About actors & actress Acıyor - Mă doare Anastasia Tsilimpiou animatori petreceri copii Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Bahar Viata furata Bahar viață furată Bana Sevmeyi Anlat Bani murdari Dragoste barbati Begüm Kütük Yaşaroğlu Bere Ciucaș Beren Saat Bergüzar Korel Bir nefes yeter Blogger Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burcu Kara Cadouri Cansu Dere Carbon Cleaner Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cingöz Recai Cofetaria Tic Tac Compari Imobiliare Conspiratii Cosmetice costume Costume Ricardo Montesi curatarea jaluzelelor Dalai Lama Decizii de viata Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim Doi mincinosi Dragoste infinita Duo Flame Elimina depunerile de carbon EN Endless Love Engin Akyurek English Info English News Erkan Petekkaya Ezgi Asaroglu Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Festivalul de Film de la Cannes Film Selfie Filme Final Final serial Frumusetiile naturii Furtuna pe Bosfor Gelato Siviero Maria Gizem Karaca Göksel Demirpençe Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Iluzii optice Interviu Istanbull Gelin İstanbullu Gelin Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Lifestyle Mehmet Akif Alakurt Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia 2017 Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim ochelari de soare dama ochelari de soare Pedro Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Oua vopsite Özcan Deniz Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Perla Neagră Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Prezentare seriale PROMO Puterea destinului Retete RO role roti Rüya Saadet Işıl Aksoy Secretul vindecarii spontane Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sezen Aksu Sezonul 1 Sezonul 2 Sfaturi utile Shopping sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor stil de viață Stiri Suleyman Magnificul Tarkan Tevetoğlu Test Test de personalitate Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Tuba Buyukustun Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Two liars Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zodiac

Kosem Episodul 20 ~ Rezumat

Kosem episodul 20, Kosem serial turcesc, kosem ep 20 rezumat, Kosem episodul 20 în romana. urmeaza Kosem episodul 21
Sultanul Ahmet o caută pe favorita inimii sale ~ Safiye se oferă să-l ajute să o găsească
Kosem Episodul 20 -  Rezumat

Halime crede că nu mai are nici o șansă să o convingă pe Kosem să se răzgândească și încearcă să obțină permisiune de la Humașah să-și viziteze fiul măcar o dată pe săptămână, dar nu-i reușește pentru că aude doar păreri de rău și nu se poate, ordinele sunt ordine.

 La palat Haci îi anunță pe toți despre răpirea Sultanei Kosem și Ahmet furios se duce la Safiye să-i spună unde este Kosem. Dar aceasta nu recunoaște și se oferă să-l ajute să o găsească, spunându-i că a fost cea mai puternică Valide și are relații multe. Safiye are o condiție, dacă oamenii ei o găsesc pe Kosem, Ahmet să o elibereze din turnul care a îmbolnăvito și îi cere să o trimită într-un loc demn de o Valide pentru a-și ispăși pedeapsa.

 În acest timp, Kosem se străduiește să-și tăie sfoara de la mâini, dar este prinsă. Și cei trimiși de Nasuh au plătit un servitor să o supravegheze pe Kosem și la plecare îi atenționează să nu o atingă pe femeie, altfel Nasuh Pașa îi va lua capul. Dar supraveghetorul plănuiește să scape de Nasuh după ce primește bani și să plece cu tot cu femeie, deoarece bănuiesc că ar fi bogată. Kosem este servită cu mâncare, dar refuză și bărbatul află că este soția Sultanului Ahmet.

 Humașah se duce în camera lui Kosem și sub pretextul că prinții sunt triști și fără mamele lor, vrea să-i ia la ea, dar. Cennet se opune și Humașah o atenționează să nu fie împotriva ordinelor ei și atunci odalisca îi cere voia ca măcar lui Eycan să-i permită sa însoțească prinții, dar sultana nu acceptă.

