About actors & actress Acıyor - Mă doare Anastasia Tsilimpiou animatori petreceri copii Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Bahar Viata furata Bahar viață furată Bana Sevmeyi Anlat Bani murdari Dragoste barbati Begüm Kütük Yaşaroğlu Bere Ciucaș Beren Saat Bergüzar Korel Bir nefes yeter Blogger Boran Kuzum Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burcu Kara Cadouri Cansu Dere Carbon Cleaner Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cingöz Recai Cofetaria Tic Tac Compari Imobiliare Conspiratii Cosmetice costume Costume Ricardo Montesi curatarea jaluzelelor Dalai Lama Decizii de viata Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim Doi mincinosi Dolunay Soysert Dragoste infinita Duo Flame Elimina depunerile de carbon EN Endless Love Engin Akyurek English Info English News Erkan Petekkaya Ezgi Asaroglu Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Festivalul de Film de la Cannes Film Selfie Filme Final Final serial Frumusetiile naturii Furtuna pe Bosfor Gelato Siviero Maria Gizem Karaca Göksel Demirpençe Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Iluzii optice Interviu Istanbull Gelin İstanbullu Gelin Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Lifestyle Lyrics Mehmet Akif Alakurt Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia 2017 Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Music Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim ochelari de soare dama ochelari de soare Pedro Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Oua vopsite Özcan Deniz Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Perla Neagră Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Prezentare seriale PROMO Puterea destinului Retete RO role roti Rüya Saadet Işıl Aksoy Secretul vindecarii spontane Senan Kara Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sezen Aksu Sezonul 1 Sezonul 2 Sfaturi utile Shopping sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor stil de viață Stiri Suleyman Magnificul Tarkan Tevetoğlu Test Test de personalitate Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Tuba Buyukustun Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Two liars Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zodiac

Kosem Episodul 18 ~ Rezumat

Kosem episodul 18, Kosem serial turcesc, kosem ep 18 rezumat, Kosem episodul 18 în romana Kosem Episodul 18 ~ Rezumat
În timp ce Ahmet se îmbracă cu un frumos caftan roșu, care simbolizează semnul unui conducător, Murat și Mehmet vorbesc despre Derviș Pașa că este ucigașul fostului sultan și dacă este adevărat atunci când un Sultan se îmbrăca cu un caftan roșu prevestește că un trădător va fi pedepsit cu moartea.
 Handan este tot în stare de șoc și tot repetă că nu a făcut nimic. Humasah când o găsește pe Kosem jos pe podea într-o baltă de sânge, strigă gărzile și îl anunță imediat pe Ahmet.
 Haci află că Handan a făcut asta că să nu afle Ahmet și atunci când ea îi cere ajutorul să găsească martorul lui Kosem, el o informează că este însuși acel martor, Handan furioasă afirmă că a ținut un șarpe lângă ea și nu-l va preda pe Derviș indiferent de consecințe. Cennet îngrijorată pentru Kosem afirmă că va întoarce to haremul cu susul în jos dacă sultana nu-și revine.
 Ahmed este uimit de ceea ce aude, și după ce medicii îi confirmă că sultana își va reveni, el o veghează pe favorita inimii sale, așteptând ca ea să deschidă ochii.
 Între timp, Kosem se trezește cu o durere groaznică de cap și îi explică totul sultanului, dar el este foarte îngrijorat și plin de suspiciuni pleacă la Handan, Haci o informează că Handan știe că el este martorul și i-a ordonat să tacă, dar acum îi este frică că Derviș îl va ucide.
 Zulfikar îl informează pe Derviș că el știe că sultana a fost atacată din cauza secretelor sale murdare. Derviș  nu recunoaște și aruncă vina pe Mehmet Giray, spunând  că i-a mințit și cere dovezi. Dar Zulfikar îi spune că nu sunt dovezi, deoarece Reyhan a fost ucis și acum dorește să scape și de Mehmet Giray. Derviș furios îl amenință că va plăti pentru aceste acuzații.

Bulbul și Humașah vorbesc despre Safiye și ea spune că a văzut în ochii mamei sale că suferă, dar nu regret și nu acceptă că a greșit. La finalul discuției îi cere lui Bulbul să afle ce știe Kosem de a fost lovită de Handan.
 În timp ce Handan se roagă lui Dumnezeu să o ajute, Ahmet intră în cameră și îi cere explicații, dar ea îl mine că sultana a blestemat-o, apoi a încercat să o atace și ea doar s-a apărat. Handan motivează că a chemat-o pe Kosem să o avertizeze, deoarece i-a permis lui Halime să-l viziteze pe Mustafa.
   Ahmet revine la Kosem și ea îi explică cât de îngrijorată a fost pentru de Mustafa și recunoaște că i-a permis lui Halime, dar de teamă că prințul să nu se îmbolnăvească de supărare. Apoi  îl asigură că incidental nu s-a întâmplat din cauza ei, deoarece nu ar îndrăzni să-I atace mamă și speră că Handan îi va spune adevărul.

