About actors & actress Acıyor - Mă doare Anastasia Tsilimpiou animatori petreceri copii Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Bahar Viata furata Bahar viață furată Bana Sevmeyi Anlat Bani murdari Dragoste barbati Begüm Kütük Yaşaroğlu Bere Ciucaș Beren Saat Bergüzar Korel Bir nefes yeter Blogger Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burcu Kara Cadouri Cansu Dere Carbon Cleaner Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cingöz Recai Cofetaria Tic Tac Compari Imobiliare Conspiratii Cosmetice costume Costume Ricardo Montesi curatarea jaluzelelor Dalai Lama Decizii de viata Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim Doi mincinosi Dragoste infinita Duo Flame Elimina depunerile de carbon EN Endless Love Engin Akyurek English Info English News Erkan Petekkaya Ezgi Asaroglu Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Festivalul de Film de la Cannes Film Selfie Filme Final Final serial Frumusetiile naturii Furtuna pe Bosfor Gelato Siviero Maria Gizem Karaca Göksel Demirpençe Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Iluzii optice Interviu Istanbull Gelin İstanbullu Gelin Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Lifestyle Mehmet Akif Alakurt Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia 2017 Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim ochelari de soare dama ochelari de soare Pedro Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Oua vopsite Özcan Deniz Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Perla Neagră Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Prezentare seriale PROMO Puterea destinului Retete RO role roti Rüya Saadet Işıl Aksoy Secretul vindecarii spontane Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sezen Aksu Sezonul 1 Sezonul 2 Sfaturi utile Shopping sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor stil de viață Stiri Suleyman Magnificul Tarkan Tevetoğlu Test Test de personalitate Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Tuba Buyukustun Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Two liars Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zodiac

Kosem Episodul 31 TR - Sezonul 2, ep. 1 - Kosem episodul 33 RO

Kosem Sezonul 2

Kosem Episodul 31 TR - Sezonul 2, ep. 1 - Kosem episodul 33 RO
Anul 1632, Istanbul:
 Sezonul al doilea a serialului Kosem îmi amintește de "Suleyman Magnificul", haremul și întâmplările hazlii între bucătarul șef și ceilalți slujitori. Nurgul Yesilçay interpretează rolul Sultanei Kosem, care îmi amintește de Sultana Hurrem, deoarece este foarte impunătoare și autoritară.

Actori din sezonul doi, care sunt cunoscuți publicului român:

  • Nurgül Yeşilçay interpretează rolul principal în sezonul al doilea al serialului „Kosem”
  • Metin Akdülger este rivalul lui Yaman din serialul turcesc "Medcezir - Yaman" în rolul Sultanului Murat IV
  • Farah Zeynep Abdullah, care a interpretat rolul lui Aylin Akarsu în serialul "TRADAREA", va da viață Prințesei Farya
  • Necip Memili, nimeni altul decât Azer din serialul " Dila", care interpretează rolul lui Evliya Çelebi, un bun prieten al Sultanului Murat
  • Ece Çeşmioğlu, Ayca din serialul "TRADAREA" și fiica lui Kosem, Atike
  • Aslı Tandoğan a jucat în serialele ”Conspirația iataganelorASKși fiica lui Kosem, Gevherhan 
Kosem a condus Imperiul Otoman de ​​la 10 septembrie anul 1623, deoarece fiul ei Murat IV a fost minor atunci când a urcat pe tron, de asemenea, sultana și-a recăpătat titlul de Valide Sultan, dar a fost desemnată și "Regent Oficial ~ Naib-Sultanat" în timpul minorității sale, până la 18 mai 1632 și ea a mai fost și una dintre cele două femei care au fost ofițeri în cadrul regenților Imperiului Otoman.

În primii ani, Imperiul a căzut în anarhie, deoarece "Imperiul Safavid" a invadat Irakul, iar în 1631 ienicerii au luat cu asalt palatul și l-au ucis pe Marele Vizir. Sultanul Murat trăiește cu frica ca nu cumva sa aibă aceeași soartă ca și fratele său mai mare, Osman și decide să impună reguli absolute, afirmându-și autoritatea pentru a restabili ordinea și să elimine corupția, care a crescut în timpul domniilor sultanilor anteriori, dar trădători răspund cu rebeliune. Din cauza că s-au infiltrat trădători în interiorul statului, Imperiul este în criză, fiind aproape de dezastru, iar haosul a pus stăpânire pe capitală și oamenii loiali Sultanului sunt torturați și uciși cu cruzime.....

