About actors & actress Acıyor - Mă doare Anastasia Tsilimpiou animatori petreceri copii Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Așk ve Mavi Bahar Viata furata Bahar viață furată Bana Sevmeyi Anlat Bani murdari Dragoste barbati Begüm Kütük Yaşaroğlu Bere Ciucaș Beren Saat Bergüzar Korel Bir nefes yeter Black Friday 2017 Black Pearl Blogger Boran Kuzum Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burcu Kara Cadouri Cansu Dere Carbon Cleaner Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cingöz Recai Çoban Yıldızı Cofetaria Tic Tac Compari Imobiliare Conspiratii Cosmetice costume Costume Ricardo Montesi curatarea jaluzelelor Dalai Lama De la A la Z Decizii de viata Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim Doi mincinosi Dolunay Soysert Dragoste infinita Dragoste și ură Duo Flame Elimina depunerile de carbon Emrah Erdoğan EN Endless Love Engin Akyurek English Info English News Erkan Petekkaya Ezgi Asaroglu Facebook Facebook Birthday Video Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Festivalul de Film de la Cannes Film Selfie Filme Final Final serial Frumusetiile naturii Furtuna pe Bosfor Gelato Siviero Maria Gizem Karaca Göksel Demirpençe Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Iluzii optice Interviu İrem Derici Istanbull Gelin Istanbullu Gelin İstanbullu Gelin Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu Kanal D International Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Lifestyle Love and Hate Lyrics Mehmet Akif Alakurt Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia 2017 Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Music Mutluluk Zamanı Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim O singură privire Oala sub presiune ochelari de soare dama ochelari de soare Pedro Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Oua vopsite Özcan Deniz Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Paranormal Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Perla Neagră Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Prezentare seriale Puterea destinului Retete Review RO role roti Rüya Saadet Işıl Aksoy Secretul vindecarii spontane Selin Şekerci Senan Kara Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sezen Aksu Sfaturi utile Shopping sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor Steaua sufletului stil de viață Stiri Stiri mondene Suleyman Magnificul Şükrü Özyıldız Tarkan Tevetoğlu Taylor Swift Test Test de personalitate Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Tuba Buyukustun Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Tutorials Two liars Vedete de la Hollywood Versuri Videoclipul aniversar Facebook Vis Wedding Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zodiac