 Oare presimt ca sunt mama și fiu?

 Iskender se întoarce la turn și intră la Safiye, care îi povestește că sultanul a ales să o închidă în turn pentru o face să sufere și mai mult, deoarece toată ziua și noaptea vede pe geam palatul și îi amintește de viața ei magnifică. Ea dorește să știe că dacă el va face ceva pentru ea, dar Iskender îi răspunde că depinde de ceea ce dorește. Elizabeth îi aduce pisica lui Safiye și la plecare începe să comenteze că i-a rămas doar o pisică, dar Iskender intervine avertizându-o să o respecte indiferent de ce a făcut, deoarece este o Sultana. Safiye îi mulțumește lui Iskender și află că este din Austria, apoi vorbesc despre familia lui.

 Kosem o vizitează pe Handan și îi oferă  o ultimă șansă să-i spună lui Ahmet adevărul cu privire la Derviș, dar sultana îi spune că fiul ei nu a crezut minciunile și acuzațiile lor. Kosem o informează că pedeapsa ei va fi să-l aibă pe conștiință moartea lui Derviș toată viață. Și dacă nu va recunoaște adevărul ,ea va divulga secretul că Derviș este îndrăgostit de Handan și la plecare îi da timp de gândire pană mâine seară. Haci, care era de față, îi confirmă lui Handan că el o susține pe Kosem.
 Derviș află că Haci a trădat-o pe Handan și cei doi îndrăgostiți vorbesc despre faptul că toată lumea este împotriva lor, până și Zulfikar știe și îi amenință. Derviș vrând să o protejeze pe femeia iubită, este pe cale să meargă să-i mărturisească totul lui Ahmet, dar Handan nu-i dă voie. Cu toate acestea Handan și Derviș nu au nici o intenție de a fi ceda în față amenințărilor lui Kosem. La finalul discuției își dau seama că există o singură cale să scape de probleme și trebuie să reducă la tăcere pe toți care cunosc secretul.

 Sultana Handan și Derviș Pașa încearcă să-i elimine pe cei care le știu secretul 

 În următoarea zi, Ahmet și Derviș pleacă la piață să se întâlnească cu un arhitect, care să le arate planurile unei moschee, Kosem se trezește bolnavă  și începe să vomite, fetița Meleki fuge să aducă medicul. Haci este urmărit și luat ostatic, fiind văzut de Menekshe, care se afla pe coridorul palatului,  și fuge la Halime.

Mehmet Giray pleacă cu scrisoarea spre Crimeea, dar atunci când iese pe porțile palatului, un arcaș îl străpunge cu o săgeată în inimă și moare. Zulfikar i-a micul dejun și bea un ceai turcesc în care era otravă si exact atunci Humașah ajunge în cameră să-l anunțe că vrea să-și viziteze mama, dar Zulfikar se sufocă, îi sângerează nasul și cade jos pe podea.

Sultana Humașah îi salvează viața lui Zulfikar

 Humașah speriată strigă la gărzi să vina medicul și văzând că nimeni nu vine, îi face cărbuni cu apă și printr-o pâlnie din hârtie îi toarnă în gură acel amestec că să vomite pentru a elimina otrava din stomac.
 Cennet ajunge la Kosem și bănuiește că sultana a băut apă otrăvita, dar medicul confirmă că sultana este însărcinată. Halime merge în mare grabă la Kosem și află de la Cennet că sultana a fost otrăvită și îi spune că Haci a fost luat ostatic.
 Haci ajunge în fața lui Handan, care încearcă să-l convingă din nou să fie de partea ei. El o imploră să înceteze, spunându-i că nu are încredere în Derviș deoarece într-o zi l-ar putea ucide și pe Ahmet. Handan furioasă pleacă și le face semn călăilor să-l execute. Cennet o găsește pe Humașah în genunchi pe podea lângă Zulfikar și află că a fost otrăvit și exact atunci el începe să vomite.
 Un negustor, fără să știe că în fața lui se află însuși sultanul, îl informează pe Ahmet că se zvonește despre Derviș că ia mită de la comercianți din piață. Ahmet întreabă ce spun oamenii de Sultanul Ahmet și află că palatul sultanului a fost atacat și Kosem l-a salvat și datorită faptele ei de binefacere, poporul o numește îngerul cu față umană. Ahmet și Derviș se întorc la palat și Derviș îl asigură pe sultan ca el nu a luat mită de la comercianții din piață, ci doar taxele lunare pe care le-a depus în trezorerie.

