About actors & actress Acıyor - Mă doare Anastasia Tsilimpiou animatori petreceri copii Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Bahar Viata furata Bahar viață furată Bana Sevmeyi Anlat Bani murdari Dragoste barbati Begüm Kütük Yaşaroğlu Bere Ciucaș Beren Saat Bergüzar Korel Bir nefes yeter Blogger Boran Kuzum Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burcu Kara Cadouri Cansu Dere Carbon Cleaner Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cingöz Recai Cofetaria Tic Tac Compari Imobiliare Conspiratii Cosmetice costume Costume Ricardo Montesi curatarea jaluzelelor Dalai Lama Decizii de viata Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim Doi mincinosi Dragoste infinita Duo Flame Elimina depunerile de carbon EN Endless Love Engin Akyurek English Info English News Erkan Petekkaya Ezgi Asaroglu Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Festivalul de Film de la Cannes Film Selfie Filme Final Final serial Frumusetiile naturii Furtuna pe Bosfor Gelato Siviero Maria Gizem Karaca Göksel Demirpençe Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Iluzii optice Interviu Istanbull Gelin İstanbullu Gelin Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Lifestyle Mehmet Akif Alakurt Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia 2017 Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim ochelari de soare dama ochelari de soare Pedro Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Oua vopsite Özcan Deniz Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Perla Neagră Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Prezentare seriale PROMO Puterea destinului Retete RO role roti Rüya Saadet Işıl Aksoy Secretul vindecarii spontane Senan Kara Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sezen Aksu Sezonul 1 Sezonul 2 Sfaturi utile Shopping sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor stil de viață Stiri Suleyman Magnificul Tarkan Tevetoğlu Test Test de personalitate Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Tuba Buyukustun Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Two liars Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zodiac

Kosem Episodul 22 - Rezumat

Kosem episodul 22, Kosem serial turcesc, kosem ep 22 rezumat, Kosem episodul 22 în romana. urmeaza Kosem episodul 23

Humașah este nevoită să-i spună lui Zulfikar adevarul despre Iskender Kosem află că Yasemin l-a otrăvit pe sultan și o otrăvește

Ahmet, Kosem și Yasemin
 La Grădina Imperială, Ahmet și Kosem sunt împreună cu Yasemin, care le pictează portretul. Sultanul are dureri la stomac și nu vrea că favorita inimii sale să-l vadă bolnav și îi spune lui Yasemin că vor continua mai târziu, deoarece are ceva important de făcut. Ahmet ajunge în cameră cu o durere îngrozitoare, insuportabilă de stomac și se tăvălește pe jos de durere.

 Kosem se uită la portret și îi spune lui Yasemin că este talentată, Dar Iskender le întrerupe, deoarece Mehmet vrea să vorbească despre ceva important cu sultana. Sultana pleacă și Iskender nu-și poate lua privirea de la ea. Yasemin observă și îi spune că Sultana este frumoasă. Iskender o trimite în harem și vede o schița a sultanei Kosem pe care o rulează și pleacă cu ea.

 Între timp, Kosem ajunge la întâlnirea cu Mehmet GIray și află că cineva complotează împotriva sultanului și vrea să-l înlocuiască cu unul dintre prinți. Sultana revine la palat și îl informează pe Zulfikar, care o asigură că va investiga. Zulfikar încearcă să afle de la Humașah dacă nu cumva mama ei vrea să-l detroneze pe Ahmet și ea ii spune că Iskender este fratele ei.

 Safiye se întâlnește cu Lala, sfătuitorul lui Osman și află că prințul ascultă sfaturile acestuia și îi spune să o seducă pe Cennet.  Halime încearcă să-i dea un sirop natural lui Mustafa, dar prietenul imaginar îl avertizează să nu-l bea. Prințul Mustafa nu mai este copilul de altădată, care avea încredere în membrii familiei imperiale.


 În timp ce Osman este la piață, vede o sclavă foarte frumoasă, care nu se simte bine și îi cere apă negustorului, dar brusc i se face rău și cade jos. Negustorul de sclave o lovește cu piciorul și Osman intervine și îi oferă apă, apoi îl bate pe negustorul de sclave, o salvează pe Angela și în schimbul ei îi oferă o pungă cu galbeni.

