About actors & actress Acıyor - Mă doare Anastasia Tsilimpiou animatori petreceri copii Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Bahar Viata furata Bahar viață furată Bana Sevmeyi Anlat Bani murdari Dragoste barbati Begüm Kütük Yaşaroğlu Bere Ciucaș Beren Saat Bergüzar Korel Bir nefes yeter Blogger Boran Kuzum Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burcu Kara Cadouri Cansu Dere Carbon Cleaner Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cingöz Recai Cofetaria Tic Tac Compari Imobiliare Conspiratii Cosmetice costume Costume Ricardo Montesi curatarea jaluzelelor Dalai Lama Decizii de viata Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim Doi mincinosi Dolunay Soysert Dragoste infinita Duo Flame Elimina depunerile de carbon EN Endless Love Engin Akyurek English Info English News Erkan Petekkaya Ezgi Asaroglu Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Festivalul de Film de la Cannes Film Selfie Filme Final Final serial Frumusetiile naturii Furtuna pe Bosfor Gelato Siviero Maria Gizem Karaca Göksel Demirpençe Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Iluzii optice Interviu Istanbull Gelin İstanbullu Gelin Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Lifestyle Lyrics Mehmet Akif Alakurt Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia 2017 Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Music Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim ochelari de soare dama ochelari de soare Pedro Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Oua vopsite Özcan Deniz Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Perla Neagră Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Prezentare seriale PROMO Puterea destinului Retete RO role roti Rüya Saadet Işıl Aksoy Secretul vindecarii spontane Senan Kara Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sezen Aksu Sezonul 1 Sezonul 2 Sfaturi utile Shopping sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor stil de viață Stiri Suleyman Magnificul Tarkan Tevetoğlu Test Test de personalitate Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Tuba Buyukustun Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Two liars Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zodiac

Kosem Episodul 15 ~ Rezumat

Kosem ep 15, Kosem episodul 15, Kosem serial turcesc, kosem ep 15 rezumat

Kosem ~ Episodul 15 rezumat ~ Partea 1 ~ Cea mai lungă noapte din serai

Kosem Episodul 15, Rezumat, Kosem ep 15, Kosem episodul 15, Kosem serial turcesc, kosem ep 15 rezumat
Kosem îi arată lui Zulfikar intrarea secretă și așa reușesc să ajungă în palat. Intrarea secretă prin care cândva Nasia ajutată de Alex a încercat sa evadeze din palat. La ordinul lui Safiye, Bulbul îl ia pe Mustafa și îi face semn unui servitor să o ucidă pe Halime, care-l strigă disperată pe fiul ei Mustafa. Și în acel moment este înjunghiată sub privirile fiicei ei și ale servitoarei Menekshe.
Menekshe decide că trebuie să se ascundă împreună cu Halime și Dilruba, ca nu cumva inamicii să revină. În timp  ce ea îi îndepărtează pumnalul din stomacul lui Halime, care spune că trebuie să-și salveze fiul, Dilruba fuge să-și caute fratele.
 Mustafa plângând vrea la mama lui, dar ajunge la Safiye, care îi spune să nu se sperie și de acum sunt doar ei și Halime nu mai există, copilăria lui s-a terminat și de acum va fi un Padișah. Bulbul îl duce într-o cameră păzita.

 Pe de altă parte, în timp ce doctorul îi pansează brațul sultanului, Murat îl informează că bostangiul trădător a fugit fiind unul dintre gardieni și trebuie să se întoarcă la palat pentru că cei din spatele atacului cu siguranță vor tronul.

 Ahmet își face griji pentru Derviș și află de la medicii care au făcut tot ce au putut, dar le ordonă să-l salveze. Derviș este într-o stare critică, delirează și din cauza febrei are frisoane. Ahmet îi este recunoscător lui Derviș că i-a salvat viața de nenumărate ori și îl îmbrățișează în timp ce rana Pașei este cauterizată de către medic, care îi informează că Derviș se va recupera.

