About actors & actress Acıyor - Mă doare Anastasia Tsilimpiou animatori petreceri copii Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Bahar Viata furata Bahar viață furată Bana Sevmeyi Anlat Bani murdari Dragoste barbati Begüm Kütük Yaşaroğlu Bere Ciucaș Beren Saat Bergüzar Korel Bir nefes yeter Blogger Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burcu Kara Cadouri Cansu Dere Carbon Cleaner Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cingöz Recai Cofetaria Tic Tac Compari Imobiliare Conspiratii Cosmetice costume Costume Ricardo Montesi curatarea jaluzelelor Dalai Lama Decizii de viata Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim Doi mincinosi Dragoste infinita Duo Flame Elimina depunerile de carbon EN Endless Love Engin Akyurek English Info English News Erkan Petekkaya Ezgi Asaroglu Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Festivalul de Film de la Cannes Film Selfie Filme Final Final serial Frumusetiile naturii Furtuna pe Bosfor Gelato Siviero Maria Gizem Karaca Göksel Demirpençe Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Iluzii optice Interviu Istanbull Gelin İstanbullu Gelin Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Lifestyle Mehmet Akif Alakurt Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia 2017 Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim ochelari de soare dama ochelari de soare Pedro Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Oua vopsite Özcan Deniz Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Perla Neagră Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Prezentare seriale PROMO Puterea destinului Retete RO role roti Rüya Saadet Işıl Aksoy Secretul vindecarii spontane Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sezen Aksu Sezonul 1 Sezonul 2 Sfaturi utile Shopping sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor stil de viață Stiri Suleyman Magnificul Tarkan Tevetoğlu Test Test de personalitate Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Tuba Buyukustun Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Two liars Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zodiac

Furtuna pe Bosfor Episodul 97 - Paramparça Ep 93 - Rezumat

Furtuna pe Bosfor episodul 97, Furtuna pe Bosfor Episodul 98

Furtuna pe Bosfor Episodul 97 ~ Rezumat ~ Partea 1


Furtuna pe Bosfor Episodul 97

Decizia pe care o ia Cihan va pune capăt relației tată-fiu!  

 În timp ce Rahmi încerca să-l convingă pe Ozan să rămână să mănânce împreună pentru a vorbi despre ceea ce îl supără și observă că are un pistol, Cihan apare acolo și încercă să-l oprească să plece. Ozan și-a pierdut complet controlul, demisionând din companie și nu mai ține cont de sfaturile tatălui său. Cihan vrea să afle ce vrea să facă prin comportamentul rebel și îi spune să înceteze pentru că nu este un copil. Apoi îi spune că știe de noua mașină achiziționată, întrebându-l de unde are bani și în ce afaceri dubioase s-a implicat. Ozan parcă și-a pierdut complet mințile, strigă cât îl ține gura că Cihan nu este tatăl lui, ci Harun Erguvan...

 În cele din urmă Cihan reușește să-i ia pistolul și trage un glonț în aer, demonstrându-i că avea dreptate. Ozan de nervi își ia pistolul și plecă și deranjat de un trecător că l-a atins din mers, face scandal și ambii scot pistoalele, dar celălalt bărbat îl alungă.

 La club, Azra deranjată fiind de comportamentul schimbător al lui Damir, din cauza relației cu Hazal, îi spune unui prieten că acesta vine doar în grabă la club și apoi pleacă. Cei doi sunt întrerupți de apelul lui Ozan și bărbatul o întreabă pe Azra ce să-i spună, avertizând-o că Damir se va enerva dacă află ce au pus ei la cale. Se pare că Azra este în spatele afacerilor dubioase în care Ozan a intrat, deoarece Ozan vorbește cu acel bărbat despre niște vânzări.

Cihan și Rahmi conștientizează că Ozan a luat-o pe căi greșite și cum acesta nu-i răspunde bunicului său la telefon, Cihan își sună doi angajați, care îl cautau pe Ozan, dar nu l-au găsit și decide că singură cale de a-și opri fiul este să-l raporteze la poliție. Și nici măcar Rahmi nu-l poate ori pe Cihan să nu sune poliția. Iar Ozan este oprit în trafic de echipajul poliției și în timp ce este dus la secție pentru port ilegal de armă, el îi întreabă dacă tatăl său l-a denunțat.