 Halime o trimite pe  Dilruba la grajduri, deoarece Halil, viitorul soț o așteaptă acolo și îi sugerează să vorbească cu el pentru a se cunoaște mai bine. Ea îl așteaptă lângă calul ei. Halil ajunge și îi spune că în curând se vor căsători, iar ea acceptă. Dilruba îi explică lui Halil că dacă o vrea de soție, atunci, trebuie să-i fie loial și supus cu toată inima. Dar cei doi sunt întrerupți de Davut, care o place pe tânăra sultană și îl minte că a fost chemat de sultan.

 Ahmet este consultat de doctor și îi spune că medicamentul trebuia să-l facă să se simtă mai bine, dar l-a îmbolnăvit și mai rău și devine suspicios. Doctorul pleacă și se întâlnește cu sultana, dar nu-i spune că Ahmet este bolnav. Kosem foarte îngrijorată se duce la Ahmet, care îi ascunde și el că este bolnav, iar ea îl informează despre avertizarea lui Mehmet.

 Humașah îl întreabă pe Bulbul dacă Yasemin a fost trimisă de Safiye să-i facă rău sultanului, deoarece se zvonește că se uneltește asasinarea lui Ahmet și ea vrea să prevină tot răul, până nu-i prea târziu. Dar Bulbul nu vrea să recunoască nici în ruptul capului.

  Osman ajunge cu Angela la palat și o lasă în grijă lui Eycan, deoarece Kosem vrea să-l vadă, iar Angela află că  Osman este fiul cel mare al sultanului. Între timp, Kosem a fost informată că Osman a părăsit palatul și este îngrijorată, dar el o liniștește spunându-i că a fost însoțit de Lala. El îi povestește ce s-a întâmplat la piață și îi cere permisiunea să-i permită Angelei sa stea în palat. Kosem acceptă orice de dragul fiului vitreg.

 Dilruba revine la mama ei și îi spune că Marele Vizir, nu este ceea ce ele caută, deoarece au nevoie de cineva curajos. Halime încearcă să o convingă că trebuie să se căsătorească cu Halil și dacă nu-l iubește acea căsătorie politică trebuie să se facă.

 Halil nervos că Davut l-a mințit, merge să-i reproșeze și îi dă vestea cea mare că se va căsătorii cu Dilruba. Davut invidios, îi spune lui Kosem despre căsătoria Dilrubei cu Halil.

 Cennet vorbește cu Lala despre Osman, spunându-i cât de îngrijorată este sultana pentru că prințul pleacă din palat fără să o informeze. Dar el încearcă să o seducă, doar i-a promis lui Safie și îi spune că viața trece și el vrea să-și petreacă zilele împreună cu ea.

 Osman ajunge la el în cameră și găsește caligrafia lui, plină de stropi de cerneală și este foarte supărat. Angela a primit o rochie și în harem îl întâlnește pe Mehmet, care nu-și mai poate lua ochii de la ea. Mehmet și Ayshe se duc la Osman și ea îi povestește despre Mehmet că a văzut o fată în harem. Osman curios vrea să vadă despre ce fată vorbește.

 Pe de altă parte, Iskender este în camera lui și se uită la portretul lui Kosem. Meleki îl place pe Iskender și îi duce baklava, dar el îi spune că nu are timp de ea.
 Cennet este îndrăgostită de Lala și tot încearcă să-i ceară sultanei permisiunea pentru căsătorie. Dar sunt întrerupte de Eycan, care îi prezintă sultanei pe Angela, fata sclava din Rusia.

 Iskender este în vizită la Safiye și Zulfikar ajunge acolo și află de la Gurbuz că Iskender obișnuiește să o viziteze pe sultană. Iskender îi povestește sultanei despre Moscheea lui Ahmet și ea comentează că sultanul nu a avut măcar o victorie și poporul vorbește despre asta. La plecare Zulfikar îl atenționează să nu o mai viziteze pe Safiye, deoarece este o trădătoare. Zulfikar intră la Safiye și îi spune că cineva încearcă să-l detroneze pe Ahmet, dar ea susține că nici dacă ar vrea asta nu ar avea pe cine urcă pe tron. Zulfikar îi spune pe Iskender, prințul tău vreai să-l urci la tron și Safiye este îngrozită că el a aflat și o bănuiește pe fiică ei. Iskender este foarte îndrăgostit de Kosem și când ajunge în cameră se uită la portretul ei, dar o cadână vine la el și cei doi își petrec noaptea împreună.

