About actors & actress Acıyor - Mă doare Anastasia Tsilimpiou animatori petreceri copii Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Bahar Viata furata Bahar viață furată Bana Sevmeyi Anlat Bani murdari Dragoste barbati Begüm Kütük Yaşaroğlu Bere Ciucaș Beren Saat Bergüzar Korel Bir nefes yeter Blogger Boran Kuzum Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burcu Kara Cadouri Cansu Dere Carbon Cleaner Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cingöz Recai Cofetaria Tic Tac Compari Imobiliare Conspiratii Cosmetice costume Costume Ricardo Montesi curatarea jaluzelelor Dalai Lama Decizii de viata Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim Doi mincinosi Dragoste infinita Duo Flame Elimina depunerile de carbon EN Endless Love Engin Akyurek English Info English News Erkan Petekkaya Ezgi Asaroglu Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Festivalul de Film de la Cannes Film Selfie Filme Final Final serial Frumusetiile naturii Furtuna pe Bosfor Gelato Siviero Maria Gizem Karaca Göksel Demirpençe Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Iluzii optice Interviu Istanbull Gelin İstanbullu Gelin Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Lifestyle Mehmet Akif Alakurt Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia 2017 Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim ochelari de soare dama ochelari de soare Pedro Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Oua vopsite Özcan Deniz Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Perla Neagră Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Prezentare seriale PROMO Puterea destinului Retete RO role roti Rüya Saadet Işıl Aksoy Secretul vindecarii spontane Senan Kara Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sezen Aksu Sezonul 1 Sezonul 2 Sfaturi utile Shopping sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor stil de viață Stiri Suleyman Magnificul Tarkan Tevetoğlu Test Test de personalitate Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Tuba Buyukustun Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Two liars Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zodiac

FINAL DE SEZON REZUMAT: Kosem episodul 32 RO | Kosem episodul 30 TR

Kosem episodul 32 RO | Kosem episodul 30 TR ~ Partea 2

FINAL DE SEZON REZUMAT: Kosem episodul 32 RO | Kosem episodul 30 TR
Afară erau o mulțime de oamenii care îl insultau pe Osman și Davut afirma cu voce tare ca Osman nu mai este Sultanul lor. După ce Davut a reușit să întoarcă poporul împotriva sultanului, se aud voci care strigă la Osman, trădătorul să-și primească pedeapsa.

Osman îngrozit îi întreabă ce vreau să-i facă. spunându-le că el este Padișah. Dar la ordinul unuia din mulțime, Osman este dezbrăcat de hainele imperiale și cei din mulțime îl lovesc cu pietre și cu ce apucă în mâini. La un moment dat este legat la mâini și pus pe un măgar, fiind dus prin față mulțimii de oameni și atunci când el cere apa să bea, cineva îi oferă dar vasul de lut este lăsat să cadă jos și nu poate să bea.

Sultanul Osman terifiat, strigă la mulțime, întrebând: Că să ceri niște apă, este prea mult, nu-i așa?  Sigur că nu se tem de mine, dar nu va temeți de Dumnezeu?
 În timp ce Osman era batjocorit în fața mulțimii,  Kosem află de la un Aga ce s-a întâmplat la bărăci și că Zulfikar și Ali Agha au fost uciși, apoi Osman a fost luat de la Aga Kapisi. Sultana Kosem decide să plece la cazarmă și acolo vede trupul lui Zulfikar.
 La cazarma ienicerilor, Akile, a doua soție a lui Osman, plânge și vrea să fugă la el să-l salveze. Dar Humașah, care era cu Meleksima o oprește, spunând-i că nu poate merge, deoarece oamenii au devenit sălbatici și cine știe de ce sunt în stare.

Osman rămas fără putere ajunge la cazarma ienicerilor si Kosem revoltată strigă la mulțime că nimeni nu-l va mai atinge pe Marisa Sa, apoi își sprijină fiul promițându-i ca acel chin se va termina pentru ca ea îl va proteja. Kosem poruncește unui Aga de încredere sa-l ducă pe Osman la Moscheea Orta, deoarece doar acolo va fi în siguranță.
[ads-post]

Osman vede trupurile neînsuflețite ale lui Zulfikar și Ali întinse pe pământ și se întristează.

