About actors & actress Acıyor - Mă doare Anastasia Tsilimpiou animatori petreceri copii Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Bahar Viata furata Bahar viață furată Bana Sevmeyi Anlat Bani murdari Dragoste barbati Begüm Kütük Yaşaroğlu Bere Ciucaș Beren Saat Bergüzar Korel Bir nefes yeter Blogger Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burcu Kara Cadouri Cansu Dere Carbon Cleaner Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cingöz Recai Cofetaria Tic Tac Compari Imobiliare Conspiratii Cosmetice costume Costume Ricardo Montesi curatarea jaluzelelor Dalai Lama Decizii de viata Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim Doi mincinosi Dragoste infinita Duo Flame Elimina depunerile de carbon EN Endless Love Engin Akyurek English Info English News Erkan Petekkaya Ezgi Asaroglu Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Festivalul de Film de la Cannes Film Selfie Filme Final Final serial Frumusetiile naturii Furtuna pe Bosfor Gelato Siviero Maria Gizem Karaca Göksel Demirpençe Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Iluzii optice Interviu Istanbull Gelin İstanbullu Gelin Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Lifestyle Mehmet Akif Alakurt Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia 2017 Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim ochelari de soare dama ochelari de soare Pedro Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Oua vopsite Özcan Deniz Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Perla Neagră Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Prezentare seriale PROMO Puterea destinului Retete RO role roti Rüya Saadet Işıl Aksoy Secretul vindecarii spontane Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sezen Aksu Sezonul 1 Sezonul 2 Sfaturi utile Shopping sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor stil de viață Stiri Suleyman Magnificul Tarkan Tevetoğlu Test Test de personalitate Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Tuba Buyukustun Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Two liars Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zodiac

