About actors & actress Acıyor - Mă doare Anastasia Tsilimpiou animatori petreceri copii Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Bahar viață furată Bana Sevmeyi Anlat Bani murdari Dragoste barbati Begüm Kütük Yaşaroğlu Bere Ciucaș Beren Saat Bergüzar Korel Bir nefes yeter Black Friday 2017 Black Pearl Blogger Boran Kuzum Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burcu Kara Cadouri Cansu Dere Carbon Cleaner Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cingöz Recai Cofetaria Tic Tac Compari Imobiliare Conspiratii Cosmetice costume Costume Ricardo Montesi curatarea jaluzelelor Dalai Lama De la A la Z Decizii de viata Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim Doi mincinosi Dolunay Soysert Dragoste infinita Duo Flame Elimina depunerile de carbon EN Endless Love Engin Akyurek English Info English News Erkan Petekkaya Ezgi Asaroglu Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Festivalul de Film de la Cannes Film Selfie Filme Final serial Frumusetiile naturii Furtuna pe Bosfor Gelato Siviero Maria Gizem Karaca Göksel Demirpençe Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Iluzii optice Interviu İrem Derici Istanbull Gelin Istanbullu Gelin Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu Kanal D International Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Lifestyle Lyrics Mehmet Akif Alakurt Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia 2017 Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Music Mutluluk Zamanı Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O singură privire ochelari de soare dama ochelari de soare Pedro Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Oua vopsite Özcan Deniz Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Paranormal Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Perla Neagră Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Prezentare seriale PROMO Puterea destinului Retete RO role roti Rüya Saadet Işıl Aksoy Secretul vindecarii spontane Senan Kara Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sezen Aksu Sfaturi utile Shopping sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor stil de viață Stiri Stiri mondene Suleyman Magnificul Tarkan Tevetoğlu Taylor Swift Test Test de personalitate Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Tuba Buyukustun Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Two liars Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zodiac

BIOGRAFIE: Dolunay Soysert

Dolunay Soysert   ~ Biografie 

Dolunay Soysert
Sursa foto: http://fanpix.famousfix.com/
Nume complet: Dolunay Soysert 
Data nașterii: 25 martie 1973 (vârsta 44)
Locul nașterii: Adana, Turcia
Studii: Universitatea din Istanbul
Ocupație: actriță
Naționalitate: musulmană
Zodie: Berbec
Înălțime: 1,76 m
Culoare ochilor: Căprui
Căsătorită: Da
Soț: Sinan Tuzcu (căs. 2006–div. 2016)
Copii: Nu
Părinți: ?

Dolunay Soysert a absolvit învățământul primar și secundar la Özel Moda Koleji și cursurile de Arheologie și Istoria Artei la Universitatea din Istanbul. După ce a studiat Teatrul la Centrul de Artă Müjdat Gezen, a lucrat timp de patru ani la Teatrul Orașului din Istanbul. Apoi a absolvit Facultatea de Teatru de la Universitatea din Nebraska. După ce s-a întors din Statele Unite, a jucat în serialul "Sultan Makami".

CARIERĂ!
În 1994, Dolunay Soysert și-a început cariera de actorie în comedia Kaygısızlar.

[ads-post]

VIATA PERSONALĂ: Soysert a fost căsătorita cu actorul Sinan Tuzcu din 9 iulie 2006 și până în 2016. După divorț, Soysert a plecat în America și împreună cu fostul soț a decis să păstreze secret divorțul pentru o vreme, iar vestea divorțului a apărut doar anul acesta în tabloidele turcești. Frumoasa actriță are o relație cu Osman Yalın.

  • 2004: Asociația cinematografilor contemporani ~ Speranță;
  • 2005: 9. Premiile Teatrului Afife ~ Cea mai de succes actriță a anului;
  • 2007: 9. Reuniunea Teatrului Eyüpoğlu ~ Cea mai bună artistă de teatru a anului.
Filmografie

FilmAnul CaracterTip
Kayitdisi2017Esra Ates (1 episod, 2017)Film
Bana Sevmeyi Anlat2016Canan GüngörSerial
Ember2016ZuhalFilm
Kehribar2016Serial
B2016Serial
Çifte Saadet2016HülyaFilm
Kayip2013Leyla Sarman ÖzdemirSerial
Yarim kalan mucize2013Mualla EyubogluFilm
Veda - Atatürk2010Zübeyde HanimFilm
Orada2009Neslihan GumusFilm
Benim annem bir melek2008Ece TuruncuFilm
Mavi Gözlü Dev2007PirayeFilm
Ilk ask2006AyselFilm
Hadji2006Seyda GesiliSerial
My Baby2006LeylaSerial
Tövbe2006Film
Kirik kalpler duragi2005AysenFilm
Yürek çigligi2005AsliFilm
Yine de asigim2005FigenSerial
Kalbin zamani2004Young BelkisFilm
Omuz omuza2004Firdevs AlparslanSerial
Zor adam2004Film
Bir Istanbul masali2003Derya - RessamSerial
Sultan Makami2003GulsunSerial
The Republic1998Latife HanimFilm
Cilgin bedis1996MihraceSerial
Sekizinci saat1995Film
Kaygisizlar1994Hostes KaygisizSerial
    Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!
    Sursa info/foto: https://en.wikipedia.org/wiki/Dolunay_Soysert

    Trimiteți un comentariu

    Mesaje

    [blogger][facebook][disqus]

    Author Name

    {picture#YOUR_PROFILE_PICTURE_URL} YOUR_PROFILE_DESCRIPTION {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

    Patria mea esti tu | Prezentare Serial | Distributie

    Patria mea esti tu | Prezentare Serial | Distributie
    Numele original: Vatanim Sensin Numele în engleză: Wounded Love (You are my country) Numele în română: Patria mea ești tu Gen serial: Istoric, Dramă, Romantic Tara de origine: Turcia Sezoane: +1 Nr. de episoade: +31

    Formular de contact

    Nume

    E-mail *

    Mesaj *

    Un produs Blogger.

    Prezentarea serialului ~ Bana Sevmeyi Anlat ~ O singură privire

    Prezentarea serialului ~ Bana Sevmeyi Anlat ~ O singură privire
    Numele original: Bana Sevmeyi Anlat ~ O singură privire Numele in engleza: Wings of Love Gen film: Dramă Tara de origine: Turcia Sezoane: 1 Nr. de episoade: 22

    Prezentare Serial Turcesc: Rüya - Vis

    Prezentare Serial Turcesc: Rüya  - Vis
    Numele original: Rüya Numele în engleză: Dream Numele în română: Vis Gen serial: Dramă, Romantic Tara de origine: Turcia Sezoane: +1 Nr. de episoade: +30