About actors & actress Acıyor - Mă doare Anastasia Tsilimpiou animatori petreceri copii Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Bahar Viata furata Bahar viață furată Bana Sevmeyi Anlat Bani murdari Dragoste barbati Begüm Kütük Yaşaroğlu Bere Ciucaș Beren Saat Bergüzar Korel Bir nefes yeter Blogger Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burcu Kara Cadouri Cansu Dere Carbon Cleaner Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cingöz Recai Cofetaria Tic Tac Compari Imobiliare Conspiratii Cosmetice costume Costume Ricardo Montesi curatarea jaluzelelor Dalai Lama Decizii de viata Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim Doi mincinosi Dragoste infinita Duo Flame Elimina depunerile de carbon EN Endless Love Engin Akyurek English Info English News Erkan Petekkaya Ezgi Asaroglu Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Festivalul de Film de la Cannes Film Selfie Filme Final Final serial Frumusetiile naturii Furtuna pe Bosfor Gelato Siviero Maria Gizem Karaca Göksel Demirpençe Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Iluzii optice Interviu Istanbull Gelin İstanbullu Gelin Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Lifestyle Mehmet Akif Alakurt Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia 2017 Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim ochelari de soare dama ochelari de soare Pedro Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Oua vopsite Özcan Deniz Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Perla Neagră Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Prezentare seriale PROMO Puterea destinului Retete RO role roti Rüya Saadet Işıl Aksoy Secretul vindecarii spontane Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sezen Aksu Sezonul 1 Sezonul 2 Sfaturi utile Shopping sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor stil de viață Stiri Suleyman Magnificul Tarkan Tevetoğlu Test Test de personalitate Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Tuba Buyukustun Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Two liars Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zodiac

Istanbullu Gelin Episodul 1 ~ Mireasa din Istanbul ~ Rezumat

Istanbullu Gelin bolum özet, Bride of Istanbul episode 1synopsis, Istanbullu Gelin episode 1synopsis, Mireasa din Istanbul rezumat, Istanbullu Gelin episodul 1,  Istanbullu Gelin ep. 1 in romana, Istanbullu Gelin episodul 2

Serialul Istanbullu Gelin ~ Mireasa din Istanbul Episodul 1 difuzat de StarTV TR, vineri 3 martie 2017. de la ora 20:00. ❤  Istanbullu Gelin episodul 2
 • Istanbullu Gelin Ep 1
 • Istanbullu Gelin Ep 2
 • Istanbullu Gelin Ep 3
 • Istanbullu Gelin Ep 4
 • Istanbullu Gelin Ep 5
 • Istanbullu Gelin Ep 6
 • Istanbullu Gelin Ep 7
 • Istanbullu Gelin Ep 8
 • Istanbullu Gelin Ep 9
 • Istanbullu Gelin Ep 10
 • Istanbullu Gelin Ep 11
 • Istanbullu Gelin Ep 12
 • Istanbullu Gelin Ep 13
 • Istanbullu Gelin Ep 14
 • Istanbullu Gelin Ep 15

 


Istanbullu Gelin

Istanbullu Gelin- Rezumat ep. 1 ~ Partea 1

Serialul "Mireasa din Istanbul", relatează o poveste de dragoste dramatică, dar în același timp și uimitor de romantică. Povestea începe cu Sureyya, o tânără fermecătoare care provine dintr-o familie săracă, care a crescut fără părinti și încă din copilărie se confruntă cu greutățile vieții. Dar ambiția și inteligența ei o fac să înfrunte obstacolele vieții. Ea a absolvit Conservatorul și are un stil de viață modest, iar pentru a-și câștiga existenta își folosește vocea ei de aur în diferite reclame și cântă într-un club. Faruk este un om de afaceri bogat și foarte carismatic, care provine dintr-o familie bogată și trăiește la Bursa, dar are o afacere de succes la Istanbul și vine des în oraș.
.


Episodul 1 al serialului Mireasă din Istanbul începe cu Faruk și Sureyya, fiecare în apartamentul lor, cum se pregătesc să plece la servici. Faruk și Surreyya se întâlnesc întâmplător pe stradă și intră într-o cafenea. Sureyya se oferă să-i plătească lui Faruk cafeaua pentru că el nu își găsește banii. Faruk fiind un bărbat matur din toate punctele de vedere este plăcut surprins de firea adolescentină a Sureyyei, care este în întârziere și pleacă spre studioul de muzică. Iar spre seară se duce la club să o înlocuiască pe prietena ei, care s-a îmbolnăvit.

 În timp ce Faruk se ocupă de afacere, Sureyya ajunge la studio și înregistrează o melodie pentru o reclamă. Faruk stabilește cu fratele său, Osman, că se vor întoarce la Bursa, mai spre seară, unde Esma, mama lor îi așteaptă.

