About actors & actress Acıyor - Mă doare Anastasia Tsilimpiou animatori petreceri copii Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Bahar Viata furata Bahar viață furată Bana Sevmeyi Anlat Bani murdari Dragoste barbati Begüm Kütük Yaşaroğlu Bere Ciucaș Beren Saat Bergüzar Korel Bir nefes yeter Blogger Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burcu Kara Cadouri Cansu Dere Carbon Cleaner Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cingöz Recai Cofetaria Tic Tac Compari Imobiliare Conspiratii Cosmetice costume Costume Ricardo Montesi curatarea jaluzelelor Dalai Lama Decizii de viata Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim Doi mincinosi Dragoste infinita Duo Flame Elimina depunerile de carbon EN Endless Love Engin Akyurek English Info English News Erkan Petekkaya Ezgi Asaroglu Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Festivalul de Film de la Cannes Film Selfie Filme Final Final serial Frumusetiile naturii Furtuna pe Bosfor Gelato Siviero Maria Gizem Karaca Göksel Demirpençe Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Iluzii optice Interviu Istanbull Gelin İstanbullu Gelin Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Lifestyle Mehmet Akif Alakurt Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia 2017 Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim ochelari de soare dama ochelari de soare Pedro Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Oua vopsite Özcan Deniz Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Perla Neagră Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Prezentare seriale PROMO Puterea destinului Retete RO role roti Rüya Saadet Işıl Aksoy Secretul vindecarii spontane Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sezen Aksu Sezonul 1 Sezonul 2 Sfaturi utile Shopping sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor stil de viață Stiri Suleyman Magnificul Tarkan Tevetoğlu Test Test de personalitate Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Tuba Buyukustun Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Two liars Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zodiac

Kosem Episodul 25 - Rezumat

Kosem episodul 25, Kosem serial turcesc, kosem ep 25 rezumat, Kosem episodul 25 în romana. urmează Kosem episodul 26

Kosem ~ Episodul 25 rezumat ~ Partea 1 


Kosem ~ Episodul 25 rezumat
Osman este cu frații săi și vrea să afle unde este Kosem, iar Eycan îl informează că sultana este cu Ahmet în odaia imperială și Ayshe afirmă că așa dragoste ca a părinților ei nu există în toată lumea.
Kosem devastată de durere este lângă trupul neînsuflețit al sultanului si încearcă din răsputeri să facă față suferinței pentru binele copiiilor și protecția dinastiei otomane.

Haci și Cennet vorbesc despre prinți că nu au aflat despre moartea sultanului și nu stiu cât vor putea sa le ascundă adevarul. Cennet intră în odaia sultanului și o privește pe Kosem, care a scris o scrisoare și o sigilează cu inelul lui Ahmet. Cennet află că sultana este nevoită să facă asta pentru a proteja prinții.

Kosem iese din odaie și convoacă divanul în ședință, unde îi anunță pe membrii divanului că starea de sănătate a sultanului s-a înrăutățit, apoi le înmânează scrisoarea și le spune că aceasta este ultima poruncă a Măriei Sale, ca cel mai în vârstă prinț să urce pe tron.

Apoi adăugă că tronul i se cuvine lui Osman, dar consideră că Mustafa ar fi bine să preia tronul, deoarece așa va pune capăt tradiției de execuție a fraților. După ce toti membrii divanului pleacă Kosem il cheamă pe Zulfikar și merg împreună în odaia lui Ahmet și acesta vede că sultanul a murit, apoi îngenunchează și se roagă.

Între timp, Bulbul o anunță pe Safiye că sultanul și Kosem stau în odaie de două zile și s-au căsătorit legal. Safiye afirmă că cei doi sărbătoresc și Humașah îi reproșează mamei sale că dacă nu aspira la tron acum fratele ei era în viață. Safiye le spune că dorește ca Iskender să fie mutat la Sfânta  Sofia lângă ceilaltii membrii ai familiei.

Zulfikar află că Mustafa are probleme mintale și consideră că decizia lui Kosem nu este corectă și ea îi spune că în timpul ceremoniei de înscăunare tot poporul o să vadă cum Mustafa preia tronul, dar domnia printului nu va dura mult timp.

În timp ce Mustafa se plimba prin Gradina Imperială începe să aibă vedenii cum este urmărit de călăi și o ia la fugă, apoi ajunge la grajduri, unde din cauza indemnului prietenului imaginar este pe cale să-l stranguleze pe Davut.

Dilruba ajunge acolo și își oprește fratele, apoi îi explică soțului de ce fratele ei are halucinații, întrebându-l dacă după acest incident o va mai ajuta să-și înscăuneze fratele. Davut îi spune că mereu îi va fi alături dar sa nu mai fie secrete intre ei.