Kosem ~ Episodul 17 rezumat ~ Partea 2

Kosem Episodul 18 ~ Rezumat
 Selahattin Efendi îi arată lui Bulbul copilul lui Safiye, pe Iskender, care era la câțiva metri de ei. Dar la ordinile lui Bulbul, doi bărbați trimiși de Nasuh ajung la piață și îl ucid pe bietul bătrân. Iskender trebuia să se întâlnească cu Selahattin Efendi și un vecin îi spune că bătrânul este mort, iar când îi vede trupul află că nimeni nu știe de ce a murit. Safiye nemulțumită de apa pentru baie că este prea rece, o atenționează pe servitoare, dar această iarăși își bate joc de ea și atunci Safiye de nervi o strânge de gât fiind despărțite de Gurbuz.

  Murat Pașa ajunge la palat și-l informează pe sultan că delegația austriacă insistă cu condițiilor lor.   După aceea sultanul află că Zulfikar a fost otrăvit și împreună cu Derviș îl vizitează. Humașah îi povestește sultanului cum l-a găsit pe Zulfikar și probabil cineva i-a pus otravă în ceai.

 Kosem află de la Cennet că Haci a fost luat de doi bostangii, Zulfikar a fost otrăvit și cum Humașah i-a salvat viata lui Zulfikar. Kosem însoțită de Cennet se întâlnește pe coridorul haremului cu Handan și îi spune că din cauza secretului ei,le-a făcut rău lui Haci, Zulfikar și Mehmet pentru a reduce la tăcere pe toată lumea. Handan o invită pe Kosem la cină spunându-i că a fiul ei va cina cu ea și chiar dacă îi va spune lui Ahmet, el nu va crede minciunile ei otrăvitoare, deoarece el va crede că este vina lui Safiye. După ce ajunge în camera ei, sultana-mamă plângând se pune în genunchi și îi cere lui Dumnezeu să o ierte.
 Ahmet devine suspicios de cele întâmplate la palat și îl întreabă pe Derviș ce se întâmplă de Mehmet Giray și Zulfikar au fost atacați în același timp, dar acesta îi sugerează că este vina lui Safiye.

 Haci apare la palat împreună cu Halime și îi spune lui Kosem că aceasta l-a salvat în ultimul moment.  Kosem se bucură să-l vadă pe Haci în viață și îi mulțumește lui Halime promițându-i că nu va uita binele făcut.
  Seara pe balcon, Humashah vorbește cu Bulbul despre Zulfikar spunând că acesta este loial sultanului și atunci când a fost otrăvit a menționat numele lui Derviș.
 Ahmet ajunge la cină și Handan îi explică că a dorit ca și Kosem să fie prezență pentru a rezolva toate neânțelegerile, dar i-a refuzat invitația. Și deodată Kosem îi surprinde cu prezența ei, scuzându-se că a fost ocupat cu prinții. Handan le spune că vrea pace în harem și Kosem adaugă că și ea dorește asta, apoi apare Haci.  Kosem fără nici o reținere îi spune lui Ahmet că există un adevăr înfricoșător despre Derviș, dar Handan speriată îi cere lui Kosem să plece, deoarece vrea ca fiul ei să audă adevărul de la ea. Handan speriată îi spune că Derviș, cel care l-a protejat cu prețul vieții sale, l-a iubit ca pe propriul său copil, l-a otrăvit pe tatăl tău pentru a-ți salva viața. Ahmet îngrozit de cele auzite, pleacă în camera lui Derviș și încearcă să-l ucidă cu sabia, dar își amintește de copilărie cum Derviș avea grijă de el și îi cruța viața. Handan devastată de durere și frică iese pe balcon și Haci se apropie de ea să o liniștească. Kosem se duce să-l consoleze pe Ahmet și îi da vestea bună că este însărcinată. Sultanul de bucurie, ordonă să se ofere aur și dulciuri în harem și toată lumea să să afle că favorita inimii sale este însărcinată.

 În următoarea zi, Iskender revine la palat și Kosem îi spune că Zulfikar a fost otrăvit rugându-l să-l protejeze pe Ahmet, deoarece este totul pentru ea. El îi promite și dacă e necesar își va sacrifică viața pentru sultan. Ahmet a ordonat ca Derviș să-l aștepte la cabana și îi spune lui Iskender să-l însoțească la vânătoare.