Kosem ~ Episodul 3 rezumat

Kosem ~ Episodul 2 rezumat
La apartamentul sultanului: Ahmet și Anastasia au dormit îmbrăcați și halvetul nu a avut loc nici de data asta. Anastasia se trezește și se ridică încet de pe pieptul sultanului, se uită la portretul ei, apoi străbate al doilea coridor din zona cadânelor (primul coridor era folosit doar de sultan pentru a evita zonă cadânelor) și intră pe ușă secretă.
 Pe de altă parte, afară la palat medicul șef a venit să-l vadă pe sultan fiind lăsat de gărzi să intre, dar Reyhan Aga curios vrea să afle ce dorește înainte de a-l lăsa să vorbească cu sultanul. Anastasia trecând prin pasajul secret din dorință de a fugii de la palat, deschide un dulap prin care se putea spiona într-o cameră a palatului și deodată aude voci. Reyhan Aga a intrat cu medicul care a venit să-l vadă pe sultan. Doctorul foarte agitat îi spune lui Reyhan că el a investigat și a concluzionat că sultanul Mehmet a fost otrăvit, deși Ahmet i-a poruncit să tină secret ancheta. El spune că a fost o otravă lentă, care ar ucide doar atunci când este luată în continuu, 40 de zile (a testat pe un câine) și Reyhan îl înjunghie pentru ca sultanul să nu afle. Anastasia se sperie și oftează, apoi încearcă să fugă dar face zgomot și Reyhan o urmărește prin pasajul secret. Cei doi se luptă și Anastasia cade jos inconștientă fiind dusă în camera cu medicul mort, după care îi pune în saci și îi aruncă în Bosfor.
 Între timp, Ahmet se trezește și vede că Anastasia lipsește așa că strigă Nasia, dar Dervish apare spunându-i că ienicerii și spahii sunt revoltați și încerca să pătrundă pe poarta exterioară a palatului deoarece nu li s-au dat primele oferite în mod tradițional, atunci când un nou sultan ia tronul.
  La turnul de justiție: Ahmet îi spune lui Safiye, că el nu le dă nimic ienicerilor și bunica lui îi spune că aceștia ar putea încerca chiar să-l detroneze. Safyie știe că trezoreria regală este în criză de bani și profită de această problemă că să-i ofere ea banii necesari în schimbul renunțării la exil. Porțile palatului nu rezistă și liderul spahiilor strigă că dacă li se da ce au cerut nu va fi vărsare de sânge. Derviș îl întreabă pe Ahmet de ce a refuzat oferta lui Safyie și încearcă să–l convingă să nu fie mândru și să accepte oferta bunicii. Dar un alt lider al spahiilor spune că ori le dă ceea ce le datorează ori le dă tronul său. Între timp Halime se întoarce la palat fiind îngrijorată pentru fiul ei. Se pare că Halime a pus totul la cale pentru al detrona pe Ahmet și să-i asigure tronul prințului Mustafa. După ceva timp, ajunge la palat un lider religios, care este respectat de către soldați și îi convinge să accepte promisiunea sultanului. În cele din urmă rebelii hotărăsc să aștepte pană sosesc din Egipt dările promise de sultan.
 Handan, mama lui Ahmet, vine în grabă la turn și îi spune lui Safiye că ea știe că încercă să facă un târg cu fiul ei, pentru a împiedica de a fi exilată din palat și să accepte realitatea că va fi exilată la Palatul lacrimilor. Ahmet este furios din cauza lipsei de loialitate ienicerilor și spahiilor, dar la impresionat acel lider religios.
 Anastasia se trezește, face o gaură mică prin cusătura sacului și când vede că este lângă Bosfor începe să țipe după ajutor. Dar, Reyhan furios strigă la ea să își spună necazurile la pești. În timp ce ea se scufundă în apă, se zbate să se elibereze, iese din sac, se uită în sus, îl vede pe tatăl ei cum ii întinde mană lui spunându-i să nu renunțe. Golge, femeia mută o salvează și când o duce înapoi la palat, Reyhan este șocat să vadă că Anastasia este încă în viată.
 Cennet cheamă doctorul să o îngrijească pe Anastasia spunându-i să facă tot posibilul pentru a o face bine pentru că Anastasia este foarte importantă pentru sultan. Reyhan de frică ca Anastasia să nu-i spună sultanului, intră în camera ei și este pe cale să o sufoce cu o pernă, dar vine sultanul. Ahmet vrea să știe ce s-a întâmplat și Reyhan susține că nu știe ceea ce s-a întâmplat cu Anastasia fiind ocupat cu rebeliunea, dar mai mult ca sigur ea vrut să fugă de la palat și careva din gărzile palatului a pedepsit-o. Ahmet este foarte furios de cele întâmplate pentru că Golge nu a recunoscut persoana care a împinso pe Anastasia în apă pentru că prea departe. Ahmet foarte îngrijorat stă pe patul Anastasiei și când ea se trezește o întreabă ce s-a întâmplat, dar ea spune că nu-și amintește fiindu-i frică de Reyhan pentru că era și el acolo. Derviș îl suspectează pe Reyhan, dar nu se arată dacă vede că acesta susține că nu știe nimic. Sultanul pleacă de la infirmerie și afară îi ordonă lui Reyhan să o protejeze pe Anastasie atenționându-l că dacă ea pățește ceva, lui ii va tăia capul.  