About actors & actress Acıyor - Mă doare Anastasia Tsilimpiou animatori petreceri copii Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Bahar Viata furata Bahar viață furată Bana Sevmeyi Anlat Bani murdari Dragoste barbati Begüm Kütük Yaşaroğlu Bere Ciucaș Beren Saat Bergüzar Korel Bir nefes yeter Blogger Boran Kuzum Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burcu Kara Cadouri Cansu Dere Carbon Cleaner Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cingöz Recai Cofetaria Tic Tac Compari Imobiliare Conspiratii Cosmetice costume Costume Ricardo Montesi curatarea jaluzelelor Dalai Lama Decizii de viata Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim Doi mincinosi Dolunay Soysert Dragoste infinita Duo Flame Elimina depunerile de carbon EN Endless Love Engin Akyurek English Info English News Erkan Petekkaya Ezgi Asaroglu Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Festivalul de Film de la Cannes Film Selfie Filme Final Final serial Frumusetiile naturii Furtuna pe Bosfor Gelato Siviero Maria Gizem Karaca Göksel Demirpençe Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Iluzii optice Interviu Istanbull Gelin İstanbullu Gelin Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Lifestyle Lyrics Mehmet Akif Alakurt Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia 2017 Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Music Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim ochelari de soare dama ochelari de soare Pedro Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Oua vopsite Özcan Deniz Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Perla Neagră Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Prezentare seriale PROMO Puterea destinului Retete RO role roti Rüya Saadet Işıl Aksoy Secretul vindecarii spontane Senan Kara Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sezen Aksu Sezonul 1 Sezonul 2 Sfaturi utile Shopping sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor stil de viață Stiri Suleyman Magnificul Tarkan Tevetoğlu Test Test de personalitate Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Tuba Buyukustun Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Two liars Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zodiac

Kosem ~ Episodul 4 rezumat

La camera audientelor: Safiye vorbește cu un bărbat pe nume Yakub, care ii aduce la cunoștință problemele cu  privire la fondurile anuale de caritate. El fiind întrebat de către Derviș despre banii din conturi pentru ca s-a oprit construcția moscheei și deși el nu a divulgat secretul dintre el și sultană, tot îi e frică sa nu se afle. Dar Safiye pentru a se asigura ca lucrurile vor decurge cum a plănuit, îl otrăvește cu o ceașcă de cafea in care era otrava si in schimbul antidotului, el promite să fie loial sultanei și să spună nimic, dacă el este interogat din nou. Nasuh aga vrea să fie numit pașă, deoarece el a fost numit beylerbey al Alepului si Derviș are beneficii acum fiind propus pentru avansare în Divan. Între timp, Safiye ia o decizie, știind că Dervis ii va fi loial si mai ales că acum chiar are nevoie de noi aliați loiali ei, ea o decizie care va șoca întregul harem. Saifye îl surprinde pe Dervis oferindu-i să-l căsătorească cu propria ei fiică, pe Sultana Fahriye.
Iskender ajunge la grădina secretă, unde Ahmed si Anastasia sunt singuri. El stă legat la ochi în fata sultanului așteptându-și pedeapsa. Anastasia  nu-l recunoaște pe Alex și pleacă. Iskender curajos ii spune sultanului ca știe cât de mult a greșit și înțelege dacă pedeapsa este moartea. Dar după un timp, Ahmet foarte prietenos îi spune lui Iskender să-i arate toată puterea lui, deoarece ca sultan, are nevoie sa practice lupte cu un cadet asa priceput.
Între frații Giray are loc o mica cearta. Mehmet îl acuză pe Shahin că încearcă să-l țină închis să nu plece sa o vadă pe Fahriye. Dar in cele din urma Shahin își înțelege fratele și se îmbrățișează înainte ca Mehmet sa plece la iubirea vieții lui.
Între timp la grădinile palatului, Fahriye se plimba supărata pentru că nu și-a văzut la iubitul de câteva zile fiind deranjata de prezenta lui Dervis care o sorbea din priviri.
Handan afla de la Dervish ca Safiye  vrea să-l  căsătorească cu Fahriye si ea este deranjata de planurile sultanei. Ea își face probleme când aude că Derviș nu a refuzat propunerea, deși el o asigura că nu a trădat-o și nici nu o va trăda vreodată.
La tabăra ienicerilor, Zulfikar împarte recruții în două grupuri de maeștri și servitori. Și le dă instrucțiuni clare ca nu cumva sa se mai repete problema anterioara dintre Iskender si sultan. El ii atenționează ca ei toți sunt robii sultanului.sa nu uite niciodată dacă nu vor sa își piardă capul.
Confruntarea dintre Ahmet si bunica
Ahmet este așezat pe tronul său și Safiye este înaintea lui reproșându-i ca a lăsat-o fără servitorii și asociații ei și ea la salvat în fața celor revoltați. Sultanul este supărat ca propria bunica l-a subestimat în fața membrilor divanului condiționând-ul pentru a primi banii. După care o atenționează să înceteze cu reproșurile și sa fie mulțumită că ii este bunica, în caz contrar, prețul pe care trebuia sa-l plătească era mult mai mare. Safiye ii spune ca doar Handan și Dervish sunt vinovați ca el o urăște. Dar Ahmet spune ca a crezut că ea îl place pe Derviș din moment ce a aranjat sa-l căsătorească cu propria fiică sau doar îl folosește pentru a-și atinge scopul.
Halime este surprinsa de servitoarea ei, cum face o altă vrajă. Ea ii arată lumânările, fiecare lumânare avea un nume, Ahmet, Safiye, Handan, frații Giray pe care ea ii considera dușmani și ii elimina prin foc. Handan o anunță pe Halime despre căsătoria propusă de Safyie lui Derviș. Ea ii spune că dacă Derviș acceptă căsătoria, el va fi avansat mai repede pentru Divan.