 Pe de altă parte, Murat Pașa este lângă Mehmet Giray și vorbesc despre săgeată, că nu a perforat armura. Mehmet știa că Derviș vrea să- l ucidă, după atac s-a ascuns și în mod special s-a declarat mort. Murat îi spune că Derviș și Ahmet au o legătură tată-fiu și este posibil să-l ierte.

 La cabana de vânătoare, Ahmet îi arată lui Derviș o sabie dăruită de acesta când era copil și îi propune să facă antrenamente cu sabia, iar la un moment dat sultanul se oprește brusc cu sabia la gâtul lui Derviș, dar nu-l ucide nici de data asta..

 Seara la serai, Humașah ia cina alături de Kosem și vorbesc despre prinți și familie. Kosem îi povestește că din ordinul lui Safiye, tatăl ei i-a murit în brațe și mamă ei a murit de dorul lor, iar pe sora cea mică nu a mai găsit-o. Handan află că Ahmet a plecat la vânătoare împreună cu Derviș și în sinea ei spune că Ahmet îi va lua viața lui Derviș.

 La focul taberei de vânătoare, Ahmet vrea să afle de la Derviș, ce l-a făcut să-l ucidă pe fostul sultan, dar fără că acesta să afle că i-a aflat secretul și începe o conversație despre noaptea în care fratele său a fost ucis spunându-i că a crezut că și el va fi ucis. Derviș îi spune că Domnul l-a eliberat de această soartă și îi mulțumește lui Dumnezeu. Ahmet îl întreabă: Ce ai fi făcut dacă tatăl meu venea la ușa mea să-mi ia viața?
 Derviș răspunde că ar fi încercat să-l împiedice,și-ar fi dat viața de dragul lui. Dar Ahmet vrea să afle de ce s-ar împotrivii ordinelor unui sultan pentru un prinț și unde-i este loialitatea. Și află că dragostea este mai puternică decât loialitatea. Ahmet mai are o ultimă întrebare pentru a lua decizia corectă.
 Dacă într-o zi, tu vei iubi unul dintre fiii mei mai mult decât pe mine și dragostea pentru ei vor umbri loialitatea fată de mine? Derviș spune că nimeni nu cunoaște viitorul, dar el vrea să moară că un slujitor loial.

 Dimineața devreme îl vedem pe Ahmet la palat cum îl trimite pe Haci să-i aducă de la croitor noul caftan. Haci vede caftanul roșu, și pe coridor o întâlnește pe Handan și îi arată caftanul roșu spunându-i că sultanul nu l-a iertat pe Derviș. Handan îngrozită este pe cale să leșine și deși Haci o reține să nu-l prevină, ea pleacă la Derviș.
 Handan încearcă să-l prevină, dar îi spune doar că aceasta este prima mea și ultima (a vrut să-i spună când îl mai vede) această povară este foarte grea, tu este liber ca cerul, eu sunt o sultana veșnic închisă în cușcă, sentimentele mele sunt o cale fără destinație și știu că voi merge pe această cale, pană la sfârșitul vieții, doar când voi intra în mormânt voi uita. Derviș este informat de un agă să meargă la divan.

 Între timp, Bulbul vorbește cu Humașah, căreia îi dă un pachet cu mâncare pentru pisică și o scrisoare pentru Safiye, dar în barcă ea citește scrisoarea și află că cel care o însoțește, Iskender este fiul dispărut al lui Safiye. După ce ajunge la turn și își îmbrățișează mama, cele două vorbesc despre ce s-a mai întâmplat la palat.


  Ahmet ajunge la Divan și toată lumea este înfricoșată văzând-l îmbrăcat cu caftanul roșu. Sultanul îi aduce la cunoștință lui Derviș Pașa plângerile oamenilor că a luat mită, a colectat taxe nejustificate și nu a plătit datoriile. Derviș vrea să-i explice susținând că sunt calomnii, dar Ahmet îi șoptește la ureche nu i-a ucis doar tatăl, ci a ucis un Padișah și-l înjunghie în inimă. 

Rezumatul este disponibil și pe Canalul YouTube Flory4all!Sursă info/foto: Kosem Wikipedia, Muhtesem,  Star TV, Muhtesem Yuzyil Kosem Episode 18, pe YouTube

Trimiteți un comentariu

Mesaje

[blogger][facebook][disqus]

Author Name

{picture#YOUR_PROFILE_PICTURE_URL} YOUR_PROFILE_DESCRIPTION {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.