Yldirim este la secția de poliție și la telefon îl asigură pe Cihan că totul va fi bine să nu își facă griji. Rahmi împreună cu avocatul merg la celula unde este Ozan, care îi întreabă unde este Cihan Gurpinar și le spune că din cauza lui este închis.  Yldirim îi explică că Cihan îi vrea doar binele și Ozan îi cere să-l scoată de acolo. Dar avocatul îi explică că nu se poate din cauza că până ce poliția nu termină raportul de expertiză balistică nu va fi eliberat.

 La vila familiei Gurpinar, Cansu încercă să-și liniștească mama, care este foarte îngrijorată pentru fiul ei și micuțul Alaz vine la ele și le înveselește puțin. Dragul de el este foarte cumințel și Cansu îl duce la culcare. Ea vrea vrea să-i citească o poveste, dar copilul întreabă unde este tatăl lui și Cansu rămâne fără cuvinte... Offf puiul meu drag.

 Seara, Cihan foarte supărat de cele întâmplate se duce la Dilara și îi ascunde ceea ce a făcut Ozan atunci când ea îl întreabă dacă s-a întâmplat ceva. Cei doi deapănă amintiri de când copiii lor erau mici. Dilara îl întreabă dacă vrea ceai și el îi cere un pahar cu ayran și sandvișuri, iar când ea se întoarce de la bucătărie, îl găsește adormit pe canapea și îl învelește cu o pătură. Se pare că cei doi foști soți încă se mai iubesc...

 În timp ce Hazal privește un tablou dăruit de Damir, acesta privește cum un pictor pe care l-a plătit, pictează portretul lui Hazal după fotografia ei.

 În ziua următoare, Cihan și Dilara iau micul dejun și vorbesc despre Azal că este cu Cansu și consideră că este bine ca cei doi frați să doarmă împreună, deoarece îi face bine fetei. Apoi îi sune Dilarei că vrea să-i spună ceva, dar să nu se enerveze și o informează că a fost nevoit să o ajute pe Asu pentru că a rămas fără bani și i-a oferit un job, avertizând-o să stea departe de Cansu și Hazal. Dar Dilara crede că Asu l-a mințit că nu poate merge în America pentru a rămâne în Turcia.  Cihan îi spune că a verificat și Asu nu a mințit că va face închisoare dacă merge înapoi pentru că are datorii opt milioane de dolari...

 Asu se întâlnește cu Damir și după ce își fac complimente unul celuilalt, vorbesc despre Dilara și Cihan. Ea îi spune de oferta jobului de la restaurant și el o sfătuiește să lucreze dacă vrea să câștige bani. Asu nu se aștepta ca Damir să nu o ajute financiar și îi spune că nu este o rușine să lucreze, dar nu vrea asta, apoi se scuză, spunându-i că nu știe ce vrea și apoi îi spune direct că a crezut că el o va sprijini.

Damir îi explică că îi plac femeile frumoase, dar el are doar o singură iubire în viața lui. Asu devine geloasă și îl întreabă ce va face atunci când Cihan va afla că umblă cu Hazal. Ea vrea să plece, dar Damir o trage de păr, spunându-i că l-a vorbit pe la spate și în timp ce era pe iaht l-a urmărit ca să facă fotografii pe care i le-a trimis lui Cihan. Asu îi tot repetă că nu a făcut asta și dă vina pe Azra, care l-ar fi văzut împreună cu Hazal și așa a aflat Cihan. El o avertizează să nu vorbească despre întâlnirea lor, să nu-i supere prințesa sau să-i facă vreun rău și să nu-i strice planurile pentru mâine că altfel va muri.

 Damir se duce la club și are o discuție cu subânțeles cu Azra, care încerca să-i explice că nu este geloasă din cauza lui Hazal și singura ei grijă este să nu-l vadă că suferă și încearcă să-l salveze până nu este prea târziu și de aceea este împotriva relației lui cu Hazal.

Damir îi spune despre fotografiile de pe iaht că au fost trimise de cineva la Cihan și ea se preface că nu știe nimic, iar când îl întreabă cine a făcut asta, află că amica ei Asu le-a trimis, dar pusă de ea. Ea susține că nu a făcut asta și Damir o avertizează că dacă îi va mai fi neloială și va încerca să oprească căsătoria atunci va regreta amarnic.