Safiye a rămas fără servitorii ei favoriți și cum Cennet și Bulbul nu reușesc sa facă făța la toate responsabilitățile din harem, Anastasia  încearcă sa o servească cu un ceai turcesc, dar este foarte neîndemânatica și nu este pe placul sultanei. Cennet vine în grabă și Safiye o mustră pentru că a lăsat-o singură cu un copil. Ea îi cere scuze spunându-i că a pregătit o concubină pentru sultan și Nasia devine geloasă  întrebând-o pe Cennet dacă era Marhfiruze. Nasia este trimisă  afară din apartamentul sultanei și merge la Cennet în camera , răstoarnă ceva pe podea și când vrea sa ridice, simte ceva  sub covor. Ea găsește toate scrisorile adresate părinților ei pe care le-a dat lui Cennet să le trimită. Nasia foarte dezamăgită o caută pe Cennet și o acuza de trădare. Anastasia foarte afectata, pleacă cu scrisorile la pieptul ei și cere gardienilor sa o lase să-l vadă pe Ahmet. Ei îi spun este interzis și Dudu vine cu Shayese, care urma sa își petreacă seara în patul sultanului. Nasia ii împinge pe toți și intra cu forța în odaia sultanului. 
Anastasia încearcă sa se sinucidă din balconul sultanului
Ahmet este foarte afectuos cu ea și o alinta floare de iasomie apoi o sărută. Sultanul o întreabă ce s-a întâmplat și afla despre scrisorile pe care Cennet nu le-a trimis părinților Anastasiei. Ea ii spune ca a vrut ca părinții ei să știe că trăiește. Ahmet o întrebă dacă ea mai vrea să se întoarcă acasă și Nasia ii spune ca din  toată inima, apoi îl roagă și îi cere permisiunea. Ahmet foarte supărat crede ca ea vrea sa fuga de el, nu doar sa trimită acele scrisori. El ii spune ca poate plece, ea se duce la ușă, dar apoi se răzgândește și se întoarce brusc și fuge pe balcon. Ea se urca pe balustrada balconului, vrând sa se sinucidă. Sultanul îngrozit de reacția ei o roagă sa nu facă asta. Nasia își întoarce capul înapoi și-l privește, apoi își ia avânt să sară, dar în cele din urmă ea a arunca doar scrisorile peste balustradă și fuge pe coridorul palatului.
Între timp, Ahmet află de la Dervis, că Kasim pașa, care trebuia sa plece la Bagdad, nu a plecat și a rămas tot în Bursa, apoi a ridicat taxele pentru beneficiul său și a dezamăgit poporul. Ahmet furios ii ordonă lui Derviș sa-l aducă pe Kasim pentru ca îi vrea capul.
Derviș și Halime: Halime încearcă să afle dacă el va accepta căsătoria cu sultana Fahriye și se pare ca Dervis nu are nimic împotriva căsătoriei. Dupa ce el pleacă, servitoarea îi spune sultanei că Fahriye probabil va fi mulțumită de Derviș, din moment ce înainte ea a fost căsătorită cu bărbați mai în vârsta decât ea.
Halime o pe vizitează Fahriye și pretinde că nu știe ca sultana nu a aflat ca se va căsători și brusc îi da vestea despre căsătorie. Fahriye este șocată sa audă asa ceva și mai ales ca toată lumea vorbește despre această căsătorie.