Carismaticul om de afaceri iese din ședință și este nevoit să plece cu Rado, partenerul de afaceri la club. Dar trebuie să rezolve ceva înainte de plecare și își trimite fratele cu ei. Osman intră în club și din cauza fumului de țigară simte că se sufocă și iese afară la aer, dar scapă jos spray-ul cu puful pentru astm și Sureyya ajunge acolo și îi salvează viața.

 În timp ce Osman nu își mai putea lua ochii de la fata care i-a salvat viaț, Faruk ajunge și el acolo.
El o revede pe Sureyya, care cântă pe scenă și uimit de talentul și frumusețea ei o privește cu ardoare.
 Rado, dorește ca managerul clubului să o trimită pe Sureyya la el la masă și este refuzat pentru că la club angajați nu oferă astfel de servicii. Arif asociatul lui Faruk îi știe năravurile lui Rado și intervine când vede că acesta insistă și este dispus să ofere cinci mii de dolari, doar ca sa se distreze cu cântăreața. Burku, una dintre cântărețe își termină programul și foarte nervoasă că a fot respinsă de Faruk, se plânge unui coleg.

 Sureyya cântă superba melodia "Çocuklar Gibi ~ Precum copiii"și Faruk o soarbe din priviri. Sureyya s-a îndrăgostit nebunește de Faruk și după ce termină de cântat pleacă foarte emoționată de pe scenă. Iar Rado, care este un afemeiat și crede că poate cumpăra orice cu bani, îi face avansuri Sureyyei. Ea îl refuză și îi dă o palmă zdravănă, iar bărbatul se duce după ea afară și o bruschează. Faruk aflase de la Arif ce intenții are Rado și intervine, alungându-l de acolo.

 A două zi dimineața, Faruk se duce la cafenea cu speranța că Sureyya va fi acolo. Cei doi îndrăgostiți  se întâlnesc și el îi cere scuze pentru comportamentul grosolan al musafirului său. Ea îi acceptă scuzele și după ce fac cunoștință, Faruk pleacă din cafenea, spunându-i că speră ca ea să accepte. El se urcă în mașină și foarte emoționat privește reacția femei de care s-a îndrăgostit.

 Sureyya este confuză și când ajunge afară are parte de o surpriză care o face foarte fericită. Niște cântăreți ambulanți au fost plătiți de Faruk să cânte o melodie cu numele Sureyyei și ajunsă lângă ei, găsește o vioară cu un bilețel, pe care o ia și pleacă zâmbind. Seara trecută, Rado, i-a călcat vioară fetei cu mașina și Faruk i-a făcut cadou o altă vioară.

 La conacul familiei, Sultana Esma își termină cafeaua și îi cere servitoarei să-i ghicească în cafea. Ea află că un șarpe îi va intra în casă, iar acel șarpe este o femeie, care niciodată nu a trecut pragul conacului.

 La Istanbul, Sureyya caută pe internet poze cu Faruk și prietena ei îi spune că dacă ea ar fi în locul ei,nu ar lasă un bărbat așa chipeș să-i scape. Dar Sureyya este hotărâtă să-l evite pe Faruk din cauza incidentului neplăcut de la club. În acest timp, Faruk este la holding și de față cu Arif rupe contractul colaborării cu Rado, care pleacă furios de la companie.

 La Bursa, Sultana Esma, care se consideră singură judecătoare a tuturor celor care locuiesc în conac, pleacă la cumpărături însoțită de servitori și oamenii de pe stradă o salută și se apleacă să-i sărute mâna. Toate pregătirile pentru primirea guvernatorului s-au finalizat și seara la cină ajung invitații, iar Osman și frații săi se îngrijorează pentru că Faruk nu ajunsese și aceștia știu cum va reacționa mama lor.

Ipek o tânără frumoasă, care are un singur scop și preocuparea ei este să devină soția lui Faruk, observă lipsă acestuia. Ea este considerată de mama lui Faruk, nora frumoasă a familiei, având un AS în mâneca. Kiymet, mama lui Ipek, își atenționează fiica să nu se mai uite spre ușă pentru că toți cei prezenți își vor da seama pe cine așteaptă. Toți invitați se așează la masa îmbelșugată și o invitată le spune celorlați că Sultana Esma este faimoasă în Bursa pentru felurile de mâncare cu care își servește musafirii.

 La Istanbul, Faruk și Arif sunt la club, unde o ascultă pe Sureyya cântând, iar Esma își sună fiul. Faruk ignoră apelul mamei sale, deși știa cum va reacționa Sultana Sultanelor pentru că i-a ieșit din cuvânt și totuși nu a plecat la Bursa, de dragul Sureyyei.

