About actors & actress Acıyor - Mă doare Anastasia Tsilimpiou animatori petreceri copii Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Bahar Viata furata Bahar viață furată Bana Sevmeyi Anlat Bani murdari Dragoste barbati Begüm Kütük Yaşaroğlu Bere Ciucaș Beren Saat Bergüzar Korel Bir nefes yeter Blogger Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burcu Kara Cadouri Cansu Dere Carbon Cleaner Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cingöz Recai Cofetaria Tic Tac Compari Imobiliare Conspiratii Cosmetice costume Costume Ricardo Montesi curatarea jaluzelelor Dalai Lama Decizii de viata Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim Doi mincinosi Dragoste infinita Duo Flame Elimina depunerile de carbon EN Endless Love Engin Akyurek English Info English News Erkan Petekkaya Ezgi Asaroglu Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Festivalul de Film de la Cannes Film Selfie Filme Final Final serial Frumusetiile naturii Furtuna pe Bosfor Gelato Siviero Maria Gizem Karaca Göksel Demirpençe Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Iluzii optice Interviu Istanbull Gelin İstanbullu Gelin Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Lifestyle Mehmet Akif Alakurt Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia 2017 Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim ochelari de soare dama ochelari de soare Pedro Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Oua vopsite Özcan Deniz Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Perla Neagră Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Prezentare seriale PROMO Puterea destinului Retete RO role roti Rüya Saadet Işıl Aksoy Secretul vindecarii spontane Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sezen Aksu Sezonul 1 Sezonul 2 Sfaturi utile Shopping sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor stil de viață Stiri Suleyman Magnificul Tarkan Tevetoğlu Test Test de personalitate Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Tuba Buyukustun Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Two liars Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zodiac

Kosem Episodul 14 rezumat

Kosem Episodul 14, Kosem Episodul 14 Serial Turcesc, Kosem Episodul 14 Rezumat, Kosem Ep 14 Kosem online în romana
Kosem ~ Episodul 14 rezumat ~ Partea 1
Kosem  Episodul 14 rezumat
Derviș se află în fața lui Ahmet, știind că toate dovezile sunt împotriva sa și deși simte o durere mare în suflet crezând că va fi ucis precum un trădător, îi cere sultanului o ultimă dorință, să nu fie ucis de călăi, ci să moară ucis de mâinile sultanului. Ahmet decide că Derviș este nevinovat și îl iartă pentru că l-a mințit în privința lui Fahriye, dar îl avertizează să-i fie loial și să nu-i mai ascundă nimic. Handan foarte îndurerată, plânge, deoarece crede că Derviș va fi executat. Halime și Menekshe o bârfesc întrebându-se dacă plânge pentru iubitul ei Derviș.

 Halime indrăzneste să o viziteze spunându-i că nu credea că Derviș este așa de prețios pentru ea. Handan o dă afară, dar Halime motivează că i-a adus o veste bună și îi spune că sultanul l-a iertat pe Derviș. Fahriye împreună cu Sultana Kosem și cei care au luat-o de la sanctuar ajung la porțile palatului.

 Safiye, care era în urma lor, vrea să intre în palat, dar Kosem îi spune că este imposibil, amintindu-i că sultanul i-a interzis accesul în palat. În timp ce Fahriye este dusă la sultan, ea îl imploră pe Derviș să o salveze, sau ea va spune totul și atunci vor merge împreună la moarte.

 Fahriye îngenunchează în fața sultanului, cerându-i iertare și când vede că el nu-i acordă atenție, ea îl imploră să nu o execute. În tot acest timp Handan află de la Kosem că Fahriye este la palat și se bucură că în sfârșit va primi ceea ce merită. Dar este foarte îngrijorată, ca nu cumva Fahriye să-i spună sultanului că Derviș l-a otrăvit pe tatăl lui Ahmet și se duce să vorbească cu el. În cele din urmă Ahmet îl cheamă pe Derviș să-și ia soția să o trimită la palatul lor. Fahriye crede că a fost iertată, dar Ahmet o avertizează că nu a iertat-o și va lua o hotărâre mai târziu. Fahriye pleacă și Ahmet îl notifică pe Derviș că aceasta este o trădătoare, care a vrut să-l ucidă și să aducă sfârșitul dinastiei. Sultanul îi ordonă lui Derviș să se ocupe personal de pedeapsa sultanei Fahriye.

