About actors & actress Acıyor - Mă doare Anastasia Tsilimpiou animatori petreceri copii Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Bahar Viata furata Bahar viață furată Bana Sevmeyi Anlat Bani murdari Dragoste barbati Begüm Kütük Yaşaroğlu Bere Ciucaș Beren Saat Bergüzar Korel Bir nefes yeter Blogger Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burcu Kara Cadouri Cansu Dere Carbon Cleaner Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cingöz Recai Cofetaria Tic Tac Compari Imobiliare Conspiratii Cosmetice costume Costume Ricardo Montesi curatarea jaluzelelor Dalai Lama Decizii de viata Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim Doi mincinosi Dragoste infinita Duo Flame Elimina depunerile de carbon EN Endless Love Engin Akyurek English Info English News Erkan Petekkaya Ezgi Asaroglu Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Festivalul de Film de la Cannes Film Selfie Filme Final Final serial Frumusetiile naturii Furtuna pe Bosfor Gelato Siviero Maria Gizem Karaca Göksel Demirpençe Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Iluzii optice Interviu Istanbull Gelin İstanbullu Gelin Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Lifestyle Mehmet Akif Alakurt Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia 2017 Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim ochelari de soare dama ochelari de soare Pedro Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Oua vopsite Özcan Deniz Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Perla Neagră Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Prezentare seriale PROMO Puterea destinului Retete RO role roti Rüya Saadet Işıl Aksoy Secretul vindecarii spontane Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sezen Aksu Sezonul 1 Sezonul 2 Sfaturi utile Shopping sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor stil de viață Stiri Suleyman Magnificul Tarkan Tevetoğlu Test Test de personalitate Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Tuba Buyukustun Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Two liars Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zodiac

Dragoste Infinita Episodul 1 ~ Kara Sevda ~ Rezumat

Dragoste Infinita Episodul 1 Rezumat ~ Partea 1

Dragoste Infinita
Nihan și Kemal se îndrăgostesc iremediabil!

Povestea lor de dragoste începe într-un autobuz public, unde Nihan se urcă din dorința de a găsi noi surse de inspirație printre oameni modești pentru următoarea expoziție personală de pictură. Kemal îi oferă un bilet și atunci când șoferul frânează, ea ajunge în brațele lui și cei doi se îndrăgostesc iremediabil unul de altul. Nihan îi schiteană portretul în secret și cei doi se privesc pe furiș de câte ori au ocazia. Din acea zi, cei doi îndrăgostiți se gândesc mereu unul la altul și vorbesc cu prietenii cei mai buni despre întâlnirea din autobuz. Autobuzul ajunge la destinație și în timp ce Nihan ajunge acasă, unde mama și fratele ei sunt deranjați că aceasta a luat un autobuz public lăsând mașina la Yasemin. Kemal, care este cu Salih în port, își dorește să o revadă pe fata din autobuz.
 În ciuda faptului că Nihan s-a născut într-o familie înstărită, ea nu a simțit niciodată că face parte din acest stil de viată, deși mama ei a încercat din răsputeri să o facă pe fiica ei să evite locurile unde conviețuiesc oamenii cu clase sociale diferite.

 Vildan vrea cu orice preț să-și căsătorească fiica cu Emir, deoarece Galip are un întreg imperiu pe care urmează să-l transfere fiului său, ea știind că doar așa se vor rezolva problemele financiare a familiei. Dar Nihan nu-l iubește pe Emir, deși iubirea lui față de ea este sinceră și greu de ținut sub control, ba chiar devine o obsesie...