La plecare el vrea să o însoțească pe fata de care s-a îndrăgostit iremediabil, dar Sureyya îi înapoiază cadoul, spunându-i că el este și mai periculos decât bărbatul care i-a oferit bani cu o seară înainte și pleacă spre casă cu un taxi. Faruk zâmbește și este foarte mulțumit de reacția Sureyyei și cum aceasta la pus l-a punct din câteva vorbe.

 Pe de altă parte, Osman o place și el pe Sureyya și seara la conac, stă în pat și se gândește la fata care i-a salvat viața.

 Mai trece o zi și Sultana Esma plănuiește să-l căsătorească pe Faruk cu Ipek, considerând că doar o femeie frumoasă îi va ține fiul departe de Istanbul. Nurgul o angajată de încredere a sultanei este de părere că Fikret se potrivește cu Ipek, dar Esma nici nu vrea să audă. Se pare că Nurgul știe că Fikret, fratele lui Faruk este îndrăgostit de Ipek.

 Ipek are o discuție cu maica-sa, care o sfătuiește să nu își exteriorizeze sentimentele față de familia lui Faruk pentru că este clar că îi place viața de la conac și nu e cazul că Esma să observe asta. Kiymet Ooconsideră pe Esma o prefăcută, deși aceasta se arată prietenoasă și își avertizează fiica că dacă va deveni nora sultanei cu siguranță aceasta îi va face viața un iad.

 La holding, Faruk îi spune fratelui său Fikret că se va muta la Istanbul și a venit timpul să fie șeful companiei din Bursa pentru că se ocupă mai mult decât el de responsabilitățile zilnice și merită asta. Dar Fikret îi amintește că mama lor nu își dorește asta.

 La conac, Esma îi reproșează lui Faruk că nu s-a prezentat la cină și el îi amintește că este suficient de matur, încât să aibă propria viață. Dar sultana nici nu vrea să audă că fiul ei nu va fi alături de familie seară de seară, deci nu e cazul ca Faruk să-i spună că intenționează să se multe la Istanbul...

 Seara la cină, Ipek și părinții ei sunt invitați la conac și Faruk conștient fiind de trucurile mamei sale, găsește ca și scuză plauzibilă plecarea lui Istanbul și pleacă din lving. Sultana Esma îl urmează și îi reproșează că și-a lăsat invitații la masă, iar Faruk îi face cunoscut faptul că știe ce vrea de la el și Ipek. Într-un final sultana recunoaște că vrea să-l vadă căsătorit și nu-i place să-l știe la Istanbul, iar Faruk face tot posibilul să-și împace mama, căreia îi promite că nimeni și nici un oraș nu-l pot despărții de familie.

[ads-post]

Mireasa din Istanbul - Rezumat episodul 1 ~ Partea 2

İstanbullu Gelin - Mireasa din Istanbul | Rezumat Ep. 1 | Mireasa din Istanbul, episodul 1 

 Sultana Esma este în drum spre haman și află de la Mustafa că nu a trimis o mașină să o ia pe Ipek și mama fetei și furioasă își sună fiul, pe Fikret să trimită o mașină să le ia pe cele două. Fikret este îndrăgostit de Ipek și se duce personal să le ia de acasă.

Toate femeile ajung la haman și servitoarele conacului le oferă prosoape și săpunuri naturale, care au fost aduse de la conac la ordinul Sultanei Esma. Datorită Esmei toate invitatele sunt răsfățate ca niște adevărate sultane. După ce fac baie și servesc un ceai turcesc de culoarea rubinului, Sultana Esma îi face cadou viitoare nurori o rochie tradițională lucrată manual.
 Ipek se bucură enorm și Esma le propune să o invite la cină pentru a vorbi despre căsătorie, dar Kimet este deranjată de atașamentul fiicei sale de Esma.

 La Istanbul, mătușa Sureyyei este nervoasă că fata nu a plătit factura la TV și se plictisește. Sureyya îi explică că nu a avut bani și nu se întâmpla nimic dacă două zile nu se  va uită la televizor, apoi încearcă să-și împace mătușă, propunându-i să iasă împreună în oraș. Dar aceasta îi reproșează Sureyyei că cine știe cu cine umblă nopțile și o supără.

Faruk s-a întors la Istanbul și în timp ce o caută pe fata de care s-a îndrăgostit iremediabil, Dilara încerca să afle pe cine caută și văzând că nu-i acordă atenție începe să-i vorbească despre Sureyya.
 În următoarea zi, Dilara, care seara trecută acceptase să-l ajute pe Faruk, îi propune Sureyyei să plece în Uludag să cânte.