 Kosem își sfătuiește fiul, pe Murat, să ofere trădătorilor ceea ce doresc, deoarece cel mai important lucru este ca el să rămână în viată. Marele Vizir, Topal Pașa îi informează că soldații doresc ca el să convoace divanul în fața poporului, care doresc capul lui Hafiz Pașa, dar  Murat refuză să-l predea.

  Hafiz îl roagă pe Murat să-l îngroape în Uskudar și să aibă grijă de copiii săi, apoi se sacrifică de dragul sultanului și când iese afară din palat este ucis.
 Murat iese în fața poporului și strigă spunând că oamenii sunt asupritori,  nu se tem și nu se simt rușinați în fața Profetului și a conducătorul lor. Oamenii cred că Murat a ucis prinții, deși el le spune că niciodată nu și-ar ucide frații și un bărbat îi spune că dacă nu le arată prinții, atunci el nu merită să fie Padișahul lor. Kosem privește totul din turn.

 Baiazid este informat de Haci să iasă în fața poporului, altfel  trădători îl vor ucide pe Murat și ajuns afară, poporul repetă în continuu "Trăiască Prințul Baiazid".

 Baiazid îi mustră pentru că nu se tem de Profet și nu se supun sultanului, dar oamenii strigă că ei doresc o garanție că prinții nu vor fi uciși, iar Marele Muftiu Efendi le garantează că prinții sunt în siguranță și oamenii pleacă acasă. Iar Murat se duce pe balcon și-l imploră pe Profet să-l protejeze pentru a nu fi umilit în fața poporului.

 În timp ce Prințesa Farya Bethlen se află într-o corabie și îi poruncește lui Andre să meargă cu viteză mare la Istanbul, Papa este informat că nepotul său, Cardinalul Marcus a fost ucis de Farya.

 Seara în odaia imperială, Sultana Kosem are parte de mult răsfăț și atenție din partea slujitoarelor. Lalezar o informează pe Kosem că sultanul nu este în palat, dar să nu se îngrijoreze pentru că vor afla de la gărzi unde a plecat. Lalezar are funcția de vistiernic șef al haremului Imperial și de când a murit Cennet este servitoarea loială a sultanei.

 Yahya îi oferă sultanului o amuletă de protecție și acesta pleacă deghizat în oraș, unde niște bărbați vreau să-l ucidă, spunându-i că nu au nevoie de un Padișah care nu le dă drepturile ce li se cuvin. Murat furios îi avertizează că nu are nevoie de oameni care nu-i sunt loiali și ajutat de Silahdar îi ucide pe trădători.

  Murat se întoarce la palat și merge în camera copiilor, care dorm și soției Ayse îi spune să doarmă, apoi își informează mama că s-a întors, deoarece era îngrijorată.
[ads-post]

 Marele Vizir, Topal Pașa este executat de Sultanul Murat la 18 Mai, anul 1632 

 În următoarea zi, Murat convocă Divanul, și le vorbește despre trădătorii care au provocat cele două rebeliuni împotriva sa, că forțează negustorii să plătească tribut, atacă palatul și îi insultă, menționându-l inclusiv pe Topal, Marele Vizir. Topal pledează nevinovat și îl imploră pe sultan să-l ierte, dar Murat îl ucide lovindu-l cu buzduganul.

 Kosem află de la fiica ei Gevherhan cât de surprinsă a fost că fratele ei, Murat i-a vizitat noaptea.
 La bucătărie, Haci află că Murat l-a executat pe Topal și în fugă o anunță pe Kosem, care este cu fiicele ei, Gevherhan și Atike tocmai afirmase că nu-l place pe șarpele de Topal. Murat numește un nou Pașă și este executat și Aga, care era mâna dreaptă a lui Topal.

   Murat nu înțelege de ce Muftiul Efendi este tăcut acum, deși în ziua revoltei a oferit garanții poporului și acesta îi cere scuze sultanului, spunându-i că se roagă ca deciziile luate să fie cele mai bune pentru stat și familie. Deoarece îi este frică, mai ales că Topal a fost un trădător și Murat îi propune să afle cine îi mai trădează până nu este prea târziu.

