About actors & actress Acıyor - Mă doare Anastasia Tsilimpiou animatori petreceri copii Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Bahar Viata furata Bahar viață furată Bana Sevmeyi Anlat Bani murdari Dragoste barbati Begüm Kütük Yaşaroğlu Bere Ciucaș Beren Saat Bergüzar Korel Bir nefes yeter Blogger Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burcu Kara Cadouri Cansu Dere Carbon Cleaner Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cingöz Recai Cofetaria Tic Tac Compari Imobiliare Conspiratii Cosmetice costume Costume Ricardo Montesi curatarea jaluzelelor Dalai Lama Decizii de viata Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim Doi mincinosi Dragoste infinita Duo Flame Elimina depunerile de carbon EN Endless Love Engin Akyurek English Info English News Erkan Petekkaya Ezgi Asaroglu Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Festivalul de Film de la Cannes Film Selfie Filme Final Final serial Frumusetiile naturii Furtuna pe Bosfor Gelato Siviero Maria Gizem Karaca Göksel Demirpençe Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Iluzii optice Interviu Istanbull Gelin İstanbullu Gelin Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Lifestyle Mehmet Akif Alakurt Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia 2017 Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim ochelari de soare dama ochelari de soare Pedro Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Oua vopsite Özcan Deniz Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Perla Neagră Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Prezentare seriale PROMO Puterea destinului Retete RO role roti Rüya Saadet Işıl Aksoy Secretul vindecarii spontane Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sezen Aksu Sezonul 1 Sezonul 2 Sfaturi utile Shopping sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor stil de viață Stiri Suleyman Magnificul Tarkan Tevetoğlu Test Test de personalitate Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Tuba Buyukustun Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Two liars Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zodiac

Dila ~ Dila Hanım, episodul 1, rezumat

Dila ~ Dila Hanım, episodul 1, rezumat
La conacul Barazoğlu are loc căsătoria dintre Ihsan şi Dila, şi au parte de o nuntă modernă combinată cu tradiţiile străvechi. Oaspeţii sosesc şi Seyit Bey, tatăl mirelui are grijă ca toţi cei prezenţi să fie mulţumiţi. Începe ceremonia şi cei doi îndrăgostiţi, Dila şi İhsan se căsătoresc, apoi conform tradiţiei, miri primesc binecuvântările celor mai în vârstă urându-le căsnicie fericită.
La un moment dat, Azer trage în aer cu pistolul, obişnuit fiind să facă aşa, numai ca Dila se sperie şi nu-i place gestul pe care fratele soţului ei l-a făcut, dar trece cu vederea şi tace.
Proaspeţi căsătoriţi se strecoară printre invitaţi şi stau la poveşti pe balcon.
Dila: Din momentul în care te-am văzut, am ştiut că, într-o zi, voi deveni soţia ta.
İhsan: Atunci de ce m-ai făcut să umblu după tine atât de mult timp?
Dila: Dacă aş fi recunoscut faptul că, încă din prima zi când te-am văzut, genunchii îmi tremurau, atunci aş fi părut o fată uşuratică. Aşa că am fost nevoită să mă prefac!
İhsan: Sunt cel mai norocos bărbat din lume!
Dila: Te iubesc. Şi nu voi înceta vreodată să te iubesc.

Seyit aplică tradiţiile până şi la micul dejun şi trimite servitoarea să le spună mirilor să se alăture familiei la masă, dar Azer îi spune că a fost noaptea nunţii lor şi este de înţeles în această situaţie.
Eren, mama miresei: Cei doi s-au căsătorit abia de ieri şi poate că nu ar trebui să fie deranjaţi în prima lor zi.
Seyit: Trăim după tradiţie. Nu se cuvine ca un tânăr să se aşeze la masă după sosirea celor mai în vârstă.
Eren: Am înţeles... 
Seyit: Cât priveşte plecarea lor mâine după-amiază în luna de miere, cel puţin cât timp ei sunt încă în casa mea, îi vreau lângă mine. 