 Halime îi spune lui Zulfikar că Humașah pare a fi implicată în răpirea lui Kosem. Dar el îi amintește  că erau ordine ca nimeni să nu părăsească palatul fără acceptul Sultanei Humasah și afirmațiile ei sunt acuzații grave. După discuția cu Halime, Zulfikar o cheamă pe Humașah la el și încearcă să afle dacă știe ceva despre Kosem, deoarece în ultimile zile s-au contrazis reciproc. Dar Humașah se supără pe el și îi face cunoscut faptul că ea a avut încredere în el și îi rănește inima. Zulfikar o liniștește spunându-i că nu se îndoiește de ea, dar nu are încredere în Safiye.

 Iskender se duce la piață și întreabă un negustor de Ihsan Aga spunând că Safiye l-a trimis și acel Agă știe unde este Kosem. Negustorul îi spune să revină spre seară și la întoarcere află că există un anume Numan Aga, care obișnuiește să răpească femei și în schimbul lor să ceară bani.

 Ahmet se duce în camera lui Humașah să-și vadă fiii, care sunt fără mamă. Humașah îl încurajează spunându-i că totul va fi bine deoarece până ce Kosem se va întoarce, ea va avea grijă ca prinții să nu-i simtă lipsa mamei.

 Kosem încercă să-l convingă pe răpitor că dacă o lasă liberă îl va îmbogății, dar el nu acceptă, Cei doi răpitori s-au speriat când au auzit că au răpit o sultană și își dau seama că din cauza lui Nasuh pot să fie uciși, așa că plănuiesc că dimineața devreme să fugă și să o predea pe Kosem la liderul Celalilor.

  În timp ce Haci îl anunța pe Ahmet că a aflat unde este Kosem, ea reușește să tăie funia de la mâini și iese afară de unde ia o toporul dintr-o buturugă, dar este prinsă și legată din nou.
 Ahmet împreună cu Mehmet Giray, Zulfikar și niște eunuci pleacă să o salveze pe Kosem, dar Iskender este deja acolo și îi ucide pe răpitori, unul câte unul. Kosem reușește din nou să iasă afară și din cauza că îi atrage atenția lui Iskender, acesta este înjunghiat. Între timp, Ahmet și oamenii lui au sosit. Zulfikar observă că Iskender este inconștient, dar viu și Ahmet o salvează pe Kosem.

 Halime află de la Menekshe că mediciul s-a dus la Mustafa și fără permisiunea lui Humasah se duce la Haci,căruia îi amintește că i-a salvat viața și îl roagă să o ajute și așa ajunge în camera la fiului ei. Dar Haci intră în bucluc, deoarece Humașah ajunge acolo și îl avertizează că dacă nu-i respectă ordinile îl va trimite în Egipt.

 Humașah află de la Bulbul că i-a venit soțul din Egipt și ea foarte nefericită și speriată se duce în sala de așteptare la Hasan Pașa, Ea îl întreabă de ce a mai venit dacă i-a trimis înștiințarea de divorț. Hasan șocat îi spune că nu acceptă divorțul și se va întoarce cu el în Egipt, altfel va scoate la iveală toate faptele ei murdare din Cairo. Și îi mai spune că are dovezi, să-și facă bagajele, dacă nu vrea să-și piardă reputația în fața lui Ahmet pentru că va ajunge lângă Safiye.

  Kosem se întoarce la palat și toți cei din harem o așteaptă cu nerăbdare și o întâmpina că pe o sultană prețuită. Haci îi cere iertare pentru că a leșinat leșinat și nu a reușit să o protejeze. La ordinul lui Ahmet, Iskender este adus la palat pentru îngrijiri. Kosem află că cei doi prinți sunt la Humasah în cameră și furioasă se duce acolo și îi cere explicații de ce i-a luat copiii. Dar Humașah imediat găsește o scuză și îi reproșează că a plecat fără permisiune și din cauza ei s-a întâmplat totul. apoi o informează că datorită lui Safiye ea a fost salvată. Kosem este informată că gestul bun a lui Safiye nu va rămânea nerăsplătit.  Humashah află că Iskender a fost rănit și se este la infirmeria palatului sub supravegherea medicului personal al sultanului și se duce să-l vadă.

