About actors & actress Acıyor - Mă doare Anastasia Tsilimpiou animatori petreceri copii Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Bahar Viata furata Bahar viață furată Bana Sevmeyi Anlat Bani murdari Dragoste barbati Begüm Kütük Yaşaroğlu Bere Ciucaș Beren Saat Bergüzar Korel Bir nefes yeter Blogger Boran Kuzum Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burcu Kara Cadouri Cansu Dere Carbon Cleaner Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cingöz Recai Cofetaria Tic Tac Compari Imobiliare Conspiratii Cosmetice costume Costume Ricardo Montesi curatarea jaluzelelor Dalai Lama Decizii de viata Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim Doi mincinosi Dragoste infinita Duo Flame Elimina depunerile de carbon EN Endless Love Engin Akyurek English Info English News Erkan Petekkaya Ezgi Asaroglu Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Festivalul de Film de la Cannes Film Selfie Filme Final Final serial Frumusetiile naturii Furtuna pe Bosfor Gelato Siviero Maria Gizem Karaca Göksel Demirpençe Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Iluzii optice Interviu Istanbull Gelin İstanbullu Gelin Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Lifestyle Mehmet Akif Alakurt Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia 2017 Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim ochelari de soare dama ochelari de soare Pedro Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Oua vopsite Özcan Deniz Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Perla Neagră Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Prezentare seriale PROMO Puterea destinului Retete RO role roti Rüya Saadet Işıl Aksoy Secretul vindecarii spontane Senan Kara Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sezen Aksu Sezonul 1 Sezonul 2 Sfaturi utile Shopping sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor stil de viață Stiri Suleyman Magnificul Tarkan Tevetoğlu Test Test de personalitate Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Tuba Buyukustun Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Two liars Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zodiac

Kosem Episodul 19 ~ Rezumat

Kosem episodul 19, Kosem serial turcesc, kosem ep 19 rezumat, Kosem episodul 19 în romana
  Seraiul este în doliu și s-a așternut o liniște deplină a morții în inima Sultanei Handan 

Kosem Episodul 19 ~ Rezumat
Handan este devastată de durere și când ajunge la geam și vede trupul lui Derviș, Halime îi spune că ea l-a trimis la moarte cu propriile mâini și Marele Vizir a fost ucis de sabia lui Ahmet. Sultana Handan se întoarce în camera ei și își amintește ultima ei întâlnire cu Derviș și ia otravă dintr-o cutie.

 Humasah și Safiye plănuiesc să pună capăt dragostei dintre Ahmet și Kosem. Cele două decid ca Humasah să găsească o fată frumoasă și inteligentă pe care să o aducă la palat pentru Ahmet, apoi să o scoată pe Safiye din turn.
 Murat Pașa devine Marele Vizir și avertizează pe toată lumea că moartea lui Derviș să fie o lecție pentru toți. Kosem îl felicită pentru noua funcție și îi spune că vrea să fie în continuare informată despre probleme de stat, iar el acceptă.
Halime vrea ca Ahmet să afle despre dragoste dintre Handan și Derviș, dar Kosem nu-i permite, deoarece Ahmet va suferi și îi promite că va găsi o modalitate să-l viziteze pe Mustafa. Dar Dilruba a auzit toată conversația și îi spune lui Ahmet despre relația dintre Derviș și Handan specificând că a auzit de la Kosem. Ahmet o întreabă pe Kosem dacă este adevărat ce a spus Dilruba și ea îi ascunde adevărul spunându-i că și ea a auzit acel zvon, dar Handan nu ar face nimic care să-l facă de rușine sau să-l rănească. Sultanul a rămas pe gânduri și îi spune că s-a tot întrebat de ce Derviș i-a ucis tatăl, și Handan l-a protejat, dar niciodată nu s-a gândit că cei doi ar avea o relație de iubire. Kosem se confruntă cu Halime din cauza că Ahmet a aflat și îi spune că nu-i va mai permite sa-l vadă pe Mustafa.

 Humasah îi arată lui Bulbul scrisoarea pe care el i-a trimis-o lui Safiye și când întreabă dacă Iskender este fratele ei, află că în sicriu a fost un alt copil, care era bolnav și l-au sacrificat că să-i salveze viața prințului Alexandru-Iskender. Apoi Safiye l-a îmbrăcat cu acea cămașă inscripționată și el l-a dus aproape de frontier austriacă și l-a încredințat unei familii de încredere. Familia care l-a crescut nu știa că băiatul este prinț, tot timpul primeau bani, dar după câțiva ani s-au îmbolnăvit și au murit. Humasah se bucură spunând că este un miracol de la Dumnezeu și trebuie să se asigure că nimeni nu va afla, deoarece îl vor ucide pe iskender. Ea decide ca Safiye să nu afle încă pentru că nu va putea să își controleze emoțiile. Bulbul la ordinile lui Humasah îl notifica pe Nasuh că nimeni nu va acționa fără ordinele sultanei și îi spune noul plan cu privire la Kosem.