Bani murdari Dragoste - Kara Para Aşk - Episodul 1 rezumat

Episodul 1 rezumat
Primul episodul al serialului Bani murdari Dragoste începe cum Omer Demir şi colegul lui de la crima organizată care sunt într-o operaţiune de urmărire a unor traficanţi de minori şi aceştia finalizează cu succes prinderea infractorilor. Căpitanul Omer primeşte o medaliei pentru munca depusă, este felicitat pentru că a pus suflet la operaţiune, deoarece el şi-a amânat şi logodna pentru acea misiune şi îi mai oferă de asemenea o lună de zile concediu cu plată.
Omer merge la Istanbul pentru a-şi vizita părinţii şi pe Sibel logodnica lui, iar Elif pleacă la Istanbul pentru a-şi sărbători ziua de naştere impreuna cu familia.
Omer este aşteptat de logodnica lui Sibel, care este nerăbdătoare să-şi întâlnească logodnicul şi curioasă întreabă de inelul de logodnă. El zâmbeşte şi îi spune să mă aşteapte două zile până la logodnă.
Elif este întâmpinată la aeroport de cea mai bună prietenă se îmbrăţişează şi mirată întreabă de tatăl ei şi începe să îşi facă griji pentru el spunând că el niciodată nu ar lipsi atunci când ea vine la Istanbul.
Omer îşi conduce logodnica acasă, intră şi îi salută pe părinţii ei, după care stabilesc să se întâlnească în următoarea zi pentru a face cumpărăturile de care mai au nevoie pentru nuntă şi pleacă acasă la părinţii lui.
 Elif şi prietena ei merg împreună la localul unde este aşteptată pentru a sărbătorii ziua ei de naştere, aceasta neştiind că va avea o surpriză acolo. Intră în localul respectiv fiind surprinsă de ceea ce vede, ea începe să zâmbeasca cu lacrimi în ochi, lumina se stinge şi în cameră rulează un video de când era ea bebeluş împreună cu părinţii ei şi toate aniversările anuale ale zilei ei de naştere.
. În cealaltă parte a oraşului este Omer care ajunge acasă unde îşi întâlneşte fratele şi acolo vede nişte poze ale unor persoane care au fost ucise şi atunci îi spune fratele lui că criminalul pare să fie acelaşi la toate crimele.
La aniversarea lui Elif, deodată luminile se aprind şi toţi prietenii ei cântă la mulţi ani, apoi un tort imens apare împreună cu părinţii ei care îşi îmbrăţişează fiica, apoi tatăl ei pleacă.
Omer este împreună cu prietenul lui si acesta primeşte un apel prin statie ca s-au comis doua crime si  cei doi pleacă grăbiţii la locul crimei, desi Omer nu este polițist la Istanbul.
Ajunşi acolo, Omer este șocat să o vadă pe logodnica lui, Sibel moartă in maşină împreună cu un bărbat bătrân necunoscut, care de fapt era tatăl lui Elif. Arda il suna pe Huseyn si acesta merge si el acolo.
Elif și familia erau acasă şi dimineața devreme află vestea tragica, dar nu le vine să creadă şi mai târziu Elif şi mama ei merg împreună la morgă și Elif intră să identifice cadavrul.
 Omer este şi el la morgă pentru a vedea cadavrul lui Sibel pentru ultima oară. El foarte supărat îi pune inelul de logodnă pe deget și plânge, deoarece femeia mult iubita nu mai este printre cei vi.
Elif când identifică cadavrul tatălui ei la morgă și plânge când îşi vede tatăl cum zace pe acea masă, apoi ea se duce pentru a fi interogată la secția de poliție. Cei doi au inimile sfâşiate de durere.
Mama lui Sibel este şi ea la poliţie pentru a i se lua declaratie şi le spune că nu şi-a văzut fiica plecând de acasă şi că Sibel s-a dus la culcare înainte de miezul nopţii. 
Elif declară că tatăl ei la miezul nopții a mers la lucru cum obişnuia şi nu i s-a părut suspect acest lucru pentru că nu plecat pentru prima dată la acea oră la birou.
Omer şi Elif se ceartă din cauza că Elif în timpul interviului a încercat să o dejosească pe Sibel, ca ar fi stat pentru bani cu tatal ei şi că ar fi vina lui Sibel pentru cele întâmplate.
Omer îşi apară logodnica şi îi spune lui Elif că el va dovedi că este vina tatălui ei şi să nu-i calomnieze logodnica si ea cere ca Omer sa fie dat afara, daca nu va depune plangere, dar el revine si ii spune ca va dovedi tuturor ca logodnica lui nu a fost amanta tatalui ei.
După două zile Husseyn le spune că încă nu a reuşit să afle misterul crimei, nestând în continuare ce s-a întâmplat cu adevărat în acea noapte spere dimineaţă şi îi lăsa de înţeles lui Omer că ei se gândesc că şi Sibel ar fi fost implicate. 
Omer nu este poate să creadă aşa ceva, fiind ferm convins că Sibel este nevinovată şi îi spune acestuia.
Omer merge la casa logodnicei lui pentru înmormântare şi tatăl cu durere în suflet îi face pe Omer să-i promită că va găsi criminalul fiicei lui.
După un timp Omer se duce în cameră lui Sibel şi caută prin cameră pentru a găsii ceva indicii care să dezlege misterul crimei şi găseşte un diamant strălucitor sub un raft fiind lipit cu guma.
 Pe de altă parte Elif este la înmormântarea tatălui ei şi se întâlneşte cu Tahir Amcha care încearcă să o consoleze pe Elif.
Mai târziu, în timp ce Elif era singură în biroul tatălui ei nişte bărbaţi o amenință cu un pistol, spunându-i că tatăl ei a furat diamante de la ei şi le vreau înapoi.  Apoi o acuză că ea ar şti despre ce ei vorbesc şi că tatăl acesteia i-a lăsat ei toată averea lui. Elif le spune că nu știe nimic şi unul dintre bărbaţi o amenință din nou spunându-i să nu spună nimic nimănui, nici măcar mamei sau să încerce să afle informaţii despre ce ei i-au povestit.
