About actors & actress Acıyor - Mă doare Anastasia Tsilimpiou animatori petreceri copii Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Bahar Viata furata Bahar viață furată Bana Sevmeyi Anlat Bani murdari Dragoste barbati Begüm Kütük Yaşaroğlu Bere Ciucaș Beren Saat Bergüzar Korel Bir nefes yeter Blogger Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burcu Kara Cadouri Cansu Dere Carbon Cleaner Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cingöz Recai Cofetaria Tic Tac Compari Imobiliare Conspiratii Cosmetice costume Costume Ricardo Montesi curatarea jaluzelelor Dalai Lama Decizii de viata Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim Doi mincinosi Dragoste infinita Duo Flame Elimina depunerile de carbon EN Endless Love Engin Akyurek English Info English News Erkan Petekkaya Ezgi Asaroglu Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Festivalul de Film de la Cannes Film Selfie Filme Final Final serial Frumusetiile naturii Furtuna pe Bosfor Gelato Siviero Maria Gizem Karaca Göksel Demirpençe Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Iluzii optice Interviu Istanbull Gelin İstanbullu Gelin Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Lifestyle Mehmet Akif Alakurt Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia 2017 Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim ochelari de soare dama ochelari de soare Pedro Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Oua vopsite Özcan Deniz Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Perla Neagră Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Prezentare seriale PROMO Puterea destinului Retete RO role roti Rüya Saadet Işıl Aksoy Secretul vindecarii spontane Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sezen Aksu Sezonul 1 Sezonul 2 Sfaturi utile Shopping sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor stil de viață Stiri Suleyman Magnificul Tarkan Tevetoğlu Test Test de personalitate Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Tuba Buyukustun Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Two liars Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zodiac

Nihan divorțează de Emir!! Dragoste infinita - Kara Sevda episodul 70

Endless Love (kara sevda) - episode 70, Dragoste infinita ep. 70
Nihan divorțează de Emir!! Dragoste infinita - Kara Sevda episodul 70

Nihan divorțează de Emir!!

Kemal și Nihan petrec momente frumoase pe malul Bosforului, la noua vila a Leylei,  alături de cei apropiați, precum Ayhan & Leyla, care sunt soț și soție acum, Zehir & Zehra și Vildan cu micuța Deniz. Toti se bucură, că în cele din urmă, Kemal l-a adus pe Emir în genunchi și a eliberat-o pe Nihan din captivitatea în care a trăit toți acești ani. 
Vildan: Kemal iți mulțumesc foarte mult.
Kemal: Eu trebuie să-ți mulțumesc de fapt. Pentru ca ai adus o astfel de persoană minunată pe lume.
Nihan îl soarbe din priviri zâmbindu-i și atunci Kemal începe sa o tachineze...
Kemal: Am vrut să spun că ea este capricioasă. Dar este în regulă, ea încă este iubitoare (simpatică).
Nihan: Bineînțeles că nu este asa ușor să  mă ocup de ego-ul unui erou...
În timp ce, Ayhan și Leyla dansează pe ritmurile melodiei "Senden Başka ~ Nimeni înafară de tine", Nihan îi spune lui Kemal că doar părintii lui lipsesc, iar el o asigura că există timp suficient pentru tot și o invită la dans.
Nihan este atât de fericită alături de Kemal, încât îl întreabă dacă într-adevăr totul s-a terminat, și nu este un vis. Kemal îi amintește că doar i-a spus să aibă încredere în el, deoarece ziua fericirii lor este aproape.
Cele trei cupluri vorbesc despre sezonul căsătoriilor și Nihan face glume, spunând că nici măcar nu a fost cerută în căsătorie, iar Zehir îi anunță că intenționează să o ceară în căsătorie pe Zehra de la fratele acesteia.
Kemal își îmbrățișează soția și fiica, spunându-le cât de mult le iubește. Ulterior, Nihan face tot posibilul să distrugă holdingul Kozcuoglu, refuzând ca din postura de director general să semneze pentru un împrumut, deși Emir, încolțit fiind acceptase divorțul și aceasta era ultima zi de plată.
Kemal: Vino la tata. Da, chiar acum tu ești unde trebuie sa fi. Tu ești sub aripile tatălui tău...
Kemal: Vino la tata. Da, chiar acum tu ești unde trebuie sa fii. Tu ești sub aripile tatălui tău...
Ayhan, la dorința lui Kemal caută oameni care să supravegheze casa non-stop, deoarece se așteaptă ca Emir să încerce să facă rău familiei.
În timp ce Nihan, Vildan si Leyla sunt în dormitor, găsesc un pistol și Leyla îi amintește soțului ei promisiunea făcută, apoi îi cere socoteală. Dar Ayhan îi explică că de fapt acea arma este acolo doar în caz de necesitate.