 Safiye îi cere lui Iskendr să-i deschidă lanțurile de la gleznă, deoarece o doare. El o dezleagă, dar numai noaptea și îi spune că Derviș a fost executat.

 Handan află de la Haci că Ahmet a aflat de la Dilruba despre relația ei cu Derviș și foarte rușinată îi scoate pe toți afară și blochează ușa.
 Humashah îl vizitează pe Zulfikar și el îi mulțumește că i-a salvat viață. Ea află de la Zulfikar că Iskender este de încredere, inteligent și loial.

Sultana Handan se otrăvește 
 În timp ce Handan pune otravă în paharul cu apă și se roagă la Dumnezeu să-i ierte păcatele, Haci foarte îngrijorat strigă să deschidă ușa și exact atunci ajunge Ahmet ca să-și întrebe mama dacă este adevarat ce aflase. Ahmet îngrijorat sparge ușa și când își vede mama cum cade jos, o imploră să nu moară și după ce îi cere iertare, Handan moare. Kosem sosește acolo și începe să regrete când îl vede pe Ahmet înnebunit de durere. Humasah suspicioasă de moartea lui Derviș și Handan o întreabă pe Kosem ce le-a făcut, iar Kosem îi spune că ea nu le-a făcut nimic, dar Humasah nu o crede.
 Ahmet plângând ajunge la el în camera și Kosem îl ia în brațe și încearcă să-l liniștească.

Clopotul moscheei dăngăne în glas de muezin ~ Derviș Pașa$Sultana Handan

Safiye aude dangătul de clopot în glas de muezin cum se răsuna din moschee și află de la Gurbuz că Handan a murit. Handan este pusă în sicriu și au loc rugăciunile înainte de înmormântare, apoi toți ies afară și Ahmet își îngroapă mama.

Kosem ~ Episodul 19 rezumat ~ Partea 2

Safiye are o vizită neașteptată din partea lui Murat, care îi prezintă condoleanțe spunând că au pierdut oameni importanți. Dar ea îl acuză că el și-a dorit să fie Marele Vizir fiind ales la insistența lui Kosem și să nu creadă că ea își va petrece restul zilelor în acel turn.

 Ahmet este foarte trist din cauza pierderii mamei sale și refuză să mănânce. Humasah vine în vizită la sultan și Zulfikar îi spune că nu se poate deoarece sultanul a refuzat să o vadă și pe Kosem, Dar ea insistă spunând că probabil Kosem îi amintește sultanului de Handan și de aceea nu vrea să o vadă și apoi intră. Ahmet îi spune că povara pierderii mamei sale este prea mare și are un coșmar în care el este în pat, cade sânge pe el și vede fața mamei sale. Ea se apropie de el, îl mângâie, apoi îi sugerează să plece la Edirne și îi promite că ea va avea grijă de harem, iar el îi face cunoscut faptul că și-ar fi dorit ca ea să fi fost mereu la palat. Sultanul știe că Humasah are o căsnicie nefericită și îi spune că dacă vrea să rămână la Istanbul, atunci va trimite imediat o notificare de divorț la Cairo și ea acceptă.

 Kosem regretă că i-a dezvăluit secretul lui Handan, deoarece Ahmet suferă mult, dar Cennet o consolează, apoi se duce la Hâci să-i aline și lui suferința, spunându-i că nu e vina lui și toți au nevoie de el la palat.
  Ahmet îi spune lui Zulfikar să rămână la palat, iar Alex și Mehmet Giray îl vor însoți la Edirne.
 În timp ce Humasah este în cameră cu Haci, Bulbul și Cennet, Kosem și Halime sunt anunțate că Sultana Humasah dorește să le vadă și ajunse acolo află că la dorințA lui Ahmet a fost aleasă Sultană-Mamă pentru a restabili ordinea în harem, deoarece el pleacă la Edirne.

  Halime îi amintește sultanei că este căsătorita și nu este permis să fie Valide, dar Humasah îi spune că va divorța. La plecare Halime nemulțumită îi spune lui Kosem că cel mai bine este cA Humasah să plece, deoarece este fiicA lui safiye, dar Kosem îi spune că nu o deranjează atâta timp cât Ahmet a decis. Bulbul devine secretar șef și Humashah îi avertizează pe Haci și Cennet, că pedeapsa lui a luat sfârșit și ei să respecte ordinile acestuia.