 Sultana Esma vorbește la telefon cu Akif, prietenul lui Faruk și află că fiul ei este interesat de o fată pe nume Sureyya, care este cântăreață într-un club de noapte și se enervează. Iar spre seară se duce în vizită la părinții lui Ipek și le propune ca fata lor să-i fie noră. Ipek le ascultă conversația și este în culmea fericirii, dar părinții ei încerca să-i explice Esmei că pentru o căsătorie ambii copii trebuie să fie de acord și deodată sultana se enervează și pleacă.

 Faruk aranjase cu taximetristul care o ducea pe Sureyya la munte să o mintă că nu are anvelope de iarnă și rămasă la jumătatea drumului este nevoită să se urce în mașină lui Faruk. Ajunsă la hotel află de la recepție că nu este programat nici un eveniment la care ea trebuie să cânte și atunci când își dă seama că Faruk organizase totul și el îi confirmă că Dilara l-a ajutat, ea se încăpățânează și mai mult și încearcă să plece. Dar văzând că mersul pe jos prin zăpada nu o ajută cu nimic, se lasă convinsă de Dilara și se întoarce la camera de hotel.

Faruk o roagă să-i acorde o șansă de a se cunoaște mai bine, iar când Sureyya ajunge în cameră, îi trimite cafeaua preferată prin room service. La un moment dat ea se plictisește și coboară la cină și vorbește cu Faruk despre familiile lor, iar el află că părinții ei au murit într-un accident și i-a mai rămas doar o mătușă.

Cei doi îndrăgostiți au parte de o cină foarte amuzantă, la lumina lumânărilor și un pahar de vin roșu, ascultând superbă melodie de dragoste "Seninle Basım Dertte".

Scena cea mai amuzantă este atunci când cei doi îndrăgostiți ajung la camerele hotelului și își spun noapte bună, numai că atracția reciprocă îi ia prin surprindere până și pe ei, făcându-i să se întoarcă brusc de la ușă și se sărută pasional.

Sureyya intră în camera ei și foarte rușinată începe să zâmbească și nu-i vine sa creadă că s-au sărutat. Dupa o zi, mai spre seara, cei doi îndrăgostiți se întorc la Istanbul și în fața casei, Faruk este înjunghiat de un bărbat care este obsedat de Sureyya.

 Pe de alta parte, Kimet vine la conac și îi spune Esmei că ea și soțul ei au vorbit cu Ipek și fata lor este de acord să-i fie noră.
Seara în timp ce sultana doarme, Nurgul îi duce telefonul și află de la Arif că fiul ei a fost înjunghiat. Dimineața devreme, Esma se duce la spital și văzând-o pe Surreya îl amenință pe Arif că dacă nu scapă de acea fată îl va distruge. Arif este nevoit să o alunge pe Sureyya de la spital și ea pleacă plângând.

Doctorul le spune că Faruk a depășit pericolul și la insistența Esmei este externat din spital și el pleacă la conac supărat, deoarece Arif l-a mințit că Sureyya a plecat de la spital de îndată ce a aflat că el se simte bine.

Esma și Ipek îl îngrijesc pe Faruk, care se gândește tot timpul la Sureyya și o sună pe telefon zilnic. Dar ea nu-i răspunde, deși și ei îi lipsește enorm de mult. După câteva zile Faruk se reface și o caută pe femeia iubită. Revederea dintre cei doi îndrăgostiți este de-a dreptul surprinzătoare, iar din privirile și gesturile lor se observă că îi leagă sentimente puternice.

 Faruk vrea să afle de ce nu i-a răspuns la telefon, dar Sureyya nu-i spune adevăratul motiv și se învinovățește că din cauza ei. el era să moară. Dar Faruk o mângâie pe față și îi spune că ea este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată, apoi o cere în căsătorie.

Cei doi logodnici pleacă cu mașina spre conac și el își anunță mama prin telefon, că se întoarce la Bursa și are o surpriză pentru ea. Sultana Esma nu vrea că Faruk să se îndrăgostească de fata din Istanbul și îi invită pe părinții lui Ipek la cină pentru a stabilii data căsătoriei. După aceea se duce la bucătărie și îi ordonă lui Nurgul să pregătească o cină festivă pentru logodnă și să scoată tacâmurile de aur.

 Faruk ajunge la Bursa și intră în conac ținându-o de mână pe Sureyya, care este prezentată drept noră Sultanei Esma. Ipek, părinții ei și Esma sunt șocați...

Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

Rezumatul este disponibil și pe Canalul YouTube Flory4all!

Sursa info/foto: Sursa info/foto: www.startv.com.tr
İstanbullu Gelin bolum 1

Mireasa din Istanbul, episodul 1, İstanbullu Gelin - Mireasa din Istanbul Rezumat Ep. 1

Trimiteți un comentariu

Mesaje

[blogger][facebook][disqus]

Author Name

{picture#YOUR_PROFILE_PICTURE_URL} YOUR_PROFILE_DESCRIPTION {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.