Emir și Asu se aliază și fac planuri pentru a împiedica căsătoria lui Nihan cu Kemal!
 Emir merge în parcul spitalului unde este Asu, care îi spune cât de ciudat este totul acum. În fața ei este un nou Emir, Galip este în închisoare, ea a fost aruncată la coșul de gunoi și mama lor, ființa după care el a tânjit ani de zile să se trezească din comă, sufletește este foarte distantă de propriul fiu. Ulterior, Emir își vizitează tatăl în închisoare și îl anunță ca nu-l va mai vizita, îi va întoarce spatele, deoarece l-a trădat. Deși Glip îl imploră să nu-l lase singur pentru că trăiește un calvar acolo din cauza lui Tarik, care este și el după gratiile închisorii. Emir pleacă, lăsându-i doar o fotografie cu el copil alături de tatăl său, la holding.
Asu: Cel mai important lucru, unde este Nihan, Emir? Tu ai pierdut totul, deși spuneai ca asta nu se va întâmpla niciodată...
Emir: Ei nu se vor căsători, chiar dacă ea divorțează de mine.
Asu: Cum vrei sa împiedici căsătoria lor? Este prea târziu acum...
Emir: Făcându-i nefericiți... Bineînțeles că tu ma vei ajuta să fac asta.
La plecare, Asu îl previne pe Emir să fie cu ochii pe Zeynep, deoarece unchiul ei, Hakki i-a trimis lui Zeynep toate înregistrările din urmă cu șapte ani, altfel va ajunge la închisoare. Emir speriat, o sună pe Zeynep și îi spune că ea trebuie să rămână de partea lui, iar când vrea adresa unde locuiește, Zeynep speriată să nu-i facă vreun rău copilului, îi cere să stea departe de ea.

Zeynep este însărcinată cu copilul lui Emir!
Postașul îi aduce lui Kemal o citație pentru înfățișare la procesul de stabilire a paternității, din 7 iunie, iar Zeynep semnează și își sună fratele să-l anunțe. Zehra le spune celor doi părintii că procuratura le-a cerut un test ADN și Kemal trebuie să facă analiza pentru a dovedii că el este tatăl lui Deniz.

Vestea cu privire la stabilirea paternității lui Deniz, le întregește familia și "fericirea" se restaurează
Kemal: Asa deci, în curând Deniz va deveni membra familiei Soydere.
Nihan: Întregul univers este în favoarea noastră în ultima vreme. Totul se desfășoară perfect...
Kemal se duce la apartamentul său, unde Zeynep locuiește acum și îi spune veștile bune cu privire la testul ADN, că Emir a acceptat să divorțeze și în curând el se va căsătorii cu Nihan.
Zynep intenționase să-i arate lui Kemal dovezile împotriva lui Emir, dar veștile bune o fac să creadă că nu mai este nevoie să-l arunce în închisoare pe bărbatul iubit, din moment ce fratele ei este pe cale să se căsătorească cu Nihan.

Kemal o avertizează, cu privire la intențiile lui Emir de a se apropia de ea pentru a o folosii împotriva sa. Zeynep îl explică că dacă va continua să ascundă sentimentele ei pentru Emir, atunci va fi exact ca vechea Zeynep, deși vrea să se schimbe și să nu-l mai mintă.
Zeynep: Nu face asta frate. Emir este dușmanul tău, nu al meu...
Kemal: Tu încă îl mai iubești pe acel bărbat...
[ads-post]
Emir face o criză de nervi, văzând că Nihan și Deniz au părăsit definitiv vila și a fost citat la procesul cu privire la stabilirea paternității lui Deniz
Maică-sa îi aude strigatele și vine în camera lui Deniz, încercând să-l consoleze, dar degeaba.

Emir: De ce inima îmi sângerează? De ce mor eu acum?
Zeynep ajunge la vila și încercă să-l consoleze pe Emir, cum știe ea mai bine, spunându-i că nu se poate să țină cu forța pe cineva care nu-i aparține.
Emir: Deniz este fetita mea. Deniz mi-a spus tată!
La plecare, Emir îi cere lui Zeynep să mai rămână lângă el și ea îi dă acel stick cu înregistrările cu privire la Ozan, spunându-i să le distrugă, deoarece nu va permite ca el să sufere și Poryaz (asa intenționează să -i pună nume fiului lor) să rămână fără tată. Emir îngenunchează în fața lui Zeynep și pune capul pe burta ei, promițându-i lui Poryaz că nu-l va ucide pe Kemal și nu va merge la închisoare, doar să-l vadă pe el venind pe lume și crescând.
Zeynep: Devino un al om! Noi suntem pe cale sa avem un fiu. Inima ta bate în interiorul meu.

