About actors & actress Acıyor - Mă doare Anastasia Tsilimpiou animatori petreceri copii Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Bahar Viata furata Bahar viață furată Bana Sevmeyi Anlat Bani murdari Dragoste barbati Begüm Kütük Yaşaroğlu Bere Ciucaș Beren Saat Bergüzar Korel Bir nefes yeter Blogger Boran Kuzum Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burcu Kara Cadouri Cansu Dere Carbon Cleaner Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cingöz Recai Cofetaria Tic Tac Compari Imobiliare Conspiratii Cosmetice costume Costume Ricardo Montesi curatarea jaluzelelor Dalai Lama Decizii de viata Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim Doi mincinosi Dragoste infinita Duo Flame Elimina depunerile de carbon EN Endless Love Engin Akyurek English Info English News Erkan Petekkaya Ezgi Asaroglu Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Festivalul de Film de la Cannes Film Selfie Filme Final Final serial Frumusetiile naturii Furtuna pe Bosfor Gelato Siviero Maria Gizem Karaca Göksel Demirpençe Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Iluzii optice Interviu Istanbull Gelin İstanbullu Gelin Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Lifestyle Mehmet Akif Alakurt Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia 2017 Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim ochelari de soare dama ochelari de soare Pedro Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Oua vopsite Özcan Deniz Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Perla Neagră Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Prezentare seriale PROMO Puterea destinului Retete RO role roti Rüya Saadet Işıl Aksoy Secretul vindecarii spontane Senan Kara Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sezen Aksu Sezonul 1 Sezonul 2 Sfaturi utile Shopping sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor stil de viață Stiri Suleyman Magnificul Tarkan Tevetoğlu Test Test de personalitate Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Tuba Buyukustun Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Two liars Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zodiac

Dragoste Infinita Episodul 4 ~ Kara Sevda ~ Rezumat

 Kara sevda bolum.Kara sevda özet, Endless Love synopsis. Dragoste infinita rezumat,Dragoste infinita episodul 4 
Serialul Dragoste infinită-Episodul 4 difuzat de Kanal D, miercuri 23 martie 2017. de luni până joi de la oră 20:00. ❤Dragoste infinită episodul 5
Nihan, Emir si Kemal

 Dragoste Infinita Rezumat ~ Partea 1

Dragoste Infinita Episodul 4
 Surpriza organizată de Leyla, îi aduce pe Nihan și Kemal față în față și confruntarea dintre cei doi îndrăgostiți începe!

Surpriza organizată de Leyla, îi aduce pe Nihan și Kemal față în față și confruntarea între cei doi îndrăgostiți începe!

  Kemal este plăcut surprins să o vadă pe Nihan pe vapor, dar orgoliul nu îl lasă să-și exteriorizeze sentimentele de iubire și când se apropie de ea, amândoi își dau seama că Leyila a pus la cale întâlnirea. Nihan ar vrea să se apropie de Kemal, ca el să o ierte, să nu o urască atât de mult, dar el îi amintește că este o femeie căsătorită și nu se cuvine să mai răscolească trecutul.

Kemal observă că Nihan plânge și are un moment de slăbiciune, însă vede inelul de logodnă pe degetului lui Nihan și refuză să-și urmeze inima. Nihan face câțiva pași și aruncă inelul într-o cutie, unde niște cântăreți ambulanți adunau câțiva bănuți. Kemal observă și de data asta este hotărât să-și asculte inima, dar Emir își sună soția și le strică momentul adevărului. Iar Kemal de furie o rănește și mai mult pe Nihan atunci când îi spune că el nu ascunde nimic de Emir și îi va spune că ei au avut o relație trecătoare. Apoi el îi arată locul unde era tatuajul cu semnul infinitului și pleacă.

 Emir începe să investigheze trecutul lui Kemal!

 Emir fierbe de furie pentru că a ratat vaporașul care traversează Bosforul și îl sună pe Tufan să facă tot posibilul să-l îmbarcheze și pe el. Dar cum acest lucru este imposibil, Tufan este nevoit să trimită doi bărbați să se urce pe vapor din cealaltă parte a Bosforului, deoarece Emir vrea să-i dovedească că nu-l va trăda niciodată și va duce la bun sfârșit toate sarcinile propuse de șef, că doar așa își va dovedi loialitatea. Cei doi bărbați trimiși de Tufan trec pe lângă Kemal și Nihan, iar Emir este informat că aceștia nu sunt pe vapor..
 Tufan este pus într-o situație dificilă și trebuie să-i suporte capriciile șefului Emir.

