About actors & actress Acıyor - Mă doare Anastasia Tsilimpiou animatori petreceri copii Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Bahar Viata furata Bahar viață furată Bana Sevmeyi Anlat Bani murdari Dragoste barbati Begüm Kütük Yaşaroğlu Bere Ciucaș Beren Saat Bergüzar Korel Bir nefes yeter Blogger Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burcu Kara Cadouri Cansu Dere Carbon Cleaner Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cingöz Recai Cofetaria Tic Tac Compari Imobiliare Conspiratii Cosmetice costume Costume Ricardo Montesi curatarea jaluzelelor Dalai Lama Decizii de viata Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim Doi mincinosi Dragoste infinita Duo Flame Elimina depunerile de carbon EN Endless Love Engin Akyurek English Info English News Erkan Petekkaya Ezgi Asaroglu Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Festivalul de Film de la Cannes Film Selfie Filme Final Final serial Frumusetiile naturii Furtuna pe Bosfor Gelato Siviero Maria Gizem Karaca Göksel Demirpençe Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Iluzii optice Interviu Istanbull Gelin İstanbullu Gelin Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Lifestyle Mehmet Akif Alakurt Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia 2017 Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim ochelari de soare dama ochelari de soare Pedro Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Oua vopsite Özcan Deniz Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Perla Neagră Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Prezentare seriale PROMO Puterea destinului Retete RO role roti Rüya Saadet Işıl Aksoy Secretul vindecarii spontane Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sezen Aksu Sezonul 1 Sezonul 2 Sfaturi utile Shopping sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor stil de viață Stiri Suleyman Magnificul Tarkan Tevetoğlu Test Test de personalitate Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Tuba Buyukustun Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Two liars Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zodiac

Kosem Episodul 21 ~ Rezumat

Kosem episodul 21, Kosem serial turcesc, kosem ep 21 rezumat, Kosem episodul 21 în romana. urmeaza Kosem episodul 22
Evenimentele din episodul 20 s-au petrecut în anul 1606 și evenimentele din episodul 21 au loc în anul 1616.

Yasemin si Ahmet
 La Curtea Imperială, Cennet atenționează oamenii să nu se împingă pentru că Sultana Kosem le-a ascultat problemele tuturor în toți acești ani și fiecare ca fi luat pe rând. Kosem  ajunge în curte și toți oamenii se apleacă în fața ei. Un eunuc adună toate notițele pe care femeile și copiii săraci și-au scris neajunsurile și dorințele, apoi fiecare primește monede și tot ceea ce au nevoie. Sultana ajunge în Odaia Imperială, iar Cennet și Haci au grijă să o răsfețe cum știu ei mai bine. Ceaiul turcesc proaspăt făcut pe cărbuni încinși și pus pe o tavă lângă flori de iasomie este dus sultanei. Cei opt copii ai sultanei, Mehmet, Ayse, Murat, Fatma, Gevherhan, Kasim, Ibrahim, Atike vin la ea pentru binecuvântare, fiind pregătiți pentru Eid, sărbătoarea musulmanilor care marchează sfârșitul Ramadanului.  Kosem întreabă unde este Osman și Mehmet îi atrage atenția mamei spunând că cine știe unde umblă.

Din cauză că Osman, fiul lui Mahfiruze a rămas fără mamă, Kosem i-a acordat o atenție deosebită și Mehmet în toți acești ani a simțit că maica-sa îl iubește mai mult pe Osman decât pe el.

 Cenent îl anunță pe Osman, care învață de la Lala să tragă cu arcul, că îl așteaptă Kosem și ajuns acolo își îmbrățișează mama, iar Mehmet se supără. Sultanul Ahmet mai are un fiu, Baiazid și însoțit de maica-sa, Gulbahar sosesc și ei la palat pentru Eid.

 La palatul vechi, Safiye și Humașah pun la cale să-i prezinte sultanului o nouă cadână și Bulbul le spune că i-a pus numele Yasemin, deoarece este floarea preferata a lui Kosem. Humașah află că Yasemin a fost răpită și a stat o perioadă la o mânăstire din Veneția și fata nu își mai amintește trecutul. Cele două sultane sunt sigure că Yasemin îi va cuceri inima sultanului și vor reuși să o înlăture pe Kosem, care de 10 ani controlează haremul și toate concubinele care au ajuns în patul sultanului, a două noapte nu au mai ajuns. Safiye crede că de data asta îi va aduce sfârșitul lui Ahmet și Iskender va urca pe tron.