 Nasuh îl informează pe sultan că arcașul a fost găsit, dar e mort. Ahmet îl pune pe Nasuh în fața armatei, fără să știe că de fapt acesta l-a trădat. Kosem și Zulfikar sunt îngroziți atunci când văd doar cadavre pline de sânge prin palat și se duc în mare grabă la apartamentul pentru Valide, presimțind că fiul ei va fi cu Handan.
Kosem își risca viata ca sa-i salveze pe cei doi printi
 Handan cu micuțul Mehmet în brațe se roagă spunând o rugăciune de protecție din Coran. Zulfikar se luptă cu toți inamici și exact când ușile apartamentului care erau forțate de inamici cedau, ei intră la Handan și Zulfikar îi salvează. Cennet încearcă să-l găsească pe fiul lui Mahfiruze și când niște gardieni trec pe acolo ea se așează jos prefăcându-se că este moartă, apoi reușește să-l salveze pe Osman care plângea într-un dulap în brațele mamei.
 Handan, Zulfikar și Kosem îl caută pe Osman și pe coridorul haremului se întâlnesc cu Cennet, Mahfiruze și Osman, dar îi atacă din nou inamicii și în timp ce Zulfikar se luptă să-i protejeze, Mahfiruze este înjunghiată mortal pe la spate și Kosem îl înjunghie pe acel criminal care a ucis-o pe Marhfiruze și se adăpostesc în pasajul secret.
 Kosem decide că Mustafa trebuie luat de la Safiye înainte de a fi înscăunat și Zulfikar consideră că trebuie să-l și ascundă pană la revenirea sultanului, iar dacă el nu se va întoarce pană dimineața, atunci Kosem și prinții să se adăpostească la lăcașul șeicului Hudai.
 La porțile palatului un Aga din ienicerii sultanului întreabă cum vor mai sta în față lui Ahmet și unul dintre oamenii mițuiți de Safiye scoate zvonul că sultanul a murit în campanie și Mustafa va urcă pe tron. Dar acel Aga curajos îi informează pe toți că dacă este adevărat, atunci unul dintre copiii lui Ahmet va prelua tronul.
 Zulfikar reușește să-l prindă pe Bulbul, dar un alt paznic îl capturează pe la spate și este dus în fața lui Safiye, care-l întreabă unde este Kosem. Dar Zulfikar nu-i spune și atunci când gărzile îl duc pe coridorul haremului, Kosem le distrage atenția cu o sabie în mână și Zulfikar reușește să scape.
 Dilruba îl găsește pe Mustafa și exact atunci Zulfikar și Kosem ajung la ei. Dilurba nu vrea să-i urmeze spunându-le că sunt dușmanii lor, dar Kosem îi promite lui Mustafa că îl va proteja și toți pleacă prin pasajul secret și ies pe ușa din spatele palatului.

 Zulfikar îi urcă pe toți în trăsură și el rămâne să se lupte cu inamicii. Safiye află că au plecat și dă ordine stricte să fie găsiți și Mustafa să fie adus în siguranță la palat. Trăsura este găsită de gărzile loiale lui Safie dar Mehmet Goray îi salvează și îi promite sultanei că îi va duce într-un loc sigur, dar trebuie să aibă încredere în el.
 Kosem și cei din familie se adăpostesc în casa fetiței căruia i-a salvat mama, atunci când era bolnavă. În timp ce Zulfikar se plimbă prin față lăcașului de protecție, crezând că Sultana Kosem s-a adăpostit acolo, Mehmet îl informează că îl duce la Kosem. Dar din păcate ajung prea târziu, deoarece Kosem este luată de gărzile lui Safiye, fiindcă Dilruba a ieșit afară și a strigăt că Mustafa a fost răpit de ea.

 Kosem este dusă în fața lui Safiye, care ordonă ca pregătirile pentru ceremonia de ascensiune să înceapă și încearcă să o sperie povestindu-i de inelul Sultanei Hurrem pe care ea îl deține acum, că doar femeile puternice îl dețin. Safiye îi ordonă lui Bulbul să o ducă pe Kosem în temnița palatului și să fie executat cu frânghia prin strangulare, apoi aruncată în Bosfor.