İhsan şi Dila erau ocupaţi să lămurească unde vor locui de acum în colo şi Ihsan vrea să rămână la Sarıgöl, dar Dila vrea la İstanbul. Dila îi explică faptul că ea nu este obişnuită cu viaţa de la conac, tradiţiile lor şi îi spune că atunci când îl vede pe tatăl său cu un pistol la brâu, pe pământul lui, cu legile lui, cu oamenii lui şi Azer cu atitudinea lui mai rebelă, i se face frică.


Tineri căsătoriţi se alătura familiei la masă şi află că tatăl lui Ihsan nu vrea ca ei doi să locuiască la Istanbul şi Dila îi spune că toată viaţa lor este acolo, locurile de muncă şi prietenii lor. Seyit are altă părere despre viaţă şi le spune că prietenii vin şi se duc şi este mai importantă familia. 
Ihsan îi face un cadou surpriză frumoasei sale soţii şi îi spune să închidă ochii, apoi îi face cunoştinţă Dilei cu calul lui. Ea este plăcut surprinsă să-l vadă pe Aktay, numai că îi este frică de cai şi nu ştie să călărească.  İhsan o învaţă să călărească şi îi spune că i-a dăruit calul sperând ca ea o să îndrăgească satul lui natal, dar observă că nu-i place.  Atunci Dila îi spune soţului ei că nu a spus că nu-i place locul acesta, doar vrea ca el să înţeleagă că ea nu poate trăi la conac şi sa stea la masă alături de un tată care are o armă la brâu, o face să se simtă inconfortabil.


Seyit se întâlneşte cu omul de încredere a lui Rıza Bey şi acesta îi spune că Rıza doreşte să construiască o fabrică de lactate şi o fermă în apropierea fabricii. Apoi îi explică că doreşte să cumpere o bucată din terenul lui Seyit Bey. Seyit îi spune că el nu a vândut vreodată din averea sa şi crede că construirea fabricii va fi un lucru bun pentru săteni, apoi acceptă propunerea.
Seyit îi spune că el nu se pricepe la astfel de contracte, dar fiul său, İhsan, este avocat, aşa că o să-i lase pe Ihsan şi Riza să se întâlnească mâine şi să se ocupe de actele necesare.

Cei doi soţi, İhsan şi Dila stau la iarbă verde pe malul râului şi el îi povesteşte mult iubitei lui soţi despre proprietatea familiei. İhsan îi explică că fluviul se află pe proprietatea familiei, localitatea Sarıgöl şi de cealaltă parte a râului este "Eskisu", ferma lui Rıza Bey. Dar Azer, fratele lui Ihsan îl vede pe Rıza Bey ca pe un duşman pentru că înainte de căsătoria lui cu Sultan, Azer a rapito pe Fatma, sora lui Rıza.  Rıza a fost la conacul lor, şi-a luat sora înapoi, deoarece Fatma nu era interesată de Azer şi cei doi s-au certat, apoi Riza l-a pălmuit pe Azer. Dar tatăl lor nu a spus nimic pentru că el credea că Azer merita palma, deoarece Seyit este un om corect şi ţine cu dreptatea chiar dacă este vorba despre propriul lui fiu.
Dila află de la soţul ei despre cum se aplică judecata dacă cineva din clan greşeşte şi îi întreabă că ei doi degeaba au fost la şcoală toţi aceşti ani, pentru a afla mai multe despre legi, judecătorii, urmărirea penală, avocaţi şi dacă i-a explicat vreodată tatălui său că acest lucru este greşit.
İhsan îi spune că nu i-a spus şi nici nu o să-i spună pentru că el nu crede că ceea ce face tatăl său este greşit, dar Dila vrea să vorbească cu tatăl soţului ei despre lege. Numai că Ihsan îi spune să nu îndrăznească ştiind că tradiţia nu va putea fi schimbată şi mai ales că ei pleaca mâine în luna de miere, o asemenea discuţie nu ar avea nici un rost.