  Zulfikar a devenit Pașă și soțul lui Humasah, care îl alintă dragul meu și îi spune că a fost în vizită la mama ei pentru Eid și el o informează că trebuie să meargă la palat deoarece Ahmet îi așteaptă pentru Eid.

 Ahmet s-a îmbolnăvit de stomac și medicul îi oferă medicamente, iar iskender îl informează că Mustafa nu vine la masa festivă de încheiere a ramadanului.

 Halime se întreabă cât timp fiul ei Mustafa va mai fi ținut izolat de ceilalți și află că Dilruba este plecată. Mustafa, săracul de el tot are acel prieten imaginar și Dilruba îl găsește foarte speriat, deoarece el crede că Ahmet l-a invitat la palat să-l ucidă.

 Halime vine se ea la Mustafa și împreună cu Dilruba încerca să-l liniștească spunându-i că este Eid-ul și nimeni nu-i va face nimic, apoi pleacă la palat și se alătura familiei.

La Gradina Imperială ~ Toată familia sărbătorește sfârșitul Ramadanului

 Dilruba îi mulțumește sultanului că i-a permis lui Mustafa să vină la palat pentru Eid și menționează că își dorește ca fratele ei să fie liber pentru totdeauna. Iskender este invitat de Humasah la palatul în care locuiește împreună cu Zulfikar

 Ahmet se plimbă prin grădinile imperiale cu Mustafa și observă că fratele său are retineri și îi este frică de el, apoi îl informează că a ordonat construcția unei moschee, care se va deschide în curând și ar fi bine să se roage împreună acolo. Dar Mustafa speriat îi spune nu poate ieși afară din cameră deoarece este interzis. Osman le spune fraților săi că Mustafa este unchiul lor.

  Deși au trecut aproximativ zece ani, Kosem și Humasah încă se mai dușmănesc. Kosem îi face cunoscut faptul că toți din serai au fost surprinși de plecare ei în Egipt și la scurt timp Hasan a murit, iar ea s-a întors imediat la palat și s-a căsătorit cu Zulfikar. Dar aceasta îi spune să lase trecutul în urmă.

 Pe de altă parte, Haci se întâlnește cu doctorul lui Ahmet, care îi da medicamentele pe care sultanul trebuie să le ia zilnic timp de o lună și atunci când doctorul este avertizat să nu-i spună sultanei, Bulbul, care se află lângă ușa întredeschisă îi aude.

 Ahmet încearcă să se apropie de Mustafa și îi vorbește cu blândețe spunându-i că dacă are nevoie de ceva să-l anunțe. În cele din urmă, Mustafa nu mai rezistă deoarece prietenul imaginar îl tot sperie să nu bea nimic că va fi otrăvit sugerându-i să-l ucidă pe sultan și cere voie să se întoarcă la el în cameră.  Dilruba îi cere iertare sultanului pentru comportamentul lui Mustafa, spunându-i din cauza că a stat ani de zile închis în cameră a reacționat așa și el are nevoie de timp să se obișnuiască afară.


  Halime nu mai rezistă să-și vadă fiul chinuit și îi spune Dilrubei că trebuie să câștige putere pentru a-l elibera definitiv pe Mustafa. Dilruba este curioasă cum vor face asta și află că trebuie să se căsătorească cu cel mai puternic din Divan, Marele Vizir Halil.

 La Divan, Halil îl informează pe Ahmet despre construcția Moscheii că va fi finalizată în curând.

  Davut Pașa îi face cunoscut sultanului că poporul vorbește cum de Măria Sa îndrăznește să facă o Moschee și nici măcar nu a participat la o campanie victorioasă. Ahmet își amintește cum a distrus întreagă rebeliune de Celali și Murat Pașa și Iskender i-au fost alături.

  În timp ce Kosem află de la Haci că Osman a plecat în vizită la Safiye, acesta ajunsese și Safiye, care l-a invitat îi spune temerile ei că poate nu va fi lăsat să vină vizită. Ea află că Sultana Kosem îl iubește foarte mult și-a făcut totul ca el să nu simtă lipsa mamei sale și îl atenționează să fie precaut deoarece Kosem nu este mama lui adevărată.

 Seara, Ahmet o anunță pe Kosem că va pleca la vânătoare și îi povestește despre Mustafa că este schimbat și deși l-a privit în ochii nu a simțit acea legătură frățească, iar Mustafa îl privea că pe un străin și îl doare că din cauza lui a devenit așa. Kosem îi oferă consolare amintindu-i că toată lumea a vrut ca el să-și ucidă fratele și l-a izolat pentru a-l proteja.