 Pe de altă parte, la vila familiei Sezin, părinții lui Nihan sunt îngrijorați că Emir să nu afle despre trecut fiicei lor și dându-și seamă că secretele familiei se află într-un labirint și cu cât deslușesc mai multe întâmplări din trecut, cu atât mai mult vor ieși la iveală secrete dureroase. Ulterior, Onder se îmbăta și își amintește despre trecut sau, reproșându-i soției că niciodată nu a fost de partea lui și din cauza că ea mereu și-a dorit mai mult de la el, a trăit momente grele alături de ea și acum și-au pus la zid și copiii,,,

  Emir se duce la atelierul de pictură a soției sale să se convingă dacă această mai are și alte tablouri de care el nu știe lui Nihan. Ajuns acolo găsește în mapa schița cu portretul lui Kemal pe care Nihan la desenat recent, dar este nevoit să-l pună la loc pentru că soția să ajunge și ea acolo. Nihan este surprinsă să-l văd acolo și el de furie strânge atâta de tare vârful un creion în palmă, încă îi da sânge, dar reușește să fie calm și pleacă la o vilă unde îl așteaptă trei femei, care încearcă să-l binedispună. Dar Emir nu își poate scoate din minte tabloul lui Nihan pe care i l-a dăruit Kemal înapoi și într-un moment de gelozie, strigă la ele să plece.

  Asu este foarte îndrăgostită de Kemal și gândul că îl va putea pierde, o face să investigheze trecutul dintre Kemal și Nihan și ceea ce află îi sfâșie inimă!

 Asu curioasă despre trecutul lui Nihan, începe să caute informații pe internet, și cum nu găsește nimic util se uită la o poză cu ea și Kemal de când lucrau împreună la mînă. Și când observă tatuajul infinitului la încheietură mâinii lui Kemal, își amintește că l-a văzut și la Nihan atunci când a fost la petrecerea din grădină, dându-și seamă că bărbatul pe care îl iubește este îndrăgostit de o altă femeie.

 În timp ce Leyla oferă mâncare pentru sufletul mamai sale unor copii săraci, Kemal o vizitează pentru a înțelege de ce a pus la cale acea întâlnire și află că această a făcut totul a-l vedea fericit.
 Nihan se întoarce acasă și tatăl ei o întâmpina, spunându-i că a aflat despre Kemal și nu vrea să fie nefericită, dar ea îi ascunde cât de nefericită este alături de Emir și îl asigură că totul este bine.

 Ozan, care este foarte interesat de Zeynep, îi da lui Nihan fotografiile. Ea își amintește subit de promisiunea față de Zeynep și apelează la un bun prieten că să o invite pe față la un casting.

 Seara, Kemal este acasă și îl aude că tatăl sau nu este de acord cu ideile lui Tarik de a înlocui aparate vechi cu unele noi și intervine în favoarea fratelui sau. Dar Tarik iarăsi se simte fiul nedreptătit și deși kemal încerca să-l împace, acesta îi reproșează că el a fost alături de părinții lor zi de zi și aceștia mereu nu cred în el că poate să facă ceva constructiv în viață.

 În timp ce Nihan deschide un mic cufăr cu lucrurile care îi amindesc de clipele minunate petrecute alături de bărbatul vieții ei și miroase șnurul de la legitimația de călătorie,  Kemal aflat în cealaltă parte a orașului privește un desen făcut de Nihan și îl mototolește, vrând să-l arunce, dar inimă nu-l lasă.


 A două zi la holding, Tafun îi arată lui Emir toate dovezile cu privire la investigați. La un moment dat Emir observă că exact în anul căsătoriei cu Nihan, Kemal a plecat din Istanbul și asta îi dovedește că acesta vrea ceva de la el. Tafun pleacă să caute și alte informații despre rivalului șefului sau...

Rezumat ~ Partea 2

Zeynep obține jobul la care a visat!

 Datorită lui NIhan, Zeynep primește un telefon și este chemată la agenție pentru casting. Ozan aflase la soră lui de preselecție și se duce și el la agenție să întâlnească față de care s-a indrăgostit nebunește. Cei doi fac cunoștință și în timpul interviului, Ozan o privește insitent din față ușii și la plecare o felicită pentru că a primit jobul. Ulterior, face rost de numărul ei și începe să-i trimită mesaje, iar Zeynep îi răspunde.

 Asu îl sună pe Emir să-l anunțe că trebuie să meargă într-o emisiune tv, dar el o pune să o anuleze. Mamă lui Kemal îi dăruiește fiului ei o ramă foto cu fotografia familiei și el foarte fericit îi spune că o va pune pe birou la holding.

Onder știind cine este Kemal, decide să-i vorbească pentru a-și proteja fiica, dar nu se gândește la consecințe și aceasta decizie ii va împinge familia într-o direcție în care nu există nici o cale de întoarcere...

 Onder, care vrea cu orice preț să o protejeze pe Nihan, îl sună pe Kemal și stabilesc o întâlnire la o cafenea. Ajunși acolo, Onder vrând să se facă înțeles încă din primul minut, îi arată lui Kemal prima suvită de păr a fiicei sale, Nihan, spunându-i cât de mult își dorește să o vadă fericitia. Și după ce îi cere scuze pentru comportamntul soției sale, îl sfătuiește să nu înceapă un război împotrivă lui Emir. Kemal se enervează când aude numele lui Emir și la plecare îi spune lui onder să nu-l mai deranjeze, deparece doar Nihan trăiește în trecut. Onder pleacă de la cafenea și se duce la vilă Leylei, unde o privește cu regret de la distanță.