La cină, Seyit le explică despre afacerea încheiată cu Rıza şi vrea ca İhsan să se întâlnească cu Rıza şi să finalizeze vânzarea şi transferul proprietăţii înainte de a pleca la aeroport. Apare Azer nemulţumit că tatăl său vinde o bucată de teren lui Riza şi a uitat că acesta l-a pălmuit. Sultan, soţia lui Azer aude discuţia şi când rămân doar ei doi îşi întreabă soţul de ce este împotriva ca tatăl lor să vândă terenul lui Rıza şi de ce acesta l-a pălmuit. El explică că între ei doi a fost ceartă şi Rıza l-a pălmuit fără niciun motiv, dar asta fiind înainte de a se căsători cu ea.

Dila ~ Dila Hanım
La conacul Barazoğlu cei doi soţi se pregătesc să plece la Roma, unde urmează să îşi petreacă luna de miere, dar İhsan îşi scoate calul din grajd ca să plece la întâlnirea cu Rıza Bey şi Dila este îngrijorată că soţul ei nu o va ajunge din urmă la aeroport.
İhsan ajunge la o moară de vânt înaintea lui Rıza şi pe de altă parte, la conac Dila şi mama ei pleacă la aeroport luându-şi rămas bun de la familia lui Ihsan.
Seyit o întreabă pe Sultan unde este soţul ei, dar ea îi spune că nu ştie. Azer a plecat şi el la întâlnirea lui Ihsan cu Riza, fără voia tatălui său.
Ajunge acolo şi Azer, fratele lui Ihsan şi acesta nu vrea ca tatăl lui să vândă terenul bărbatului pe care el îl consideră duşman, dar Riza i-a spus că el vorbeşte doar cu tatăl lui despre afaceri.
Azer foarte orgolios şi autoritar ca şi un agă l-a ameninţat cu pistolul pe Riza şi când el a ripostat cu pistolul lui, Ihsan a intervenit să-I calmeze pentru a nu fi vărsare de sânge. Riza avea gânduri paşnice şi nu dorea vărsare de sânge, numai că Azer s-a făcut că pleacă şi brusc a tras cu arma în Riza rănindu-l în umăr şi atunci el s-a apărat. Soarta a făcut ca glonţul lui Riza să ajungă în pieptul lui Ihsan.
Ihsan, soțul Dilei a fost împușcat din greşeală de către Rıza Bey și acesta a murit. Riza nu a vrut vărsare de sânge, dar din cauza lui Azer, Ihsan a fost împuşcat mortal
Calul lui Ihsan pe care el l-a dăruit soţiei lui se întoarce acasă supărat şi atunci Seyit îşi dă seama că s-a întâmplat o nenorocire.

Dila şi mama ei îl aşteaptă la aeroport pe Ihsan, ea îşi sună soţul, dar nimeni nu răspunde. Azer şi şoferul se întorc la fermă cu İhsan mort, apoi şoferul merge la aeroport şi îi spune Dilei şi mamei ei cumplita veste şi din cauza şocului, Dila leşină. 
İhsan este acasă, tatăl îşi plânge fiul, Dila ajunge şi ea la conac. Calul vine la fereastră deschisă şi îşi arată durerea pierderii stăpânului. Dila vede calul şi apoi ia verigheta soţului ei şi şi-o pune pe deget, lângă inelul ei de logodnă.
Rıza Bey ajunge acasă şi este îngrijit de un doctor, acesta le spune că Riza va fi bine în câteva zile, apoi doctorul este atenţionat că nimeni nu trebuie să afle despre acel accident.

