About actors & actress Acıyor - Mă doare Anastasia Tsilimpiou animatori petreceri copii Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Bahar Viata furata Bahar viață furată Bana Sevmeyi Anlat Bani murdari Dragoste barbati Begüm Kütük Yaşaroğlu Bere Ciucaș Beren Saat Bergüzar Korel Bir nefes yeter Blogger Boran Kuzum Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burcu Kara Cadouri Cansu Dere Carbon Cleaner Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cingöz Recai Cofetaria Tic Tac Compari Imobiliare Conspiratii Cosmetice costume Costume Ricardo Montesi curatarea jaluzelelor Dalai Lama Decizii de viata Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim Doi mincinosi Dragoste infinita Duo Flame Elimina depunerile de carbon EN Endless Love Engin Akyurek English Info English News Erkan Petekkaya Ezgi Asaroglu Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Festivalul de Film de la Cannes Film Selfie Filme Final Final serial Frumusetiile naturii Furtuna pe Bosfor Gelato Siviero Maria Gizem Karaca Göksel Demirpençe Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Iluzii optice Interviu Istanbull Gelin İstanbullu Gelin Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Lifestyle Mehmet Akif Alakurt Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia 2017 Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim ochelari de soare dama ochelari de soare Pedro Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Oua vopsite Özcan Deniz Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Perla Neagră Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Prezentare seriale PROMO Puterea destinului Retete RO role roti Rüya Saadet Işıl Aksoy Secretul vindecarii spontane Senan Kara Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sezen Aksu Sezonul 1 Sezonul 2 Sfaturi utile Shopping sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor stil de viață Stiri Suleyman Magnificul Tarkan Tevetoğlu Test Test de personalitate Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Tuba Buyukustun Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Two liars Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zodiac

Dragoste Infinita Episodul 2 ~ Kara Sevda ~ Rezumat

Dragoste Infinita Episodul 2 Rezumat ~ Partea 1

Dragoste Infinita Episodul 2
Prezentul devine oglinda trecutului!
Kemal o salvează pe Nihan, dar de data asta după ce îi dezleagă frânghia de la picior, se lasă la fundul mării, apoi iese și se ascunde pe un iaht. Nihan este ajutată să iasă din mare de cei care o însoțeau și ea strigă numele lui Kemal, iar atunci când vede că bărbatul care a salvat-o nu are un talisman la gât, își da seama că nu s-a înșelat și chiar bărbatul pe care îl iubește neîncetat i-a salvat viata pentru a doua oara. Ea se urcă în mașină și trecutul revine, amintindu-i plecarea lui Kemal și cum Leyla i-a spus că din cauza că a distrus băiatul, nu o va mai primi la ea acasă. Zeynep, sora lui Kemal, care a păstrat legătură cu Nihan primește telefon de la aceasta și află că i-a văzut fratele și stabilesc o întâlnire să o ducă la stilist.

Nihan își ascultă inima, apoi își face curaj și se duce acasă la Leyla!
 Kemal ajunge acasă la Leyla și îi povestește totul. Leyla observă impulsul și gândurile de răzbunare pe care Kemal le tine ascunse în interiorul său și îl avertizează să nu facă o mișcare greșită.
 În timp ce Leyla vede că acesta și-a șters tatuajul cu semnul infinitului, Nihan apare la ușă și îi spune că l-a văzut pe Kemal, dar mătușa ei nu recunoaște și o invită înăuntru să se usuce.

Emir află din ziar că soția i-a căzut în apa și când aceasta se întoarce acasă, el îi spune că a crezut că din gelozie a vrut să se sinucidă, apoi îi reproșează că de cinci ani așteaptă să-l iubească și căsnicia lor să fie una reală . Dar Nihan îi amintește că a fost obligată să se căsătorească cu el și să nu aștepte nimic altceva de la ea, iar el îi reproșează că l-a făcut să devină dependent de ea, spunându-i că de fapt părinții ei au sacrificat-o pentru a-l salva pe fratele ei de închisoare. Ea îl pălmuiește și el furios o amenință că dacă nu-i va deveni soție cu adevărat, atunci îi va da fratele pe mâna poliției.

Familia lui Kemal este în culmea fericiri atunci când acesta revine acasă!