 Noaptea, în timp ce Ahmet este în pat cu favorită inimii sale, începe să aibă dureri de stomac și ea ordonă gărzilor să aducă doctorul. Kosem află despre boală de stomac a sultanului și Haci o informează că de trei săptămâni știe. Ea ordonă ca nimeni să nu afle. Haci este informat despre eliberarea lui Mustafa și ea bănuiește că venirea lui Yasemin are legătură cu boală sultanului, apoi se gândește la avertismentele lui Mehmet Giray și informația de la Davut despre căsătoria Dilrubei cu Halil.

 Humașah află că soțul ei i-a avertizat mama să nu facă ceva greșit și i-a spus că știe cine este Iskender și se supară pe el. Zulfikar îi spune că nu mai are liniște de când a aflat pentru că pune la îndoială loialitatea față de sultan și pe de altă parte, Iskender pe care l-a crescut și iubit ca pe un fiu. Noaptea, Zulfikar îl visează pe Iskender la tronul dinastiei otomane, dar Humașah se trezește și îl liniștește.

 Yasemin este luată din pat de Cennet și dusă în fața sultanei și primește otravă. Cennet îi spune că dacă le spune adevărul va primi antidotul. Kosem află că Humașah a adus-o pe Yasemin, iar aceasta ii spune că este favorita sultanului și ceea ce face este o crimă.  Între timp, Bulbul observă că Yasemin lipsește și atunci când o găsește,o imploră pe Kosem să-i dea antidotul, altfel va regretă mai târziu.

  Safiye este vizitată de fiica ei, dar ea este supărată și îi reproșează de ce i-a spus lui Zulfikar, acuzând-o că și-a dat propriul frate pe mâna călăilor. Sultana Safiye vrea să-l ucidă pe Zulfikar și Humasah se opune, avertizându-și mama să nu îndrăznească și dacă îi va face rău soțului ei niciodată  nu o va ierta.

Kosem ~ Episodul 22 rezumat ~ Partea 2

Zulfikar a dat sfară-n țară că se va deschide Moscheea Sultanahmet și îl informează pe sultan.

 Davut se duce la Dilruba și îi spune că este împotriva căsătoriei cu Halil, deoarece o place și alături de ea a descoperit fericirea în viață. Sultana îl mustră să nu-i mai vorbească așa niciodată.

 Kosem și Cennet vorbesc despre Yasemin că nu este așa inocentă cum pare și Halil va investiga trecutul cadânei.
 Mehmet s-a îndrăgostit de Angela și îi povestește lui Osman că a aflat numele fetei care a fost adusă în serai. Cei doi frații nu își mai pot lua ochii de la Angela și Osman spune că este foarte frumoasă.

 Cennet încearcă să-i spună sultanei că vrea să se căsătorească și îi spune că și-a dedicat mulți ani din viața seraiului, dar a obosit și dacă îi permite să se retragă definitiv. Kosem îi promite că va lua o decizie mai târziu.

 Ahmet îl vizitează pe Mustafa și vrea să-i arate cum să sculpteze o corabie din lemn (exact ca și corabia care i-a făcut-o cadou când era mic), deoarece i-a promis că atunci când va crește mare îi va arata. Prietenul imaginar îl obligă pe Mustafa să-l ucidă pe Ahmet pentru a obține tronul dinastiei otomane și așa nu va mai fi nevoit să-i fie frică că vor veni călăii să-l omoare. Mustafa ia o daltă de sculptat de pe masă și vrea să-l înjunghie pe sultan pe la spate, dar vin prinții la ei.

 Bulbul îi da otravă lui Yasemin să-l otrăvească din nou pe sultan, dar ea refuză spunându-i că nu mai poate face asta deoarece Ahmet se poartă foarte frumos cu ea. Humașah intră în cameră, vede fiola cu otravă în mână cadânei, apoi o trage de păr amintindu-i că ea trebuie să-l cucerească pe sultan pentru a-l îndepărta de Kosem și aruncă otrava jos pe podea. Yasemin îi spune că Safiye i-a poruncit să-l otrăvească pe sultan. Bulbul este certat de Humașah pentru că i-a ascuns adevărul despre planurile mamei sale și a îndrăznit să-i facă rău sultanului.