 Fahriye ajunge afară și după ce își îmbrățișează mama, îi explică că Ahmet va decide mai târziu soarta ei. Safiye foarte bucuroasă de veștile bune crede că în acest caz sultanul doar îi va exila fiica. Ahmet află de la Zulfikar că favorita inimii sale a planificat capturarea lui Fahriye. După ce Zulfikar pleacă, Kosem îi explică sultanului cum l-a folosit pe Mehmet Giray pentru a o scoate pe Fahriye din acel sanctuar. Cei doi îndrăgostiți devin foarte romantici și la un moment dat sultanul îi face cunoscut favoritei Kosem că ea i-a câștigat pentru a două oară inima, salvându-i din nou.

 Mehmet foarte supărat pentru că a predat-o pe Fahriye, se duce la ascunzătoarea unde era Shahin și îi povestește totul. Shahin crede că Mehmet a fost amenințat să facă asta, dar află că fratele său a vrut să-și arate loialitatea. Mehmet este încurajat de Shahin să nu-și mai facă griji pentru Fahriye, deoarece ea va plânge și Ahmet o va ierta. Shahin îi reproșează lui Mehmet că l-a avertizat să nu se îndrăgostească de sultană, dar nu l-a ascultat apoi îi spune că Fahriye va trăi o viață fericită cu Derviș.

 Cennet și Kosem discută despre Safiye și își dau seama că dacă Fahriye va fi pedepsită cu executarea, atunci Safiye se va răzbuna. Menekshe ascultă din nou prin gaura peretelui, dar este prinsă de Cennet fiind dusă la Kosem și merg împreună la Halime. Kosem o notifică că a fost spionată, și toate informațiile au ajuns la Safiye și o avertizează pe Halime despre faptul că toți cei care sunt împotriva ei, vor fi distruși.

Kosem  Episodul 14 rezumat
Pe de altă parte, Safiye și Nasuh pun la cale un plan prin care să-l detroneze pe Sultanul Ahmet. La ordinul lui Safiye, Bulbul deschide zăvorul unei camere secrete și Nasuh este uimit atunci când ușa se deschide și vede o vastă bogăție. Safiye îi explică că acea comoară a acumulat-o în de ani de zile, special pentru ziua în care va fi nevoită să mituiască multă lume. Nasuh îi arată sultanei o listă cu oamenii care o vor ajuta.

Zulfikar este vizitat de Kosem, care plănuiește să se răzbune pe Shahin Giray și Safiye. Sultana îl informează că este posibil ca Safiye să vrea să-l pună Mustafa pe tron, deoarece Halime merge cam des la la palatul sultanei. Zulfikar consideră că cele două n-ar îndrăzni și atunci Kosem îi spune că trebuie să ia măsuri de precauție pentru că Safiye are o avere secretă.

 Safiye și Bulbul pun la cale să o salveze pe Fahriye și dacă va fi cazul chiar sa o răpească. Dar așteaptă cu nerăbdare ca Mustafa să urce pe tron și Safiye consideră că atunci cu siguranță va fi pace și fiica ei nu va mai fi nevoită să fugă nicăieri.

Loialitatea lui Derviș față de Ahmet și Sultana Handan este supusă unui mare test! 
 Dervis o otrăvește pe Fahriye

Kosem  Episodul 14 rezumat
Fahriye decide să lase trecutul în urmă așteptându-și soțul la o cină romantică. Derviș intră în dormitor și este uimit să o vadă pe Fahriye cum îl așteaptă. El se așează la masă, o servește cu vin roșu și ea îl roagă să găsească o cale prin care sultanul să o ierte. Fahriye foarte hotărâtă îi propune lui Derviș să uite totul și împreună să găsească fericirea. Derviș foarte greu se abține sa nu se lase controlat de sentimente și îi amintește că inima ei aparține altcuiva. Dar ea încearcă să-l convingă că își dorește ca inima ei să-i aparțină soțului, deoarece sunt căsătoriți. Ea îi ia mână lui și o pune pe față ei, dorind ca el să o mângâie și atunci când îi sărută mână observă sânge (îi curgea sânge din nas). Derviș o privește cu blândețe spunându-i că sultanul o consideră o trădătoare și ea foarte speriată îi spune că nu vrea să moară. Derviș a otrăvit-o la ordinul lui Ahmet.

Kosem  Episodul 14 rezumat
În acel moment, Safiye este trezită din cauza furtunii și vântului care îi deschide geamul din dormitor, fiind o înștiințare că fiica ei a murit. Dimineața devreme sultana este vizitata de Halime și vorbesc despre urcarea lui Mustafa pe tron, plănuind ca atunci când Ahmet pleacă la război, Mustafa să fie la palat pentru încoronare.

