About actors & actress Acıyor - Mă doare Anastasia Tsilimpiou animatori petreceri copii Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Bahar Viata furata Bahar viață furată Bana Sevmeyi Anlat Bani murdari Dragoste barbati Begüm Kütük Yaşaroğlu Bere Ciucaș Beren Saat Bergüzar Korel Bir nefes yeter Blogger Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burcu Kara Cadouri Cansu Dere Carbon Cleaner Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cingöz Recai Cofetaria Tic Tac Compari Imobiliare Conspiratii Cosmetice costume Costume Ricardo Montesi curatarea jaluzelelor Dalai Lama Decizii de viata Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim Doi mincinosi Dragoste infinita Duo Flame Elimina depunerile de carbon EN Endless Love Engin Akyurek English Info English News Erkan Petekkaya Ezgi Asaroglu Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Festivalul de Film de la Cannes Film Selfie Filme Final Final serial Frumusetiile naturii Furtuna pe Bosfor Gelato Siviero Maria Gizem Karaca Göksel Demirpençe Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Iluzii optice Interviu Istanbull Gelin İstanbullu Gelin Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Lifestyle Mehmet Akif Alakurt Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia 2017 Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim ochelari de soare dama ochelari de soare Pedro Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Oua vopsite Özcan Deniz Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Perla Neagră Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Prezentare seriale PROMO Puterea destinului Retete RO role roti Rüya Saadet Işıl Aksoy Secretul vindecarii spontane Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sezen Aksu Sezonul 1 Sezonul 2 Sfaturi utile Shopping sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor stil de viață Stiri Suleyman Magnificul Tarkan Tevetoğlu Test Test de personalitate Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Tuba Buyukustun Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Two liars Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zodiac

Kosem Episodul 26 - Rezumat

Kosem episodul 26, Kosem serial turcesc, kosem ep 26 rezumat, Kosem episodul 26 în romana. urmează Kosem episodul 27

Kosem ~ Episodul 26 rezumat ~ Partea 1 

Kosem ~ Episodul 26 rezumat
  Meleki observă săgeată și o împinge pe Kosem, dar din păcate Gurbuz este străpuns de acea săgeată drept în inimă și arcașul fuge. Kosem speriată se urcă cu Meleki în caleașcă și pleacă, apoi sultana îi mulțumește că i-a salvat viața.

  Osman este adus de Davut în odaia lui Halime, care îi spune că el nu a rezistat mai mult de două zile închis și Mustafa a stat izolat între patru pereți de ani de zile. Prințul este curajos și o amenință că va plăti tot pentru tot ce a făcut atunci când el va prelua tronul.

  Davut îi spune lui Mustafa că pedeapsă lui Osman este execuția și el foarte nervos strigă la gărzi să-l execute pe prinț. Dar un aga se opune, deoarece este interzis conform noilor reguli și Mustafa de frică leșină, iar Osman este dus în turnul Maiden. Mehmet află că fratele său a fost dus în turn, iar Cennet și Haci se bucură că Osman a scăpat.

 În timp ce Mustafa era tratat de medici, Dilruba intră și află că fratele ei a leșinat, apoi își informează mama că planul asasinării le-a eșuat pentru că Gurbuz a fost ucis și Kosem a supraviețuit.

 Humașah și Safiye îl așteaptă pe Zulfikar și când acesta ajunge acolo, ele îi cer socoteală spunându-i că mormuntul lui Iskender este gol. Zulfikar este nevoit să le spună că prințul este viu, dar refuză să le spună unde se află. Safiye vrea că Iskender să preia tronul și îi amintește lui Zulfikar că cel mai în vârstă poate prelua tronul și el o mustră că iar visează la tron în loc să se bucure că fiul ei este în viață. Ulterior, Zulfikar de dragul soției le spune unde este Iskender.

 În portul Bosforului, niște oameni vorbesc despre Mustafa că s-a comportat ciudat în ziua când a preluat tronul și Iskender îi aude și vorbind cu ei află că Ahmet a murit. El își amintește propunerea lui Mehmet Giray de a se alia pentru a prelua tronurile, cel otoman și al Crimeei

 Kosem bănuiește că Halime a vrut să o omoare și foarte furioasă merge la palat, dar gărzile nu o lasă sa intre.
 În timp ce Haci și Cennet încearcă să o convingă pe Halime să-l elibereze pe Osman,Menekshe îi spune că Sultana Kosem așteaptă la porțile palatului să o vadă. Halime o primește pe Kosem.