Dilruba se duce la mama ei și o informează că Mustafa este bine și că a păstrat secretul că ea trăiește și atunci când fratele ei va ajunge pe tron ​se vor răzbuna. Kosem foarte curajoasă îi propunere lui Safiye să o elibereze și îi va cruța viața, deoarece Ahmet se va întoarce și cu siguranță va plăti pentru asta.

 Istanbul, ceremonia de încoronare a micuțului Mustafa: La Poartă Fericirii, deși Mustafa este speriat și abia se abține să nu izbucnească în plâns, totuși este prezentat ca fiind noul sultan. Dar jocul murdar al lui Safiye este oprit de Zulfikar pentru că strigă în fața mulțimii că Ahmet trăiește. Mehmet Giray îl susține, dar gardienii îi capturează. Safiye, care zâmbea încontinuu este șocată când îl vede pe Ahmet. Sultanul furios strigă la mulțime că sunt trădători și după ce decapitează cu sabia pe unul dintre trădători, îi ordonă Pasei Murat ca toți trădătorii să fie executați.
Furia și suferința sultanului Ahmet zguduie palatul din temelii
Safiye vede tot ceea ce s-a întâmplat prin vizorul ușii și merge în camera ei și de frică încearcă să se sinucidă cu otravă dintr-un inel pe care o pune într-un pahar cu apa, dar Ahmet sosește și ordonă gărzilor să o ducă în temnița palatului.
 Zulfikar ajunge la sultan și îi explică că a făcut tot posibilul să salveze dinastia din mâna lui Safiye, dar ea a mituit pe toată lumea, apoi îi spune veștile bune că fiii săi și Handan sunt bine, dar, Mahfiruze a murit și deși Kosem și-a riscat viața pentru a proteja dinastia și prinții, ea a fost executată din ordinele lui Safiye.
Ahmet suferă enorm și nu poate concepe viata fără Kosem, pur și simplu simte ca se sufoca și se duce pe balcon, apoi brusc se duce în harem fiind însoțit de Zulfikar și verifica trupurile cadânelor ucise. La un moment dat o găsește pe Marfiruze și foarte supărat o sărută și cum nu o găsește pe favorita inimii sale începe sa plângă și cedează nervos. Dar Zulfikar îl îmbrățișează și-l incurajează spunându-i sa facă fata situației pentru ca trebuie sa aibă grija de cei doi prinți.

Kosem ~ Episodul 15 rezumat ~ Partea 2 

Kosem Episodul 15 ~ Rezumat
Mustafa se duce să-și viziteze mama și le spune că Ahmet a revenit la palat. Ahmet însoțit de Zulfikar și Mehmet Giray se duc la casa fetei în care sunt Handan, Cennet și prinții. Cei trei sunt întâmpinați de Kosem exact în ușa casei și nu le vine să creadă că trăiește.
Ahmet plăcut surprins își îmbrățișează favorita inimi sale și după ce își vede toată familia și le mulțumește lui Mehmet și Zulfikar, se întorc toți la palat. Ahmet se duce la Halime și deși era rănită la abdomen, sultanul îi cere explicații cum de a îndrăznit să-l pună pe Mustafa pe tron.
Dilruba intervine spunând că sunt minciuni și toți au lăsat-o pe mama ei să moară și văzând că minciuna este crezută, Halime îi spune că i-au luat fiul, deși ea s-a opus și au înjunghiato. Sultanul îi informează că toată lumea va plăti pentru ce au făcut.