 Pe de altă parte, Kosem este trezită de un unui coșmar, în care îl vede pe Ahmet cu micuțul prinț în brațe, care plânge și aude cuvintele ghicitoarei, cum o avertiză că se va abate suferință asupra ei și va fi martoră la moartea tuturor celor pe care îl iubește.

 În harem Kosem și Handan vorbesc despre Bulbul că acesta este mână dreaptă a sultanei Safiye și dacă îl pierde, aceasta va pierde totul. Cennet sosește și le da vestea că Fahriye a murit. Halime și Safiye ajung la palat și Dilruba plângând le întâmpina pe coridorul palatului și le spune că Fahriye a murit.

Kosem  Episodul 14 rezumat
Safiye se apropie de sicriul lui Fahriye și atunci când își vede fiica moartă începe să urle de durere. Halime și fiica ei o privesc cu milă și Bulbul încearcă să o ajute pe Safiye să se ridice, apoi corpul lui Fahriye este luat. Halime îndurerată de moartea lui Fahriye, se apropie de Kosem și îi spune că ea este motivul pentru care o mamă simte pierderea copilului ei, dar Kosem îi răspunde că a făcut ceea ce trebuia.

 Safiye se duce la Ahmet și cu lacrimi pe față îi spune că dorește că ea să fi fost ucisă în locul lui Fahriye, astfel nu simțea din nou durerea de a pierde un copil. Dar Ahmet se pare că nu regretă, deoarece îi spune că fiica ei a plătit prețul pentru trădare. La plecare între Safiye și Kosem au loc câteva replici acide. Safiye o sfătuiește să nu-și lase niciodată copilul singur și atunci Kosem o avertizează că doar peste cadavrul ei îi va putea atinge copilul.

Kosem ~ Episodul 14 rezumat ~ Partea 2 

 După înmormântarea lui Fahriye, Derviș are remușcări și foarte trist privește cum lucrurile sultanei sunt luate din palat. Mehmet Giray foarte supărat se uită la colierul cu smaralde, dăruit de el cândva lui Fahriye, pe care ea i l-a returnat și-l împachetează într-o batistă roșie din mătase satinată.

 În ziua următoare, Mehmet se întâlnește cu Sahin și îl minte că cineva din port o să-l ajute să fugă. Shahin observă că fratele său este trist din cauza morții lui Fahriye și Mehmet pentru ca Sahin să nu intre la bănuieli îi spune că vrea să obțină tronul Crimeei și apoi să preia tronul Imperiului Otoman.

 Cei doi frați sunt încercuiți de ienicerii însoțiți de Zulfikar. Shahin îi reproșează lui Mehmet că este un trădător care l-a vândut turcilor, dar fratele său îl asigură că l-a predat pentru a nu fi ucis și îi jură că îl va elibera. Bulbul primește un firman de la Handan, în care era un decret imperial prin care Bulbul a fost eliminat din șambelanul lui Safiye și notificat că va trimis înapoi la palatul Topkapi.

 Safiye este informată de Bulbul, care este foarte supărat, dar sultana îl sfătuiește să se ducă la palat pentru că ea nu are pe nimeni de încredere acolo și așa vor putea declanșa focul revoltei. Mehmet ajunge la palat și atunci când Derviș îi spune că Sahin și Fahriye au meritat să fie pedepsiți, Mehmet îl asigură că într-o zi va fi Han al Crimeei și atunci va plăti pentru tot ceea ce a făcut. (Se pare că Mehmet vrea să răzbune moartea lui Fahriye). Mehmet intră la Ahmet și află că Shahin a fost iertat, dar dacă va mai greși cu ceva o să fie pedepsit.

 Handan este îngrijorată pentru Ahmet, deoarece urmează sa plece în campania împotriva perșilor, dar Derviș vine în camera ei și îi promite că va avea grijă de sultan. Menekshe îi vede și o informează pe Halime. Bulbul ajunge la palat și este întâmpinat de Cennet, care îl duce la Kosem și sultana îl informează că Safiye este dușmanca ei, dar îi mai dă o șansă, de a găsi calea cea dreaptă și dacă o va trăda, atunci nu va mai fi milostivă cu el.

 Safiye se întâlnește cu niște persoane influențe și pun la cale asasinarea lui Ahmet, știind că în ziua următoare sultanul pleacă la război. Sultana le promite că a doua zi vor celebra cu multe daruri acea victorie și încoronarea lui Mustafa, fiind convinsă că Ahmet nu se va întoarce viu din război.

 Ahmet și Kosem află că Mustafa este bolnav și când se duc să-l viziteze, ea observă că prințul are febră. Sultanul decide că Zulfikar va rămâne la palat pentru siguranță prinților.
La apartamentul imperial: Ahmet și Kosem au parte de o seară foarte romantică. Sultanul o alintă "comoara lui cea mai prețioasă" și "înger fără aripi", apoi îi încredințează pe cei doi băieți, Osman și Mehmet.