 Davut merge la piață să vorbească cu arcașul dacă l-a văzut cineva când a tras și află că doar Halil a sosit acolo.

 Kosem intră în palat și fuge să vorbească cu prinții, dar gărzile nu o lasă și de la ușă o întreabă pe Eycan de Ibrahim și le spune copiilor să nu se teamă pentru că îi va salva. Menekshe o ajunge din urmă și o duce în odaia lui Halime, unde era și Dilruba. Kosem le spune că știe că au vrut să o omoare, dar ele nu recunosc, ba mai mult, Halime susține sus și tare că o calomniază. Cennet îi spune că Halime a ordonat ca Osman să fie închis în turnul Maiden.

 Safiye îi spune lui Bulbul că Iskender trăiește și împreună se urcă în caleașcă și pleacă în căutarea lui Iskender, care le apare în cale și oprește caleașca, apoi se urcă și are o conversație cu maică-sa. Iskender îi spune că a vrut să plece, dar când a aflat că Ahmet a murit s-a răzgândit. Saiyfe se bucură că fiul ei vrea să obțină tronul și îi spune lui Bulbul să caute un loc sigur pentru Iskender.

 Lala merge la turn și îl informează pe Osman că noua ordine a dinastie cu privire la preluarea tronului nu a fost scrisă de Sultanul Ahmet, ci de Kösem. Osman îl roagă să facă tot ce e necesar să-l scoată din turn.

 Pe coridorul haremului de față cu Menekshe, Haci supărat îi explică lui Kosem că el nu a trădat-o și doar Cennet este vinovata.

 Cennet îi explică Lalei că este tristă din cauza lui Kosem și el o încurajează, spunându-i că a luat decizia corectă de a sta în harem să fie aproape de prinți, Meleksima vine acolo și foarte supărată o imploră pe Cennet să o ajute să-l vadă pe Osman. Meleksima ajunge la Osman și el foarte bucuros o alintă îngerul meu. Ea este îngrijorata pentru el și un Aga îi anunța că printul se va întoarce în odaia lui, dar el nu se bucură pentru că tot prizonier va fi și acolo. Meleksima îi amintește cum el a salvat-o din piața de sclavi și îl sărută.

 Kosem este dusă afară în față ienicerilor și le spune că Halime o trimite în turn pentru că Osman a încercat să fugă. Zulfikar și Marele Muftiu se opun, deși Halime susține că o are ca și martoră pe Cennet.

 Halil Pașa ajunge la palat și o informează pe Kosem că este liberă, iar Osman se va întoarce la palat în cameră și va fi ținut izolat.

 Halime este furioasă că nimeni nu se supune ordinele ei și Davut îi sugerează că pentru supunerea celor din harem, atunci trebuie că toți cei loiali lui Kosem să fie schimbați cu oamenii de încredere.

 Osman se întoarce și îi spune lui Mehmet că scrisoarea lăsată de Ahmet a fost scrisă de Kosem, dar Mehmet nu-l crede.

 La ordinul lui Halime, Bulbul le spune fetelor din harem să-și împacheteze lucrurile. Eycan o întreabă pe Cennet ce se întâmplă și această îi dă o scrisoare pentru sultană.

 Humasah își vizitează fratele și el îi spune că a fost loial și l-a servit pe Ahmet ani de zile și fostul sultan a ordonat să fie executat. Apoi își amintește ultima lui conversație cu Sultana Kosem și decide să recupreze tronul, iar Humașah bucuroasă își informează mama.

  Eycan și fetele din harem ajung la vechiul palat și îi spune lui Kosem că au fost date afară de Cennet, apoi îi dă scrisoarea în care Cennet îi explică că nu a trădato și a decis să fie împotriva ei pentru ca cineva loial să rămână în palat pentru a proteja prinți. Kosem îl informează pe Haci că Cennet nu a trădato și îi ordonă că toată lumea să afle că Mustafa este nebun.

Kosem ~ Episodul 26 rezumat ~ Partea 2

Kosem Episodul 26
Rezumatul este disponibil și pe Canalul YouTube Flory4all!


Sursă info/foto: Kosem Wikipedia, Muhtesem,  Star TV, Muhtesem Yuzyil Kosem Episode 26, pe YouTube

Trimiteți un comentariu

Mesaje

[blogger][facebook][disqus]

Author Name

{picture#YOUR_PROFILE_PICTURE_URL} YOUR_PROFILE_DESCRIPTION {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.