La lăsarea serii, micuțul Mustafa se duce în camera sultanului. Ahmet se apleacă și îl întreabă dacă ii este frică de el. Micuțul îl privește cu multă dragoste spunându-i că doar de călăii îi este frică. Anastasia o vede pe Golge și îi mulțumește pentru că i-a salvat viata. Golge recunoaște că își aduce aminte totul dar i-a fost frică să vorbească pentru că cu siguranță o vor ucide. Reyhan intră în cameră și o întrebă pe Golge dacă Anastasia își amintește ceva, dar ea îl minte spunând că nu își amintește.
  Camera fraților Giray: Shahin și Mehmet Giray vorbesc despre planurile lor. Shahin își dorește tronul Crimeei fiind conștient că nu este posibil, dar are o speranță. Mehmet este surprins când Shahin întreabă dacă vrea tronul Crimeei știind că fratele său visează să urce la tronul dinastiei otomane. Mehmet știe că este doar o imaginație și îi spune că tronul Crimeei aparține dinastiei Otomane, dar Shahin îl dă ca exemplu pe Suleyman Magnificul.
  La apartamentul Sultanei Handan: Handan o informează pe Dudu că ea vrea că o altă concubină să fie trimisă în fiecare noapte pentru Ahmet pentru a devenii tată. Safiye observă dar se pare că nu are nimic împotrivă. Halime îi propune lui Handan să se unească împotriva lui Safiye, dar nu o convinge.
  În următoarea zi la piată: Mehmet o întâlnește pe Sultana Fahriye si cei doi îndrăgostiți își declară dragostea lor unul pentru celălalt. Dar, Fahriye este agitată, ca nu cumva mama ei să observe că ea nu este la palat. Mehmet îi dăruiește un colier unicat, la fel că ea și îl pune la gat. Ea foarte speriată îl atenționează că dacă cineva află despre relația lor, viata lui va fi sacrificată. La dorința lui Safiye, Anastasia scrie o scrisoare de mulțumire în limbă italiană, pentru Sultana Safiye fiind adresată cuiva din familia Medici.
  O scenă foarte romantică dintre Sultanul Ahmet și Anastasia
În timp ce toate concubinele dormeau, cineva o trezește pe Anastasia și îi spune să se pregătească pentru sultan. Ea se sperie când îl vede pe Reyhan că așteaptă să o ia și crede că vrea să o omoare. Anastasia ajunge la Ahmet el îi spune că are nevoie să o vadă cerându-i scuze că a trezito. Cei doi merg pe terasa cu vedere la Istanbul și el o întreabă dacă vrea să vadă orașul spunându- că acolo este casa lui și vrea să devină și casa ei. Sultanul este foarte romantic, îi spune că el îi aparține ei, nu vrea nici o fata din harem, ea este singură persoană pe care el și-o dorește. Apoi recită versuri dintr-o poezie de dragoste, exact cum obișnuia Suleyman să își arate dragostea fată de Hürrem. Din acel moment Anastasia începe să-l placă pe sultan și când razele soarelui răsar încet în spatele lor, sultanul o sărută pe frunte. La ședința Divanului participă sultanul, Marele Vizir și ceilalți oficiali. Ahmet află că nu au fost aduși bani pe mare din cauza amenințării piraților, dar vor ajunge mai târziu pe uscat. Ahmet este speriat și furios pentru că cei care s-au revoltat împotriva lui o să creadă că el i-a înșelat și le cere explicații.
 La ședința Divanului participa sultanul, Marele Vizir și ceilalți oficiali, Ahmet afla nu au fost aduși bani pe mare din cauza amenințării piraților, dar vor ajunge mai târziu pe uscat. Ahmet este speriat și furios pentru ca cei care s-au revoltat împotriva lui o sa creadă ca i-a înșelat și le cere explicații. Camerele Valide Sultan Sultana Safiye se întâlnește cu Marele Vizir fiind foarte mulțumită de capcana întinsă nepotului ei pentru a scăpa de exil. Marele Vizir ii promite ca bani pot fi trimiși atunci când dorește ea. Sultanul primește un raport de la Mustafa aga, care susține că Marele Vizir a refuzat sa aducă bani și atunci Dervish își da seama ca vizirul este loial Sultanei Safiye. Ahmet vede că medicul nu i-a adus raportul cu privire la otrăvirea tatălui său, deși i-a ordonat și atunci își dă seama ca s-a întâmplat ceva cu acesta. Între timp, Dervish merge la tabăra ienicerilor sa vorbească cu ei pentru a încerca să evite probleme din ziua următoare. Handan știe despre problemele ivite și este foarte îngrijorată pentru fiul ei, dar Derviș o asigură că el va face tot posibilul sa-i protejeze fiul. Sultanul merge neanunțat să vorbească cu ienicerii și le explica că există o problemă. Ahmet le spune că bani nu au ajuns la timp dar vor veni în curând. În timp ce sultanul era la tabără, Iskender, observă că