Cei doi viitori soți iau o decizie importantă cu privire la viitorul familiei lor!
Nihan si Kemal caută să cumpere o casă, dar cum Nihan nu este mulțumită de vilele văzute, Kemal îi promite că vor cumpăra casa la care ea visează, o casă cu suflet și energie pozitivă. Deși amândoi au rămas fără bani acum. Kemal vrea să vândă apartamentul, apoi să obțină un împrumut de la bancă și să înceapă o afacere, iar Nihan vrea să lucreze ca și profesoară de artă.

Ziua cea mare a venit, Kemal a început o nouă afacere și ținându-se de mâna cu Nihan se prezintă la proces, însoțiți de avocata, Zehra.

La proces, instanta pronunță divorțul, specificând că decizia divorțului a celor doi soți este de comun acord și mama are custodia lui Deniz Kozoglu. Nihan și Kemal sunt în culmea fericirii, dar Emir este foarte trist pentru că a fost nevoit sa renunțe la femeia iubită.
*************

Emir: Inclusiv cu astăzi, au fost 2408 de zile. Cea mai buna parte a vieții mele, am petrecut-o cu tine și s-a încheiat aici ...
Nihan: Fiecare secundă a fost un chin pentru mine!
Kemal: Tu nu te vei mai putea apropia de Nihan din nou. Să-ți știi locul tău!
Intre Kemal si Emir incep din nou amenințările, deoarece Emir este profund ranit de pierderea lui Nihan si il ameninta pe Kemal ca ii va lua tot ceea ce are, la fel cum el i-a furat totul.
Kemal ii promite lui Nihan ca prin propriile lor forte, cu mâinile lor își vor clădii un viitor frumos împreună (exact aceleași promisiuni făcute de Nihan în urma cu șapte ani).

Pe de alta parte, Zeynep il vizitează pe Tarik la închisoare și îl informează ca mama lor este bine, dar despre tatăl lor nu știe nimic din seara în care a alungato de acasa. Tarik este șocat sa vadă ca Zeynep încă se mai întâlnește cu Emir și ii spune sa nu fie naiva si sa creada ca acesta se va schimba la venirea pe lume a lui Poyaz. Apoi o informează ca datorita lui, Kemal si Nihan sunt fericiți, deoarece Galip si-a trădat fiul, iar acea informație a folosito Kemal împotriva lui Emir. La plecare, Zeynep ii cere binecuvantarea fratelui ei, dar Tarik ii spune sa nu-l mai caute dacă nu renunță la Emir.
Galip disperat ca fiul l-a părăsit, uneltește sa-l ucidă pe Tarik pentru ca l-a despărțit de fiul sau.

In timp ce, Kemal ii pregătește o surpriza lui Nihan, motivând ca a intervenit ceva și vor sărbătorii mai târziu, aceasta ajunge la Leyla, care ii înmânează o scrisoare. Nihan pleacă imediat cu mașina Leylei, asigurând-o pe mătușa ei ca nu s-a întâmplat nimic rău. Ea încearcă sa-l sune pe Kemal, dar ii intra mesageria vocala si il suna pe Zehir, care foarte speriat ii spune ca nu știe nimic de Kemal.
Mesajul din scrisoare: Pleacă din casa imediat. Asteapta pentru următorul mesaj fără sa spui nimănui nimic...
Mesaj pe telefon: Viata mea depinde de tine. Sa fi pe strada Karakum într-o ora.
La holding, Emir este informat ca totul este pregătit și livrarea a fost făcută. Asu primește doua chei și un bărbat ii spune ca sunt pentru evadarea ei din spitalul de nebuni.
Zeynep se pregătește sa plece la spital pentru controlul bebelușului și este plăcut surprinsa sa vadă ca Emir și-a amintit și o însoțește. Apoi ii spune ca a divorțat de Nihan, arătându-i ca nu mai are verigheta pe deget.

CITEȘTE ȘI: »Dragoste infinita - Kara Sevda episodul 71 »

Kara Sevda Rezumatul ep. 70  ~ Partea 2

Nihan&Kemal

Va urma...

Rezumatul ESTE disponibil și pe Canalul YouTube Flory4all!

Sursa info/foto: www.startv.com.tr
Kara Sevda bolum 70

Nihan divorțează de Emir!! Kemal și Nihan petrec momente frumoase pe malul Bosforului, alături de cei apropiați, precum Ayhan & Leyla , Zehir & Zehra și Vildan cu micuța Deniz. Toti se bucură, că în cele din urmă, Kemal l-a adus pe Emir în genunchi și a eliberat-o pe Nihan din captivitatea în care a trăit toți acești ani. Emir si Asu se aliaza si fac planuri pentru a împiedica căsătoria lui Nihan cu Kemal! Zeynep este însărcinată cu copilul lui Emir! Vestea cu privire la stabilirea paternității lui Deniz, le întregește familia si "fericirea" se restaurează

Trimiteți un comentariu

Mesaje

[blogger][facebook][disqus]

Author Name

{picture#YOUR_PROFILE_PICTURE_URL} YOUR_PROFILE_DESCRIPTION {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.