 În ziua următoare, Kemal se duce la familia lui și le povestește că s-a întors la Istanbul pentru o licitație, iar Hakki i-a cedat o parte din companie și acum are drepturi depline în reprezentarea companiei. Părinții lui Kemal sunt foarte mândri de fiul lor și la un moment dat în timp ce erau la masă, Tarik vede știrea din ziare și Fehime încearcă să-și convingă fiul să nu se mai apropie de Nihan.


Nihan de ani de zile pretinde că are o viață fericită alături de Emir, doar de dragul fratelui ei, Ozan,

 Vildan, surprinde servitoarele la bucătărie bârfind și vede în ziar știrea în care fiica ei este pusă într-o situație stânjenitoare, iar Banu este învingătoarea serii la petrecerea de aseară, dar trece cu vederea situația creata. Tatăl lui Nihan este singurul care i-a atitudine și îi soției că fiica lor este nefericită, dar ea îl asigură că Nihan nu dă importantă bârfelor.

Emir și Galip vin la părinții lui Nihan pentru a stabili unde copiii lor își vor petrece aniversarea căsătoriei și cei doi se prefac că au o căsnicie fericită în prezenta părinților, ba chiar se gândesc la copii. Dar Onder, care vrea să -și vadă fiica fericită, îl invită pe Galip în birou și îi arată știrea scandaloasă, dar acesta îi spune că important este faptul că Emir se întoarce mereu acasă la soție și fiul lui nu trăiește cum vrea lumea, ci toată lumea să trăiască după cum vrea Emir.

 Salih o vede pe Zeynep în mașina companiei și alergând în spatele ei, Kemal îl observă și oprește pentru a vorbi cu prietenul săU  cel mai bun. În drum spre școală, Zeynep îi spune fratelui ei că Nihan a întrebat de el și este nevoită să-i promită că nu-i va spune lui Nihan că el s-a întors.

 Nihan află că Kemal a revenit la Istanbul și toate temerile ei sunt pe cale să devină realitate.

 În timp ce Nihan se află la coafor cu Zeynep, care trebuie a pozat și fotografiile vor fi depuse direct la agenții datorită prietenei sale, Emir îi trimite o poză in care este împreună cu Ozan la curse de mașini, întrebând-o dacă chiar vrea ca fericirea asta să se termine. Kemal o sună pe Zeynep, dar din cauza că era la baie, Nihan răspunde și ascultă vocea lui Kemal, care îi spune șoferului să-l ducă la club și ea își da seama că este la Istanbul.

Intre Kemal si Emir începe o puternică competiție!

Furia lui Kemal este imensa și, deși au trecut cinci ani, rănile iubirii sunt încă proaspete. El vrea să finalizeze cu succes licitația și apoi să revină la Zonguldak. El se duce l-a clubul unde asistentul lui Emir l-a chemat pentru întâlnire, dar Emir intenționat îl face să aștepte aproape o jumătate de oră și nu vrea să dea mâna cu el. Kemal îi vorbește despre oamenii umili din mină și intenționat specifică că lucrul cel mai de preț pentru ei este timpul, sugerându-i să fie punctual și pleacă de la întâlnire fără să vorbească despre licitație. Administratorul clubului, care era sătul de fițele lui Emir, aude conversația și la plecare lui Kemal, acesta merge în urmă lui până la ușă spunându-i că îl mai așteaptă acolo. Emir furios îi povestește ce s-a întâmplat lui Tufan, asistentului sau, afirmând despre Kemal că este un ticălos și cine se crede el...

Rezumat ~ Partea 2

Dragoste Infinita Episodul 2
Nihan merge spre mașină pentru că are întâlnire cu Yasemin la atelierul de pictură, dar îi iese în cale Banu, care foarte prefăcută încearcă să pară nevinovată pentru știrile din presă. Dar Nihan o asigură că nu a văzut nimic ce ar putea să o afecteze. 
Banu furioasă că nu i-a ieșit jocul, îl sună pe Emir și îi spune că a fost jignita de Nihan și îi cere să pună capăt căsniciei. Emir se bucură când aude că Nihan este geloasă și fără să știe că a fost mințit, o invită pe Banu la aniversarea căsătoriei. 