  Viata Leylei este întoarsă cu susul în jos din cauza unei femei din trecut, care apare în fața ei...

 În timp ce Leyla era la cimitir și plantă flori la mormântul mamei sale, Vildan, care nu mai respectă înțelegerea de a stă departe de mormântul mamei sale, se duce la cimitir și își întâlnește soră, pe Leyla. Cele două susrori își reproșează anumite lucruri din trecut și după plecarea Leylei, Vildan își amintește cum i-a stricat nuntă surorii sale.

 La holding, Banu intră în liftul unde este Emir și în timp ce îl întreabă unde a fost seară trecută, îi arată pe table o poză în care era cu cele trei escorte, avertizandu-l că ea nu este că și Nihan.
 Kemal ajunge la holding și o găsește pe Nihan în birou, care se apropie de el și îi spune cât de mult la iubit, recunoscând că la părăsit dar niciodată nu la trădat. Kemal este surprins când Nihan îi pune pe biroul micul cufăr în care sunt toate amintirile lor din trecut. Emir, care în pemanenta este pe urmele lor, îl sună pe Kemal să-i spună că îi va face o vizită și acesta recunoaște că soția să este cu el la holding. Emir ajunge la holding și încearcă să-l intimideze pe Kemal, dar cum nu-i iese, decide că e mai bine să-ți ți dușmani aproape și să nu-i superi. Kemal este surprins să afle că Emir îi accepa ofertă cu privință la condițiile impuse de el.

Kemal vrea să-l ajute pe fratele sau, Tarık, dar într-una din zile face o greșeală fără să-și dea seama. Și din cauza ca a trimis șoferul sa le cumpere mașinile de tuns pe care Tarik vroia sa le achiziționeze, dar nu a reusit pentru ca tatăl lor nu a fost de acord, cauzează ca neînțelegerile dintre cei doi frați să ia amploare. Tufan se duce să se tundă la frizeria tatălui lui Kemal pentru a află punctele slabe ale familiei și văzând că Tarik este deranjat de cadoul fratele sau, încearcă să-l atraga de partea lui Emir.

 În timp ce Nihan ajunge la atelierul de pictură, Emir îi șantajează părinții, amenințându-i că dacă nu le spune tot ceea ce știu despre Kemal , va trimite la poliție înregistrarea video în care Ozan împușcă aceea față englezoaică. El îi amenință că dacă nu le scrie o lista cu tot ceea ce știu fără să trișeze atunci îi împușcă, deoarece ei nu l-au ajutat cu nimic. Iar el de cinci ani de zile plătește să reducă la tăcere o persoană care a asistat la crimă. Onder stă neputincios în față ginerelui, care își amintește cum a plănuit să-l atragă pe Ozan în capcană. Victimă, față englezoaică avea o bombă în jurul taliei și fiind amenințată cu moartea a fost nevoită să le facă jocul, fără să știe că este mințită, mai ales că i s-a promis că nu va păți nimic pentru că pistolul nu are gloanțe și la final își va luă banii și va plecă. Ulterior, Vildan conștientizează că doar  Galip îi poate ajută și îl sună la telefon.

 Kemal convins de Asu, participă la emisiunea de televiziune transmisă în direct.  Asu, Nihan, părinții lui Kemal, Tarik, Zeynep, Salih și Leyla privesc la TV emisiunea. Reporteriță îl compară pe Kemal cu Emir datorită ambiției și el declară că provine dintr-o familie modestă de care este mândru, apoi recunoaște că din cauza ambitei a greșit și i-a rănit pe cei dragi, dar va schimbă totul începând de astăzi, deoarece el nu vrea să facă parte din acei oameni care îi tratează pe alții cu aroganța și agresivitate.

 Tarik convins de Tufan, vine să vorbească cu Emir, care îl asigură pe Tarik că are nevoie de el pentru realizarea unui interes comun. Dar conversația lor este intreruptă pentru că Emir este sunat la telefon de cei puși să-l urmărească pe Kemal.

 Kemal și-a dat seama cât de mult a făcut-o pe Nihan să sufere din cauza ambiției și se duce la atelier, unde își aduce aminte de momentele romantice petrecute alături de ea. Nihan este plăcut surprinsă să-l vadă acolo și el îi spune că a fost nevoit să-l mintă pe Emir că vrea să lucreze cu ea pentru a o proteja. Emir, care a fost informat unde se află rivalul său, trimite bătăuși și unul dintre ei bate la ușă exact când Kemal terminase de îi spus lui Nihan că va stă departe de ea de acum încolo și intenționa  să plece.

Rezumatul este disponibil și pe Canalul YouTube Flory4all!


Sursa info/foto: www.startv.com.tr
Kara Sevda bolum 4

Trimiteți un comentariu

Mesaje

[blogger][facebook][disqus]

Author Name

{picture#YOUR_PROFILE_PICTURE_URL} YOUR_PROFILE_DESCRIPTION {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.