Halime este surprinsă când o vede pe Kosem în odaia ei și o întreabă dacă vrea ca Mustafa să preia tronul, deoarece sultanul a murit. Halime șocată îi spune condoleanțe și Kosem o informează despre copii că nu au aflat, dar vrea ca Halime să nu vorbească până ce ea nu le explică copiilor.

Kosem adaugă că tot imperiul îi este supus și ea poate să-i urce fiul pe tron, dar o avertizează că are condiții și dacă nu va respecta promisiunea, atunci Mustafa și Dilruba vor muri instant. Cennet o avertizează pe Sultană că Halime nu este de încredere.

Kosem este cu prinții și le spune că ceea ce a decis este pentru binele dinastiei și siguranța lor, apoi Mehmet și Osman află că  tatăl lor a murit. Prinții suferă mult și îi reproșează lui Kosem că le-a ascuns adevărul despre boala de stomac a tatălui lor.

Dilruba crede ca sultana Kosem se joacă cu ele, deoarece Ahmet era bine. Dar Halime îi confirmă că ceea ce a spus sultana este adevarat și Mustafa va urca pe tron.
 Safiye si Hümașah află de la Zulfikar despre moartea Sultanului și Safiye tristă ar dori ca fiul ei, Iskender să preia tronul.

Osman devastat de pierderea tatălui său caută consolare în bratele lui Meleksima, care și-a pierdut părinții și știe ce înseamnă să fi separat de persoanele dragi. Ea află că este imposibil să meargă la Manisa, deoarece în conformitate cu tradiția el trebuie sa urce pe tron.

 Dilruba vrea să știe dacă Halime va respecta toate condițiile impuse de Kosem, deoarece după înscăunarea lui Mustafa, mama ei va fi Valide și nu este necesar să fie supusă Sultanei Kösem. Halime o informează pe fiica ei că tot poporul, ienicerii și membrii divanului sunt de partea sultanei, mai putin Davut, care se oferă să facă tot ceea ce este necesar pentru ascensiunea lui Mustafa.

Mehmet este îngrijorat pentru ziua de mâine, deoarece conform tradiției trebuie să fie executat și îi spune maică-sii că pentru siguranța părinților trebuie ca el să fie înscăunat. Dar Kosem îi spune să nu-i fie frică pentru că ea nu ar permite să pățească vreun rău.

Safiye se bucură că în sfârșit inima lui Kösem  este frântă de durere și după ceremonia de înscăunare își va pierde fiii și atunci va simți ce înseamnă să-ți pierzi copiii.
 Hümașah nu crede că Osman își va omorî frații, deși Safiye îi spune că Lala o slujește de ani de zile și încearcă să-l întoarcă pe prinț împotriva fraților.

 Osman crede că el va prelua tronul și îi promite lui Kosem că niciodată nu o va dezamăgi, dar ea îi spulberă visul atunci când îi spune că Mustafa va deveni sultan.
Mustafa este speriat ca nu cumva sultanul să afle de incidentului de la grajduri și maică-sa îi spune că sultanul a murit și mâine va prelua tronul, dar el suferă pentru pierderea fratelui.

Osman crede ca dacă Mehmet era fiul cel mare, atunci era înscăunat și nicidecum Mustafa, apoi îi reproșează sultanei că nu-l consideră un fiu real și ea pleacă plângând, iar Cennet încearcă să-l consoleze pe Osman. Ea îi explică că este posibil ca sultana să nu realuzeze cât de mult greșește din cauza pierderii lui Ahmet.

Cei doi frați se ceartă din cauza tronului și Osman îi reproșează lui Mehmet că se bucură pentru că el nu a primit ce i se cuvine, adică tronul.
În următoarea zi are loc ceremonia de înscăunare și înmormântare a sultanului Ahmet.
Bulbul și Hümașah vin la palat și ajunși lângă Kösem îi transmit condoleanțe.

 Mustafa își amintește de experiența neplăcută de la prima înscăunare ​​care l-a costat libertatea. Pinhan iarăși îl influențează, spunându-i să verifice dacă Ahmet a murit și Mustafa foarte speriat se duce la sicriu și se uită la Ahmet. Davut încearcă să-l aducă la realitate pentru ca oamenii să nu observe că este nebun și îl trimite pe Divan.

Kösem le întreabă pe Halime și Dilruba dacă lui Mustafa i-au fost administrate medicamentele. Halime și fiica ei privesc totul de la geam și sunt îngrijorate ca nu cumva înscăunarea să eșueaze și după ce Mustafa se liniștește îi mulțumesc lui Dumnezeu.

Osman foarte supărat se destăinuie Lalei afirmând despre Sultană că i-a spus mama ani de zile și ea l-a trădat luându-i ceea ce i se cuvine. Si a acceptat să-l urce pe Mustafa pe tron în ciuda faptului că acesta și-a pierdut mințile. Mehmet este închis în odaia lui și strigă să-i deschidă ușa.

