About actors & actress animatori petreceri copii Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Bahar Viata furata Bahar viață furată Bani murdari Dragoste barbati Begüm Kütük Yaşaroğlu Bere Ciucaș Beren Saat Blogger Burak Özçivit Burak Sağyaşar Cadouri Cansu Dere Carbon Cleaner Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cindy Crawford și Kaia Gerber Cofetaria Tic Tac Conspiratii Cosmetice costume Costume Ricardo Montesi curatarea jaluzelelor Dalai Lama Decizii de viata Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim Doi mincinosi Dragoste infinita Duo Flame Elimina depunerile de carbon EN Endless Love English Info English News Ezgi Asaroglu Fahriye Evcen Festivalul de Film de la Cannes Film Selfie Filme Final Final serial Frumusetiile naturii Furtuna pe Bosfor Gelato Siviero Maria Hande Erçel Hatice Șendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Iluzii optice Istanbull Gelin İstanbullu Gelin Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Julianne Moore și Liv Freundlich Kadir Dogulu Kara sevda Kenan Doğulu Kosem Legamantul Legea Pamantului Lifestyle Meryem Uzerli Mireasa din Istanbul Mistere Murat Boz și Aslı Enver Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül Noaptea de hena Nunta anului O Hayat Benim ochelari de soare dama ochelari de soare Pedro Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Oktoberfest Oua vopsite Paramparça Păcatele inimii Pelin Karahan Perla Neagră Presenting series Prezentare seriale Puterea destinului Reese Witherspoon și Ava Retete RO role roti Rüya Secretul vindecarii spontane Serial libanez Seriale turcesti Sezen Aksu Sezonul 1 Sezonul 2 Sfaturi utile Shopping sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor stil de viață Stiri Suleyman Magnificul Teri Hatcher și Emerson Rose Test Test de personalitate Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Two liars Uma Thurman și Maya Thurman-Hawke Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yüksek Sosyete

Dragoste Infinita Episodul 48 ~ Rezumat ~ Kara Sevda

 ❤ Urmează Dragoste infinită episodul 49

Dragoste Infinita Rezumatul ep 48 ~ Partea 1

Kemal se simte trădat de Asu și decide să le răspundă celor doi frați cu aceeași monedă!
Dragoste Infinita Episodul 48 ~ Rezumat ~ Kara Sevda
Decizia lui Kemal o face pe Nihan să-i fie alături la bine și la greu. Și cei doi pun în aplicare același joc de-a "Pisica și șoarecele" pe care atât Asu, cât și Emir îl joacă cu ei.

Nihan și Kemal au delegat misterul jocurilor făcute de șantajistul lui Emir, adică de Asu. Deși mereu au crezut că șantajistul i-a ajutat să afle adevarul despre crima făcută de Ozan, aceasta întorsătură de situație le dovedește că atât Emir, cât și Asu au complotat împotriva dragostei lor și acest adevăr îi motivează și mai mult sa lupte pentru fericirea lor. Nihan o suspectează pe Zeynep că ar fi implicata în jocurile lui Emir, dar Kemal încearcă să o convingă că sora lui nu are potențial și doar Asu este singura care știe totul despre Zeynep, Emir și Ozan. 
La plecare, Kemal o avertizează pe Nihan să nu facă nimic pe cont propriu, deoarece nu vrea ca viața ei sa fie în pericol.
Kemal: Trebuie să ai încredere în mine, să ma aștepți până la sfârșit. Suntem doar noi doi pe drumul ăsta. Nu avem pe nimeni altcineva în afară de noi...
Zeynep nu mai face fata amenințărilor lui Emir, și sentimentul de vinovăție cu privire la moartea lui Ozan o face sa-l sune pe fratele ei să-i ceară ajutorul. Tarik ajunge în parc și Zeynep îi spune că Nihan a aflat despre vizita ei la Ozan. El o îmbrățișează și încearcă să o calmeze, spunându-i că nu se va afla adevarul.
[ads-post]
Zeynep: Îmi este atât de frică. Jur că nu am vrut să-l omor...
Tarik: Pentru că sunt și alte persoane care se tem de ceea ce ști tu...
Flashback cu Ozan și Zeynep: Ozan: Târfă m-ai înșelat. Ieși afară! Copilul ăsta nu este al meu..Zeynep: Jur că este copilul nostru.

La spital, Zeynep a încercat să-l sufoce pe Ozan cu perna, pentru a-l face sa tacă, deoarece Tarik venea spre camera în care era Ozan. (Dar se pare ca nu ea l-a ucis prin sufocare, deși ea asta crede.)

Emir vrea sa folosească informațiile primite le la Asu, pentru a dovedi că Kemal ar fi făcut o ilegalitate în privința pierderii de acțiuni și descoperă că acțiunile au fost cumpărate pe numele lui Mesut. 