 În timp ce Nihan este obligată de mama ei să asiste la cina în familie, unde invitații speciali sunt Emir și Galip, Kemal cinează alături de familia sa, iar părintii lui sunt foarte mândrii de fiul lor. După cină, Nihan își surprinde părintii certându-se din cauză că afacerea familiei este în pragul falimentului și mama ei, Vildan, care este o fire mai egoistă, își forțează soțul, pe Onder să accepte oferta lui Emir de a ceda 70% din acțiunile companie pentru a salva afacerea familiei.
  O lună mai târziu, exact de ziua lui Nihan are loc "Expoziția de artă pentru copiii străzii"și Kemal, care era într-un mall cu prietenul său Salih rămâne plăcut surprins atunci când își vede propriul portret. Seara, are loc ziua de naștere a lui Nihan și Ozan, fratele ei geamăn, unde sunt invitați și Emir și Yasemin, prietena lui Nihan. Kemal merge spre port, iar pe stradă aude muzică și o vede pe Nihan la petrecerea aniversară.
  Emir (Kaan Urgancioglu), care este îndrăgostit nebunește de Nihan face totul pentru a câștiga dragostea ei și organizează în secret o surpriză pentru ziua femeii pe care o iubește. Dar atunci când ajunge la petrecere și o vede dansând cu un bărbat, acesta devine gelos și îl lovește pe Duruk. Nihan devine furioasă, se ceartă cu el și apoi pleacă de la petrecere să facă o plimbare cu iahtul, dar atunci când încearcă să dezlege frânghiile de ancorare se împiedică și cade în mare, iar frânghia o trage la fund. Kemal o vede și după ce o salvează îi urează la mulți ani.
 Ozan și Yasemni vin în port să o caute pe Nihan, dar acesta îi spune lui Kemal să pornească iahtul și cei doi îndrăgostiți pleacă pe mare și așa începe o frumoasă poveste de iubire. Nihan află despre Kemal că studiază ingineria minieră și are visuri mărețe de a schimbă metodele de lucru și a reduce accidentele din subteran.
 Nihan îi spune că datorită lui ea simte că a început o nouă viață și Kemal decide să se întoarcă la mall, deoarece este târziu și familiile lor se vor îngrijora. Emir crede că Nihan a plecat cu iahtul împreună cu Duruk și acesta este bătut în stradă de doi indivizi, iar Emir se uită din mașină.
 Dimineața devreme, Nihan primește de la Emir un buchet cu flori și un bilețel cu mesajul: Ziua ta este și ziua mea. Ozan îi spune ce s-a întâmplat aseară cu Duruk, Nihan furioasă afirmă despre Emir că este arogant și se folosește de situația financiară a familiei lor pentru a se apropia de ea.
 Pe de altă parte, Kemal, care are o viață liniștită alături de familia sa, se gândește neîncetat la Nihan, iar sora și mamă lui observă că este îndrăgostit, dar el nu recunoaște.
  Fehime obișnuiește să se ocupe de îngrijirea unei vile de pe plajă care aparține Leylei și cum nu întotdeauna are timpul necesar, uneori își mai trimite fiul. Kemal ajunge la Leyla, care i-a devenit o prietenă foarte bună, deși ea este mai în vârstă decât el. El vrea să-i planteze florile în grădină, dar ea îl observă îngândurat și îl invită la masă să vorbească. Cei doi au o conversație și Leyla află că el i-a salvat viața fetei despre care de mai bine de o luna îi tot povestește și aceasta la plecare i-a desenat semnul infinitului în palmă.
 În timp ce Nihan este pe cale să plece de acasă pentru că a fost invitată de Kemal pe plajă la vila Leyilei, Emir ajunge acolo cu două bilete spre Londra, dar ea îl refuză. Leyla o vede pe Nihan și are impresia că o cunoaște, iar când află numele de familie pleacă în casă și i-a dintr-un cufăr poza lui Nihan cu Ozan de când erau mici. Nihan nu știe că de fapt Leyla este mătușa ei, care este surprinsă de așa o revedere și aduce un tort cu lumânări și împreună cu Kemal îi urează sărbătoritei, la mulți ani.

În ziua următoare, Nihan îl invită pe Kemal să-i vadă expoziția, fiind văzuți de Ozan, iar ulterior sora lui vrea sa-i facă cunoștință cu Kemal.
 Emir, care era la holding în ședința cu tatăl lui Nihan, o tot sună insistent pe fiica acestuia și din cauză că Nihan își închide telefonul, el anulează ședința și pleacă în birou, unde își pierde controlul și răstoarnă lucrurile de pe masă. Galip încearcă să-l calmeze și află că fiul lui o iubește foarte mult pe Nihan, dar ea mereu îl respinge și îl trimite pe Emir la Londra, apoi pune la cale căsătoria pentru a-și face fiul fericit.

Tatăl lui Nihan se înfurie atunci când Galip îi propune căsătoria și strigă cât îl ține gura că înțelegerea în privința vânzării companiei s-a terminat, deoarece fata lui nu este de vânzare. Nihan îi aude și șocată se duce la ei, iar Ozan, care are astm se sufocă și leșină.  Onder își avertizează soția că dacă o va forța pe fiica lor să se căsătorească cu Emir, atunci el va divorța, deoarece vrea ca fiică lor să fie fericită.

 Kemal și Nihan își petrec timpul împreună de câte ori au ocazia și într-o seară se joacă adevăr și provocare, iar Kemal îi mărturisește că o iubește încă din prima zi. Cei doi îndrăgostiți se săruta și sunt văzuți de Zeynep și Salih.

Rezumat ~ Partea 2

Kara Sevda
Kemal a terminat studiile și primește vestea mult așteptată ca a fost acceptat pentru angajare la cea mai mare mină din Zonguldak. El stabilește o întâlnire cu Nihan, care dorește să-i prezinte iubitului pe fratele ei geamăn, dar Emir revine de la Londra și Nihan este nevoită să anuleze rezervarea, iar Kemal nu este lăsat să între în club. Nihan pleacă însoțită de Emir și Kemal îi vede împreună, se supără și îi respinge apelurile iubitei. Nihan se duce în port și îi cere scuze, iar atunci când încearcă să-i explice ce s-a întâmplat, Kemal îi spune că a văzut-o cu Emir. Cei doi îndrăgostiți sunt întrerupți de Vildan exact când fiică ei îi spunea lui Kemal că s-a îndrăgostit nebunește de el...