În timp ce Zeynep este la o ședință foto, Salih, care este îndrăgostit de ea, o sună să anuleze întâlnirea pentru că este ocupat la servici. Între timp,Nihan ajunge la atelier și îi povestește lui Yasemin despre reîntoarcerea lui Kemal și aceasta o sfătuiește să lase trecutul în urmă, deoarece soțul ei, Emir o iubește nebunește, Dar Nihan nu își poate lua gândul de la bărbatul pe care îl iubește și după lăsarea serii se duce în port și de la distanță îl privește pe Kemal, care era cu prietenul său și vroia să-i spună că s-a îndrăgostit de Zeynep. Salih o vede pe Nihan și fără să vrea îi atrage atenția lui Kemal, care se îndreaptă spre ea, dar apare Emir și pleacă.

 Zeynep își așteaptă fratele la poartă și îl roagă să nu le spună părinților că ea s-a întâlnit cu Zeynep și motivează că a fost o întâlnire întâmplare, apoi îi promite că nu se vor mai întâlni niciodată.

 În timp ce Nihan picta portretul lui Kemal, are un vis cum acesta vine în fața vilei și ea se duce la el în grădină. El o întreabă de ce a fost în port și află că ei i-a fost dor de ea, apoi o mângâie pe față și o sărută. Cei doi plâng și el o întreabă dacă dragostea lor s-a sfârșit și a rămas doar ură, apoi Nihan îi spune că încă îl mai iubește și și-ar fi dorit să fi putut să-i spună secretul ei. Nihan este trezită de vocea lui Emir.

Dimineața ea iese în grădină și în timp ce urmărește un zmeu care zboară purtat de vânt, își amintește de momentele frumoase petrecute alături de Kemal, iar Leyla o vede plângând și o consolează.

 Kemal și Emir sunt la licitație, unde intenționat îl lasă pe Emir să câștige licitația, care la plecare îi spune adversarului că era clar cine va câștiga. Ulterior, Emir află că au avut loc mici schimbări în conducere, deoarece a avut loc o fuziune între firme și pentru a obține licență trebuie să discute cu directorul Kemal Soydere.

Emir pleacă furios la birou și tatăl lui îl mustră că a dublat prețul la licitație și nu-i permite ca din cauza mândriei, să-i provoace pagube la holding. Emir este nevoit să semneze contractul și Kemal primește actele, apoi foarte fericit îl sună pe Hakki, care era cu nepoata sa, Asu.

 În timp ce Nihan era la cină cu familia, Kemal este pe vapor și fiindu-i foarte dor de ea, aruncă un artificiu în aer, pe care Nihan îl vede și crezând că își pierde mințile se duce la baie și plânge.

 Pe fundal se aude superba melodie de dragoste: "Bir Sevmek Bin Defa Ölmek Demekmis ❤ Să iubești odată înseamnă să mori de o mie de ori".

 Dimineața la holding, secretara Asli îi dă lui Kemal o invitație pentru aniversarea căsătoriei lui Nihan și Emir. El se înfurie și o aruncă la gunoi, iar la plecare este așteptat de asistentul lui Emir. Kemal vroia să plece din Istanbul, dar se răzgândește din cauză că Emir i-a trimis prin Tafun un cec cu 500.000 de dolari.

 Soțul lui Vildan este lângă vila Leylei și o privește fără că ea să observe. Se pare că cei doi au fost îndrăgostiți în tinerețe și sora Leylei, actuala soție a lui Onder i-a despărțit.

 Seara, la aniversarea a cinci ani de la căsătoria lui Nihan, Banu este printre invitați și Emir crede că soția sa este geloasă atunci când îi spune că nu-i vine să creadă că și-a invitat amanta. Nihan pleacă spre baie și deodată apare Kemal, care îi dă înapoi cecul lui Emir, spunându-i că câteva zerouri nu-l poate cumpăra. Nihan se apropie și atunci când Kemal dă mână cu ea și îi urează multă fericire, observă că el și-a șters tatuajul cu semnul infinitului de la mână. Emir, care în ultimile zile se întreba în sinea lui cine este Kemal, află de la acesta că îi cunoaște soția și vă imaginați ce urmează...

Rezumatul este disponibil și pe Canalul YouTube Flory4all!

Sursa info/foto: www.startv.com.tr
Kara Sevda bolum 2

Trimiteți un comentariu

Mesaje

[blogger][facebook][disqus]

Author Name

{picture#YOUR_PROFILE_PICTURE_URL} YOUR_PROFILE_DESCRIPTION {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.