About actors & actress Acıyor - Mă doare Anastasia Tsilimpiou animatori petreceri copii Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Bahar Viata furata Bahar viață furată Bana Sevmeyi Anlat Bani murdari Dragoste barbati Begüm Kütük Yaşaroğlu Bere Ciucaș Beren Saat Bergüzar Korel Bir nefes yeter Blogger Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burcu Kara Cadouri Cansu Dere Carbon Cleaner Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cingöz Recai Cofetaria Tic Tac Compari Imobiliare Conspiratii Cosmetice costume Costume Ricardo Montesi curatarea jaluzelelor Dalai Lama Decizii de viata Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim Doi mincinosi Dragoste infinita Duo Flame Elimina depunerile de carbon EN Endless Love Engin Akyurek English Info English News Erkan Petekkaya Ezgi Asaroglu Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Festivalul de Film de la Cannes Film Selfie Filme Final Final serial Frumusetiile naturii Furtuna pe Bosfor Gelato Siviero Maria Gizem Karaca Göksel Demirpençe Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Iluzii optice Interviu Istanbull Gelin İstanbullu Gelin Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Lifestyle Mehmet Akif Alakurt Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia 2017 Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim ochelari de soare dama ochelari de soare Pedro Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Oua vopsite Özcan Deniz Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Perla Neagră Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Prezentare seriale PROMO Puterea destinului Retete RO role roti Rüya Saadet Işıl Aksoy Secretul vindecarii spontane Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sezen Aksu Sezonul 1 Sezonul 2 Sfaturi utile Shopping sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor stil de viață Stiri Suleyman Magnificul Tarkan Tevetoğlu Test Test de personalitate Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Tuba Buyukustun Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Two liars Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zodiac

Kosem Episodul 23 - Rezumat

Kosem episodul 23, Kosem serial turcesc, kosem ep 23 rezumat, Kosem episodul 23 în romana. urmeaza Kosem episodul 24

Kosem ~ Episodul 23 rezumat ~ Partea 1 ~ Luna sângeroasă


 Yasemin, sora Sultanei Kosem moare 

Kosem Episodul 23 - Rezumat
La grajduri, un eunuc, la ordinul lui Haci, lărgește găurile din șaua calului și Yasemin, care trebuia să se întâlnească cu Ahmet la cabana de vânătoare, ajunge acolo. Dar eunucul o minte că este în pericol, deoarece Sultana Kosem știe că a fost trimisă de Safiye și trebuie să fugă. Yasemin speriată se urcă pe cal și călărește în goană prin grădinile seraiului.

În acest timp, Kosem, care a aflat că Yasemin este sora ei, poruncește eunucilor să o găsească pe Yasemin și supărată îi povestește lui Haci ce i-a spus Safiye.

Kosem este foarte agitată și își exprimă temeriile ei spunându-i lui Haci că speră ca sora ei să se întoarcă teafără și nevătămată, dar el se îndoiește că mai poate fi salvată. În timp ce, Haci îi confirmă sultanei că Yasemin are pe picior acel semn din naștere de care ea a întrebat, Iskender ajunge la Kosem, care era langa trupul neînsuflețit a lui Yasemin si vrea să afle dacă ea are legătură cu moartea cadânei  pentru a preveni ce va urma. Kosem și îi cere iertare surorii sale, iar Iskender află de la Haci că Yasemin este sora sultanei...

Pe de altă parte, între Mehmet și Osman au loc numai certuri. Cei doi s-au dus la tabara ienicerilor si, deși conform tradițiilor otomane vechi de sute de ani, cel mai mare prinț are întâietate, Mehmet își întrerupe fratele și le vorbeste el ienicerilor.