În ziua următoare, Shayese foarte supărată că halvetul nu a avut loc, se ceartă cu Nasia și atunci când apare Dudu Hatun, acesta ii spune că Anastasia a împiedicat-o să intre în camera sultanului pentru halvet. Anastasia, la ordinal sultanului este mutată la etajul superior, unde sunt apartamentele pentru cadânele favorite ale sultanului. Cennet o duce pe Nasia la noua ei cameră, dar va trebui să împartă camera cu Mahfiruz, care nu este de acord. Shayese, vine acolo și o atacă Anastasia cu o foarfecă. Mahfiruz părăsește camera, dar ține ușa închisă din exterior astfel încât Nasia să nu poate scăpa. Nasia țipă pentru ajutor strigând-o pe Golge, dar nu este auzită de ceilalți. Nasia este jos pe podea, fata care a atacat-o iese din cameră cu sânge pe față și pe mâini. Ea spune ca a omorâto și o imploră pe Mahfiruz să o ajute să nu afle sultanul, dar Mahfiruz speriată îi răspunde, ca ea nu este implicată și nu a văzut și auzit nimic. Shayese este prinsă pe coridor, de Haji Mehmet și Dudu Hatun, ea își dă seama ca ceva rău s-a întâmplat și ordonă ca fata sa fie închisă în temniță. Golge o caută pe Nasia și o găsește plângând pe podea, cu fața însângerată de răni și părul parțial retezat. Ea o roagă să o scoată din palat.
Fratii Giray vin la palat si afla de la Reyhan aga ca Derviș se căsătorește cu Fahriye. Mehmet Giray este vizibil afectat când aude ca femeia pe care o prețuiește și iubește atât de mult se căsătorește.
La grădina imperială: Derviș se întâlnește cu Safiye, care stă sub umbra unei frumoase umbrele de soare. El ii mai spune că sultanul i-a dat acceptul de a decide singur cu privire la căsătorie și va fi o mare onoare pentru el să devină soțul sultanei, apoi acceptă.
Handan află de la Dudu ceea ce s-a întâmplat cu Anastasia. Dudu vrea ca sultanul sa fie anunțat, dar sultana insistă să nu fie deranjat cu o astfel de problemă banală. Handan se întâlnește Derviș pe coridorul haremului si el ii spune de acceptul cu privire la căsătorie. Ea devine  furioasa și îi reproșează ca a lovit-o pe la spate.
Fashriye la aparatamentul sultanei Safiye:
Safiye vorbește de avantajele căsătoriei fiicei ei, spunând ca Derviș este curajos și inteligent și nu are nici o îndoială că nu o va face fericită. Dar, Fahriye nu este fericită și este împotriva căsătoriei, deoarece cu ceva timp în urma a fost forțată să se căsătorească de trei ori. Primul șot a murit în noaptea nuntii, al doilea a făcut-o de rușine și a divorțat de ea, iar ultimul a fost ucis chiar în fața ei.
 În acest timp, Shahin încearcă să profite că Mehmet este deprimat din cauza căsătorieri dintre Derviș și Fahriye, încercând sa-l întoarcă  împotriva sultanului și a familiei sale.