 Humasah și Zulfikar sunt foarte fericiți împreună și la un moment dat ea îi spune că tot timpul este ocupat cu problemele de stat și totuși nu a fost avansat în divan, specificând că doar din cauza lui Kosem. Dar Zulfikar spune că este foarte fericit și mulțumit cu poziția sa.

 La hamam, Yasemin este curioasă cum arată Kosem și odalisca îi spune că sultana are opt copii și tot frumoasă și tânără a rămas.

 Osman lucrează la o caligrafie pe balcon. Kosem i se alătură și îl alintă prințul meu talentat. Kosem îi povestește despre Safiye cum și-a trădat familia săpunindu-i să nu se mai întâlnească cu ea.

 În următoarea zi, Ahmet însoțit de cei doi prinți, Osman și Mehmet pleacă în pădure la vânătoare împreună cu câțiva eunuci. Cei doi prinți sunt foarte entuziasmați că pot să-și testeze abilitățile dobândite. Dar partida de vânătoare este întreruptă, deoarece Mehmet Giray, care a încercat să obțină tronul Crimeei fără consimțământul lui Ahmet a fost prins. Mehmet Giray ajuns în fața lui Ahmet îi cere iertare, dar sultanul îi amintește că în urmă cu câțiva ani l-a numit moștenitorul tronului Crimeei și totuși s-a dus fără să-i permită. Mehmet îi spune că a venit în Capitală să-i ceară iertare, iar sultanul milostiv îl aruncă în închisoare, deoarece cândva a salvat-o pe Kosem.

 Zulfikar o surprinde pe Humasah cum vorbește cu Iskender, căruia îi spune să-i ducă sultanului un cadou, dar trebuie să fie ascuns și odalisca, care îl așteaptă afară îi va înmâna cadoul. Iskender nu se bucură când o vede pe Yasemin, dar este nevoit să o ducă la palat.

  Kosem o vizitează pe Safiye și o avertizează să nu se mai apropie de fiul ei, Osman. Dar Safiye îi amintește cum Sultana Kosem i-a dat ordin lui Nasuh să-l otrăvească pe Murat Pașa, deoarece acesta s-a întors împotriva ei.

 Sultanul Ahmet primește în dar o altă cadâna ~ Frumoasa venețiană Yasemin

 În timp ce Ahmet primește cadoul de la Humașah, pe Yasemin, Cennet o anunță pe Kosem că Iskender a adus o femeie la palat și acum a ajuns în odaia sultanului. Kosem se duce în mare grabă să-i ceară socoteală lui iskender, iar sultanul și Yasemin petrec o seară romantică împreună. Dimineața la trezire sultanul o surprinde pe Yasemin cu un desen și ea speriată își cere scuze pentru îndrăzneala ei. Sultanul este plăcut impresionat de talentul cadânei și află că este venețiană și-a învățat să facă portrete la o mănăstire. Apoi ordonă gărzilor să aducă hârtie pentru desen. Ahmet este anunțat că micuțul Ibrahim are febră foarte mare și Kosem îl așteaptă.

Kosem ~ Episodul 21 rezumat ~ Partea 2

Zulfikar află că Iskender este fiul lui Safiye
 Iskender o vizitează pe Safiye să-i ureze Eid fericit și ea îl sfătuiește să-și găsească o cadână cu care să se căsătorească pentru că a venit timpul să aibă o familie și copii. Dar el se gândește numai la Kosem.

 Yasemin încearcă să-l convingă pe sultan să nu plece, dar el ordonă să se facă pregătirile pentru a se întoarce la palat. Ajunși la serai, fetele din harem o văd pe Yasemn și se întreabă cine este acea cadână.
 Eycan curioasă se interesează despre nouă cadână și află că Yasemin a venit cu Ahmet și va fi dusă în camera pentru favorite. Ahmet își vede fiul și Kosem îi spune cât de îngrijorată a fost pentru fiul lor.
Kosem află și își face griji ca nu cumva Yasemin să-l cucerească definitiv pe sultan și Cennet îi spune că niciodată nu se va întâmplă asta, deoarece Ahmet are ochi doar pentru ea. Dar sultana are niște presimțiri și îi poruncește lui Cennet să afle totul despre Yasemin.

