About actors & actress Acıyor - Mă doare Anastasia Tsilimpiou animatori petreceri copii Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Bahar Viata furata Bahar viață furată Bana Sevmeyi Anlat Bani murdari Dragoste barbati Begüm Kütük Yaşaroğlu Bere Ciucaș Beren Saat Bergüzar Korel Bir nefes yeter Blogger Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burcu Kara Cadouri Cansu Dere Carbon Cleaner Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cingöz Recai Cofetaria Tic Tac Compari Imobiliare Conspiratii Cosmetice costume Costume Ricardo Montesi curatarea jaluzelelor Dalai Lama Decizii de viata Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim Doi mincinosi Dragoste infinita Duo Flame Elimina depunerile de carbon EN Endless Love Engin Akyurek English Info English News Erkan Petekkaya Ezgi Asaroglu Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Festivalul de Film de la Cannes Film Selfie Filme Final Final serial Frumusetiile naturii Furtuna pe Bosfor Gelato Siviero Maria Gizem Karaca Göksel Demirpençe Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Iluzii optice Interviu Istanbull Gelin İstanbullu Gelin Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Lifestyle Mehmet Akif Alakurt Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia 2017 Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim ochelari de soare dama ochelari de soare Pedro Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Oua vopsite Özcan Deniz Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Perla Neagră Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Prezentare seriale PROMO Puterea destinului Retete RO role roti Rüya Saadet Işıl Aksoy Secretul vindecarii spontane Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sezen Aksu Sezonul 1 Sezonul 2 Sfaturi utile Shopping sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor stil de viață Stiri Suleyman Magnificul Tarkan Tevetoğlu Test Test de personalitate Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Tuba Buyukustun Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Two liars Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zodiac

BIOGRAFIE: Nurgül Yeşilçay

Nurgül Yeşilçay ~ Biografie

Nurgül Yeşilçay ~ Biografie
Nurgul Yesilcay este cunoscută publicului român ca și Gulseren din serialul “Furtună pe Bosfor” și "Dragoste și pedeapsă", unde a interpretat rolul lui Yasemin.
Numele complet la naștere: Nurgül Gültekin
Data nașterii: 26 martie 1976 (vârsta 41)
Locul nașterii: Afyon, Turcia
Studii: actoria la Conservatorul de Stat de la Universitatea Anadolu din Eskișehir
Ocupație: actriță
Naționalitate: turcă
Înălțime: 1,65 m
Culoare ochilor: Verzi
Pasiune: Pictura
Căsătorită: Nu. Fostul soț, Cem Özer (căs. 2004–2010)
Relații de iubire: Özgür İnal (2015 - 2016), Tolga Karaçelik (2011 - 2013), Mithatcan Özer (2011) și Selim Kemahli (2002 - 2003).
Frați/surori: Tuğtekin Yeşilçay, Hacer Yeşilçay
Copii: Osman Nejat Özer
Website: http://www.nurgulyesilcay.com.tr/tr/
[ads-post]

VIATA PERSONALĂ:  
Nurgül Yeşilçay are un fiu pe nume Osman Nejat, în vârsta de 12 ani, cu actorul Cem Özer (Kenan Erksan, actorul din "Bahar:Viata furată!". Frumoasa actriță Nurgül Yesilçay s-a căsătorit cu actorul Cem Özer în 26 octombrie 2004, deși aveau o relație din 2003. Iar 6 ani mai târziu, la 24 decembrie 2010, ei au divorțat.

Copii

NumeSexulNăscut/ăAmiTatăl 
Osman Nejat ÖzerBărbat22 mai 200512 aniCem Özer

Statisticile relațiilor de iubire

TipulTotalDurataMedieCea mai scurta
Căsătorie17 ani, 11 luni~
 ~
Dating
42 ani, 51 luna1 an, 1 luna1 luna, 29 zile
Total57 ani, 11 luni2 ani, 5 luni1 luna, 29 zile

Premii câștigate:

  • Golden Boll Award pentru Cea mai bună actriță (Borrowed Bride), 2005
  • Golden Orange Award Premiul pentru cea mai bună actriță(Conscience), 2008
  • Contemporary Screen Actors Guild Awards (ÇASOD) pentru cea mai bună actriță(Adam and the Devıl-The Edge of Heaven), 2008
  • Sadri Alışık Sinema Ödülleri la categoria dramă în "Cea mai bună actriță a anului", 2015.


CITEȘTE ȘI: »Meryem Uzerli a fost surprinsa de paparazzi cu noul iubit!»

Filmografie

FilmAnul CaracterTip
Ikinci Sans2016Film
Köstebekgiller: Perili Orman2015Köstepem (voice)Film
Muhtesem Yüzyil: Kösem2015Kösem SultanSerial
Cinayet2014Zehra KayaSerial
Coming Soon2014HemsireFilm
Gece2014SüsenFilm
Paramparça ~ Furtuna pe Bosfor2014GülserenSerial
Robbery on the Champs Elysees2013NadyaFilm
Ask Kirmizi2013NazligulFilm
Galip Dervis2013Seyda SonmezSerial
Bebek isi2013Film
Sultan2012SultanFilm
Cinar Agaci2011SonayFilm
Love and Punishment2010YaseminSerial
7 Husbands for Hurmuz2009HürmüzFilm
Vicdan2008AydanurFilm
Adam and the Devil2007HacerFilm
The Edge of Heaven2007Ayten ÖztürkFilm
Ezo Gelin2006EzoSerial
Istanbul Tales2005Saliha (segment "Uyuyan Güzel")Film
Borrowed Bride2005Kostak EmineFilm
Troublesome Sister-in-law2005Arzu ParlakSerial
Angel Island2004Ayse, SerbertSerial
Asmali konak: Hayat2003Bahar KaradagFilm
Mumya firarda2002FatimaFilm
Asmali konak2002Bahar KaradagSerial
The Waterfall2001NergisFilm
90-60-902001DenizSerial
Second Spring1999GulsumSerial
Everything's Gonna Be Great1998HemsireFilm

05 Octombrie 2017

Actualizat la ora 3:29

Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

Sursa info/foto: https://tr.wikipedia.org/wiki

Nurgul Yesilcay este cunoscută publicului român ca și Gulseren din serialul “Furtună pe Bosfor” și "Dragoste și pedeapsă", unde a interpretat rolul lui Yasemin.

Trimiteți un comentariu

Mesaje

[blogger][facebook][disqus]

Author Name

{picture#YOUR_PROFILE_PICTURE_URL} YOUR_PROFILE_DESCRIPTION {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.