Ceremoniea de înscăunare se termină și Kösem o felicită pe Halime pentru statutul de Valide și este scoată când aude că aceasta nu a respect condițiile. Kosem și copiii trebuie să se mute la palatul vechi.

 Menekshe a preluat funcția lui Cennet și însoțită de eunuci scoate cu forța copiii lui Kosem din odaie.

Kosem ~ Episodul 25 rezumat ~ Partea 2

Kosem Episodul 25
Cennet îl sfătuiește pe Osman să plece din palat în timpul ceremoniei de aderare la tron, deoarece este periculos și în următoarea zi dimineața prințul pleacă.

  Kosem furioasă îi reproșează lui Halime că nu a respectat înțelegerea și noua Valide susține că Osman a fugit de la palat la recomandarea lui Kosem, dar Mehmet a vorbit cu Davut și îl va aduce înapoi la palat.

 Zulfikar ajunge la fântâna lui Suleyman și îi spune lui Osman că sultana l-a trimis să-l protejeze și Lala este de acord ca Osman să stea departe de palat, Davut ajunge acolo cu gărzile și la ordinul lui Mustafa îl duce înapoi la palat. Osman refuză să se întoarcă, dar este nevoit deoarece Davut îl amenință că o să-i ucidă pe Zulfikar și Lala.

  Meleksima este îngrijorata pentru Osman și se ceartă cu Bulbul pentru că ea crede că acesta știe unde a dispărut prințul.

În timp ce Mehmet încearcă să iasă afară din odaia în care este închis, Osman este adus acolo și îi spune că tot ceea ce se întâmplă este din cauza că el nu a preluat tronul. Deși Mehmet este ferm convins că mama lor o să-i salveze, Osman consideră că sunt închiși din cauza lui Kosem. Meleksima îl găsește pe Osman, dar eunuci ce păzesc odaia nu o lasă să între și ea plângând îngenunchează și strigă că vrea să-l vadă, dar el îi explică că este interzis. Cei doi îndrăgostiți sunt foarte emotivi și Osman îi promite că atunci când va fi liber își vor trăi visele și să nu plângă. Mehmet devine gelos și se înfurie. Cennet vine la Meleksima și o consolează spunându-i să nu se îngrijoreze, deoarece Osman va ieși de acolo.

 Din cauza schimbării de situație, Kosem decide să facă tot posibilul să se răzbune pe Halime și îl trimite pe Haci să-l înștiințeze pe Halil, care devine furios când află despre exilarea lui Kosem și că prinții sunt în pericol.

 Vestea exilării Sultanei cu chip de înger se răspândește în capitală și oamenii din popor furioși se duc la palat și se iscă o revoltă. Oamenii strigă să fie eliberați prinții și convoca o audientă cu sultanul.

  Ieniceri revoltați îl avertizează pe Davut că dacă prinții pățesc vreun rău, vor dărâma palatul peste ei. Davut încercă să-i calmeze și le spune că Halime și membrii divanului au decis că nu este permis să-i ucidă pe prinți.

 Mustafa speriat iese în fața mulțimii și le spune că el nu va ucide pe nimeni și să-l nu-l omoare, apoi fuge și Halime cu Dilruba încerca să-l liniștească. Davut ajunge în odaie și sultanele află ce s-a întâmplat, iar Dilruba îi ordonă să ucidă prinți. Dar Halime vrea părerea lui Davut și el le sfătuiește să mai astepte, deoarece prinții sunt în mâinile lor și ei pot trimite călăii săi execute în orice moment.

 Meliki vrea să afle de ce Kosem acceptă să părăsească palatul și sultana îi spune că dacă se opune va fi mai rău pentru copii.

 Lala îi spune lui Cennet că sultana Kosem și-a adus sfârșitul singură, atunci când a decis să-l urce pe pe Mustafa pe tron, dar va face tot posibilul că Osman să primească ceea ce i se cuvine.

 Kosem își ia rămas bun de la cei care îi sunt loiali în harem și îi sfătuiește să nu se încline în fața asupritorilor, deoarece ziua reîntoarceri la platul ei este aproape.


 Gurbuz o întâmpina pe Kosem și o duce în odaia în care o aștepta Safiye. Sultana Safiye foarte arogantă îi urează bun venit și îi spune că singură a căzut în puțul săpat de ea și atunci Kosem îi răspunde să nu o asemene cu ea pentru că ea nu și-a trădat familia și a venit acolo doar pentru protecția familiei. La plecare Safiye îi reproșează că a făcut-o să sufere pierderea a doi copii și acum roata sorții s-a rotit și ea va ști ce însemna să-ți pierzi copiii.