Ahmet însoțit de  Zulfikar o vizitează pe Humașah, care îl felicită pentru deschiderea Moscheei. Zulfikar vrea ca sotia lui să-i spună sultanului adevarul despre Iskender, dar ea schimbă subiectul discuției. Si totuși sultanul insită să aflle motivul vizitei și atunci Zulfikar îi propune ca Iskender să fie trimis guvernator în Anatolia, deoarece au nevoie de cineva de încredere acolo. După plecarea sultanului, Humașah îi reproșează soțului că vrea să-l trimită departe pe fratele ei și el îi spune că nu-i mai poate permite lui Safiye să-l folosească pe Iskender pentru a obtine controlul dinastiei otomane. Ulterior, ea își informează mama, care crede ca Zulfikar i-a întins o capcană fiului ei.

 Kosem îi cere o favoare lui Iskender, să o ucidă pe Safiye 
Iskender află tot ceea ce a facut Safiye și Humașah, cum au plănuit ca sora lui Kosem să ajungă în iatacul sultanului pentru a se răzbuna. Kosem îi spune direct lui Iskender că vrea să o ucidă pe Safiye pentru ea.

 Safiye este informată despre dispariția lui Yasemin și crede că a fost omorâtă. Ea își face griji ca nu cumva Zulfikar să le dezvaluie secretul pentru că viața lui Iskender va fi în pericol și Bulbul să-l supravegheze îndeaproape.

Halil îl înștiințează pe sultan despre propunerea sultanei Halime să-l căsătorească cu fiica ei și Davut, care este lângă ei nu-i convine deloc. Sultanul îi explică cât de prețioasă este Dilruba pentru el și dorește să fie fericită. Iskender îi întrerupe si îi spune despre Yasemin că a căzut de pe cal și a murit. Ahmet îl cheamă pe Haci, care ii confirmă că este adevărat ceea ce i-a spus Iskender și chiar a fost un accident. Dar sultanul devine suspicios și o întreabă pe Cennet, dar ea nu știe nimic.

Kosem suferă pentru pierderea surorii sale și Ahmet vine la ea să-i spună despre moartea cadânei și brusc începe să aibă dureri de stomac. Ea stă în brațele sultanului și îi spune că trebuie să-l consulte și alți medici, dar el consideră că ea este leacul de care are el nevoie.

Iskender a rămas pe gânduri, întrebându-se cum să o ucidă pe Safiye, care se comportă cu el ca o mamă adevărată și pe de altă parte cum să o refuze pe femeia pe care o iubește în tăcere și dorește să o protejeze cu prețul vieții sale.

Mehmet pentru a se răzbuna pe Osman, pune la cale împreună cu Ayshe, un plan prin care Angela-Meleksema să fie trimisă la palatul vechi și cadâna este anunțată de Bulbul să se pregătească de plecare. Dar ea fuge pe coridorul haremului strigându-l pe Osman,care iese din cameră și cadâna îngenunchind îl imploră să nu o trimită la piața de sclavi. Osman șocat, îi cere explicații lui Bulbul, care dă vina pe Cennet și printul crede ca maică-sa a poruncit asta. Cei doi intră în cameră și Osman îi promite lui Meleksema că nimeni nu o va trimite departe și ea îi spune cât de mult s-a îngrijorat că nu-l va mai vedea niciodată.

Kosem ~ Episodul 22 rezumat ~ Partea 2

Iskender află că este fiul Sultanei Safiye 
Safiye ordonă ca Zulfikar să fie omorât 

Humasah îi reproșează lui Kosem de accidentul cadânei Yasemin și îi spune că i-a fost frică să nu-i fure inima sultanului și de aceea a fost ucisă biata cadână.

 În timp ce Halime își caută fiica, aceasta este la întâlnirea cu Davut, așa cum stabilise într-o scrisoare și cei doi se căsătoresc în secret. Tinerii însurăței zâmbesc, deci e clar că sunt îndrăgostiți.

 Halime încearcă să iscodească medicul lui Ahmet să afle de când este bolnav sultanul și dacă este grav. Dar medicul îi spune că este confidențial și ea știe regulile.

 Iskender tot privește schița cu portretul cu sultanei Kosem și în cele din urmă decide să se ducă la palatul vechi și în toiul nopții cu o sfoară neagră în mâini, se aproprie de patul lui Safiye. Dar nu poate să-i facă rău lui Safiye, care să trezește și îl întreabă dacă Kosem l-a trimis să o ucidă și îi spune că ea este mama lui. Ea vrea să-l îmbrățișeze, dar el este șocat, nu poate să creadă și o acuză că minte, apoi fuge.

