About actors & actress Acıyor - Mă doare Anastasia Tsilimpiou animatori petreceri copii Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Bahar Viata furata Bahar viață furată Bana Sevmeyi Anlat Bani murdari Dragoste barbati Begüm Kütük Yaşaroğlu Bere Ciucaș Beren Saat Bergüzar Korel Bir nefes yeter Blogger Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burcu Kara Cadouri Cansu Dere Carbon Cleaner Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cingöz Recai Cofetaria Tic Tac Compari Imobiliare Conspiratii Cosmetice costume Costume Ricardo Montesi curatarea jaluzelelor Dalai Lama Decizii de viata Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim Doi mincinosi Dragoste infinita Duo Flame Elimina depunerile de carbon EN Endless Love Engin Akyurek English Info English News Erkan Petekkaya Ezgi Asaroglu Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Festivalul de Film de la Cannes Film Selfie Filme Final Final serial Frumusetiile naturii Furtuna pe Bosfor Gelato Siviero Maria Gizem Karaca Göksel Demirpençe Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Iluzii optice Interviu Istanbull Gelin İstanbullu Gelin Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Lifestyle Mehmet Akif Alakurt Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia 2017 Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim ochelari de soare dama ochelari de soare Pedro Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Oua vopsite Özcan Deniz Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Perla Neagră Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Prezentare seriale PROMO Puterea destinului Retete RO role roti Rüya Saadet Işıl Aksoy Secretul vindecarii spontane Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sezen Aksu Sezonul 1 Sezonul 2 Sfaturi utile Shopping sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor stil de viață Stiri Suleyman Magnificul Tarkan Tevetoğlu Test Test de personalitate Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Tuba Buyukustun Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Two liars Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zodiac

Kosem Episodul 17 ~ Rezumat

Kosem ep 17,
 Iskender devine eroul fetei căruia i-a oferit o panglică cu ceva timp în urmă

Kosem Episodul 17 ~ Rezumat
Sultana  Humashah, fiica cea mare a Sultanei Safiye
Kosem și fetița sunt salvate de Iskender și împreună se duc să o salveze pe mama fetiței, dar din păcate ajung prea târziu. Mama fetiței a murit și Kosem o ia pe fetiță la palat. Kosem îl informează pe Ahmet prin ce calvar au trecut și îi spune că o bănuiește pe Safiye. Zulfikar și Alex se revăd. Kosem îi mulțumește lui iskender că i-a salvat viața.

 Halime a aflat despre relația secretă dintre Handan și Derviș și aplică planul de răzbunare

 Handan se întoarce la palat și găsește pe masă, lângă ceașca de cafea, o scrisoare prin care este amenințată că va plăti pentru întâlnirea de la conacul Mansion. Handan se sperie și Cennet îi spune că nu știe cine a adus acea scrisoare.
 Între timp, Derviș îl avertizează pe Haci că este vizir și se poate întâlni cu cine vrea, iar cine îndrăznește să creadă că întâlnirile lui sunt în alte scopuri va fi luat la răspundere. Haci pleacă la Handan și vorbesc despre acea scrisoare.
 Safiye primește mâncare și află că scrisoarea pe care i-a scris-o fiicei sale, Humashah a fost trimisă și se roagă că aceasta să vină cât mai repede la palat.
 Haci se întoarce la locul unde Handan s-a întâlnit cu Derviș și într-un dulap găsește un cercel și la întoarcere o anunță pe Handan, care vrea ca Derviș să afle.
 Informația scrisorii de amenințare ajunge și la Kosem, care află că Handan s-a speriat îngrozitor. Sultana îi povestește lui Cennet ce a aflat de la Mehmet Giray, despre otrăvirea tatălui lui Ahmet, că Derviș este ucigașul, dar odalisca o sfătuiește să nu se implice.
 Ahmet dornic de antrenament de lupte, îl invită pe Iskender la el pe balcon și îi face cunoscut faptul că el are inceredere în puțini oameni și ulterior să se întâlnească în grădină pentru antrenamente.
 După lăsarea serii, în timp ce Bulbul aranja paturile, Kosem încearcă să afle cine o ajută pe Safiye, dar el nu vrea să o trădeze.
   Menekshe o informează pe Halime că a luat un cercel de la fata care îi este loială lui Kosem și l-a pus în dulapul de unde a spionat și acum Handan va crede că de fapt Kosem a trimis-o pe Eycan să o urmărească. Haci este păcălit de Menekshe și o informează greșit pe Handan și acea informație ajunge și la Derviș.
  La dorința Sultanei Handan, Kosem o vizitează, dar amenințările Sultanei-mamă o șochează, deoarece nu știe despre ce vorbește. Kosem vrea lămuriri, dar sunt întrerupte de Hâci, care le spune că slujitoarea lui Kosem a ucis o fată în Hamam. Eycan nevinovată și foarte speriată îi povestește lui Kosem cum a fost atacată, iar ea cu ultimile puteri a încercat să se apere ca să nu fie ucisă.