  Ozan este eliberat și vorbește cu Cansu la telefon și sora lui foarte îngrijorată pentru el, îl întreabă unde a fost, iar Ozan îi spune să-l întrebe pe Cihan Gurpinar și închide apelul. Dilara întrebă ce s-a întâmplat și află de fiica ei că nici ea nu a înțeles ce ar trebui să-l întrebe pe tatăl ei. Iar Cihan din nou ascunde adevărul pentru a nu le îngrijora și le asigură că totul este în regulă, apoi pleacă la birou.

 Hazal ajunge și ea la companie și este surprinsă să o vadă pe Asu la companie, iar când încearcă să o dea afară află că mătușa ei lucrează acolo, fiind angajată de Cihan. Asu vrea să o îmbrățișeze propunându-i să meargă să ia loc la o masă să vorbească și Hazal îi spune să ia mână de pe ea să nu o atingă.

În timp ce Dilara este la servici cu Cansu, Hazal o vizitează și îi spune că Asu a fost angajată de Cihan. Cansu încearcă să o calmeze pe sora ei pentru că mama lor știa de angajare și Dilara le explică fetelor o parte din ceea ce știe de la Cihan.

 Ozan se duce la hotel și nu poate să între în apartament, iar la recepție află că Cihan i-a blocat cardul de acces și acesta furios îl sună pe bunicul său. Dar Ekrem răspunde la telefonul lui Rahmi și se emoționează când află că vorbește cu fiul Dilarei. Rahmi se întoarce de la toaleta restaurantului și vorbește la telefon cu nepotul, care îl întreabă unde se află pentru că la telefon nu pot vorbi.

Furtuna pe Bosfor Episodul 97 ~ Rezumat ~ Partea 2

 Paramparça Ep 93
 Testamentul lui Harun Erguvan este citit! 

 Dilara are o clientă pe care o cunoaște și Cansu se uită cu drag la copilul femeii. Esin spune despre Cansu că este o fată frumoasă și așa află că este fiica Dilarei și cele două pleacă în birou. Iar Cansu rămâne cu Doruk, care o roagă să-i deseneze. Dar din cauza că ea este din ce în ce mai afectată de boală, cu greu reușește să-i deseneze ceva copilului.

 În timp ce Cihan este la restaurant cu avocatul și îl sună pe Ozkan să vadă dacă fiul său a fost pe la el, Ozan apare la atelier și Ozkan se preface că vorbește cu un prieten. Cihan înțelege că între timp Ozan ajunsese acolo și îl roagă pe Ozkan să-l informeze despre tot ceea ce face fiul său, inclusiv pe unde umblă. Ulterior, Ozkan îl invită pe Ozan să locuiască la el câteva zile și ajunși acasă, Keriman se bucură să-l vadă.

  Ekrem, tatăl Dilarei decide că Cihan este ultima lui speranță pentru a-și recâștiga fiica!

 Tatăl Dilarei află că Rahmi este tatăl lui Cihan și necăjit fiind că interviul filmat va apărea la TV, se duce la Cihan să-i povestească totul. Asu îl vede când intră în restaurant și bănuiește de ce a venit. Ekrem ajunge în biroul lui Cihan și îi spune că el este tatăl biologic al Dilarei. Cihan este șocat și nu-i vine să creadă. Dar Ekrem începe să-i povestească cum Rahmi l-a încurajat să apăra la TV pentru ca Dilara să-l accepte ca și tată și îl roagă să-l ajute.
  Cihan vede cum bărbatul din fața lui se prăbușește de pe scaun și îl strigă pe Azmi să cheme ambulanța. El merge la spital și află de la medic că tatăl Dilarei are cancer la pancreas. Ekrem începe să-și revină și îi spune lui Cihan că în momentul în care a aflat că este bolnav și-a dorit ca Dilara să afle că el este tatăl ei real și să o îmbrățișeze înainte de a muri.

 Cihan merge la Rahmi, căruia îi reproșează că l-a mințit și la folosit pe Ekrem. Cearta celor doi se oprește brusc pentru că la TV apare știrea în care Ekrem afirmă că este tatăl Dilarei.

 Emine aude și ea la televizor și o chemă pe Dilara în sufragerie, unde merge și Cansu, iar știrea le șochează pe amândouă. Cihan vine în mare grabă la vilă și o roagă pe Dilara să se liniștească, apoi îi povestește totul, încercând să o convingă să-l viziteze pe Ekrem la spital pentru că este bolnav de cancer.

