About actors & actress Acıyor - Mă doare Anastasia Tsilimpiou animatori petreceri copii Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Bahar Viata furata Bahar viață furată Bana Sevmeyi Anlat Bani murdari Dragoste barbati Begüm Kütük Yaşaroğlu Bere Ciucaș Beren Saat Bergüzar Korel Bir nefes yeter Blogger Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burcu Kara Cadouri Cansu Dere Carbon Cleaner Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cingöz Recai Cofetaria Tic Tac Compari Imobiliare Conspiratii Cosmetice costume Costume Ricardo Montesi curatarea jaluzelelor Dalai Lama Decizii de viata Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim Doi mincinosi Dragoste infinita Duo Flame Elimina depunerile de carbon EN Endless Love Engin Akyurek English Info English News Erkan Petekkaya Ezgi Asaroglu Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Festivalul de Film de la Cannes Film Selfie Filme Final Final serial Frumusetiile naturii Furtuna pe Bosfor Gelato Siviero Maria Gizem Karaca Göksel Demirpençe Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Iluzii optice Interviu Istanbull Gelin İstanbullu Gelin Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Lifestyle Mehmet Akif Alakurt Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia 2017 Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim ochelari de soare dama ochelari de soare Pedro Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Oua vopsite Özcan Deniz Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Perla Neagră Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Prezentare seriale PROMO Puterea destinului Retete RO role roti Rüya Saadet Işıl Aksoy Secretul vindecarii spontane Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sezen Aksu Sezonul 1 Sezonul 2 Sfaturi utile Shopping sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor stil de viață Stiri Suleyman Magnificul Tarkan Tevetoğlu Test Test de personalitate Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Tuba Buyukustun Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Two liars Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zodiac