   Handan se bucură, deși planul de răzbunare a eșuat, Eycan va fi executată și nimeni nu-i va afla secretul și nu vor nici suspiciuni că ea a ordonat uciderea servitoarei. Kosem revine la Handan să afle dacă la tentativa de omor s-a referit atunci când a amenințat-o și îi spune că cineva a plănuit să o ucidă pe Eycan. Dar când o avertizează să nu îndrăznească să trimită pe cineva să o ucidă și pe ea, le aude Ahmet o trimite pe Kosem în cameră ei.
   Handan încearcă să-și convingă fiul că a fost doar un avertisment să fie atentă și Kosem este nepoliticoasă. Ahmet o crede și îi dă dreptate, dar îi amintește Sultanei-Mamă cât de prețioasă este Kosem pentru el, spunându-i că și ea trebuie să o respecte. Cennet o informează pe Kosem că Eycan este în temniță și va fi executată.
În următoarea zi, Kosem pleacă de la palat să se întâlnească cu Mehmet Giray și la un moment dat apare Reyhan, care îi povestește despre trecutul lor și ce planuri aveau, spunându-i că Shahin își dorea tronul, iar Reyhan și Derviș visau să devină viziri și așa l-au otrăvit pe Mehmet III. Dar Derviș s-a întors împotrivă lor, deoarece Ahmet a preluat tronul. Kosem vrea ca Reyhan să-i povestească totul sultanului, dar acesta dorește să-i cruțe viața și bani pentru a pleca din Istanbul.
La divan, Murat încearcă sa facă un tratat cu delegația austriacă, dar Dervish și Ahmet se opun, deoarece nu sunt de acord cu termenii, Ulterior, Kosem îi sugerează sa accepte.
 În turn, Safiye găsește în pâine o altă scrisoare de la Nasuh și află că nu a reușit să-i ia viață Sultanei Kosem. După aceea îi este prezentat Iskender ca fiind noul ei paznic.

 Kosem se aliază cu Mehmet Giray. apoi se  întoarce la palat și îi povestește lui Zulfikar tot ce aflase de la Reyhan. Derviș află unde se ascunde Reyhan, dar și despre vizita lui Kosem. Mehmet îl conduce pe Zulfikar la locul unde se ascunde Reyhan și când aceștia observă că nu mai este acolo, Derviș îl ucide pe Reyhan. Handan află de la Derviș că l-a ucis pe Reyhan și cât de îngrijorat este deoarece Kosem știe totul. Zulfikar îi spune Sultanei Kosem despre dispariția lui Reyhan și își da seamă că cineva nu a vrut ca sultanul să afle adevărul.

 Cennet o salvează pe Eycan de la execuție, cu o mărturisire mincinoasă. Handan află de la Haci, că Eycan a fost iertată, deoarece Cennet i-a fost martoră. Sultana furioasă  o amenință pe Cennet că îi scade rangul, dar odalisca nu se la intimidată, amintindu-i ca doar Ahmet îi poate lua rangul.

  Halime invitată de Kosem îi face o vizită și se bucură enorm să afle că are permisiunea să-l viziteze pe Mustafa, dar cu condiția ca totul să fie făcut în secret. Halime ajunge la Mustafa, care se trezește și întreabă dacă este un vis, apoi își roagă mama să nu-l mai lase singur.

Kosem ~ Episodul 17 rezumat ~ Partea 2
Fiica lui Safiye, Sultana Humașah revine la palat din Egipt, după mai mulți ani

 Vestea sosirii Sultanei Humașah pune în alertă tot haremul. Bulbul și gărzile o așteaptă încă de la porțile palatului. Humașah coboară din caleașcă, elegantă și foarte impunătoare și când ajunge în harem, toți cei prezenți fac plecăciuni înaintea ei. Humașah află că Sultana Kosem nu este de față, deoarece prinții plâng. Kosem o întreabă pe Cennet despre Humash, de ce toată lumea este atât de îngrijorată și află că este fiica lui Safiye și soție de Beylerbey al Egiptului.

  Între timp, la turn, Iskender verifică mâncarea ce urma să-i fie servită lui Safiye și găseste în pâine o scrisoare. El o informează că Humasah este în Capitală, dar de acum încolo, ea nu va primi nici o scrisoare din exterior. După ce se întoarce la palat, îl informează pe Zulfikar despre metoda prin care Safiye comunica cu lumea exterioară.
 Zulfikar este uimit când o întâlnește pe Humașah și de emoții se tăie la mână cu sabia. Humașah îi spune pe nume și îi oferă batista ei brodata.

   Sultana Humașah intră în camera unde erau Ahmet și Handan și după salutările de rigoare îi informează că a adus monede de aur și cadouri pentru fetele din harem. Slujitorii trec prin harem cu cuferele pline de daruri și Cennet este plăcut surprinsă de generozitatea sultanei.