Acasă la Seyit Bey toată familia suferă şi el îl întreabă pe Azer cine l-a împuşcat pe Ihsan şi acesta dă vina pe Riza şi îi spune tatălui că a primit un telefon de la İhsan, care a spus că nu a putut face înţelegerea cu Rıza şi i-a cerut să vină. Dar Azer nu spune că el a tras primul în Riza şi acesta apărându-se l-a împuşcat din greşeală pe Ihsan.
Pe de altă parte, Rıza este întrebat acasă de familia lui ce s-a întâmplat. Rıza le explică adevărul şi că s-a apărat şi nu a vrut ca să ucidă, dar İhsan s-a aruncat în direcţia glonţului în scopul de a-şi apăra fratele. Apoi le cere să plece, vrând să fie singur deoarece nu îşi mai poate stăpânii lacrimile şi gândul că a ucis un om nevinovat îl macină.
Melike. Mama lui Rıza ordonă ca un om pe nume Mehmet să fie adus la ea imediat.  Mama lui Riza i-a ordonat lui Mehmet să se predea la poliţie şi sa spună acolo că l-a împuşcat pe İhsan.
Azer vrea ca Riza să fie judecat şi îşi întreabă tatăl ce vor face acum cu Riza, dat Seyit îi spune foarte autoritar că în primul rând, îl vor îngropa pe Ihsan.
Dila îşi plânge soţul. Ea şi calul sunt în doliu, fiecare simte durerea pierderii lui ihsan în felul lui.
Melike îi spune lui Riza ca Mehmet se află la poliţie, dă declaraţie şi are la el arma cu care Ihsan a fost împuşcat urmând să ia vina asupra lui, dar Rıza nu este de acord.
Melike îi spune fiului ei că are responsabilităţi şi el este piatra de temelie a acelei case.
Azer şi şoferul lui se duc să depună plângere la poliţie şi acolo află că Mehmet a luat vina pe el, apoi poliţia îi întreabă dacă el a fost şi ei spun că Mehmet a tras. Lui Azer îi convine că Riza nu va face închisoare deoarece el în vrea mort, nu închis.
Dila ~ Dila Hanım
La conac are loc înmormântarea care se face conform tradiţiilor şi Seyit Bey vrea să se întâlnească cu Rıza Bey la locul unde au avut loc împuşcăturile. Dila devastată de durere stă prin ploaie la mormântul soţului şi se gândeşte la momentele frumoase petrecute alături de İhsan, cu o zi înainte, la iarbă verde, pe marginea râului.

Pe de altă parte Rıza suferă şi el, dar este consolat şi încurajat de mama lui şi Fatma, sora acestuia. La un moment dat el primeşte un telefon şi este înştiinţat de întâlnirea cu Seyit Bey. Melike aude şi îi spune să nu plece la întâlnire, dar Rıza este hotărât să plece.

Rıza se întâlneşte la moara de vânt cu Seyit şi îi spune că el a tras în fiul lui dar a fost un accident şi apoi îi povesteşte exact cele întâmplate. Apoi îi spune că se va supune judecăţii acestuia pentru că el este Rıza Bey,. Seyit Bey, eu voi accepta justiţia ta. Seyit îl ameninţă cu pistolul pe Riza în timp ce ascultă varianta lui de adevăr şi când îşi dă seama că spune adevărul lăsă arma jos. El îi spune că dacă ceea ce s-a întâmplat a fost un accident, tu ai luat viaţa unui om şi vei trăi cu acest păcat pentru tot restul vieţii tale. 

 Metin, fratele vitreg al lui Rıza, care locuieşte la Istanbul este sunat de mama lui, Gurbet, şi îi povesteşte despre cele întâmplate acasă. Riza şi Metin sunt fraţi vitregi, deoarece este fiul lui Melike. 
Gurbet este a doua soţie a tatălui său, dar nu în urma unei căsătorii legale, deşi ea îşi consideră fiul a fi frate vitreg cu Riza, acesta îl consideră pe Riza frate adevărat.

În timp ce Seyit clarifică cu Azer situaţia lui Riza, Dila care s-a întors de la cimitir îi aude vorbind că Rıza l-a împuşcat pe İhsan din greşeală şi cum Azer îşi întreabă tatăl cum poate să-l creadă pe Riza.
Seyit dă indicaţii clare ca nimeni să nu se atingă de Rıza Bey.
Dila supărată le spune celor doi că ar trebui să-i fie ruşine lui Azer pentru că din cauza lui l-au ucis pe İhsan al ei. Ea le vorbeşte aşa din cauza tradiţiilor şi că poartă armele la ei zilnic şi dintr-o ceartă ajung să se omoare între ei, ceea ce în mod normal nu ar trebui să se întâmple.