Kosem ~ Episodul 5 rezumat


Kosem ~ Episodul 5 rezumat
Ahmet intră în gradina secreta și o vede pe Anastasia vorbind cu Alex, fără sa știe ca cei doi puneau la cale o noua evadare, prin pasajul secret. Ea foarte emoționată, se preface ca nu-l cunoaște pe Alex și îl întreabă pe sultan cine este acel băiat. Ahmet le face cunoștință spunând că Iskender este ienicer și Anastasia este favorita lui. Apoi îi cere Anastasiei să se întoarcă la harem, deoarece el va practica lupte. Anastasia pleacă și o întâlnește pe Golge și îi spune ca la găsit pe Alex sa-i deschidă ușa din exteriorul pasajului secret. Iar Alex pare supărat ca fata pe care nu putea sa și-o scoată din minte este favorita sultanului. Shayeste, fata care a bătut-o pe Nasia, ii zice Anastasiei că ea poate ajuta la evadarea ei, dar Ana îi spune că nu vrea nimic de la ea, doar să nu spună nimănui.
Între timp Alex și Ahmet se luptă și la un moment dat sultanul îl întreabă ce e în neregulă cu el (se pare ca Alex este supărat din cauza ca sultanul o place pe Nasia). Dervis îi întrerupe pentru ca Mehmet Giray a fost adus la palat pentru judecata. Sultanul decide sa-l arunce în temniță și va lua o decizie cu privire la viitorul acestuia mai târziu. Mehmet îl roagă pe Reyhan sa-l informeze pe Shahin, dar acesta îl ignora pentru ca Derviș era în apropiere. După un timp, Reyhan ii trimite lui Shahin o scrisoare, printr-un mesager, dar acesta este ucis și mesajul ajunge la Dervish. Handan vorbește cu Derviș întrebându-se cum Mehmet Giray a îndrăznit să aibă o relație cu Fahriye.
 Pe de alta parte, Fahriye îngenunchează în fața mamei ei spunându-i ca nu-i mai pasă dacă o căsătorește cu Derviș, dar o roagă sa-l salveze pe Mehmet Giray. Safiye ii spune ca nu este doar fiica ei, ea este fiica marelui Murat Han și membra dinastiei. Safiye o cheamă pe Dudu sa o ducă pe Fahriye în camera ei fiindu-i interzis sa iasă afara.
 Ahmet îi dă permisiunea lui Derviș să se căsătorească cu Fahriye. Dar el ii spune ca sentimentele ei sunt importante pentru el. Safiye asigură că singura problemă este onoarea familiei. Ahmet a ordonat deja pregătirile și căsătoria va fi anunțata în curând.
Fahriye se duce sa-l vadă pe Ahmet, cu speranța ca o va înțelege și îl va elibera pe Mehmet. Dar Dudu o informează că sultanul se odihnește. Fahriye intră la el oricum și îl roagă sa-l elibereze pentru este singura data când a simțit iubire fata de un bărbat pentru ca a fost căsătorită cu forța de trei ori. Sultanul o informează ca Mehmet Giray va fi executat.
Fahriye pleacă supărată și îl roagă pe Dervish sa o lase sa-l vadă pe Mehmet pentru ultima oară pentru a-și lua rămas bun. Derviș spune nu, dar ea spune ca te rog pentru ultima oară. Mehmet se trezește și când o vede pe Fahriye acolo o întreabă dacă este un vis. Cei doi îndrăgostiți se privesc cu lacrimi în ochi și el ii spune că toată lumea are un timp în care îndrăgostesc și mor. Mehmet mulțumește lui Dumnezeu că a ajuns să se simtă dragostea și dacă el ar trebui să moară, atunci el este fericit, iar acest lucru va face dragostea lor nemuritoare. Derviș ascultă toată conversația lor din spatele peretelui.
Safiye o informează pe Halime ca ea știe ca i-a dat scrisoarea lui Fahriye lui Derviș.
 Fahriye este anunțată de către Dudu ca sultanul a ordonat să meargă la turn. În timp ce ea ajunge acolo, Mehmet este adus de călăi și Safiye ajunge și ea în turn, apoi sultanul. Shahin sosește acolo și îi amintește sultanului că atunci când l-a adus pe Mustafa înapoi la palat, el i-a făcut o promisiune. Shahin îl imploră pe Ahmet să-i cruțe viata fratelui sau ca doar pe el îl are. Ahmet își respecta promisiunea și îl iartă pe Mehmet, dar spune că Mehmet trebuie să se întoarcă înapoi în Crimeea, și până la plecarea lui, el trebuie să rămână în temnița palatului. Shahin se bucura, dar informează sultanul că, dacă Mehmet este trimis înapoi, unchiul său îl va ucide. Safiye decide că Fahriye trebuie sa se întoarcă în camera ei și pregătirile pentru nunta cu Dervish trebui să aibă loc cât mai repede.
La o ora târzie, Ahmet Hafiz Pașa îl anunță pe sultan ca MareleVizir a murit la Belgrad.
În ziua urmatoare, Shahin merge la piață fiind trimis de Reyhan sa cumpere o otrava care provoca moartea și nimeni sa nu suspecteze că a fost otravă și decide sa cumpere ceva sa provoace ciuma.