 Seara, Damir o așteaptă pe Hazal în față holdingului și în mașină ea vrea să afle unde merg, dar el îi sune că are o surpriză pentru ea. Cei doi îndrăgostiți se țin de mână și intră într-o vilă luxoasă, unde este plin cu petale de trandafiri pe jos și la lumina lumânărilor ajung în fața unui tablou acoperit cu o mătase roșie. Hazal trage la o parte mătasea și este plăcut surprinsă să-și vadă portretul. Damir o privește cu ardoare și ea îl îmbrățișează, mulțumindu-i pentru cadou.
Hazal: Te iubesc foarte mult! Iar Damir, care este total pierdut în privirea ei, o privește tandru: Și eu te iubesc foarte mult...

 Wowww! Am rămas fără cuvinte să văd așa o iubire înflăcărată și pură. Mi-e tare drag de ei și parcă nici nu-mi mai păsa că Damir e mafiot pentru că el o iubește sincer și ar fi în stare să se schimbe de dragul ei.

  După cearta cu Cihan, Rahmi pleacă la Keriman să înnopteze și doarme în același pat cu nepotul. Și  în toiul nopții Ozan este trezit de sforăitul bunicului său și este nevoit  să-l trezească, însă rezolvă o problemă și da de altăa, deoarece mereu rămâne fără plapumă. Foarte amuzant!

 Dimineața devreme, Asu este trezită de alarma telefonului și când ajunge cu cafeaua în sufragerie, se sperie de Damir și scapă cana jos. Ulterior, Asu îi povestește acestuia despre problemele familie Gurpinar cu privire la cele întâmplate cu Ozan. Iar la plecare Damir îi lasă niște bani pentru informațiile primite, spunându-i să continue să lucreze și să nu se îngrijoreze. El o întreabă dacă a rezolvat problemele dintre ea și Hazal și află că Asu nu a fost în stare să o facă.

 Azra este afară și văzându-l pe Damir că iese așa dimineață de la Asu, crede că acesta a înnoptat acolo și foarte furioasă merge la ea. Asu când o vede o alungă, sunându-i că va chema poliția, dar Azra intră cu forța în vilă și îi cere explicații despre fotografiile de pe iaht. Dar Asu nu recunoaște că i-a spus lui Damir și se bucură când aude că acesta s-a dus la club să o ia la rost pe Azra.

 Damir ajunge la club și se bucură să-l vadă pe Abilerin, căruia îi spune frate și îi povestește că în viața lui a apărut o femeie de care s-a îndrăgostit. Abi este surprins să audă că Damir s-a îndrăgostiți  și îi spune că se bucură foarte mult pentru el. La finalul conversației îi amintește cât de apropiată i-a fost Azra atunci când locuiau la Bursa și cât de mult îl iubește.

 Ozkan, Ozan și Rahmi merg la atelierul lui Engin și acesta le arată știrea din din ziare cu privire la tatăl biologic al Dilarei. Toți sunt șocați, mai puțin Rahmi care știa totul..

 Testamentul lui Harun este citit! 

 La holding, Cihan și Dilara se întâlnesc cu doi avocați, iar unul dintre avocați le citește testamentul lui Harun în care scrie că: Districtul Söke Central din Provincia Aydin. Nazilli İstanbul İzmir, Centrul de afaceri din Antalya și Ankara, lanțurile hoteliere din Londra și New York, care au un total de 378 de bunuri imobiliare în clădirea de apartamente cu vedere la mare și alte terenuri și pavilioane în diferite locuri din lume, care sunt împărțite în mod egal între  Dilara și fiul ei Azal Erguvan.

 Dilara observă că acțiunile din Grupul ERG nu sunt menționate și întreabă avocații. Cei doi foști soți află că în urmă cu șase luni Harun a vândut acțiunile din Grupul ERG lui Ozan Gurpinar.

Rezumatul este disponibil și pe Canalul YouTube Flory4all!

 Sursă info/foto: Star TV, YouTube - Paramparça bolum 93

Trimiteți un comentariu

Mesaje

[blogger][facebook][disqus]

Author Name

{picture#YOUR_PROFILE_PICTURE_URL} YOUR_PROFILE_DESCRIPTION {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.