Omer discută cu Arda despre locul crimei şi caută prin înregistrările făcute constatând că înregistrările ar fi deteriorate şi există un decalaj de o oră între înregistrări. Omer suspicios cere să vadă dosarul și constată că probele nu se potrivesc cu locul crimei. El cercetează mai departe să afle unde s-a făcut crima, deoarece din acele poze nu reise nici un indiciu concludent si apoi se gandeste ca masina in care a fost facuta crima ar putea sa dezlege misterul, dar afla ca a fost returnata si s eenerveaza.
Elif se gândeşte la ce au spus bărbaţii aceia şi vrea să fie lăsată singură, apoi caută diamantele prin casă.
Omer tot discută cu prietenul lui despre mai multe scenării în care crima ar fi putut fi comisă și constată că Sibel a fost ucisă în altă parte şi apoi a fost pusă în maşină.
 Omer este chemat înapoi la Van, dar Husseyn îi spune să rămână la Istanbul.
Omer nu mai are linişte de la moartea logodnicei lui şi merge la Holdingul Denizer pentru a vedea maşina în care a găsit-o moartă pe Sibel şi le spune că vrea să caute în maşină pentru probe.
Elif este la birou, de asemenea şi le spune că are nevoie de bani, deoarece familia ei va intra în faliment pentru că totul a fost ipotecat şi le mai spune că nimeni nu știe despre asta.
Omer este lăsat să vadă maşina şi găsește un alt diamant în mașină şi îl ascunde şi deodată Elif apare în spatele lui și îl ia la rost că ce caută acolo, apoi îl amenință că va chema poliția. Atunci Omer îi spune că şi el este polițist.
Bani murdari Dragoste  - Kara Para Aşk - Episodul 1 rezumat
Elif îl întreabă pe Omer dacă vrea să lucreze cu ea pentru a găsi răspunsurile de care amândoi sunt interesaţi şi îi întinde mâna pentru a face cunoştinţă dar el o ignoră şi ea îi pune mâna pe arma lui pentru al forţa să accepte spunandu-i că are dreptul să ştie ce a găsit în maşină şi atunci el pleacă. Ea nervoasă strigă după el că nu vrea să-l vadă niciodată.
Omer primeşte un nou raport despre cercetarea morţii lui Sibel în care scrie că ea a fost virgină fiind o dovadă că între tatăl lui Elif şi logodnica lui nu a fost o relaţie, aceştia nu au fost iubiți. Omer este bucuros că poate dovedi că a avut dreptate şi numele logodnicei lui nu va fi pătat.
Omer merge din nou la locul crimei, pentru o analiza în detaliu dovezile omise până acum şi la un moment dat el gaseste cercelul lui Sibel si mai observă nişte urme că un corp omenesc ar fi fost târât și merge pe acele urme până ajunge la un șopron. Intră înăuntru şi acolo găsește pete de sânge și este sigur că acolo a fost locul de deces a lui Sibel. El îşi sună partenerul şi îi explică despre evoluția probelor găsite şi îl cheamă acolo ca să vadă. În momentul în care el iese din şopron cineva îl atacă pe la spate și Omer leșina, iar când se trezește vede şopronul în flăcări.
Partenerul său și alți polițiști ajung după acel incident şi Omer le spune că nu pleacă de acolo numai dacă el rezolvă cazul. Comisarul Husseyn îi spune că nu mai este cazul lor, că el şi-a pus în pericol slujba ajutându-l și nu vrea să îşi piardă locul de muncă.
Elif îşi vizitează unchiul, Tayyar Amcha şi discută despre cele întâmplate şi educaţia surori ei, apoi acesta o consolează. Tayyar îi spune că el va plăti pentru educația surorii ei şi să nu îşi facă griji, deoarece din ceea ce el ştie tatăl ei nu datorează bani nimănui.
 Elif pleacă cu sora ei în mașină, o conduce la aeroport dar cineva le răpeşte şi le duce într-un loc plin de mister. Răpitorul o întreabă pe Elif și sora ei despre diamante, crezând că ele le-au găsit și le-au ascuns undeva. El vrea să o lase pe Elif să plece să-i aducă diamantele, dar pe sora ei să o reţină acolo spunându-le că nu el le-a ucis tatăl. Sora ei o roaga sa nu o lase acolo cu ei si Elif este lovita apoi se trezeste intr-o padure cu rapitorii care ii spun ca daca nu-i duce diamantele ii va face sora bucati si ea va muri ca si tatal ei. Elif îi spune că o să-l aducă diamantele, dar numai după ce se asigură că sora ei este în viață şi răpitorul o avertizeaza să nu spună nimănui, nici măcar poliție despre răpire.
Tahir Amcha împuşcă un bărbat căruia i-a dat ordine să-l urmărească pe Ahmet Denizer şi acestuia i-a scăpat. Cel care a rapiţo pe Elif şi sora acesteia ajunge la Tahir şi vorbesc amândoi despre răpire şi că Elif a plecat de la el tremurând fiind foarte speriată.
Omer ajunge în faţa holdingului Denizer și găsește pe Elif acolo într-o stare ciudată, el merge la ea şi o întreabă ce s-a întâmplat arătându-i diamantul, dar Elif îl evită, apoi ea primește un telefon de la răpitor şi îi spune că el îi vede fiecare mișcare întrebând-o cine este bărbatul de lângă ea. Ea de depărtează de Omer şi spune că nimeni, dar acesta o atenţionează că minte şi că dacă este poliţist îi face sora bucăţi.
Elif este foarte confuză și speriată şi îi spune răpitorului că acel bărbat este iubitul ei, numai că el nu o crede şi ca să-l convingă merge la Omer şi-l prinde de guler şi apoi îl sărută cu păşine.
Omer este șocat de gestul ei și o întreabă ce face şi atunci ea îi spune să nu plece, apoi el se uită în jur şi înţelege misterul situației.

