About actors & actress Acıyor - Mă doare Anastasia Tsilimpiou animatori petreceri copii Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Bahar Viata furata Bahar viață furată Bana Sevmeyi Anlat Bani murdari Dragoste barbati Begüm Kütük Yaşaroğlu Bere Ciucaș Beren Saat Bergüzar Korel Bir nefes yeter Blogger Boran Kuzum Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burcu Kara Cadouri Cansu Dere Carbon Cleaner Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cingöz Recai Cofetaria Tic Tac Compari Imobiliare Conspiratii Cosmetice costume Costume Ricardo Montesi curatarea jaluzelelor Dalai Lama Decizii de viata Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim Doi mincinosi Dragoste infinita Duo Flame Elimina depunerile de carbon EN Endless Love Engin Akyurek English Info English News Erkan Petekkaya Ezgi Asaroglu Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Festivalul de Film de la Cannes Film Selfie Filme Final Final serial Frumusetiile naturii Furtuna pe Bosfor Gelato Siviero Maria Gizem Karaca Göksel Demirpençe Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Iluzii optice Interviu Istanbull Gelin İstanbullu Gelin Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Lifestyle Mehmet Akif Alakurt Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia 2017 Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim ochelari de soare dama ochelari de soare Pedro Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Oua vopsite Özcan Deniz Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Perla Neagră Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Prezentare seriale PROMO Puterea destinului Retete RO role roti Rüya Saadet Işıl Aksoy Secretul vindecarii spontane Senan Kara Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sezen Aksu Sezonul 1 Sezonul 2 Sfaturi utile Shopping sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor stil de viață Stiri Suleyman Magnificul Tarkan Tevetoğlu Test Test de personalitate Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Tuba Buyukustun Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Two liars Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zodiac

BIOGRAFIE: Okan Yalabik |Ibrahim Pasa din serialul “Suleyman Magnificul”

Okan Yalabik ~  Bărbatul talentat

Sursa foto: www.imdb.com

Nume real: Okan Yalabik
Data nașterii: 13 decembrie 1978 (vârsta 38)
Locul nașterii: Istanbul, Turcia
Studii: Universitatea din Istanbul
Ocupație: actor
Naționalitate: turcă
Zodie: Săgetător
Culoarea ochilor: Maro inchis
Înălțime: 1,86 cm
Religia: musulman
Pasiune: Vioara
Părinți: Ç
Frați/surori: Ozan Yalabık
Căsătorit: Nu.
Copii: 0
Website:

Okan Yalabik, celebrul actor a avut ocazia să joace în 4 seriale alături de nume grele ale industriei cinematografice precum Beren Saat, în Remember Darling (2006), Berrak Tüzünataç, în Bu kalp seni unutur mu? (2009), Feride Çetin, în Remember Darling (2006) și Selma Ergeç, în Magnificent Century (2011).

Cine este Okan Yalabik?

Okan Yalabik, actorul în vârstă de 38 de ani este nimeni altul decât Ibrahim Pasa, din serialul “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii” și William Charles Hamilton din "Patria mea ești tu".

[ads-post]

Anul 2000: Okan Yalabik și-a început cariera în actorie jucând în diferite piese de teatru din cadrul clubului de teatru din liceul Sakip Sabanci. Iar după ce a absolvit Conservatorul la Universitatea din Istanbul, Okan s-a orientat spre filme și seriale de televiziune, lucrând de mai multi ani și pentru Teatrul Kenter.

VIATA PERSONALA:  Okan Yalabik a avut relații cu mai multe vedete, precum Hande Dogandemir (2013 - 2015), Hande Soral (2009 - 2010), Begüm Birgören (2004 - 2005) și Gamze Özçelik (2003 - 2004).
Pe scurt, Okan Yalabık este un bărbat talentat, inteligent, educat, politicos și muncitor. Un actor foarte bun și o persoană foarte drăguță. 

Premii câștigate:

  • 2011: Premiul Yeșilçam ~ Cel mai bun actor de susținere;
  • 2011: Premiul pentru cel mai bun actor din Muhteșem Yüzyıl.

Filmografie

Film / SerialAnul CaracterTip
Masum2017TarikSerial
Tereddut (Clair-obscur)2016UmutFilm
Bad Cat2016Adnan (voice), ÇizerFilm
My Mother's Wound2016MirsadFilm
Vatanim Sensin~Patria mea ești tu2016Charles HamiltonSerial
Analar ve Anneler2015AyhanSerial
Magnificent Century2011Pargali Ibrahim PasaSerial
PesPese2010KaanFilm
Hunting Season2010HasanFilm
Pains of Autumn2009SuatFilm
Bu kalp seni unutur mu?2009KerimSerial
Mavi Gözlü Dev2007Film
Ilk ask2006RasimFilm
Kabuslar evi - Hayal-i cihan2006CihanFilm
Remember Darling2006NecdetSerial
Whatever You Wish2005StavroFilm
Sensiz olmuyor2005CanFilm
Çapkin2005ÇapkinSerial
Dark Spells2004CemilFilm
Gülüm2003Film
Serseri2003ÖmerSerial
Çaylak2003EvrenSerial
Kolay para2002GüvenFilm
Zeybek atesi2002KeremSerial
Yildizlarin altinda2002EnginSerial
Askim askim2001TarkancanSerial

Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!


Sursa info/foto: https://simple.wikipedia.org
BIOGRAFIE: Okan Yalabik |Ibrahim Pasa din serialul “Suleyman Magnificul”

BIOGRAFIE: Okan Yalabik Cine este Okan Yalabik? Okan Yalabik, actorul în vârstă de 38 de ani este nimeni altul decât Ibrahim Pasa, din serialul “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii” și William Charles Hamilton din "Patria mea ești tu".

Trimiteți un comentariu

Mesaje

[blogger][facebook][disqus]

Author Name

{picture#YOUR_PROFILE_PICTURE_URL} YOUR_PROFILE_DESCRIPTION {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.