 Zulfikar ajunge la hanul din Galata și întreabă hangiul unde este Bekir și este trimis la o masă. Acel aga se sperie când Zulfikat îi pune un inel pe masă și o da în vileag pe Safiye. Zulfikar află că un aga care este loial lui Safiye a scos zvonul despre asasinarea și detronarea lui Ahmet. La plecare, Zulfikar este atacat de patru eunuci, trimisi de Safiye să-l omoare și deși se luptă cu ei, la un moment dat este rănit, dar apare Davut și îl salvează. După ce ajunge la palat, îi poveste lui Humașah cum mama ei a trimis eunucii să-l omoare.

 Kosem îi prepară un medicament sultanului și el îi povestește despre lupta dintre Osman și Mehmet. Amândoi sunt îngrijorați ca nu cumva cei doi frații să se dușmănească. Sultana îi spune că el i-a cruțat viața lui  Mustafa și prinți trebuie să procedeze așa, atunci când unul din ei va urca pe tron.

 Osman și Meleksima petrec mai mult timp împreună și el îi povestește de sângeacul din Manisa si tradițiile otomane, cum prințul cel mai mare va merge acolo dacă sultanul îi permite și ea foarte hotarta îi spune că îl va urma pretutindeni.

 În timp ce Dilruba se întoarce la palat, Halime îi pregătește zestrea fiicei sale, Ajunsă în odaie, Dilruba îi spune mamei sale că nu va mai fi nici o nuntă, deoarece s-a căsătorit cu Davut. Halime este în stare de șoc și furioasă că fiica ei s-a căsătorit fără permisiunea familiei, nu se mai controlează și îi dă o palmă. Halime se duce în mare grabă la Davut și îi reproșează despre căsătorie, spunându-i că dacă sultanul află, îi va lua capul. Dar el este dispus să-și sacrifice viața pentru Dilruba și își informează soacra că a jurat să lupte până ce Mustafa va obține tronul. Halime pare mulțumită de ce aude, dar îl avertizează că dacă nu-i va fi loiat, atunci îi tăie gâtul. În acest timp, Dilruba îi jură lui Mustafa că toți cei care l-au supărat vor plăti.

 Osman este vizitat de maică-sa, care vrea să știe când se va sfârși dușmănia dintre el și Mehmet. Prințul îi spune că vrea să meargă în sangeac, deoarece așa va fi cel mai bine să fie departe de palat,

Kosem devine neliniștiră pentru că vestea morții lui Safiye nu a ajuns la serai. Ea îl caută pe Iskender și află că nu l-a lăsat inima să o omoare, deși condițiile erau favorabile. Iskender îi spune că el nu o va ucide, deoarece îi este loial sultanului și atunci Kosem îi amintește cât de loial îi era și ei, dar el a distrus totul astăzi, nu-i mai este loial.

 Halime își face griji deoarece sultanul vrea să vorbească cu fiica ei și nu știe cum vor ieși la capăt din încurcătura ce a făcut-o propria fiică. Dilruba îi spune clar că sultanul va afla adevărul. Ea ajunge la Ahmet și îi spune că nu vrea să se căsătorească cu Halil și îl vrea pe Davut. Ahmet o ascultă și vrea ca Dilruba să fie fericită, dar brusc îl ia o criză de gastrită și îi spune să plece. Ajunsă în odaia mamei sale, îi povestește tot ce a vorbit cu sultanul și Halime își da seama că boala de stomac a lui Ahmet este gravă.