 Dilruba s-a răzgândit în privința căsătoriei cu Halil și îi spune mamei sale că ea merită pe cineva mai bun decât Davut. Dar Halime nu este de acord pentru că se zvonește că Pașa are mulți dușmani. Dilruba îi face cadou fratelui ei un caftan nou pe care să-l poarte la deschiderea moscheei,

 În timp ce Osman vorbește cu Angela, care îi mulțumește pentru că salvat-o din mâinile negustorului,  Kosem îi vede și îi ordonă servitoarei să pregătească cadâna să meargă la Osman, deoarece prințul o place. Seara, Angela vine la Osman pentru halvet și îl sărută. El îi spune că este mult mai frumoasă decât și-a imaginat vreodată și o respinge. Ea se supără și nu înțelege de ce nu o vrea și el încearcă să o facă să înțeleagă că nu are legătură cu ea. Ayshe o vede pe Angela când pleacă de la fratele ei și îi spune lui Mehmet că halvetul a avut loc și este imposibil că el să mai fie cu acea cadână. Mehmet furios se duce în camera lui Osman și se ceartă din cauza Angelei. Mehmet îi reproșează că încă din copilărie i-a luat totul până și dragostea mamei, iar acum și pe Angela.

 Kosem ajunge acolo și îi desparte, apoi se duce în camera lui Mehmet și el îi explică de ce mereu s-a simțit inferior în ochii ei, spunându-i că îl iubește mai mult pe Osman decât pe el, de parcă Osman este fiul real și el are o altă mamă. Kosem încearcă să-i aline suferința explicându-i că îi iubește la fel de mult pe amândoi.

 Meliki intră în cameră lui Iskender și vrea să-l sărute, dar el o respinge din nou, spunându-i că este prea prețioasă pentru el și nu vrea să o rănească. Ea îi spune că de ani de zile îl iubește în tăcere și atunci Iskender îi spune direct că inima lui aparține altcuiva. Ea pleacă supărată și îi povestește totul lui Eycan.

 Yasemin petrece momente frumoase alături de sultan și la un moment dat el observă o vânătaie pe gâtul ei. Ea îi povestește că dacă Bulbul Aga nu o salva, era moartă acum. Ahmet insistă să-i spună cine a vrut să o omoare și află că a fost Kosem.

 Humașah află că Yasemin l-a otrăvit pe Ahmet și își confruntă mama

 Humasah își confruntă mama și o mustră că l-a otrăvit pe Ahmet. Apoi îi spune că a greșit având încredere în ea. Dar Safiye este hotărâtă să meargă până la capăt și să-l urce pe Iskender pe tron.

 Kosem ordonă asasinarea lui Yasemin 

 Haci o informează pe Kosem că sultanul o așteaptă și ajunsă acolo, Ahmet îi cere socoteală pentru ce i-a făcut lui Yasemin. Dar sultana încearcă să-l convingă că Yasemin este o trădătoare, un șarpe veninos, trimis de Safiye. Sultana pleacă și află că Yasemin vine din Veneția și îi ordonă lui Haci să o elimine definitiv pe Yasemin.

 Dilruba se întâlnește cu Davut la grajduri și îl întreabă dacă vrea să se căsătorească cu ea și el îi spune că din toată inima. Dar ea îi spune că are o condiție, să o ajute să-și îndeplinească visul, ca Mustafa să ajungă pe tron și el acceptă.

 Inaugurarea Moscheei Albastre din Istanbul sau Moscheea Imperială a sultanului Ahmet 

 Ceremonia de deschidere are loc loc în anul 1617 și Sultanul Ahmet se roagă în lojă imperială din cadrul moscheii.

 La palatul vechi, Safiye are un oaspete neașteptat, Sultana Kosem și din nou cele două au discuții acide. Kosem foarte hotărâtă o înfrunta pe Safiye și îi spune că Yasemin nu mai este o amenințare pentru ea. Dar asta era ceea ce Safiye a dorit și mulțumită de victoria ei, o anunță că, deși a investigat trecutul cadânei, nu a aflat informația cea mai valoroasă și îi spune fără ezitare că singură și-a condamnat propria soră la moarte...

Disponibil și pe Canalul YouTube Flory4all!Sursă info/foto: Kosem Wikipedia, Muhtesem,  Star TV, Muhtesem Yuzyil Kosem Episode 22, pe YouTube

Trimiteți un comentariu

Mesaje

[blogger][facebook][disqus]

Author Name

{picture#YOUR_PROFILE_PICTURE_URL} YOUR_PROFILE_DESCRIPTION {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.