About actors & actress Acıyor - Mă doare Anastasia Tsilimpiou animatori petreceri copii Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Bahar viață furată Bana Sevmeyi Anlat Bani murdari Dragoste barbati Begüm Kütük Yaşaroğlu Bere Ciucaș Beren Saat Bergüzar Korel Bir nefes yeter Black Friday 2017 Black Pearl Blogger Boran Kuzum Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burcu Kara Cadouri Cansu Dere Carbon Cleaner Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cingöz Recai Cofetaria Tic Tac Compari Imobiliare Conspiratii Cosmetice costume Costume Ricardo Montesi curatarea jaluzelelor Dalai Lama De la A la Z Decizii de viata Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim Doi mincinosi Dolunay Soysert Dragoste infinita Duo Flame Elimina depunerile de carbon EN Endless Love Engin Akyurek English Info English News Erkan Petekkaya Ezgi Asaroglu Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Festivalul de Film de la Cannes Film Selfie Filme Final serial Frumusetiile naturii Furtuna pe Bosfor Gelato Siviero Maria Gizem Karaca Göksel Demirpençe Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Iluzii optice Interviu İrem Derici Istanbull Gelin Istanbullu Gelin Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu Kanal D International Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Lifestyle Lyrics Mehmet Akif Alakurt Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia 2017 Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Music Mutluluk Zamanı Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O singură privire ochelari de soare dama ochelari de soare Pedro Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Oua vopsite Özcan Deniz Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Paranormal Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Perla Neagră Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Prezentare seriale PROMO Puterea destinului Retete RO role roti Rüya Saadet Işıl Aksoy Secretul vindecarii spontane Senan Kara Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sezen Aksu Sfaturi utile Shopping sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor stil de viață Stiri Stiri mondene Suleyman Magnificul Tarkan Tevetoğlu Taylor Swift Test Test de personalitate Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Tuba Buyukustun Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Two liars Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zodiac

BIOGRAFIE: Neslihan Atagül | Nihan, actrița din Kara Sevda

  Neslihan Atagül (Nihan) ~ Biografie

BIOGRAFIE: Neslihan Atagül | Nihan, actrița din Kara Sevda
Sursa foto: https://www.pinterest.co.uk
Nume complet: Neslihan Atagül
Data nașterii: 20 august 1992 (vârsta 25)
Locul nașterii: Istanbul, Turcia
Studii: Universitatea Yeditepe Departamentul de teatru
Ocupație:  actriță
Naționalitate: turcă
Religie: Musulmană
Zodie: Leu
Înălțime: 1,68 m
Culoare ochilor: Albaștri
Relațiile de iubire: Ali Barkin (2012) și Kadir Doğulu (2013 pr.).
Căsătorită: Da
Soț: Kadir Doğulu (căs. 2016) 
Copii: Nu
Părinți: Părinți: Yaşar Şener Atagül 
Frați/surori: Un frate, Ilkay.
Website: www.

Neslihan Atagül este una dintre cele mai prospere invenții din lumea cinematografiei turce din ultimii ani!

 Îndrăgita și frumoasa actriță Neslihan Atagül este cunoscută publicului român din serialele "Fatih Harbiye ~ Un destin la rascruce", ca şi Neriman, iubita lui Macit și "Kara Sevda ~ Dragoste Infinită", unde a avut rolul lui Nihan, iubita lui Kemal.
Neslihan Atagül | Nihan, actrița din Kara Sevda

Neslihan Atagül a fost interesată de actorie încă din copilărie!

 Frumoasa Neslihan a urmărit cu plăcere diverse seriale de televiziune și filme cinematografice, ba chiar le-a și copiat pe faimoasele actrițe și a visat să devină o stea.
La vârsta de 13 ani, însoțită de mama ei a mers la mai multe agenții și a lăsat acolo fotografiile ei. Ajunsă la vârsta adolescentei, Atagyul a încercat să intre în lumea afacerilor și a cinematografiei, iar șansa i-a surâs și succesul nu a întârziat să apară în calea frumoasei actrițe.

Începutul carierei sale a început să aibă succes și perspectivă!