panglica oferită de Anastasia a dispărut și îl suspectează pe Davut. Cei doi încep sa se certe deoarece panglica chiar era la Davut și sultanul îl provoacă pe Iskender la luptă spunând ca ii va testa curajul acelui ienicer certăreț. Iskender este avertizat că nu ar trebui să-l învingă pe Sultan. Dar se enervează văzând că Davut îl tot provoacă pe la spate fluturând panglica și începe sa-l atace agresiv pe sultan, care este pus la pământ. Ahmet îl pălmuiește pe ienicer și liderul lor îl trimite în beci la ordinul sultanului. Fratii Giray vorbesc într-o tavernă si atunci când Mehmet îl roagă pe fratele său să-i ceară mâna lui Fahriye pentru el, acesta îl batjocorește pentru ca se gândește că fiica sultanei s-ar căsătorii cu el. Shahin îl întreabă dacă ar renunța la tronul Crimeei dacă el l-ar ajuta și Mehmet îi răspunde ca ar renunța chiar și la viața. Ahmet face baie în hamam si o așteaptă pe Anastasia. Ea sosește dar se simte rușinată și se întoarce cu spatele la sultan. El îi cere să rămână cu el în acea seara, deoarece se simte singur fără ea.
La curtea imperiala: Conform ritualurilor islamice se oferă mâncare și plata salariilor soldaților. Sultanul încercă sa-i convingă că de îndată ce banii ajung, el o sa le plătească taxele promise. În turnul de justiție, Handan o roagă pe Safiye să facă ceva pentru a-și ajuta nepotul, dar este acuzată că și-a aruncat fiul în foc doar ca sa o vadă exilată de la palat. Derviș ii anunță pe ienicerii și spahii să vină la mese pentru a mânca, dar ei nu se nu vor, apoi niște rebeli spun că își vor dreptul lor, îndreptându-se cu săbiile către Ahmet care îi numește trădători. Derviș, care i-a promis lui Handan că îi apără fiul cu prețul vieții, îl apără pe sultan și îl duce imediat în palat, apoi Zulfikar anunță mulțimea că banii promiși pentru înscăunare, sunt donați de Sultana Safiye. Ahmet nevoit fiind sa accepte ajutorul bunicii, pune sigiliul regal pe documentul care precizează acordul cu Safiye. Bulbul citește termenii acordului în care era precizat că ea nu va fi trimisă în exil. Când sultanul rămâne doar cu Dervis și de furie da totul jos de pe biroul său, pentru ca Safyie si-a atins scopul. Între timp, Handan ii spune lui Halime ca s-a gândit la propunerea ei și este timpul să lucreze împreună. Halime ii zâmbește și ii dă lui Handan o listă a tuturor oamenilor din harem care sunt loiali Sultanei Safiye . In timp ce ienicerii și spahii sărbătoresc, Derviș merge acolo, având o mască pe fata. El îl ucide pe liderul Spahilor, dar și pe liderul rebelilor. Sultana Safiye este in stare de soc când află că toți slujitorii loiali ei au fost dați afara din palat de sultan A doua zi dimineața, Safiye se trezește fără nici unul dintre slujitorii ei și nu o ajuta nimeni sa se pregătească. Ea iese din apartamentul imperial și când Cennet și Bulbul aga ii spun că toți servitorii și concubinele loiale ei au dispărut, rămâne șocată. Safyie află că toți oamenii din funcții înalte, care erau aliații ei au fost fie retrogradați sau trimiși în afara orașului. Marele Vizir este trimis în Ungaria cu armata, Kasim Pasa a fost exilat la Bagdad și Nasuh a fost numit beylerbey (guvernator) în Alep. Averea ii este sub sechestru din cauza războiului, dar Safiye ii mulțumește lui Allah că mai are averi despre care nu știe nimeni. Ea este informată de Nasuh ca Nemesis a devenit șeicul Islamului și despre cei doi lideri uciși de către Derviș. La hamam, Anastasia și Golge sunt în baie. Nasia îi spune despre pasajul secret și că ea l-a văzut pe Reyhan cum a ucis doctorul fiind speriată. Golge răspunde prin semne sa tacă din gură. La tabăra ienicerilor: Zulfikar îl duce pe Alex la sultan și el crede ca va fi ucis pentru îndrăzneala lui din ziua luptei.
 La grădina secretă are loc primul sărut dintre Ahmet si Anastasia ~ Nasia se îndrăgostește și ea de sultan 
 Anastasia se întâlnește Ahmet și ea își făcea griji pentru el din cauza revoltei de ieri. Ahmet ii spune ca i-a fost teamă, dar nu de moarte, ci sa nu moara fără sa își îndeplinească visul, sa simtă iubirea alături de ea. Anastasia foarte emoționată îl sărută. Sultanul foarte fericit o sărută înapoi.
Iskender, ajunge la palat legat la ochi și este dus de Reyhan în gradina secreta să fie judecat de sultan. Sursă info/foto: Kosem Wikipedia, Muhtesem,  Star TV, Muhtesem Yuzyil Kosem Episode 3, pe YouTube 

Trimiteți un comentariu

Mesaje

[blogger][facebook][disqus]

Author Name

{picture#YOUR_PROFILE_PICTURE_URL} YOUR_PROFILE_DESCRIPTION {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.