About actors & actress animatori petreceri copii Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Bahar Viata furata Bahar viață furată Bani murdari Dragoste barbati Begüm Kütük Yaşaroğlu Bere Ciucaș Beren Saat Blogger Burak Özçivit Burak Sağyaşar Cadouri Cansu Dere Carbon Cleaner Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cindy Crawford și Kaia Gerber Cofetaria Tic Tac Conspiratii Cosmetice costume Costume Ricardo Montesi curatarea jaluzelelor Dalai Lama Decizii de viata Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim Doi mincinosi Dragoste infinita Duo Flame Elimina depunerile de carbon EN Endless Love English Info English News Ezgi Asaroglu Fahriye Evcen Festivalul de Film de la Cannes Film Selfie Filme Final Final serial Frumusetiile naturii Furtuna pe Bosfor Gelato Siviero Maria Hande Erçel Hatice Șendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Iluzii optice Istanbull Gelin İstanbullu Gelin Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Julianne Moore și Liv Freundlich Kadir Dogulu Kara sevda Kenan Doğulu Kosem Legamantul Legea Pamantului Lifestyle Meryem Uzerli Mireasa din Istanbul Mistere Murat Boz și Aslı Enver Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül Noaptea de hena Nunta anului O Hayat Benim ochelari de soare dama ochelari de soare Pedro Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Oktoberfest Oua vopsite Paramparça Păcatele inimii Pelin Karahan Perla Neagră Presenting series Prezentare seriale Puterea destinului Reese Witherspoon și Ava Retete RO role roti Rüya Secretul vindecarii spontane Serial libanez Seriale turcesti Sezen Aksu Sezonul 1 Sezonul 2 Sfaturi utile Shopping sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor stil de viață Stiri Suleyman Magnificul Teri Hatcher și Emerson Rose Test Test de personalitate Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Two liars Uma Thurman și Maya Thurman-Hawke Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yüksek Sosyete

Bani murdari Dragoste - Kara Para Aşk - Episodul 2 rezumat

Bani murdari Dragoste  - Kara Para Aşk - Episodul 2 rezumat
Elif insistă ca Omer să meargă cu ea până la holding, trăgându-l de mână, apoi îi spune că poate pleca, dar el insistă să vorbească şi o întreabă de ce este speriată, dar ea schimbă subiectul. Vrea o explicație, dar ea schimbă mereu subiectul spunând că nu este obligată să răspundă la întrebări lui.
Elif îl mai întreabă dacă acasă la Sibel sunt mai multe diamante şi îl atenţionează să nu vorbească în clădire și îl lăsa să o aştepte în birou.
Elif merge la baie pentru a se spăla pe faţă şi primeşte un telefon de la răpitor care o întreabă dacă prietenul ei este cu ea, pentru a se asigura că nu aude nimeni ce vorbesc şi îi spune să găsească diamantele. Omer se uită prin birou şi vede cartea de vizită a lui Elif cu adresa magazinului ei şi văzând că ea nu mai apare, iese din birou şi o întâlnește pa Bahar care îi spune că Elif a plecat.
La secţia de poliţie comisarul le spune că nimic nu a fost găsit în cadrul anchetei şi că poliția ar trebui să caute dușmani lui Ahmet, pentru că Sibel nu a avut duşmani.
Arda este sunat de Omer şi îi spune că vrea să se întâlnească cu el.
Cei care o ţin prizonieră pe sora mai mică a lui Elif se ceartă între ei pentru că sună telefonul lui Nuliffer în poşeta. Era mama ei care a vrut să vadă dacă avionul a aterizat şi a ajuns cu bine şi atunci unul dintre ei îi calcă în picioare telefonul, iar ea foarte speriată plânge.
Zerrin văzând că fata ei nu răspunde o sună pe fiica ei Elif şi o întreabă de ce celularul lui Nuliffer este încă conectat la semnal și ea nu-i răspunde. Elif speriată ca nu cumva mama ei să îsi dea seama că ceva nu este în regulă îi spune că Nuliffer şi-a pierdut telefonul la aeroport.
Elif merge spre magazinul ei la Istanbul pentru a căuta diamantele şi caută prin cutiile din magazine, dar în zadar.
Prietenii lui Omer au venit la el şi s-au întâlnit în apropierea magazinului lui Elif, aşa cum el i-a rugat. Arda și Pelin lucrează la poliţie şi intră împreună cu Omer în magazinul ei, uşa fiind deschisă. Omer şi prietenii se oferă să o ajute pe Elif spunându-i că şi-a dat seama că fuge de cineva şi îi prezintă prietenii lui, apoi îi spune că cei doi lucrează la poliţie.
Elif îşi aminteşte cum au ameninţat-o răpitorii să nu vorbească cu nimeni şi dacă merge la poliţie îi va face sora bucăţi şi atunci de frică ezită din nou  le spună adevărul şi prin ce coşmar trece.
 Omer îi spune lui Elif că el este confuz pentru gestul ei de a-l săruta subit pe stradă.
Ea îl minte spunându-i că sărutul a fost mic doar pentru al păcăli pe fostul iubit și că el trebuia să uite de acel sărut fiind surprinsă că Omer a fost afectat de acel sărut.
Atunci Pelin îi spune să plece, deoarece se pare că totul este în regulă şi cei trei ies din magazin şi stau la o ceainărie în apropierea magazinului.
Arda îl întreabă pe Omer despre sărut fiind suspicios în privinţa acelui sărut, iar Omer că să înţeleagă de ce o femeie ar face asta o întreabă Pelin dacă ea ar săruta pe cineva pentru ca fostul prieten să o vadă şi atunci Pelin îi spune că ea nu ar face aşa.


Va urma...

Trimiteți un comentariu

Mesaje

.
[blogger][facebook][disqus]

Author Name

{picture#YOUR_PROFILE_PICTURE_URL} YOUR_PROFILE_DESCRIPTION {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.