 La turn Safiye află de la Gurbuz Aga că fiul ei, Iskender a fost rănit. Ahmet este informat de Haci despre vizita lui Hasan și că dorește să-l vadă pentru că a aflat despre divorț, dar sultanul ordonă să mai aștepte.

 Halime o vizitează pe Kosem și îi spune că Safiye a ajutat la găsirea ei și crede că Humașah împreună cu Safiye a planificat totul. În timpul conversației cele două remarcă faptul că Humașah le urăște și Kosem îi promite că va face tot ce este necesar, ca Halime să-și vadă fiul, deoarece Mustafa nu mănâncă și a slăbit.

 Seara în camera sultanului, Ahmet și Kosem vorbesc despre cele întâmplate și el vrea să știe de ce și-a pus viața în pericol și află că ea s-a dus spre Edirne de teamă să nu-l piardă, Sultanul o mângâie spunându-i că după pierderea lui Derviș și a mamei sale, ea a rămas singura lui consolare.

 Ahmet îi cere lui Zulfikar ca Safiye să fie trimisă la palatul lacrimilor, dar să fie închisă și supravegheată, dacă asta i-a fost dorința să-și petreacă restul vieții ca o Sultană. Kosem află de la Haci despre mutarea lui Safiye la palatul vechi și își da seama că răpirea ei a fost plănuită, deoarece i-a auzit pe răpitori menționând numele lui Nasuh. Kosem are un plan și îl trimite pe Haci să-l invite pe Nasuh la conacul Perla.

 Zulfikar ajunge la Safiye și îi spune că au găsit-o pe sultană și Ahmet i-a ordonat să o însoțească la palatul vechi. Humasah îl vizitează pe Iskender și după ce își exprimă fericirea că el s-a recuperat, ea îl întreabă dacă a încercat să o salveze pe Kosem și află că el și-ar sacrifica viață de dragul sultanului și al Sultanei Kosem.


Sultana Safiye se întoarce la Palatul lacrimilor

 Safiye foarte bucuroasă părăsește turnul și ajunsă la palat îi mulțumește lui Dumnezeu și îi cere servitoarei o cafea. Zulfikar ajunge și el la palat și îi spune sultanului că Safiye i-a transmis mulțumiri, iar Hasan Pașa a venit să-l vadă. Hasan intră la sultan și îi spune că nu vrea să divorțeze, deoarece el și Humasah se iubesc și toată lumea vorbește despre fericirea lor. Dar Ahmet îi spune că de la ea nu a auzit că are o căsnicie fericită și divorțul va avea loc.

 La plecare spre conac, Kosem îl întâlnește pe Iskender pe coridorul haremului și îi spune că ar trebui să se mai odihnească până se reface complet, apoi îi mulțumește că i-a salvat viața. Iskender îi spune că ea are un loc special în inima lui. Kosem îl avertizează că dacă nu își controlează comportamentul față de ea, atunci o să vadă o altă latură din ea, pe care nu crede că el ar dori să o vadă. Iskender îi cere scuze că a depășit limitele fără să-și dea seama.
 La Conacul Perla, Nasuh îi amintește sultanei ziua în care el a adus-o din Kefalonia (o insulă greacă), dar ea îi spune direct că știe că el a răpit-o. La început Nasuh nu recunoaște spunându-i că el nu mai este în serviciul lui Safiye. Dar Kosem îi propune se alieze cu ea, dacă vrea să nu fie pedepsit și cA dovadă a loialității lui față de ea, să-i înmâneze o lista cu numele tuturor celor care o ajută pe Safiye și locația averii secrete și Nasuh acceptă.

Kosem ~ Episodul 20 rezumat ~ Partea 2

 Halime încearcă sa afle secretul Sultanei Humașah și cu ajutorul lui Kosem sa o expedieze în Cairo

 Halime îl întâlnește pe Hasan Pașa, soțul lui Humașah și încearcă să afle mai multe informații despre ce are de gând să facă pentru a le folosi în favoarea ei și se arată întristată de vestea divorțului. Dar Hasan Pașa o asigură că nu va fi nici un divorț, deoarece locul soției sale este lângă el și apoi pleacă.