 Atike încearcă să-și oprească sora să vorbească cu Murat pentru că la supărare poate spune ceva care o va face să regrete, dar Gevherhan nu ascultă și îi cere socoteală fratelui ei pentru că a lăsat-o văduvă și copilul orfan. Murat îi spune că soțul ei a fost un trădător și a primit ce a meritat. Gevherhan îndurerată îl mustră și pe Silahdar atunci când acesta îi spune condoleanțe, afirmând că i-a dușmănit soțul și i-a spus sultanului minciuni, apoi îi leșină în brațe.

La malul Bosforului, ajunge corabia cu Farya și echipajul ei și Farya îi ordonă lui Andre să ridice steagul alb. Apoi le cere oamenilor ei să renunțe la arme și îi spune lui Kemankes că ea este Prințesa Maghiară Farya Bethlen și a venit la Sultanul Murat pentru a vorbi ceva foarte important, apoi îi cere să o ducă la sultan.

 Kosem nemulțumită că fiul ei, Murat nu s-a consultat cu ea în privința executării lui Topal, se duce la el și îi reproșează că din cauza lui, acum nu vor mai putea afla cine a fost în spatele revoltelor, Dar Murat îi cere să-l susțină și să nu-i pună la îndoială deciziile.

 La piață, Evliya (Necip Memili, Azer din Dila), descrie oamenilor buzduganul Sultanului Murat cum i-a zdrobit capul Pașei Topal și apoi atârnă cadavrul acestuia și celui supus Pașei, în văzul lumii pentru a fi o lecție pentru alții, iar mulțimea îl acuză că exagerează. Dar el continuă să afirme cât îl ține gura că aceasta este dreptatea sultanului Murat.

 Kosem îi face cunoscut fiului ei, că ea se va implica în problemele statului pentru siguranța dinastiei, deoarece este maică-sa și Regent Oficial, Dar Murat insistă ca ea să accepte să nu se implice și să nu facă nimic, fără acordul său pentru că el este Padișahul.

   Kosem îl atenționează, că îi amintește de fratele său, Osman și soarta acestuia i-a provocat o durere și tristețe profundă, iar Murat își amintește de moartea bietului Osman.

 În timp ce, Kemankes ajunge la Murat, și îi spune veștile din port și despre Prințesa Farya Bethlen, care vrea să-l vadă, niște ieniceri ajung în port și vor ca Farya să-i însoțească la palat. Dar ea nu are încredere în ei și izbucnește o luptă, iar prințesa războinică îi doboară pe toți. Murat și Silahdar ajung acolo și Farya îngenunchează în fața sultanului, spunându-i că a venit la Istanbul să caute dreptatea sa...

 Prințesa războinică, Farya Bethlen, fiica lui Gabriel Bethlen, care a fost Principe al Transilvaniei între anii 1613-1629.

Continuarea este disponibilă și pe Canalul YouTube Flory4all!

Caută textul următor în YouTube: 
Kosem episodul 33 RO - Kosem Episodul 31 TR - Sezonul 2, ep. 1

Sursă info/foto: Kosem Wikipedia, Muhtesem,  Star TV, Muhtesem Yuzyil Kosem Episode 31, pe YouTube

Kosem Sezonul 2 rezumat, Kosem episodul 1 sezonul 2, Kosem episodul 33, Kosem episodul 34,Kosem ep 31, Kosem episodul 31 rezumat, Kosem, Magnificent Century Kosem Season 2 English Summary, Kosem Season 2 English Summary, Kosem Season 2 English episode synopsis, Kosem Season 2 English episode 1 synopsis, Kosem episode 31 synopsis. Anul 1632, Istanbul: Sezonul al doilea a serialului Kosem îmi amintește de "Suleyman Magnificul", haremul și întâmplările hazlii între bucătarul șef și ceilalți slujitori. Nurgul Yesilçay interpretează rolul Sultanei Kosem, care îmi amintește de Sultana Hurrem, deoarece este foarte impunătoare și autoritară.

Trimiteți un comentariu

Mesaje

[blogger][facebook][disqus]

Author Name

{picture#YOUR_PROFILE_PICTURE_URL} YOUR_PROFILE_DESCRIPTION {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.