 Mai târziu, Kosem o vizitează pe Humașah și îi explică motivul pentru care nu a întâmpinat-o la sosire, apoi vorbesc despre cei doi prinți. La plecare, Kosem este plăcut impresionată de Humașah și consideră că nu semănă cu Safiye, dar se înșeală, deoarece Humașah se destăinuie lui Bulbul cum de Kosem a îndrăznit să nu o salute la sosire.

 Halime pleacă de la Mustafa, dar este prinsă de Haci exact la ușă și dusă la Handan, care o ceartă de îndrăzneala ei să-l viziteze pe Mustafa, știind că i-a interzis. Handan vrea să se răzbune pe Kosem și Ahmet să o exileze pe Halime la palatul vechi. dar Halime nu recunoaște că a avut permisiune de la Kosem.

  Halime îi propune lui Kosem o înțelegere, ca în schimbul secretului lui Handan, să rămână în palat și să continue să-l viziteze pe Mustafa. Kosem află că Dervish și Handan sunt îndrăgostiți.

 Humasah încearcă să-l convingă pe Ahmet să-i ierte mama, dar el îi explică cât rău i-a făcut și că nu o va ierta, dar îi permite să o viziteze. Zulfikar o însoțește și merg cu barca la turnul unde este Safiye. Din conversația celor doi se pare că sunt îndrăgostiți și Safiye și-a căsătorit fiica cu un bărbat pe care nu-l iubea. Humasah ajunge la turn și are rețineri să-și vadă mama, dar își face curaj și când intră la ea se imbrătisează. Safiye îi povestește o parte din întâmplările pentru care a decăzut așa de mult. Humasah află că Derviș a ucis-o pe Fahriye, la ordinul lui Ahmet, dar își mustră mama spunându-i că la ce se așteptă dacă a încercat să-l ucidă pe Ahmet și a vrut să preia tronul.

 În următoarea zi, Iskender din dorința arzătoare de a-și găsi familia, se duce din nou la Uskudar să afle mai multe informații despre cămașă. Ajuns acolo recunoaște că este cămașa lui și negustorul îl întreabă dacă are un semn din naștere pe umăr. Iskender îi arată semnul din naștere de pe umăr și bătrânul îi spune să revină mâine că îl va duce să-și întâlnească familia.

 Kosem încearcă să-l convingă pe Haci să o ajute să dovedească relația dintre Handan și Derviș și îi promite că nu-i va spune sultanului dacă o ajută. Dar el nu vrea să recunoască și Kosem îi înmânează o scrisoare prin care Derviș îl notifica pe Sahin că l-a ucis pe tatăl lui Ahmet, spunându-i lui Haci, că el caută ucigașul fostului sultan și acum are dovada. Haci este șocat și după ce Handan îi confirmă că este adevărat, se întoarce la Kosem și îi spune că avea dreptate. (Derviș a făcut totul pentru a-l proteja pe Ahmet)

 Dimineața devreme, Selahuddin Efendi vine la palat și îi spune lui Bulbul că l-a găsit pe prințul dispărut (copilul lui Safiye) și este sigur pentru că are acel semn din naștere pe spate.

 Derviș îi da lui Mehmet Giray o scrisoare să o ducă personal unchiului său, Dar Mehmet îl întreabă dacă vrea să scape de el, știind că el și Sahin au fost alungați de propriul unchi amenințându-i că îi va ucide dacă revin acasă. Derviș îi face cunoscut că a aflat că el i-a dezvăluit lui Kosem despre ucigașul lui Mehmet III, apoi îl amenință, amintindu-i că el este Marele Vizir și puterea este la el.

 Kosem o vizitează din nou pe Handan și o amenință că îi va spune lui Ahmet că Derviș este ucigașul fostului sultan. Handan nervoasă susține că nu va putea dovedi, dar răbdarea ei ajunge la limită, nu se mai poate controla de nervi și fără să-și dea seama de urmări,o lovește pe Kosem în cap cu obiectul din metal pentru scrisori. Sultana cade jos și rămâne inconștientă. Humașah intră la Handan și o găsește în stare de șoc bolborosind că a fost atacată și nu a vrut să fie așa.

Disponibil și pe canalul YouTube Flory4all!
Abonați-vă la canalul YouTube Flory4all si veti primi notificări la fiecare episod nou adăugat.

 Kosem episodul 17, Kosem serial turcesc, kosem ep 17 rezumat, Kosem episodul 17 în romana

Sursă info/foto: Kosem Wikipedia, Muhtesem,  Star TV, Muhtesem Yuzyil Kosem Episode 17, pe YouTube

Trimiteți un comentariu

Mesaje

[blogger][facebook][disqus]

Author Name

{picture#YOUR_PROFILE_PICTURE_URL} YOUR_PROFILE_DESCRIPTION {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.