 După plecarea lui Ahmet, Cennet se duce la patul lui Kosem pentru a lua o pătură, acolo observă că flacăra unei lumânări pâlpâie de la aer și găsește gaura din perete, unde servitoarea lui Halime obișnuia să asculte. Kosem decide să-i lase să o asculte în continuare și pune la cale un plan de acțiune.

 În tot acest timp, seara, Bulbul o informează pe Halime că totul este pregătit, gărzile se vor schimba și după rugăciunea de dimineață, Mustafa va prelua tronul și darurile noului sultan vor fi împărțite poporului. Halime se întrebă dacă este o decizie bună să-l urce pe Mustafa pe tron înainte ca Ahmet să fie declarat mort.

 Kosem pune în aplicare noul ei plan și o înștiințează pe Cennet că oamenii lor au descoperit în sfârșit averea secretă a sultanei Safiye și de data asta sultana va pierde totul. Cennet este sigură că Bulbul a ascultat la acea gaură din perete și-l înștiințează pe Zulfikar să-l urmărească.

 Bulbul a crezut ceea ce a spionat prin gaura peretelui și se duce în mare grabă spre palatul vechi, fără să știe că este urmărit de Kosem, Zulfikar și ieniceri. Safiye află totul și deși nu-i vine să creadă ce aude, totuși îl trimite acolo pe Bulbul împreună cu câțiva slujitori loiali, să împacheteze averea și apoi să o transporte într-un loc sigur.

 Bulbul ajunge în camera averii secrete și este prins în flagrant de ienicerii și Zulfikar. Kosem confiscă averea secretă a lui Safiye și Zulfikar dă ordine stricte ca toate bunurile să fie înregistrate și depuse la trezorerie imperială. Safiye află de la Bulbul că averea i-a fost confiscată de Kosem și furioasă îi reproșează că a fost neglijent. Bulbul foarte speriat îngenunchează în fața sultanei și o imploră să-l ierte, dar ea îi spune să se ridice spunându-i că mai are și alte averi secrete.

Pașa Murat îl duce pe sultan la o fântână spunându-i că este de pe vremea lui Suleyman Magnificul și este considerată fântâna vieții. Derviș observă în pământ câteva săpături recente, care au fost acoperite cu frunze și deodată vede o săgeata cu foc cum se îndreaptă spre Ahmet, care își spăla fața la fântână. Derviș strigă îndreptându-se spre sultan și îl împinge la câțiva metri de acea fântână, apoi văzând că pământul ia foc din cauza săgeții, sare deasupra sultanului pentru a-l proteja de explozie.

 În tot acest timp, Kosem vede cum o statuie din aur cu Fecioara Măria și Pruncul Iisus în brațe cade jos amintindu-și cum a fost avertizată de Safiye să nu plece din palat și să-și lase copilul singur. Sultana fiind foarte îngrijorată, îl informează pe Zulfikar că vrea să se întoarcă înapoi la palat, dar deja palatul era atacat de oamenii trimiși de Safiye.

 Nasuh îi face semn unui arcaș, care era la marginea pădurii și Ahmet este străpuns în braț de o săgeată. Derviș aude strigătele sultanului și fuge în fața lui Ahmet să-l salveze, dar din păcate a două săgeată i se înfige în spate lui Derviș. În timp ce Handan avea grijă de micuțul Mehmet, află că haremul este asediat și ordonă ca micuțul Osman să fie adus de urgență la ea în cameră.

 Safiye ajunge la palat, fiind întâmpinată de gărzile supuse ei și pășește fără nici o reținere pe lângă cadavrele pline de sânge, apoi intră în camera sultanului și îi ordonă lui Bulbul ca Mustafa să fie adus la ea și Halime să fie ucisă. Kosem, Zulfikar și ienicerii ajung la palat și atunci când se dau jos din trăsură și văd ce s-a întâmplat fug la ușa palatului.
 În timp ce Zulfikar încearcă să spargă ușa palatului, Kosem strigă disperată să deschidă ușa pentru că fiul ei este înauntru…
Sursă info/foto: Kosem Wikipedia, Muhtesem, Star TV, Muhtesem Yuzyil Kosem Episode 14, pe YouTube

Trimiteți un comentariu

Mesaje

[blogger][facebook][disqus]

Author Name

{picture#YOUR_PROFILE_PICTURE_URL} YOUR_PROFILE_DESCRIPTION {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.