Anul 2006: Neslihan Atagul și-a făcut debutul actoricesc în serialul "Yaprak Dökümü", unde a interpretat rolul lui Deniz. După aceea a avut un rol romantic de succes în filmul "Ilk Ask".
Criticii cinematografiei au apreciat abilitățile fermecătoarei actrițe și au început să-i prezică o carieră excelentă. Previziunile criticilor au fost destul de precise, iar în 2011 actrița a primit primul
rol principal în filmul "Araf", care a fost nominalizat la multe festivaluri prestigioase.
[ads-post]

Neslihan Atagül a devenit o stea strălucitoare pe marile ecrane, atingând rapid succesul!

Frumusețea neobișnuită a tinerei actrițe și abilitatea ei de a intra în pielea personajelor a propulsat-o imediat în topul actorițelor tinere foarte talentate și îndrăgite din Turcia.

Anul 2013: Filmările la serialul "Fatih Harbiye ~ Un destin la răscruce" au devenit o etapă importantă în cariera ei de actriță în plină ascensiune. Atagül a intrat rapid în pielea personajul Neriman, interpretarea ei atingând performante maxime, stârnind interesul spectatorilor care au îndrăgit-o imediat și a fost foarte apreciată și de critici. Dar acest lucru nu a fost atât de important pentru frumoasa actriță care și-a întâlnit marea dragoste pe scenă, pe actorul Kadir Dogulu.

Serialul care i-a adus succesul și-a făcut-o celebră în toate colțurile lumii!

Anul 2015:  Neslihan Atagül a primit un nou rol principal în serialul "Kara Sevda", unde a avut ocazia să joace rolul lui Nihan alături de cel mai frumos actor al Turciei, Burak Ozcivit, aka Kemal Soydere.
Serialul "KARA SEVDA", cu Burak Özçivit și Neslihan Atagül, a fost nominalizat la International Emmy Awards 2017.


CITEȘTE ȘI: Serialul fenomen Kara Sevda a fost nominalizat la International Emmy Awards 2017

Serialul de succes "Kara Sevda ~ Dragoste Infinită" a fost mult timp discutat în tabloidele turcești, unele scurgeri de informații din mass-media au stârnit interes și multe dezbateri cu privire la Neslihan și Burak. Dar și acum fanii acestora încă mai discută și speculează unele neînțelegeri dintre cei doi actori de succes.
CARIERĂ!
Neslihan Atagül a primit multe oferte de la agențiile de publicitate, care s-au interesat să se ocupe de frumusețea actriței, așa că l-a scurt timp după încheierea contractului a obținut și alte oferte de a face publicitate. Deși, cariera ei de model a fost mai degrabă succesivă, cu toate acestea, Neslihan a fost mai mult interesată de cinematografie. 

VIATA PERSONALĂ: 
Neslihan Atagül a avut o relație pasageră cu Ali Barkin în anul 2012. Iar în 2013 frumoasa actriță s-a îndrăgostit de Kadir Dogulu, datorită rolului din serialul "Fatih Harbiye ~ Un destin la răscruce".
Logodna, 8 iulie 2016: După 7 luni de la logodnă s-au căsătorit (octombrie 2013).

 Primul pas, octombrie 2013: CĂSĂTORIA!

Aventura dragostei a cuplului a fost strălucitoare și frumoasă! 
Îndrăgitul cuplu Doğulu, în ciuda meseriei lor cu solicitări constante la filmări, cei doi soți își găsesc timp unul pentru altul. Ei își petrec vacanțele împreună, călătoresc, participă la petreceri și merg amândoi inclusiv la cinematografie.

Copii

NumeSexulNăscut/ăAniTatăl 
-----

Statisticile relațiilor de iubire

TipulTotalDurataMedieCea mai scurta
Dating15 ani, 9 luni--
Total25 ani, 9 luni4 ani, 11 luni4 ani

Premii câștigate și nominalizări:

  • 2007: 14. Festivalul de Film Golden Cocoon ~ Hope-giving Young Actress ~ İlk Aşk
  • 2012: Festivalul de Film de la Moscova 2morrow ~ Cea mai bună actriță de acum și în viitor ~ Araf
  • 2012: Premiul 19. Golden Cocoon Film Festival  ~ Hope-giving Young Actress ~ Câștigat 
  • 2012: Festivalul de Film International 25. Tokyo ~ Cea mai bună actriță ~ Câștigat 
  • 2012: Festivalul de Film International Pune ~  Cea mai bună performanță
  • 2012: 45. Premiul Asociației Scriitorilor de Cinema ~ Cea mai bună actriță ~ Câștigat
  • 2013: 16. Uçan Broom Festivalul de Film al Femeilor Internaționale ~ Cea mai tânără actriță ~ Câștigat
  • 2016: 16. Magazinci.com Internet Media ~ Cea mai bună actriță actriță de televiziune a anului din serialul Kara Sevda ~ Câștigat
  • 2016: Premiile 7. KTU Media ~ Cea mai apreciată actriță
  • 2016: Premiile 5. Media la Universitatea Ege ~ Cea mai bună actriță de televiziune
  • 2016: Premiile MGD 22. Golden Lens ~ Cea mai bună actriță de dramă ~ Câștigat
  • 2016: Premiile 6. Ayaklı Newspaper TV Stars ~ Cea mai bună actriță de teatru de televiziune
  • 2016: 11. Premiile internaționale pentru dramă din Seul ~  Cea mai buna actriță
  • 2016: Premiul 43. Pantene Golden Butterfly ~ Cea mai buna actriță
  • 2016: Cel mai bun cuplu TV (Nihan & Kemal) 
  • 2017: 5. Premiul Bilkent TV ~ Cea mai bună actriță de dramă
  • 2017: 1. Premiul Musiconair ~ Cea mai bună actriță TV ~ Câștigat
  • 2017: 1. Premiul pentru copii din Turcia ~ Cea mai bună actriță actriță de televiziune

Filmografie

Film / SerialAnul CaracterTipul
Senden Bana Kalan2015ElifFilm
Kara Sevda ~ Dragoste Infinită 2015Nihan SezinSerial
Fatih Harbiye2013NerimanSerial
Araf/Somewhere in Between2012ZehraFilm
Hayat Devam Ediyor2011SirinSerial
Canim babam2011PinarSerial
Ilk ask2006BaharFilm
Yaprak Dökümü2006DenizSerial

22 Octombrie 2017
Actualizat la ora 
Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

Sursa foto/info: https://en.wikipedia.org/wiki//wiki/Neslihan_Atagül,
https://tr.wikipedia.org/wiki/Neslihan_Atag%C3%BCl,
https://www.pinterest.co.uk

BIOGRAFIE Neslihan Atagül
BIOGRAFIE Neslihan Atagül


BIOGRAFIE: Neslihan Atagül


Neslihan Atagül este una dintre cele mai prospere invenții din lumea cinematografiei turce din ultimii ani! Îndrăgita și frumoasa actriță Neslihan Atagül este cunoscută publicului român din serialele "Fatih Harbiye ~ Un destin la rascruce", Neriman, iubita lui Macit și "Kara Sevda ~ Dragoste Infinită", unde a avut rolul lui Nihan, iubita lui Kemal. Neslihan Atagül a fost interesată de actorie încă din copilărie!

Trimiteți un comentariu

Mesaje

[blogger][facebook][disqus]

Author Name

{picture#YOUR_PROFILE_PICTURE_URL} YOUR_PROFILE_DESCRIPTION {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Patria mea esti tu | Prezentare Serial | Distributie

Patria mea esti tu | Prezentare Serial | Distributie
Numele original: Vatanim Sensin Numele în engleză: Wounded Love (You are my country) Numele în română: Patria mea ești tu Gen serial: Istoric, Dramă, Romantic Tara de origine: Turcia Sezoane: +1 Nr. de episoade: +31

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.

Prezentarea serialului ~ Bana Sevmeyi Anlat ~ O singură privire

Prezentarea serialului ~ Bana Sevmeyi Anlat ~ O singură privire
Numele original: Bana Sevmeyi Anlat ~ O singură privire Numele in engleza: Wings of Love Gen film: Dramă Tara de origine: Turcia Sezoane: 1 Nr. de episoade: 22

Prezentare Serial Turcesc: Rüya - Vis

Prezentare Serial Turcesc: Rüya  - Vis
Numele original: Rüya Numele în engleză: Dream Numele în română: Vis Gen serial: Dramă, Romantic Tara de origine: Turcia Sezoane: +1 Nr. de episoade: +30