Pe de altă parte, Bulbul o informează pe Safiye despre Yasemin că l-a cucerit pe sultan și acesta s-a îmbolnăvit de stomac. Safiye decide să-i otrăvească medicamentul, avertizându-l pe Bulbul să nu afle Humașah pentru că ar face tot posibilul să-l protejeze pe Ahmet. La ordinile lui Safiye, Bulbul îi dă lui Yasemin o sticluță cu otravă pentru a-l otrăvii pe Ahmet, la fel cum Derviș l-a otrăvit pe Mehmed III, Haci îi aduce sultanului un alt medicament pentru stomac și îl sfătuiește să-i spună sultanei, dar el nu vrea.

 Ahmet se simte vinovat pentru că Mustafa are tulburări mintale, deși l-a izolat pentru a-l proteja și se duce în viză la el. Mustafa se trezește foarte speriat și Ahmet încearcă să-l liniștească îmbrățișându-l și apoi îi vorbește despre fiii săi cât de curioși sunt să-și cunoască unchiul. La finalul conversației sultanul decide să-l lase pe Mustafa liber și îi permite să locuiască la palat.

 Halime află de la servitoare că Ahmet i-a permis lui Mustafa să se întoarcă la serai și se bucură enorm de mult. Mustafa intră în serai și toate fetele sunt curioase pe cine va alege prințul.
 Mustafa ajunge în odaia lui și Pinhan, prietenul imaginar îl felicită că în cele din urmă a primit camera pe care o merită și îl incurajează să se lupte pentru a lua tronul.

 Halime și Dilruba decid să-i ducă lui Mustafa o fata și o trimite pe  Menekshe să caute o cadână loială să-l înveselească. Sultana nu-și da seama că a făcut cea mai mare greșeală și fiul ei o va ucide. Pinhan îl sperie pe Mustafa spunându-i că fata, este de fapt un călău și a venit să-l omoare. Mustafa speriat, strânge cadâna de gât până aceasta rămâne fără suflare. Menekshe aude gălăgie și intervine, dar era prea târziu, fata murise. Halime și Dilruba sunt îngrozite de ce văd și încearcă să găsească o soluție să-l protejeze pe Mustafa. Prințul speriat tot repetă că nu a vrut să facă asta și maică-sa îl sfătuiește să nu spună nimănui.

 În următoarea zi, dimineața, Dilruba ajutată de Menekshe, trimit niște eunuci să transporte coșul în care era cadavrul fetei, dar coșul cade jos și Davut vede cadavrul.
 Dilruba speriată îl roagă pe Davut să o ajute și el acceptă totul de dragul ei, apoi cadavrul este aruncat în Bosfor. La întoarcere, Halime află că totul s-a rezolvat cu ajutorul lui Davut.

  Kosem este neliniștită din cauza lui Yasemin și îi poruncește servitoarei să aibă grijă ca acea cadână să nu mai între în iatacul sultanului. Humasah și-a dat seama ce plănuiește Kosem și se duc la Conacul Pearl să se întâlnească cu Iskender, dar Zulfikar o urmărește. În timp ce Humașah îi spunea lui Iskender să o protejeze pe Yasemin, Zulficar ajunge acolo și o acuza se întâlnește în secret. După ce acesta pleacă, ea este nevoită să-i spună soțului că Iskender este fratele ei.

 La Grădina Imperială, Kosem îl găsește pe Ahmet cu Yasemin și merge la ei. Ahmet îi spune că l-a eliberat pe Mustafa și ea se bucură.

  Safiye primește vești bune de la fiica ei și se bucură atunci când aude că Yasemin a plecat pentru a doua oară în iatacul sultanului. Cele două sultane vorbesc despre Kosem, spunând că propria ei soră îi va aduce sfârșitul.

 Seara, Kosem vrea să-și petreacă noaptea cu Ahmet și află de la Haci că Yasemin a plecat pentru halvet, deoarece așa a poruncit sultanul. Ea se duce în odaia cadânei favorite și atunci când vede un desen cu morile de vânt din satul natal, are o presimțire. Yasemin se trezește în toiul nopții și îi otrăvește medicamentul sultanului.

Continuarea rezumatului este disponibilă pe Canalul YouTube Flory4all!

Sursă info/foto: Kosem Wikipedia, Muhtesem,  Star TV, Muhtesem Yuzyil Kosem Episode 21, pe YouTubeTrimiteți un comentariu

Mesaje

[blogger][facebook][disqus]

Author Name

{picture#YOUR_PROFILE_PICTURE_URL} YOUR_PROFILE_DESCRIPTION {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.