 Osman pleacă si Kosem le vede pe  Halime și Dilruba și merge sus la ele, unde se ceartă cu Halime pentru că a ordonat să-l scoată pe Osman din Aga Kapisi.
Halime bucuroasă de victorie îi spune că toată lumea primește ceea ce merită.
Kosem îi răspunde că vorbește despre Osman, un membru al familiei imperiale. Padișahul lumii! Kosem supărata le informează, că ea a fost întotdeauna milostivă și  niciodată nu l-a batjocorit pe Mustafa și acum regreta că nu a ucis-o când a avut ocazia. Dar Halime fără pic de milă spune că dacă vrea că Osman și fiii ei să trăiască, să vorbească la consiliul religios, ca Mustafa să fie acceptat la tron.
Humașah si Meleksima se duc lângă Kosem si vorbesc despre siguranța lui Osman, apoi Humașah vrea sa fie dusa la Zulfikar si vede ienicerii cum duc cadavrul pe targa. Ea se duce in camera unde este dus soțul ei și plângând își ia rămas bun de la el, spunându-i ca l-a iertat, apoi il binecuvântează sa-și găsească fericirea și la plecare îl sărută.

Kosem este nevoita ca de dragul fiilor ei si stabilității statului sa anunțe ca Mustafa este noul sultan

Sultana pleacă cu caleașca sa-și găsească fiii. Ajunsa acolo, Haci ii arata locul unde fiii ei erau prizonieri si ea foarte îngrijorata fuge înăuntru, iar când vede ca magazia a fost incendiata crede ca fiii ei au murit. Haci încearcă sa o incurajeze spunându-i ca mai are un fiu si de dragul lui Osman trebuie sa își revină pentru ca printul trebuie protejat si dupa aceea trădătorii, Halime, Dilruba si  Davut vor plăti pentru raul făcut. In timp ce Haci și sultana erau in caleașca, Bulbul le iese în cale și le spune ca a salvat prinții, iar Kosem îi mulțumește îmbrățișându-l.

La cazarmă, Halime anunță ca Davut Pasa a fost numit Marele Vizir și Mustafa se urcă pe stâlpul de susținere al cazarmei și striga la Halime sa ofere monede ienicerilor ca altfel îl vor ucide. Davut ii tot repeta lui Mustafa sa se dea și Halime își însoțește fiul sa coboare jos la mulțimea de oameni. Dar unii ieniceri comentează ca un Padisah nebun le mai lipsea și vor sa vadă dacă Osman este în viata, iar Davut il aduce din moschee la cazarma.
Halime, Dilruba, Davut si Mustafa se urca in caleașcă si la un moment dat sultanul striga si arunca monede oamenilor, iar Davut este nevoit sa-i tina mâinile.
In următoarea zi, se celebrează ascensiunea lui Mustafa, Halime si Dilruba se bucura ceremonia s-a terminat cu bine, iar Davut anunță poporul ca Padișahul Mustafa a poruncit ca Osman să fie închis în Yedikule. Osman refuza sa plece până ce Kosem nu ajunge la el, dar Davut ii spune ca acum sultana este ocupată cu înmormântarea prinților. Ienicerii loiali lui Kosem vreau sa-l însoțească pe Osman, dar Davut se opune amintindu-le ca el este Marele Vizir și toți trebuie sa-i fie supuși.

Sultanul Osman este ucis ~ 20 Mai, anul 1622

Fiii lui Kosem aud gălăgia din strada si Murad se uită la fereastră și atunci îl vede pe Osman pe un car cu fan huiduit de popor. Kosem ajunge la fiii ei si Murad ii spune ca Osman a fost dus la Yedikule, iar Kosem oftând își da seama ca fiul ei nu va mai scapă viu de acolo și pleacă sa-l salveze. În timp ce Kosem aleargă disperata prin cetate,  Osman se lupta cu ienicerii, dar din păcate el este strangulat. Kosem îl întâlnește pe Davut și atunci când vede batista plina de sânge, îl amenință, iar când intra in camera cetății găsește trupul fiului ei și plângând ia funia insângerata de la gatul lui Osman și jura răzbunare. Davut se întoarce la palat și de fata cu Mustafa și Halime ii arata Dilrubei urechea lui Osman din batista, ca dovada ca acesta este mort.