Golge merge la Ahmet si îi spune ce s-a întâmplat cu Nasia. Sultanul furios se duce direct la noua camera a Nasiei. Ea foarte trista, nu se întoarce, vrând sa fie lăsată singura, dar el o atinge cu blândețe si se așează lângă ea, apoi se uită la fața ei, îi șterge lacrimile și o sărută. Sultanul  afla și o trimite pe Golge sa aducă acea concubine din tmnita palatului. In timp de trăgea de ea prin harem, Shayese striga în fata lui Mahfiruz ca și ea e vinovata, dar cadâna susține că minte.

În fata sultanului și a Nasiei, Shayese implora mila, dar Ahmet decide ca Anastasia sa i-a decizia finala. 
Ahmet:"Tu decizi soarta ei, Nasia."
Ea o iartă, deși putea sa ordone sa fie alungata din palat sau chiar ucisa. Toată lumea este surprinsa când Shaye se întoarce teafără în harem. Nasia revine la harem, cu capul sus și pași hotărați, exact ca o sultana adevărată, chiar dacă câteva șuvițe din păr erau tăiate și fata era plina de zgârieturi. Ea o găsește pe Golge în camera ei, care a decis să ajute să scape.
Sultanul foarte furios cheamă eunucii în biroul său și îi reproșează lui Reyhan, ca lui i-a încredințato pe Anastasia și l-a avertizat ca îi va tăia capul, dacă ea pățește ceva. Reyhan susține că el a vrut să-l anunțe, dar Handan a spus ca sultanul sa nu fie deranjat. Ahmet vrea sa își vadă mama, o întrebă pe Handan dacă e adevarat și ea răspunde ca a crezut ca nu era un moment potrivit sa-l anunțe, dar intenționa sa-i spună. Ahmet crede ca motivul pentru care Handan i-a ascuns adevarul se datorează faptului că Sultana Safiye i-a prezentat-o pe Anastasia și foarte hotărât le spune ca din acel moment, să știe toți că Anastasia este cea mai prețioasă bijuterie în visteria sa.
Fahriye primește o scrisoare de dragoste de la Mehmet. El vrea o întâlnire și ea decide să meargă.
Întimp ce Golge îi arata Anastasiei iesirea din palat, care se putea face doar prin pasajul secret care duce la grădina secretă, aud pași în spatele lor și apare Shayese, care ii spune Nasiei ca îi datorează viața și vrea sa o ajute.
La tabăra ienicerilor, Zulfikar îi spune lui Iskender ca el a fost chemat din nou la palat.
Kasim pașa a revenit la palat si Ahmet anunță la divan ca Kasim este un trădător, apoi pronunță judecata cu moartea. Execuția se efectuează imediat și Ahmet face noi numiri, retrogradarea pasilor incompetenți, apoi  anunța că Derviș este acum șeful marinei.

Într-o zi în timp ce Mustafa și fiica lui Halime se jucau în camera sultanei Fahriye, aceasta descoperă scrisoarea de dragoste trimisa de Mehmet Giray și ajunge la Halime, apoi în camera lui Dervis.  El intră în camera, găsește și citește scrisoarea.

Kasim pașa a revenit la palat și Ahmet anunță la divan ca Kasim este un trădător, apoi pronunță judecata cu moartea. Execuția se efectuează imediat și Ahmet face noi numiri, retrogradarea pașilor incompetent, apoi  anunța că Derviș este acum șeful marinei.
Într-o zi în timp ce Mustafa și fiica lui Halime se jucau în camera sultanei Fahriye, aceasta descoperă scrisoarea de dragoste trimisa de Mehmet Giray și ajunge la Halime, apoi în camera lui Dervis.  El intră în camera, găsește și citește scrisoarea.

Shahin cade în ambuscada Celalilor
În afara orașului, în timp ce Shahin călărește pe un drum de țară, un bătrân îi cere apă, apoi brusc este atacat pana devine inconștient și apoi se trezește în tabăra lor.
La piață, Fahriye se întâlnește cu Mehmet în acel magazine mic. Mehmet ii spune ca atâta vreme cât nu renunța la dragostea lor, nimeni nu le poate ruina fericirea. Cei doi îndrăgostiți sunt întrerupți de către Dervis.
În timp ce Anastasia era în camera ei și se privea în oglinda, Cennet ii aduce un pachet și când ea îl desface, este plăcut surprinsa sa vadă un morman imens de flori de iasomie. Ea crede ca sunt de la sultan și își face o coroniță din flori și o prinde în par exact pe partea unde acea fata i-a tăiat parul cu foarfeca.
Grădina secretă
Ea merge în graba la grădina secretă să-i mulțumească  lui Ahmet pentru flori și îl găsește acolo pe Alex, acesta fiind chemat de sultan. Cei doi sunt șocați și se recunosc reciproc, iar Nasia îi spune pe nume, Alexander. Ea observa panglica ei legata la mana lui Alex.

În acest timp, Ahmet vine la gradina secreta sa se întâlnească cu Iskender.  Sultanul ajunge și el acolo și îi privește fiind vizibil deranjat sa o vadă pe Anastasia cu un bărbat.


Kosem ~ Episodul 5 rezumat

 Sursă info/foto: Kosem Wikipedia, Muhtesem,  Star TV, Muhtesem Yuzyil Kosem Episode 4, pe YouTube

Trimiteți un comentariu

Mesaje

[blogger][facebook][disqus]

Author Name

{picture#YOUR_PROFILE_PICTURE_URL} YOUR_PROFILE_DESCRIPTION {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.