Kosem consideră că Dilruba este încă un copil și nu o acuza de nimic, dar știe că este sub influența mamei sale. Handan se duce la Derviș, care era încă este în convalescență și medicul o informează că el este foarte rănit. Ea îi povestește despre cele întâmplate și că Safiye este în temnița, apoi când vrea să plece, el se ridică și Handan se apropie de el pentru a-l ajuta și cei doi îndrăgostiți se privesc în ochii.
 Haci vine în vizită la Derviș și apare brusc la ușa care era întredeschisă și îi surprinde ca și când ar fi vrut să se sărute. Osman plânge încontinuu și nu vrea lapte, dar Kosem intră și îl hrănește. Ahmet și Pasa Murat discută despre cele întâmplate și caută soluții pentru a preveni astfel de trădări.
Sultanul decide că toată lumea trebuie să fie schimbată, începând de la gărzi și Murat îi recomanda să aleagă cât mai repede un nou vizir.

 Bulbul vorbește cu Safiye fiind foarte îngrijorat știind că o să vină călăii și își deschide sufletul, spunându-i că inima și loialitatea lui vor fi mereu cu ea și își dorește să moară în brațele ei. Handan ajunge acolo și îi spune lui Safiye că toată lumea primește ce merită și înainte de plecare îi șoptește la ureche că nu va părăsi palatul în viată.

 Kosem îl informează pe Pașa Murat că va face tot posibilul să-l convingă pe sultan că el merită să devină Marele Vizir și el foarte fericit îi mulțumește.

Handan vrea să-l vadă pe Osman și află de la Haci că micuțul prinț este în camera lui Kosem, fiind foarte nemulțumită că l-a luat fără să o întrebe. Haci vrând să facă ceartă adaugă că sultana nu informează pe nimeni, nu cere nimănui nimic și se sfătuiește doar cu Murat.

Handan se înfurie spunând că abia au trecut problemele haremului și acum îsi bagă nasul și în problemele de stat. La ordinul lui Handan, Cennet vrea să-l ducă pe Mustafa în cameră lui, dar el nu vrea și Dulruba vrea să-l însoțească. Halime vrea s-i vorbească cu sultanei Kosem și încearcă să facă pe victima, dar Kosem ii spune că ea știe că s-a aliat cu Safiye și aceasta a trădat-o de aceea a vrut să o omoare. Halime și Dilruba o imploră să-l salveze pe Mustafa și Kosem le spune că ea mereu l-a protejat și de aceea l-a luat în aceea seara, apoi le mustră că tot necazul este din vina lor.

Kosem merge să-l viziteze pe micuțul Mustafa și el îi spune că este supărat pe toți pentru că l-au despărțit de maica-sa. Ea îi promite că o să-și revadă mama și îi oferă jucării. Handan se duce să-și viziteze nepoții și când sosește Kosem. îi face cunoscut faptul că există reguli la serai și nu este potrivit că soția sultanului să se întâlnească cu Pasa Murat, apoi o mustră că l-a luat pe Osman fără știrea ei.

Handan vrea să-l ia pe Osman la ea, dar în cele din urmă intervine Ahmet și decide că cei doi prinți vor ramane acolo. Kosem îl sfătuiește pe Ahmet că nu e bine să-l omoare pe Mustafa, deoarece nu va mai fi un rival și Mehmet și Osman se vor luptă între ei pentru tron și dacă îl iartă pe Mustaga poate regulile se vor schimba și nimeni nu va mai simți durerea de a pierde un frate.

După lăsarea serii, Kosem o vizitează pe Safiye în temnița și după câteva replici acide, Safiye îi spune că nu are nimic de pierdut, dar Kosem îi amintește că va pierde inelul lui Hurrem. La plecare, Bulbul din celula alăturată o imploră să nu-i facă rău lui Safiye, deoarece a fost o Valide. În timp Mustafa este trezit de un porumbel alb, Halime se ridică din pat și cade pe podea spunând că fiul ei va fi ucis. Din depărtare se aud pașii călăilor pe coridorul palatului.

Sursă info/foto: Kosem Wikipedia, Muhtesem, Star TV, Muhtesem Yuzyil Kosem Episode 15, pe YouTube

Trimiteți un comentariu

Mesaje

[blogger][facebook][disqus]

Author Name

{picture#YOUR_PROFILE_PICTURE_URL} YOUR_PROFILE_DESCRIPTION {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.