să tremure, se răzgândește și anunță imediat asistentele. La plecare o întâlnește pe Yıldız, care îl întreabă cum se simte Leon și el se înfurie, văzând cât de mult îl iubește pe locotenentul grec. Yıldız îi spune că ea știe, că Hilal l-a împuscat pe Leon și Ali Kemal o avertizează să nu spună nimănui. Iar la plecare este luată la comandamentul grecesc și întrebată dacă știe cine l-a împuscat pe Leon, însă ea nu divulga nimic. Yildiz este lăsată să plece și se duce iarăși la spital sa-l viziteze pe Leon, iar prietenul lui Hilal de la ziar este luat de pe strada și interogat.

Hilal se simte vinovată pentru ca l-a împuscat pe Leon și foarte tristă în sinea ei, îi face o promisiune bărbatului pe care îl iubește, în timp ce se îndreaptă spre camera lui, unde se află doctorul și Vasili cu Veronica. Cevdet stă în fața ușii și își privește fiica cu neliniște. Iar Leon se trezește, își întoarce fața spre ușă și se uită cu multă dragoste la Hilal.

Vasili își întreabă fiul: Cine ți-a făcut asta Leon? 
Leon: Era noapte și nu am văzut cine a fost. (Leon se uită spre ușă și o vede pe Hilal).

 Hilal este dispusă să moară, dacă Leon va rămâne în viață sau să-și accepte dragostea!
După ce toți pleacă din camera pacientului, ea se duce lângă el și crezând că Leon doarme, începe să-i spună ceea ce simte față de el. Și deodată, primește un răspuns neașteptat de la Leon, iar cei
cei doi îndrăgostiți se apropie unul de celălalt. Acum, a sosit timpul, ca ambii să-și accepte dragostea.

[ads-post]

Hilal: Îți promit, Leon. Îți promit. Dacă vei deschide ochii, eu voi accepta orice vei spune. Fie moartea sau dragostea...
Leon este în culmea fericirii, auzind cele spuse de Hilal, care plânge și începe să zâmbească, atunci când el o prinde de mână. 

Scrisoarea scrisă de Leon pentru Hilal, ajunge la Veronika!

Veronika citește scrisoare lui Leon: Încep să mă cunosc încă o dată cu tine. La început, nu am putut accepta să fiu îndrăgostit cu imposibilul. Dar acum, de fiecare dată când te văd, experimentez emoții de nedescris. Îmi place o țară străină și pe care nu am știut-o niciodată. Când mă gândesc la tine, granițele, steagurile și culorile oamenilor dispar. Eu dispar, cu cât mă gândesc mai mult la tine...

Promo 1 ~  Patria mea ești tu, rezumat ep. 20

[youtube src="iSicO4TEqoo"/]

Veronika citește scrisoarea scrisă de Leon pentru Hilal, dar crede că este scrisă pentru Yıldız și o cuprinde o durere cumplită în suflet. Ea este o fire sensibila cu suflet bun și înțelegând puterea dragostei și ca fericirea fiului ei este mai importanta decât orice. Iar la spital când Leon se trezește îi înmânează scrisoarea, spunându-i că poate să se căsătorească cu Yıldız, însă aceasta vine la ușă și le aude conversația și totul ia o întorsătură neașteptată...

Veronika îi spune fiului ei, Leon: Dacă tu vei deschide ochii, dacă te întorci la noi, eu îți voi da permisiunea, voi fi de acord să te căsătorești cu Yıldız, atâta timp cât inima ta simte iubire și speranță, păstrează-ți dragostea. Luptă pentru viața ta, luptă pentru iubirea ta. Întoarce-te la noi. Jur că eu iți voi organiza singură nunta.
Leon: Mamă... 
Veronika: Fiul meu, fiul meu! Copilul meu .. 
[youtube src="e03r3Zzn9Ms"/]Promo 2 ~  Patria mea ești tu, rezumat ep. 20

Confruntarea dintre Cevdet și englezul Charles Hamilton creează noi conflicte! 

 Agentul englez Hamilton are o ofertă pentru Pașa și îi propune să livreze armele și să vândă patria, însă Eșref-Pașa ii spune că acceptă oferta, dar el nu-și va trăda patria. Cevdet află că Charles și Eșref-Pașa au format o alianță de afaceri și trebuie să facă un nou pas pentru ai opri. Pasha scrie o scrisoare prin care il informează pe Mustafa Kemal că se află în lupta națională si cand se întâlnește cu Cevdet, îi da scrisoarea pentru a o trimite lui Mustafa Kemal. 

Hamilton are o surpriză neașteptată în loc de arme! Eșref Pașa și patrioții se luptă cu armata greacă și Tevfik îl ucide mișelește pe Eșref Pașa!

Hamilton și Tevfik deschid cutiile de arme si sunt socati de uimire când văd steagurile turcești ieșind din cutii. Tevfik se infurie si decide sa-l omoare pe Esref Pasha în confruntarea cu grecii din Tevfik.

[youtube src="MGGwuJI5mbU"/]

[youtube src="I4wCgGdK1bw"/]
Hasibe afla că Azize este însărcinată și decide că Cevdet trebuie sa afle, lăsându-i lui Azize o singura zi în care să-i spună lui Cevdet tot adevărul. Dar văzând că Azize nu i-a spus, se duce la comandamentul grecesc pentru a-i spune lui Cevdet.

Patria mea ești tu, rezumat episodul 21
Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

PROMO: Patria mea ești tu, ep. 21 ~ Vatanım Sensin| Tradus în română


Rezumatul este disponibil și pe Canalul YouTube Flory4all!

Sursa info/foto: https://www.kanald.com.tr
https://www.youtube.com
Patria mea ești tu, rezumat episodul 20


Patria mea ești tu episodul 20 rezumat. Hilal este dispusă să facă totul pentru ca Leon să o ierte. Răspunsul: Scuza ta a fost acceptată, doamnă! Hilal este dispusă să moară, dacă Leon va rămâne în viață sau să-și accepte dragostea. Scrisoarea scrisă de Leon pentru Hilal, ajunge la Veronika! Eșref Pașa și patrioții se luptă cu armata greacă și Tevfik îl ucide pe Eșref Pașa!

Trimiteți un comentariu

Mesaje

[blogger][facebook][disqus]

Author Name

{picture#YOUR_PROFILE_PICTURE_URL} YOUR_PROFILE_DESCRIPTION {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.