La holding, Kemal este vizitat de un angajat al băncii, care îl informează că s-a descoperit o problema în documentele companiei și trebuie să returneze împrumutul înainte de termenul stabilit anterior. Mesajul lui Emir este clar pentru Kemal și încercând să descopere cine l-a trădat, află că Asu i-a intrat în birou și a cerut o listă cu fluxul de numerar al companiei. Zehir află de la Kemal că Asu este sora lui Emir și împreună cu Kemal încearcă sa descopere ceea ce a aflat Emir de la cei care i-au trădat.
Emir îi face o vizită surpriză rivalului său și îi propune să-i transfere proprietățile și întreaga companie, altfel îl va trimite pe Mesut la închisoare și va face cunoscut public faptul că a făcut o ilegalitate pentru a obține împrumut de la banca pentru terenurile cumpărate recent.
Zehir află că Tarik a cerut informații despre terenurile cumpărate de Kemal și ii întinde o capcana pentru a se convinge dacă își trădează fratele. Tarik este nevoit sa livreze dosarul cu informațiile cumpărate recent de Kemal din jurul unei proprietăți cumpărate de Emir. Zehir îl urmărește pe Tarik și ii pare rău sa vadă ca acesta încă își mai trădează fratele, înmânându-i acele documente lui Emir.
Kemal vede filmarea pe care a făcut-o Zehir și se înfurie văzând ca fratele său încă îl mai trădează. Tarik se întoarce la holding și se iscă o cearta intre el și Kemal, dar în ciuda faptului ca acesta susține ca nu l-a trădat, fratele său îl dă afară din companie.
Kemal este nevoit să-i transfere compania și pământurile lui Emir. dar la plecare îl avertizează că va recupera totul.
Kemal: Nu sărbători victoria ta. Voi lua înapoi ceea ce ai primit de la mine de mult mai multe ori. Te voi lovi cand nu te aștepti...
Nihan ignoră avertismentele lui Kemal și crezând ca Asu are informații cu privire la Ozan, o sună și  stabilește o întâlnire. Asu este păcalită de fetita care vinde șervețele ca mașina ei a fost tractată și asa Nihan reușește să facă o copie după cheia de la apartamentul lui Asu.
Nihan intra în apartamentul lui asu și începe sa caute informații despre Ozan, dar nu găsește nimic si la plecare apare Asu, fiind nevoita sa se ascundă în șifonier.

Vildan o surprinde pe Leyla în fata casei exact când se întoarce cu Ayhan din Zonguldak. Dupa prezentările de rigoare si plecarea bărbatului, Vildan se îngrijorează ca sora ei s-a îndrăgostit de un bărbat cu un trecut rușinos și își suna avocatul sa cerceteze totul despre Ayhan.

Momentul adevărului dintre Hakan și Zeynep!
Hakan îi dezvăluie femeii pe care o iubește adevăratul motiv pentru care a devenit omul lui Emir. Zeynep este șocată sa afle ca Emir l-a amenințat pe comisar cu viata fratelui sau și din cauza aceasta a oprit investigarea cu privire la cazul lui Ozan, deși toate indiciile morții lui Ozan duc spre Emir.

 Kara Sevda Rezumat ~ Partea 2

Kemal a gasit un indiciu foarte important care ii fa folosi la recuperarea companiei si terenurilor sale!
Asu este vizitata de Kemal si afla despre transferul companiei, iar Kemal o găsește pe Nihan în șifonier și ea ii cere ajutorul sa o scoată de acolo.

Puzzle-ul începe să se dezlege încetul cu încetul și jocul pe care Emir și Asu l-au indreptat spre Kemal, se va întoarce împotriva lor.

 Va urma...

Dragoste Infinita Episodul 49

Rezumatul va fi disponibil și pe Canalul YouTube Flory4all!

Sursa info/foto: www.startv.com.tr
[gallery] [img src="http://www.flory4all.com/2017/05/vedete-pe-covorul-rosu-la-cannes-meryem.html"][/img] [img src="http://www.flory4all.com/2017/03/dragoste-infinita-episodul-1-kara-sevda.html"][/img] [img src="Image_URL_3"][/img] [img src="Image_URL_4"][/img] [img src="Image_URL_5"][/img] [img src="Image_URL_6"][/img] [img src="Image_URL_7"][/img] [img src="Image_URL_8"][/img] [img src="Image_URL_9"][/img] [/gallery] [bgallery] [img src="Image_http://www.flory4all.com/2017/05/vedete-pe-covorul-rosu-la-cannes-meryem.html_1"][/img] [img src="Image_URL_2"][/img] [img src="Image_URL_3"][/img] [img src="Image_URL_4"][/img] [img src="Image_URL_5"][/img] [/bgallery]

Kemal se simte trădat de Asu și decide să le răspundă celor doi frați cu aceeași monedă! Emir vrea sa folosească informațiile primite le la Asu, pentru a dovedi că Kemal ar fi făcut o ilegalitate în privința pierderii de acțiuni și descoperă că acțiunile au fost cumpărate pe numele lui Mesut. Zehir află de la Kemal că Asu este sora lui Emir și împreună cu Kemal încearcă sa descopere ceea ce a aflat Emir de la cei care i-au trădat.

Trimiteți un comentariu

Mesaje

.
[blogger][facebook][disqus]

Author Name

{picture#YOUR_PROFILE_PICTURE_URL} YOUR_PROFILE_DESCRIPTION {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.