 Ahmet se uită la planul de construcție a moscheii, care îi poartă numele și îi spune lui Zulfikar că vrea o moschee mai mare decât Suleymaniye, astfel încât după câțiva ani, oamenii să se roage acolo.
 Moscheea Suleymaniye a fost construită la ordinul lui Suleyman și Sultanul Ahmet a reușit să-și îndeplinească visul și a construit Moscheea Albastră din Istanbul ~ Moscheea Imperială a Sultanului Ahmet.

Sultana Safiye află de la Humașah că l-a găsit pe printul pierdut și Iskender este fiul ei

 La harem, Sultana Kosem se întâlnește cu Humașah și o felicită pentru că i-a reușit planul de eliberare a mamei sale din turn. Humașah o informează că se duce în vizită la Safiye și Kosem îi cere lui Bulbul să-i transmită sultanei că a jucat un joc foarte frumos. Bulbul se schimbă la față și Humașah întreabă ce vrea să spună, dar Kosem zâmbind îi răspunde că va afla totul în curând. Cei doi ajung la Safiye și Humașah îi spune vestea bună, spunându-i că prințul pierdut,fratele ei este în viată. Safiye este copleșită de emoții atunci când află că Iskender este fiul ei și după ce rămâne singură se îmbrăca în alb și cu hainele bebelușului alături îngenunchează și îi mulțumește lui Dumnezeu pentru că fiul ei trăiește. Safiye se întâlnește cu Nasuh și el îi spune că a fost nevoit să-i ofere toate informațiile despre slujitorii ei, lui Kosem pentru că l-a amenințat și i-a sacrificat averea pentru a o elibera. Sultana îl scoate afară strigând la el că e un câine trădător.

 Kosem nerăbdătoare să o alunge pe Humașah de la palat și să o distrugă definitiv pe Safiye, se duce la Murat Pașa și îi arată lista cu toți cei care îi făceau jocurile murdare a lui Safiye. Murat este surprins că sultana a reușit să obțină ceea ce el caută de ceva vreme și vede pe listă toți acei guvernatori, maiorul armatei, judecători, negustori, prostituate și locația averii secrete. Kosem decide că Nasuh va fi protejat, atâta timp cât nu-i va trăda și Murat Pașa o atenționează să fie atentă, deoarece  au câștigat o mare victorie și dușmanii vor fi și mai aprigi. Murat se duce la sultan și îi arată lista, iar Ahmet ordonă săi execute pe toți.

 La Divan, Murat se pregătește să meargă în campania împotriva Celalilor și  Ahmet îi ordonă ca toți trădătorii să fie pedepsiți. Arhitectul Mimar ajunge la palat și îi arată sultanului alte planuri de construcție.

 Halime o vizitează din nou pe Kosem și o informează despre Hasan că acesta nu ar insista ca Humașah să se întoarcă în Egipt, dacă nu ar fi sigur că deține controlul asupra soției. Cele două sultane decid să afle despre ce este vorba și să facă ceva înainte de a fi prea târziu. Kosem îl trimite pe Haci să-l urmărească și el se duce direct la Hasan și află că acesta își așteaptă soția și vor pleca împreună în Egipt pentru că ea nu are de ales. La plecare Haci îi spune că Sultana Kosem îl poate ajuta.

 Humașah îi propune soțului să îl viziteze la noapte în camera lui pentru a găsi o soluție la problemele lor. Bulbul află și vrea să o însoțească pe Humașah, deoarece Hasan este un bărbat violent, dar ea nu acceptă ca să nu-i trezească suspiciuni soțului. Ea pleacă la soț și Bulbul îngrijorat pentru ea îl anunță pe Zulfikar. Hasan încearcă să-și atingă soția, dar ea îl împinge și cheamă gărzile să-l ducă pe soțul ei afară la aer curat pentru că a băut prea mult. Ea încearcă să găsească cartea despre care el spunea că are dovezi împotriva ei, dar nu o găsește și el se întoarce. Humașah speriată îi oferă averea ei în schimbul dovezilor din carte și atunci el o informează că acea carte nu mai este la el.
 Hasan își acuză soția că împreună cu Safiye l-au jucat pe degete cum au vrut ele și așa a aflat despre faptele ei murdare și a adunat dovezi. La un moment dat el cei doi se ceartă și el o atacă, dar Zulfikar intervine și ordonă gărzilor să-l ducă în temnița palatului.
Kosem a intrat în posesia cărții, care demonstrează că Humașah a luat mită, bani ilegali pe care i-a trimis la Safiye.