  Cennet, Bulbul și Haci sunt aduși în fața lui Halime, Cennet este nevoită să predea sigiliul și Menekshe primește sigiliul de trezorier al haremului. Apoi Halime îi anunță că epoca domniei ei a început, și toți trebuie să-i fie supuși, nu lui Kosem, dacă nu vor să moară.

 Zulfikar ajunge la palat și Humașah furioasă vrea să afle cum a putut să-i permită lui Mustafa să preia tronul ​​pentru că Osman trebuia să fie sultan. El îi explică că tot poporul, ienicerii și cei cu funcții importante în stat sunt sub influența lui Kosem.
 Kosem doarme cu cele trei fetițe și la un moment dat îl visează pe Ahmet cum îi recită poemul lor de dragoste.

 În următoarea zi, în timp ce Kosem o caută pe Safiye, aceasta era în vizită la Halime și îi spune că dorește să-și îngroape fiul, pe Iskender la Sfântă Sofia. Halime îi amintește că din cauza ei a suferit mult în viață, l-a pierdut pe Mahmud și nu-i permite. Humașah ajunge la mormântul lui Iskender și află de la mama ei că îl vor muta pe prinț fără comanda oficială, deorece Halime nu i-a permis. Eunucul care a săpat le spune că mormântul este gol și atunci cele două sultane cred că Iskender trăiește.

 Osman vrea să evadeze din odaie și caută un obiect să lovească eunucii, dar Mehmet crede că vor fi uciși și îl face nebun pe fratele său. Cei doi frați se iau la bătaie, dar Osman își amintește ce i-a promis lui Ahmet și nu-și mai lovește fratele. Ulterior, cei doi prinți reușesc sa iasă din odaie și Davut o informează pe Halime.

 Kosem însoțită de Gurbuz și Meleki se urcă în caleașcă și merg în oraș să adune cererile și plângerile oamenilor. Toți oamenii prezenți o laudă pentru binefacerile ei și atunci când îi prezintă condoleanțe, Kosem își amintește de Ahmet și se întristează. La plecare poporul strigă că dacă ea dorește ceva să le ceară pentru că ei sunt la comanda ei și apoi vedem cum un arcaș o urmărește pe Kosem.
 Mehmet Giray însoțit de oamenii lui sunt acolo și urmăresc caleașca pentru a vorbi cu Sultana Kösem.

 Halime merge în odaia fiului ei și îi spune că Menekshe a găsit niște fete pentru halvet, dar Mustafa o refuză și chemă gărzile,apoi ordonă să-i arunce mama în închisoare, deși ea strigă să o elibereze. Halime se sperie și atunci Mustafa trimite eunuci afară și îi spune că a glumit, iar Halime îl atenționează să nu uite că îi este mamă și să nu o trateze că pe o servitoare.

 Zulfikar merge în piață și se întâlnește cu Iskender, apoi vedem o secvența intercalată din episodul 24 în care Iskender se preface că moare, deoarece Zulfikar îi spune la ureche că nu-l va ucide și îi recomandă să nu respire, iar Behram, cel carwe urma să-l îngroape, îl va ajuta să scape.

 Iskender îi mulțumește lui Zulfikar că nu l-a ucis, deși sultanul i-a ordonat să-l execute, Zulfikar îl sfătuiește să plece cât mai departe de capitală și să înceapă o viată nouă. Iskender află că nimeni nu știe că este în viață, nici măcar Safiye și îi promite că va pleca.

 Mehmet ajunge lângă Kosem și după ce îi spune condoleanțe se oferă să fie de partea ei, dar sultana nu vrea ajutorul lui, spunându-i că este un trădător. El îi explică că nu l-a trădat pe sultan, doar a luptat să recupereze ceea i se cuvine.

 Kosem este la o întâlnire cu toți cei care au funcții importante în stat și este informată de Halil că s-au luat toate măsurile de precauție pentru siguranța fiilor ei, iar Marele Muftiu îi confirmă că nu există nici un decret religios pentru executarea prinților.


 Kosem le ordonă să iasă la iveală că Mustafa este nebun și în timpul ceremoniei in care sultanul ofera cadouri oamenilor, Mustafa să fie detronat și Osman sa preia tronul. După aceea o vedem pe Kosem afară și arcașul o țintește și trage o săgeată, apoi se aude vocea Melekei strigând sultana mea.

 Rezumatul este disponibil și pe Canalul YouTube Flory4all!Sursă info/foto: Kosem Wikipedia, Muhtesem,  Star TV, Muhtesem Yuzyil Kosem Episode 25, pe YouTube

Trimiteți un comentariu

Mesaje

[blogger][facebook][disqus]

Author Name

{picture#YOUR_PROFILE_PICTURE_URL} YOUR_PROFILE_DESCRIPTION {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.