Bani murdari Dragoste  - Kara Para Aşk - Episodul 2 rezumat
Sursa foto-video: www.youtube.com


Bani murdari Dragoste - Kara Para Aşk - Episodul 1 rezumat

Trimiteți un comentariu

Mesaje

[blogger][facebook][disqus]

Author Name

{picture#YOUR_PROFILE_PICTURE_URL} YOUR_PROFILE_DESCRIPTION {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Patria mea esti tu | Prezentare Serial | Distributie

Patria mea esti tu | Prezentare Serial | Distributie
Numele original: Vatanim Sensin Numele în engleză: Wounded Love (You are my country) Numele în română: Patria mea ești tu Gen serial: Istoric, Dramă, Romantic Tara de origine: Turcia Sezoane: +1 Nr. de episoade: +31

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.

Prezentarea serialului ~ Bana Sevmeyi Anlat ~ O singură privire

Prezentarea serialului ~ Bana Sevmeyi Anlat ~ O singură privire
Numele original: Bana Sevmeyi Anlat ~ O singură privire Numele in engleza: Wings of Love Gen film: Dramă Tara de origine: Turcia Sezoane: 1 Nr. de episoade: 22

Prezentare Serial Turcesc: Rüya - Vis

Prezentare Serial Turcesc: Rüya  - Vis
Numele original: Rüya Numele în engleză: Dream Numele în română: Vis Gen serial: Dramă, Romantic Tara de origine: Turcia Sezoane: +1 Nr. de episoade: +30