 Seara pe balcon, Kosem încearcă să-i mai aline suferința lui Ahmet, care vrea să fie singur, să se îndepărteze de toți, să plece departe, Ea îl înțelege și la plecare îl imploră să nu se ducă singur, pentru că își va face griji pentru el.

 La conacul de vânătoare, Mehmet Giray îi vorbește sultanului despre vânătoare, dar Ahmet este foarte trist, refuză să mănânce și nici măcar scrisoarea primită de la Kosem nu o citește atunci când Iskender o aduce.
 Pe de altă parte, Kosem este tristă și ea, nu doarme, dar Eycan o roagă să se gândească la copilul din pântece.
 În următoarea zi, Zulfikar află de la Humasah că în curând ea va divorța și el se bucură când aude.

 La tabără de vânătoare, Ahmet însoțit de Mehmet și Iskender încearcă să vâneze un cerb, dar renunță pentru că își amintește cum l-a ucis pe Derviș și moartea lui Handan.  Mehmet și Iskender intră în panică când observă lipsa sultanului și la un moment dat îl văd pe cal cum se îndepărtează în pădure.

 Kosem își face griji pentru Ahmet și decide să plece la Edirne, dar nu este lăsată de eunuci pentru că Humasah a ordonat ca nimeni să nu părăsească palatul fără permisiunea ei și nici permisiune nu obține.

 Ahmet este acostat de trei bărbați care erau la un foc de tabără și făceau frigărui. Unul dintre ei vede  că este bogat și este ucis de sultan cu sabia pentru că a vrut să-l jefuiască. Apoi Ahmet lasă sabia jos pe iarbă și are loc o luptă. Mehmet, Iskender și gărzile găsesc calul lui Ahmet și așa ajung la sultan.

 Kosem îl convinge pe  Haci să ordone gărzilor să deschidă porțile palatului și se urcă cu ea în caleașcă, deși Kosem se opune. Dar o iau pe o scurtătură, deși Haci a avertizat-o pe sultană că nu vor fi în siguranță.  Zulfikar află de la Halime despre Kosem și Haci că au plecat la Edirne să-l vadă pe Ahmet.

 Bulbul o anunță pe Humașah depre Zulfikar că a aflat de plecarea lui Kosem și poate le strică planurile, dar ea îi spune că totul se va desfășura conform planului.

 Ahmet și cei care l-au însoți se întorc la conacul de vânătoare și el citește scrisoarea lui Kosem, care el roagă să-i permită să-l viziteze sau el să se întoarcă la palat. Mehmet îl întreabă pe Ahmet, dacă dorește să-l notifice pe Zulfikar să-i aducă prinții și pe Kosem la conac și el acceptă.

 Noaptea într-un târziu, caleașca în care sunt Kosem și Haci se oprește brusc și Kosem încercă să fugă, dar este prinsă, iar Haci este lovit și cade jos inconștient.

  Humașah află de la Bulbul vestea mult așteptată despre capturarea lui Kosem și se pregătește să-și viziteze mama la turn. Safiye află de la fiica ei despre Kosem că se află într-o locație în care nimeni nu o poate găsi și că soarta sultanei depinde de decizia ei.
 Safiye foarte mulțumită spune: Tu ești fiica mea!

 Zulfikar, care a plecat spre Edirne ajunge acolo și află că Sultana Kosem nu a ajuns. Ahmet se îngrijorează și Zulfikar îi explică lui Ahmet despre Kosem cum a părăsit palatul fără să-l anunțe. Toți pleacă în căutarea sultanei, și găsesc caleașca goală și eunucii morți. Mehmet vede urme spre pădure, și acolo îl găsesc pe Haci, care este foarte confuz de la lovitura primită. Ahmet disperat îl întreabă unde Kosem. La finalul episodului o vedem pe Sultana Kosem legată cu mâinile la spate și ținută prizonieră într-un hambar.
 Rezumatul este disponibil și pe Canalul YouTube Flory4all!Sursă info/foto: Kosem Wikipedia, Muhtesem,  Star TV, Muhtesem Yuzyil Kosem Episode 19, pe YouTube

Trimiteți un comentariu

Mesaje

[blogger][facebook][disqus]

Author Name

{picture#YOUR_PROFILE_PICTURE_URL} YOUR_PROFILE_DESCRIPTION {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.