Bulbul la ordinul sultanei duce prinții la seraiul vechi și stau împreună cu surorile lor.
In timp ce Humașah este cu Akile și fiii ei, doi bărbații vin la ele si desi Humașah ii ameninta cu un cutit le spune sa nu se apropie, aceștia iau prinții. A doua zi are loc înmormântarea lui Osman si cei doi copii, Zulfikar si Ali.

In timp ce Davut Pașa este cu Dilruba, niste eunuci ajung acolo si il acuza de uciderea sultanului Osman. Dilruba afla ca fratele ei Mustafa a ordonat ca sotul ei sa fie dus la închisoarea Yedikule, dar de fapt Halime a scris firmanul pentru ca acuzațiile poporului era asupra lui Mustafa si daca nu-l sacrifica pe Davut, atunci familia toata era amenințată cu moartea. Dilruba plangand isi implora mama sa-l salvezeze pe Davut pentru ca ea nu poate trai fara el. Dar era deja prea tarziu, deoarece de fata cu Sultana Kosem, Davut este strangulat cu funia insângerată cu care a fost ucis Osman.

Humașah tristă de pierderea celor dragi, Safiye, Iskender și Zulfikar. decide să părăsească capitala, deși Bulbul încearcă sa o convingă sa rămână.

 Bulbul rămâne sa o slujească pe Kosem, căruia și ii înmânează inelul lui Hurrem, iar în timp ce Sultana se îndreaptă spre divan, unde are loc încoronarea fiului ei Murat, toți cei care au trădato sunt uciși. Dilruba întâlnește pe coridorul haremului o slujnica care ii transmite salutări din partea Sultanei Kosem și o înjunghie mortal.

Halime este otrăvită la ordinul Sultanei Kosem!

Halime este cu Mustafa la masa și după ce mănâncă, slujnica trimisa de Kosem ii pune o tavă pe masa cu o sticluță de otravă și ii spune că este din partea lui Kosem. Halime se simte rău și moare.

Ceremonia de aderare la tron a micuțului Murat ~ Anul 1623-1640

Porțile palatului sunt deschise și Kosem însoțită de fiul ei Murat ajung pe balcon și poporul
striga: Trăiască Sultana Kosem, Trăiască Sultan Murat!

SFÂRȘITUL PRIMULUI SEZON!
.
 Acest episod m-a marcat profund. Din ceea ce am văzut eu până acum, se pare că la serai nu era o viață ușoară și lupta pentru putere le-a schimbat inimile. Îmi imaginez că se petreceau și momente frumoase în serai, dar totuși parcă erau prea multe intrigi. 
 Acest serial istoric devine din ce în ce mai interesant și credeți-mă că deși am vizionat episoadele în avans pentru a face aceste rezumate, aștept cu nerăbdare să văd fiecare episod din serial la postul Kanald D din România.

Prima parte din Kosem sezonul al doilea. Click aici!

Rezumatul este disponibil și pe Canalul YouTube Flory4all!


Sursa foto/info: https://www.youtube.com/watch?v=EIsHoDpN6cM

SFÂRȘITUL PRIMULUI SEZON! Kosem episodul 32 RO | Kosem episodul 30 TR ~ Partea 2 Osman vede trupurile neînsuflețite ale lui Zulfikar și Ali întinse pe pământ și se întristează. Kosem este nevoita ca de dragul fiilor ei si stabilității statului sa anunțe ca Mustafa este noul sultan. La palat se celebrează ascensiunea lui Mustafa. Sultanul Osman este ucis ~ 20 Mai, anul 1622. Humașah tristă de pierderea celor dragi, Safiye, Iskender și Zulfikar. decide să părăsească capitala. Halime este otrăvită la ordinul Sultanei Kosem! Ceremonia de aderare la tron a micuțului Murat ~ Anul 1623-1640. Porțile palatului sunt deschise și Kosem insotira de fiul ei Murat ajung pe balcon si poporul striga: Trăiască Sultana Kosem, Trăiască Sultan Murat!

Trimiteți un comentariu

Mesaje

[blogger][facebook][disqus]

Author Name

{picture#YOUR_PROFILE_PICTURE_URL} YOUR_PROFILE_DESCRIPTION {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.