 În următoarea zi, în timp ce Hasan este adus în fața lui Ahmet, Kosem se duce la Humașah și îi arată cartea. Humașah foarte speriată, intră la Ahmet și le spune că nu vrea să divorțeze, deoarece vrea să se întoarcă în Egipt, Hasan iese afară și îi mulțumește Sultanei Kosem pentru ajutor. Ahmet bănuiește că  Humașah este amenințată, dar ea nu recunoaște și se preface fericită că se va întoarce cu soțul în Cairo.

  Halime și Kosem au o conversație despre reușita lor de a scapă de Humașah. Halime îi spune că acum este singura favorită a sultanului amintindu-i că și ea a ajutat-o și atunci Kosem îi promite că îl va vedea pe Mustafa.
 Momente foarte emoționante   Humașah și Zulfikar ~ Safiye le-a distrus fericirea

 Humașah își ia rămas bun de la Zulfikar și îi mulțumește că a ajuns la timp noaptea trecută, altfel nu știe ce s-ar fi întâmplat. Zulfikar emoționat îi spune sultana mea, eu știu că tu nu vrei să te întorci în Egipt cu Hasan și o întreabă de ce s-a răzgândit. Ea îi spune că are un secret, de care sa nu o întrebe și din cauza mamei sale trebuie să plece.

 Iskender vine la Safiye și ea abia reușește să-și controleze emoțiile și îi spune că datorită lui a reușit  să îndure greutățile din acel turn și îi mulțumește că nu a uitat că ea a fost Valide, La un moment dat îl roagă să o mai viziteze, să vorbească cum obișnuiau să-și petreacă timpul împreună la acel turn. El acceptă să-i respecte dorința, dar o atenționează că el îi este loial sultanului.

 După ce Iskender pleacă, Safiye are o conversație cu Bulbul și îi spune că fiul ei va afla că este un prinț la momentul potrivit și atunci ea îl va putea îmbrățișa. El o informează că Humașah a plecat din cauza lui Kosem, dar sultana îi spune că răzbunarea e aproape și atunci își va urca propriul fiu pe tron.

 Ahmet o anunță pe Kosem  că de acum ea va fi responsabila în harem și se poate muta în camera pentru Valide, Kosem foarte fericită îi spune că este o mare onoare pentru ea să-i încredințeze haremul.


 Din cauza traumelor din copilărie și lipsa mamei, micuțul Mustafa are un prieten imaginar, care îl întreabă când va ieși din acea cameră și dragul de el spune că va ieși din cameră doar atunci când fratele sau îi va permite. Prietenul imaginar îi spune că Ahmet vrea să-l omoare, l-a despărțit de mamă și l-a închis ca pe un animal, sugerându-i sa se răzbune. La finalul episodului se aud pași pe coridorul palatului și Pilhan îl sperie că au venit călăii cu o frânghie să-l ucidă și de ani de zile Mustafa stă acolo speriat. Episodul 20 se termină cu Mustafa adult.

Rezumatul este disponibil și pe Canalul YouTube Flory4all!
Sursă info/foto: Kosem Wikipedia, Muhtesem,  Star TV, Muhtesem Yuzyil Kosem Episode 20, pe YouTube

Trimiteți un comentariu

Mesaje

[blogger][facebook][disqus]

Author Name

{picture#YOUR_PROFILE_PICTURE_URL} YOUR_PROFILE_DESCRIPTION {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.