 La paltul vechi, Humașah își confruntă mama, care a îndrăznit să ordone moartea lui Zulfikar, dar surpriză, Safiye nu știe nimic, este un îngeraș și are alte probleme, Iskender știe că este fiul ei. :))
 Humașah consideră că mama ei a greșit că i-a spus adevărul lui Iskender și află că a fost nevoită, deoarece propriul fiu, trimis de Kosem, a venit în toiul nopții să o ucidă. Iskender ajunge acolo și Humașah vrea să-și îmbrățișeze fratele, dar el se dă un pas înapoi și le spune că are multe întrebări, la care vrea adevărul, vrea să afle totul. Iskender cu lacrimi în ochi îi reproșează lui Safiye, că unsprezece ani i-a fost aproape, știa că el își caută familia, dar ea i-a ascuns adevarul. Sultana îi spune că l-a protejat ca să nu fie ucis. După ce Humașah pleacă, ea ascultă toate reproșurile fiului ei și înainte ca el să plece, îl îmbrățișează și sărută pe obraji.

  Zulfikar este în pat, în convalescență din cauza lui Safiye, care a trimis niște eunuci să-l omoare în timp ce era într-un han și Kosem îl vizitează. Ea află că suspiciunile ei s-au adeverit, Safiye vrea să-l detroneze pe Ahmet și să-l pună pe Iskender, care este fiul legitim al lui Safiye. El îi spune că Iskender este nevinovat și nu vrea să fie ucis, cel mai bine este să fie trimis departe de capitală, deoarece i-a salvat viața sultanei de multe ori și merită să trăiască. Kosem este șocată, nu-i vine să creadă că Iskender este fiul lui Safiye și vrea dovezi.  Safiye află că sultana știe totul de la Zulfikar și își acuza fiica că și-a trimis fratele la moarte.

 Starea de sănătate a lui Ahmet s-a înrăutățit și are dureri insuportabile, iar medicii îi administrează o doză mai mare de medicament, dar sultanul vomită sânge. Medicul șef își da seamă că sultanul este pe moarte.

 Kosem se întoarce la palat și îl trimite pe Haci să-i aducă registrul cu înregistrările prinților născuți. Ea verifică și își dă seama că Prințul Yahia, nu a murit și este Iskender. Apoi îi spune lui Haci că va face tot posibilul să-l protejeze pe Iskender pentru că i-a salvat viața de multe ori și este nevinovat.
 Iskender este plăcut surprins de vizita sultanei pe care o iubește. Kosem vede schița cu portretul ei și îi face cunoscut faptul că el iubește, dar el motivează că a spus ca este îndrăgostit de altcineva pentru a o îndepărta pe Meliki de el. Sultana îi spune să părăsească palatul și va fi numit guvernator, atenționându-l că își poate pierde viața dacă cineva vede schița cu portretul ei la el în cameră. Iskender îi spune că va vorbi cu Ahmet și apoi va pleca departe, deoarece a stat în capitală doar pentru ea și
 a sperat că într-o zi își va găsi familia, dar acum nu mai are nici o speranță. Kosem pleacă și îl informează pe Haci că Iskender a aflat că este fiul lui Safiye.

 Halime este îngrijorată ca Osman să nu observe că fiul ei este nebun, deoarece a aflat că Mustafa a refuzat medicamentul și a plecat cu nepotul. Osman observă comportamentul ciudat al unchiului său atunci când Mustafa hrănește niște pești cu monezi de aur..

 Kosem se duce să-l vadă pe Ahmet și medicul îi spune că boala de stomac a sultanului este mult mai gravă decât a crezut și va mai trăi o săptămâna, maxim două...

 Kosem cu inima frântă iese pe balcon, și la lumina unui cer înnorat și roșu se roagă lui Dumnezeu
 să nu-i lase familia să cadă în întuneric, și să nu o despartă de sultanul inimii ei.

Rezumatul este disponibil și pe Canalul YouTube Flory4all!Sursă info/foto: Kosem Wikipedia, Muhtesem,  Star TV, Muhtesem Yuzyil Kosem Episode 23, pe YouTube


Trimiteți un comentariu

Mesaje

[blogger][facebook][disqus]

Author Name

{picture#YOUR_PROFILE_PICTURE_URL} YOUR_PROFILE_DESCRIPTION {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.