Anastasia este ajutata de Golge sa-i scrie sultanului o scrisoare în limba turcă, pe care el sa o primeasca doar dupa ce ea fuge de la palat.
"Golge scrie: Cel care l-a ucis pe tatăl lui Ahmet este Reyhan Aga și l-a ucis și pe medicul sef, ea a văzut cu ochii ei și de aceea Reyhan a aruncat-o în mare."
Kosem ep 5
Anastasia îl vizitează pe Ahmet, care e încântat să o vadă și în timp ce ea îl privește îndelung știind ca va fi pentru ultima oara, el ii vorbește foarte romantic. Ea îl îmbrățișează și când îl sărută, Handan ii întrerupe și Anastasia pleacă lăsându-i scrisoarea pe birou sub un sfeșnic cu lumânare, după care iese prin ușa secretă ajungând la poarta care trebuia deschisă de Iskender. El se furișează deghizat la palat sa o ajute pe Anastasia sa evadeze dar acesta vede o femeie plângând, fiind reținută de doi gardieni și încearcă s-o scape. Iskender este bătut continuu de acei răufăcători, până când Zulfikar Aga îl găsește și apoi bate pe toți și se întorc împreuna la tabăra de ieniceri, Iskender fiind închis în beci.
Reyhan intra la sultan și când vrea să pună otrava pe mâncare, observă scrisoarea și în timp ce o citește, Dervish vine și îl ia la rost. Reyhan si-a dat seama ca Anastasia își amintește totul și încearcă sa o omoare. Anastasia nu mai reușește sa evadeze și trebuie să meargă sa recupereze scrisoarea de pe biroul lui Ahmet, fără sa știe ca a ajuns deja în mâinile lui Reyhan. Bulbul o pregătește pe Nasia la ordinul lui Reyhan, care a mințit ca sultanul vrea sa o vadă. Nasia ajunge și Reyhan o informează că scrisoarea a căzut în mâinile sale, el încearcă să o sugrume peste balcon, dar Derviș sosește și o salvează, apoi îl aruncă pe Reyhan pe stânci, ucigându-l. Ana ajunge la sultan ii povestește tot ce a făcut Reyhan, Ahmet ordonă ca Anastasia nu trebuie să fie lăsata nesupravegheata pentru siguranța ei și Derviș să investigheze totul despre Reyhan, Haci a devenit Aga, luând locul lui Reyhan.
Dudu și Haci, la ordinul Sultanei Handan, decid sa aducă o fata pe nume Rasha, de la vechiul palat pentru a fi prezentata sultanului. Rasha ajunge la palat și este trimisa în camera lui Mahfiruz.
La harem, Bulbul și Cennet vorbesc că în fiecare seară câte o fată merge la sultan, fiind alese de Handan. Safiye vrând sa-i strice planurile lui Handan, ii face cadou Anastasiei o rochie roșie foarte frumoasa.
Fahriye cu otrava în mână, ii duce lui Ahmet marțipan otrăvit și ii spune, că dragostea a orbit-o și ii cere iertare. Dupa care micuțul Mustafa sosește și împreună cu sultanul mănâncă din marțipan.
Anastasia se îmbracă cu rochia roșie și ii cere lui Dudu sa-l vadă pe sultan. Ahmet și Anastasia se întâlnesc în gradina secreta și mai târziu își petrec noaptea împreună (se pare ca halvetul a avut loc de data asta). La un moment dat, când el doarme în pat cu ea alături, ea se ridică si dupa ce se îmbracă, pleacă plangand.
Nasia plănuiește o noua tentativă de a fugi din palat. Alex, care era închis în beci, ii cere ajutorul prietenului Ali, să găsească o cale de ieșire și iese cățărat de o funie. Golge și Sheyeste, o însoțesc prin pasajul secret și de data asta ușa se deschide și Alex și-a respectat promisiunea. Dar Nasia se răzgândește și ii cere scuze lui Alex spunându-i ca ii pare rău, ea nu-l poate părăsi pe Sultanul Ahmet, pentru ca ea ii aparține.
Derviș și Sahin Giray vorbesc despre moartea sultanului Mehmet. Dervis ii reproșează lui Sahin ca totul a fost pentru beneficiu propriu, otrăvindu-l pe Sultanul Mehmet sa urce la tron. Shahin îl acuza pe Derviș ca și el și-a dorit asta dar l-a trădat și acum Sultanul său e pe moarte (se pare că Derviș a știut ca Shain a fost implicat în uciderea tatălui lui Ahmet, dar încă este loial lui Ahmet).
Episodul 5 se termina cu Ahmet, care se trezeste transpirat, se ridică din pat și o striga pe Nasia, apoi cade jos.

Rezumatul este disponibil pe youtube în format audio!

Kosem ~ Episodul 6 rezumat
Sursă info/foto: Kosem Wikipedia, Muhtesem,  Star TV, Muhtesem Yuzyil Kosem Episode 5, pe YouTube

Trimiteți un comentariu

Mesaje

[blogger][facebook][disqus]

Author Name

{picture#YOUR_PROFILE_PICTURE_URL} YOUR_PROFILE_DESCRIPTION {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.