Azer încearcă să o facă să-l răzbune pe Ihsan spunându-i că fratele lui a fost ucis de către Rıza şi Seyit nu înţelege, dar ea ar trebui să înţeleagă. Dila zice că nu este important cine a apăsat pe trăgaci, apoi le spune că İhsan s-a dus. Aşa că o viaţă sau o mie de vieţi, nu-i va aduce soţul înapoi... Eu mă întorc la İstanbul.
Azer: O iei la fugă! Fugi, fugi! Este cel mai bine pentru o fată de oraş ca tine! Bravo!
Seyit îi spune Dilei: Stai! Eu nu-ţi pot spune să pleci sau să rămâi. Dar indiferent ce hotărăşti, să pleci sau să rămâi, acum eşti fiica mea. Noră, acum eşti o Barazoğlu! Această casă este şi casa ta! Sarıgöl este pământul tău! Chiar dacă vrei să pleci la celălalt capăt al lumii, nu uita asta.
Riza are coşmaruri şi îl vede pe Ihsan, apoi când vrea să plece la o plimbare cu calul, mama lui se îngrijorează că nu cumva familia răposatului să-i facă ceva fiului ei.

Dila îşi ia rămas bun de la toţi şi când să urce în taxi, calul părăseşte grajdul şi vine la ea ca şi cum nu ar vrea ca aceasta să plece. Dila mângâie calul şi pleacă la plimbare în lumina apusului fiind privită de socrul ei. Dar la un moment dat calul se sperie din cauza unui şarpe şi exact când se apropia trenul, aceasta cade jos de pe cal. Riza era la cabana lui şi aude un ţipăt, crezând că s-a întâmplat ceva merge să verifice zona. El o găseşte pe Dila, îi ia pulsul, apoi o duce în braţe până la cabană.

Metin se întoarce la fermă împreună cu prietena lui şi toţi ai casei îi urează bun venit. Melike intenţionat o întreabă pe prietena lui dacă numele ei este Seval, dar numele ei real este Hülya şi fata îl întreabă pe Metin cine este Seval,

Dila se trezeşte la cabana lui Rıza, dar ea nu ştie cine este acel bărbat şi speriată începe o conversaţie cu Riza.
Dila: Cine sunteţi? Unde mă aflu?
Rıza: Doamnă, nu vă faceţi griji. Sunteţi în siguranţă. Aţi căzut de pe cal, eu v-am găsit şi v-am adus la cabana mea.
Dila: Calul meu unde este?
Rıza: În spatele dumneavoastră. Nu vă grăbiţi, odihniţi-vă un pic mai mult! Vorbesc serios. Sunteţi în siguranţă. Vă rog să vă simţiţi confortabil.
Dila: Vă mulţumesc, mă simt bine...
Rıza: Data viitoare, uitaţi-vă bine în jur. Eu cred că acest loc nu este sigur pentru o femeie. Nu mai călăriţi neînsoţită.
Dila: Pot să am grijă de mine, vă mulţumesc.
Rıza: Bine... Nu v-am mai văzut prin zonă până acum. De aceea am vrut doar să vă avertizez...
Dila: Bine, de acum înainte mă veţi vedea.
Rıza: V-aţi cumpărat o casă pe aici prin jur? Sau o fermă?...
Dila: Nu! Sunt nora familiei Barazoğlu.
Rıza: Îi cunosc pe mai toţi cei din familia Barazoğlu, dar pe dumneavoastră nu v-am recunoscut.
Dila: Eu sunt văduva răposatului İhsan Barazoğlu. Numele meu este Dila.

Vizionează Dila episodul 1 online aici.

Dila episodul 2, rezumat

Sursa fpto-info: https://vimeo.com

Trimiteți un comentariu

Mesaje

[blogger][facebook][disqus]

Author Name

{picture#YOUR_PROFILE_PICTURE_URL} YOUR_PROFILE_DESCRIPTION {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.