Nihan își i-a iubitul de mână, apoi își înfruntă mama, care îl rănește pe Kemal, atunci când îi spune fiicei ei să nu-i dea speranțe că ar putea fi ceva între ei, deoarece ea știe finalul. Vildan pleacă nervoasă, mai ales că fiică ei a insistat să-i ceară scuze lui Kemal, Dar cum aceasta nu vrea, Nihan îi cere scuze iubitului în locul mamei sale și află că acesta va pleca la Zonguldak.

  Cei doi îndrăgostiți se împacă și după ce petrec o seară frumoasă pe iaht, se duc și își tatuează la încheietura mâinii, semnul infinitului. Nihan lasă în urmă viața ei bogată și decide să se căsătorească cu bărbatul vieții ei, Kemal. Dar Emir pune la cale un plan prin care să devină soțul lui Nihan și Ozan ucide accidental o fată, astfel încât Nihan trebuie să se căsătorească cu el în schimbul salvării fratelui ei de închisoare. Kemal ajunge acasă și cum nu știe ce s-a întâmplat, le spune părinților că în curând se va căsătorii și aceștia se bucură.

  Nihan este nevoită să accepte să se căsătorească cu Emir și atunci când iubitul îi oferă un inel de logodnă cu diamant inscripționat cu numele Kemal&Nihan și o cere în căsătorie, ea plângând îl refuză și motivează că nu este pregătită pentru o viata sărăcăcioasă, ascunzându-i adevarul. Vildan se duce la frizeria unde lucrează tatăl lui Kemal și în timp ce face scandal, spunându-i că fiul lui să nu se mai apropie de fiica ei, acesta se simte rău din cauza inimi și cade jos. Kemal nu realizează viața fără Nihan și a doua zi pleacă la Zonguldak,

  După patru ani, la mina unde lucrează Kemal are loc o explozie și el îi salvează viața directorului Hakki, care îi propune să devină manager și partener de afaceri.
Știrea accidentului minier este difuzată în direct la TV și Nihan, care în acești ani a ținut legătura cu Zeynep, sora lui Kemal, o sună la telefon și află că bărbatul la care se gândește și-l iubește neîncetat este în viată. Nihan își continuă viața de femeie măritată, aparent fericită la dineuri în fața presei, dar nu uită niciodată prima ei dragoste.

  Un an mai târziu, Kemal se întoarce în orașul său natal, la Istanbul, ca un om de afaceri de succes și începe să concureze cu Emir pentru a o recâștigă pe Nihan. Din cauza că Nihan nu-l acceptă pe Emir ca și soț și nu-i dă voie să se apropie de ea, Emir vrea să o facă geloasă și, deși își iubește soția, începe o relație cu frumoasa Banu, care lucrează la Relații Publice. Dar lui Nihan nu-i pasă atunci când prietena ei, Yasemin îi arată știrea și seara la un dineu de afaceri, își avertizează soțul să nu se mai afișeze în public cu amanta pentru că îi face de rușine familia.

  Kemal și Nihan se revăd după cinci ani și viețile lor se intersectează din nou la malul Bosforului, atunci când ea își vede soțul cu amanta la petrecerea cu partenerii de afaceri și pleacă de pe iaht cu barca pneumatică. Destinul se schimba în favoarea ei și trecutul se repeta, iar Nihan se împiedică de frânghie și cade în mare.

 Kemal primește un apel telefonic de la Emir, care era nemulțumit din cauza ca el a refuzat întâlnirea dinaintea licitației și după ce termina conversația, observă cum Nihan cade în apa mării și îi salvează viața pentru a două oară...

Rezumatul este disponibil și pe Canalul YouTube Flory4all!

Kara sevda bolum.Kara sevda özet, Endless Love synopsis. Dragoste infinita rezumat,Dragoste infinita episodul 1 Dragoste infinita episodul 2 Dragoste infinita episodul 3 Dragoste infinita episodul 4 Dragoste infinita episodul 5 Dragoste infinita episodul 6 Dragoste infinita episodul 7 Dragoste infinita episodul 8 Dragoste infinita episodul 9 Dragoste infinita episodul 10 Dragoste infinita episodul 11 Dragoste infinita episodul 12 Dragoste infinita episodul 13 Dragoste infinita episodul 14 Dragoste infinita episodul 15 Dragoste infinita episodul 16 Dragoste infinita episodul 17 Dragoste infinita episodul 18 Dragoste infinita episodul 19 Dragoste infinita episodul 20 Dragoste infinita episodul 21 Dragoste infinita episodul 22 Dragoste infinita episodul 23 Dragoste infinita episodul 24 Dragoste infinita episodul 25 Dragoste infinita episodul 26 Dragoste infinita episodul 27 Dragoste infinita episodul 28 Dragoste infinita episodul 29 Dragoste infinita episodul 30
Sursa info/foto: www.startv.com.tr
Kara Sevda bolum 1

Trimiteți un comentariu

Mesaje

[blogger][facebook][disqus]

Author Name

{picture#YOUR_PROFILE_PICTURE_URL} YOUR_PROFILE_DESCRIPTION {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.